Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Hey, když sem tu sama, tak du pryč ... du na comeback ... a vrátím se v 9 ...
  • puspuspusinka

...

Lidi, Hanča se s námi asi nebaví ... *9* Psala sem jí do vzkazů co se stalo a ona furt neodpovídá ... *9* *9*
    • kvatro

Re: ...

Hanča se tu nebaví už několik dní. Co ji k tomu asi vede, dokonce i že neodpovídá? *5* *15*
      • vterinka

Re: Re: ...

cože? :-(( proč nepíše? :-(((
      • puspuspusinka

Nevím, *7*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

To nám musí říct sama. *3* *9*
  • puspuspusinka

...

Mi pomoc najít nějakou hezkou fotku Avril *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Já mám sám drama najít nějakou pořádnou, takovou na kterou by se dali takhle dobře napsat ty jména a zároveň aby byla tmavá. *15* *15*
      • puspuspusinka

sakra... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Ale tu co máš teď, ta špatná neni. Takovejch 6 jmen by se tam napráskat dalo. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ...

nemluv mi do toho *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Tobě se do toho ale musí mluvit, aby to potom nevypadalo jako u kolotočářů. *15*
  • kvatro

?

Míšo, co řikáš na ty nový písničky, co jsem ti poslal?
    • puspuspusinka

Re: ?

Nic. Říkala jsem, že mi nejde net, nevím jestli se mi to vůbec povede otevřít, zápasím s tím a furt nic. :// :(
      • kvatro

Re: Re: ?

Nejde ti net, tak jakto že seš tady? :D To mi musíš vysvětlit, ať sem zase trochu chytřejší.
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ?

No vysvětlit to můžu, ale nezaručuju ti, že to pochopíš... :D :D :D
          Takže my máme internet, co má vždycky od 8. 8MB rychlost, no jenže nám neřekly když jsem to kupovaly že se to vyčerpává, takže my máme dycky kolem 1. v měsíci totálně pomalej net a nejde skoro nic otevřít, no a tak čekám vždycky půl hodiny než se načte jedna posraná stránka a nevýho toho je, že pošta na emailu ti nejde otevřít absolutně vůbec nejde ani nic stahovat a obrázky se načítají 15-20 minut... takže totálně v piči... ://
          Máme to super net co? No a když si stáhneš jeden jakej koliv film nebo jedne díl seriálu tak ti enjde internet absolutně vůbec celej měsíc !!! Takže já se nemůžu ani moc dáívat na videa a už vůbec nic stahovat písničky a videa abych to moc nevyčerpávala :(( Takovej super net máme my !! Debílní UFON :(
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ?

Tak vcelku to chápu. To budou ty datové limity. Ty jsme měli taky. Stačilo změnit poskytovatele z Internet PB na UPC. Ješětě k tomu přes kabelovou televizi. Ale problém je u Vás, že vy si na vesnici myslim nemůžete vybírat poskytovatele. Choď na internet do knihovny v Křepicích. :D Je to hned vedle toho hypermarketu. :o) Co tam máte.
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Myslim že počítat umíš, jenom to tam někdo čísloval podle plotu. :D
            • puspuspusinka

Ne bydlíme v čísle 14 a babička v čísle 15 ale chalup je tu rpostě deset... :D :D :D a nebo neumim počítat... :D :D a to bdue pravděpodobnější :D :D :D
            • kvatro

A já myslel, že tam musíte mít minimálně 15 chalup. :D
              No já vim potom tak akorát tak velký.... autobusový nádraží. :D :D Ale to bylo HOVNO :D co si měla na mysli.
            • puspuspusinka

Moooc vtipný, až na to že tu máme 10 chalup a to je všechno, potom akorát tak velký ... no myslim že si domyslíš co... :D :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ?

A už jsem se fakt ale fakt naštvala! Teď budu asi čarovat a přičaruju tomu e-mailu něco hnusnýho na ksicht... :// Jááá se z toho po**ru... !!! :// :D
        • kvatro

Re: Re: Re: ?

Přičaruj tomu e-mailu na ksicht podobiznu Lady Gaga, to by měl být dostatečný trest. :D
          A jaktože ti to nejde?
  • Avril je super mam rada ji a její písničky a mám všechny její vydaný céda
  • Avril Lavigne

Pekne me stve jak se totalne zmenila!Upa sem byla jeji mega fan a ted je z ni blondata barbinka co je tváří Chanel a fotí se s leskem na rty a u zrcadla a pak pri rozhovoru nadává novinářům že oni to o ní rozsirili ze je punkerka ze se sama za punkerku vubec nikdy nepovazovala,ze jeji hudba je obyčejna pop music!!!Jo ma pravdu,ale ona by to o sobe nikdy nerekla..Fakt si myslim ze kdyby ji nekdo pred peti lety rekl ze z ni stejne bude za chvili blondata chanel barbienka co dela levnej pop tak ho posle do prdele!!!!Mela sem ji rada,ale je trapna nejvic
    • Re: Avril Lavigne

