-
:)
Já sem taky udělil aspoň stovku přezdívek. Sousedi, učitelé, kolegové z práce. Nikdo nezůstal ušetřen.
Kolega dostal přezdívku tučňák :D Je tak blbej, že je to až legrace s nim dělat.
Jednou tam přijel slovák začla mluvit samozřejmě po slovensky. A kolega na to "co to řiká, já neumim anglicky!" nebo mu tam zase jiný kolega řikal že má rodiče na služební cestě ve Varšavě. A on se ho ptá "A to je kde?" *15* *15* -
-
Re: :)
no ja davam prezdicky spis spoluzakum nedky *15* ucitele ty maj prezdicky od nekoho jiniho skutr ta ma tu prezdivku hodne dlouho uz ani nevime kdo ji vymyslel *15* twl a splest si slovenstinu s ajinou tak to musi mit iq houpaciho kone ne? *15* jinak bez urazky k nemu -
-
Re: Re: :)
To víš, IQ tykve. *15* *15*
Náš soused má přezdívku Mulisák, nebo strašák do zelí. někdy taky Mamrd. *15* *15*
Ale ne že jim to vyklopíš! *15* *13* -
-
Re: Re: Re: :)
*15* dobry prezdivky *15* ja dala spoluzacce Dominice prezdivku Marus a desne ji to sere *15* nema nosit mikinu s marihuanou. a druhy spuluzacce Nicol sem zacla z niceho nic rikat Nikuše a kazdej den se ji ptam na budoucnost a vzdicky mi predpovi to sami ze chcipnu ale ja stale ziju *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Tak se tady pomalu blížim do finiše, protože pudu spát. Ještě asi tak 15 minut. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
jo ja takyy pudu zachvili si lehnout ale uz se vidim jak se zaseknu u her na mobilu *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
Elis a bydlíš v paneláku nebo v baráku? -
-
našemu "městu" říkaj černé město..... zkuste hádat proč *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* tak to unas ej vecinou nuda *9* jo a nase mesto ma prezdivku mesto hlupaku pokud si to ted secim nepletu no neco na tom asi bude -
Na starý lidi nemůžeme nadávat, mají úplně jiný svět. Taky takový budeme. *15* *3* -
To ale ještě neni nic proti tomu co tu bylo před půlrokem. Pode mnou byl nějakej podnájemník ten na mně vždycky když sem si něco pustil řval. "Co děláš ty kundooo" *15* Po nějaký době ho vyprovodily chlupatý. *15* *15*
Tady se dějou věci to by si koukala. Jistou dobu mělo naše město přezdívku český Palermo. *1* -
ou tak to nezavidim! jako moje Avril vadi vecer babce ta bydli dole a porad ma naky keci ja se nemuzu asi posunout na zidli aby se nezblaznila -
Já bydlím v paneláku. Ptám se jenom tak.
Protože mám nad sebou jedny starý lidi. A těm kolikrát strašně vadí moje Avril. *15* A když jim tam jedou dechovky tak to je má být pořádku. *1* -
baraku proc? a ty?
-
-
-
-
-
-
Britney!!! - to je DÁMA. Oní se dá říct ze je člověk. =DDDD
-
-
Re:
Britney Spears je troska!!! neuraž se ale je to tak. *5* *5* *5*
-
-
avril je super!!!! *3*
-
Avril je super!
Avril je fakt super má hrozně moc pěkný písničky *14* -
Avril je hrooozná!!!!!
Avril je upa nejhorší!!!nechapu jaktoze je v zebricku navstevnosti jeste desata!!Mela by bejt tak nekde na poslednim!!!je hrozna! -
-
Re: Avril je hrooozná!!!!!
co sem lezes kdyz ji nemas rada!!!!! -
by mě zajímalo proč je podle tebe nejhorší!!!co ti udělala?!!já taky nemám ráda Madonnu,a nenavážím se do ní!!Nemám ráda víc celebrit,ale nic s tím nenadělám!!jsem totiž ROZUMNÁ narozdíl od někoho!! *14* -
-
A proč jí vlastně nemáš ráda? *7*
-
-
Re:
něními sympatická!!pstě to je jako kdybych já řekla tobě před x-lety proč nemáš ráda Avril!!
A nelíbí se mi její hudba,ikdyž nějaký songy jo,ale ne všechny!!v životě jsem neměla Madonnu v telefonu!!!ale ne že bych ji nesnášela a hádala se kvůli ní,to mi za to nestojí!!! *15* -
-
Re: Re:
jo, některý lidi nedokážou pochopit, že někomu prostě není sympatickej, mě tak neni sympatická miley, né že bych jí nesnášela,ale prostě mi nějak nesedla... -
-
Re: Re: Re:
Na tom je taky něco pravdy....!xD -
tu je živo *1* ..hele s im kopirovánim..dneska to je skoro všechno stejny,vždyt už snad nejde nic novyho ani vymejšlet *1* -
No nwm, jestli Vivi kopíruje Avril, ale musíš uznat že sou si podobný v hodně věcech...: VZHLED(blond vlasy a nejen to....celkově sou si vzhledově podobný) STYL HUDBY( mají dost podobný styl....) ZAČÁTEK(Obě se proslavily jako velice mladé!)...a je toho víc.....xD -
Tak to se Ewě nedivím,že jí to oslovení vadí. a největší blbosti
česká Britney Spears=Sandra Bell*1*
černá Madonna=Rihanna *1* *1* *1*
a k tý Vivien z AFH,u ní si myslím,že jí spíš nenazývají novou Avril,ale spíš zkopírovanou Avril *9*
je sice fakt,že jsou si podobný,ale že jí kopíruje?? Možná má jen podobný styl oblíkání,ale nechce být jako Avril *7*
A nebo snad ty blond vlasy,to má být taky kopírování??
Tak to já abych si nikdy nenechala odbarvit vlasy. A už vůbec abych si nenechala udělat ten růžovej melír! *1* Aby to nevypadalo,že Avril kopíruju. *1* -
No tak k té Ewě....to si se strefila...kdybys trochu zapátrala ve starších internetovích článcíc tak tam byly pořád jen titulky: EWA FARNA- ČESKÁ AVRIL LAVIGNE! byl tho plnéj internet, až do chvíle kdy Ewa řekla, že jí to oslovení vadí...né proto že by Avril neměla ráda(ba naopak), ale protože chce bít Ewa Farna, ne česká Avril Lavigne...tak a ktomu s lady GaGA, atd.....myslím že máš pravdu...každý umělec je originální....a taky proto mi vadí že lidi teď našli novou Avril Lavigne...tedy má to podle nich být Vivi z Aloha from hell....nevím ci stím furt mají.... -
Každýmu se nemůže líbit to samý,to by byla nuda,kdybychom všichni poslouchali tu samou hudbu. *1* Jinak jsem ráda,že jsi na tom takhle,víš,já jsem si myslela,že Madonnu nějak nesnášíš. *15*
Ještě k tý Miley,mně se sice od ní líbí víc písní než od Avril a možná má i lepší hlas,ale přesto mi přijde divný říct,že je lepší než Avril. To proto,že Avril si texty skládá sama,ale Miley je píše někdo jiný,navíc Avril si ty texty pamatuje a Miley (prý) zpívá na playback,protože neví texty svých písní. A ještě něco,co si myslíte o tom,jak hodně lidí označuje někoho novou Madonnou(označují tak např. Lady GaGa,Britney nebo Beyonce)? *7* Podle mě to je blbost. *1* Hlavně proto,že každý umělec je originál a nikdo nemůže být stejný jako jiný umělec. *4* A kdo je teda např. Ewa Farna? To je nová Avril? *7*
Vždyt' je to nesmysl. *1* Co si o tom myslíte? -
hmm...neříkám,je dobrá pro některý lid!!!ale pro mě pstě ne!!nepadla mi do oka pstě..za to nemůžu...třeba diana114 ji má ráda a moc!!!ale je to její volba,já ji ji neberu!!! *4*
-
-
-
-
-
Podle mě, si jediný hrozný člověk tady ty!!!!! -
-
Re: Re: Avril je hrooozná!!!!!
proč to vubec řešíte..stejnak to je nereglej člověk co si řeší komplexy tady na diskusi *3* -
Re: Re: Avril je hrooozná!!!!!
jen ji dej!!!! *4*
-
-
-
xD
Asi začínám být tak slavná jako naše Avril,vidím...xD
Kdo tedy chce svolení pana prezidenta Obami,Klause a blablalbla...Taky mě,abyste mi mohli říkat Mrňousi??? *1* *1* *1* *1*
Svolení zatím dávám:
Janě
Sharpay
XkosteX
A Angel5
Jinak stále se ještě přihlašujte.Přihlašovací doba do 15.Prosince *1* *1* *1* *1* -
-
Re: xD
PřIHlašUJi se :D -
-
Re: Re: xD
Výtečně!
Svolení zatím dávám:
Janě
Sharpay
XkosteX
Avril-nely
Fifinka7
Cara
-
-
Re: xD
přihlašuju ! :-D -
-
Re: Re: xD
Výtečně!
Svolení zatím dávám:
Janě
Sharpay
XkosteX
Avril-nely -
-
Re: Re: Re: xD
ta přezdívka sedí.......*přidávám se* *3* *1* *3* ...........tvl zrovna posloucham innocence to je ouplně oužasný jaký dokáže vyzpívat vejšky *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
Výtečně!
Svolení zatím dávám:
Janě
Sharpay
XkosteX
Avril-nely
Fifinka7
-
-
-
-
-
hanickoooo
hanicko katastrofa....avril je stejne velka jako lucka..... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: hanickoooo
já vím......Avrilka je tež takový prcek...xDDD Ale že sem tohle řekla Lucce neříkej...ještě by na mě vyjela jako zlověstnej trpaslík...xDDD A to jí taky neříkej...xDD
-
-
avril v tv
Příští sobotu bude Avril v medúze...12:30 na ČT2...zřejmě videoklip k Alice.. *4* *14* -
Novinky
1. Na Twitteru avril_bandaids se objevila informace že by nové album mohlo vyjít až v první polovině roku 2011. *16*
Původně přitom mělo vyjít v listopadu 2009, potom na začátku 2010, v dubnu, na konci července, říjen/listopad. A vzhledem k tomu že zatim nebylo potvrzeno jediné datum, jak singlu tak ani alba, tak to berte jako jednu z možností. *9*
2. dále se mluví o možném rozchodu Brodyho s Avril, nebyli spolu dlouho vidět, a zároveň Brody chyběl její narozeninové oslavě.
3. na http://avrilonline.org/ je k dispozici celý text k písni Won't Let You Go. *3* -
-
Re: Novinky
COŽE COOO?....AŽ PŘÍŠTÍ ROK?....A TO JE TEPRVE ZAČÁTEK ŘÍJNA....UUUUUUUAAAAAAAAA JÁ SE PUJDU ZABÍT *9* ....KDYŤ TOHLE UŽ SNAD NENI MOŽNÝ :( *9* *9* *9* *9* ......JSEM TAK NEVÝSLOVNĚ NASRANĚ SKLAMANÁ ŽE TO ANI ŘÍCT NEJDE......JÁÁÁÁÁ CHCI TO CD *9* *9* *9* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* -
*9* *9* *9* *9* nemám co dodat *16* -
neeeeeeeeeeeeee proc twl takle se ho nedockame *9* -
1. To s tím cd už mě pěkně štve! Už jsem měla v plánu si ho přát loni na vánoce, pak letos a jak toak koukám, tak se toho asi nedožijem!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Už by s tím měla něco dělat! Fanoušci přece nebudou čekat věčně, i když má plno jiných aktivit jako jsou parfémy, Abby dawn, nadace apod. tak by přeci jen mohlo už konečně dojít i na album! *9* *9*
2. to jsou pouhé spekulace, takže to moc vážně neberu
-
-
Šok
Míšo mám pro tebe ránu xD. Víš o tom že mi prides jako Edward xD jak ted čtu twilight tak si te představuju na míste Edwarda a sebe jako Bellu ... No fajn a ted mi řeknete že sem páko a mega fantazii xD *15* -
-
Re: Šok
Míšo, co že tu zrovna mluvíš o Twillight. Před pěti minutama sem totiž byl na YouTube a poslouchal sem klip Paramaore-Decode, dokonce sem si to přidal do playlistu. Já se tady z tebe poseru *15*
Jestli čteš myšlenky na dálku.
Nás sem si teda nepředtsvaoval, ale mě by se to teda líbilo být Edward, Míšo nebo snad Bello.
Mega fantazii máš, to já taky, vymýšlím různý příbehy a blbosti. Takže pako nebudeš. *15* -
-
Re: Re: Šok
Hele Alici že me nedělej xD Tu si představuju jako naši Elis xD Ale jinak tohle se mi stava porad jako že čtu lidem myšlenky a ani o tom nevím xd. Jinak jakoo proč bych je nečetla tobě ... Seš moje spřízněna duše xD to se to pak čte samo xD -
-
Re: Re: Re: Šok
Alici? Tady někdo mluví o Alici? To seš asi na palici. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
No tím čtením myšlenek to děla Alice přece xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Šok
myslenky cte Edi Alice predpovida