Naprosto souhlasím.dřív sem jí fandila ale ted by mohla dělat reklamu na Barbie a mělo by to větší úspěch než ted má její new vzhled!!!!!S timhle FUCK OFF Avril *4*
      • Re: Re: Avril Lavigne

Jj to ste vystihli, nevim hafo se zmenila aj ve stylu hudbu, ma hlasek jak holcicka a blondaty vlasy s ruzovym melirem? To neni ona, na zacatku sem si rikala jo v poho naky oziveni a ted... NEZAJEM
  • mark3tqa

nej písnička

Ahojte lidišky :))....která písnička z alba Let go je podle vás nejlepší?
    Dělám do hudebky o Avril referát a mám tam nějakou pustit a tak se rozhoduju mezi Sk8er boy a Complicated.
    Sk8er boy je podle mě taková rockovější.......co myslíte vy?!
    • sharpay1995

Re: nej písnička

No mě se strašně líbí obě dvě...tak ale na referát...já bych tam dala obě...a nebo bych tam dala ten velkej mix- http://www.youtube.com/watch?v=t7DZ 2HxAjNk&feature=player_embedded
      • mark3tqa

Re: Re: nej písnička

kdybych mohla tak dám ten mix.....jenže to nesmí být video ale prostě jenom hudba
        jinak ten mix je bombastickej uppe mega moc !!!
        • honey15

Re: Re: Re: nej písnička

tak z toho videa vytáhni hudbu, utubecatcher - a tam si vybereš formát mp3 :-) sice ta hudba nebude stereo ae aspon něco :-)
  • sharpay1995

Dobrééé...

Tak děcka já už pudu...tak prosimvás tu toho moc nepopište bo nechcu zítra tady číst 50 stránek...nebudu mít na to šas bo budu muset hladit gorily...xDD
    • puspuspusinka

Re: Dobrééé...

jj nebuj když tu nebudu já tak to snad nebude tak horké páš já už du taky tk pp lidičky a dobrou noc !!! i Avrilce dneska nás čeká krásná noc v letdle a dorazíme ve 2 hodiny odpoledne do Brazílie takže dobrou no !!! *1*
      • xkostex

Re: Re: Dobrééé...

to des vo pul 8mi spat? nak pozde ne vecernicek uz davno skoncil *15* a dobrou
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Dobrééé...

já musím v letadle, nebo chceš abych se ti vyblila do klýna??? *1* *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Dobrééé...

ne to fakt nechci raci spi
    • xkostex

se neboj kdyz tu nebudes moc se tohoo nepopise a cau
      • vashley

Re: Re: Dobrééé...

tj,už teď tady je ticho *9* *1*
    • vashley

Budem se snažit *1* :P
  • jana291995

viz.článek pod tímhle článkem

Takže video sem našla i na youtube-http://www.youtube.com/watc h?v=C5zCd5eIUDc
  • jana291995

NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT =D

Tak dneska jedu na Mandrage a Divokýho Billa..sem natěšená jak SVINA a to si nedokážu představit,kdybych jela na Avril *15* TWL bych byla nejštastější člověk pod sluncem *14* *14* *4*

Slyšeli jste novou písničku od Ewy Farny-MASKA...jestli ne,tak si to pustte,mně se hrozně líbí (ta písnička) poslouchám ji pořád dokola *15* PS:nepatří to sem,se nezlobte kdyžtak *3*

Já se jdu připravit,zachvilku mě vyzvedne kámojda a povalíme na ten KONCÍÍÍÍK...já se těšííím ... budu flirtovat jak svina *15* nee kecááám..ahoooj *14*
    • puspuspusinka

Re: NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT =D

Áááááááááá *1* Tohle bych udělala kdybych jela s tebou ....
      Bum, bác, prásk, břink, tohle bych udělala, kdybych měla jet na Avrilku *1* *1* *1* Složila bych se jak pytel a nedejchala a jet tam a bejt tam, tak bych tam sebou sekla a hovno bych si užila já sem děsnej zmatkař *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT =D

*15* *15* *15* miso asi bych udala to sami jet na Avril
        • jana291995

Re: Re: Re: NEMŮŽU TOMU UVĚŘIT =D

ten koncert byl zrušenej *9* ..kvůli počasí..ono to mělo být venku,ae začala být bouřka a tak to zrušily..ae měl by být náhradní termín,jinak by mohli být taky žalovaní..ikdyž já bych jim to neudělala *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit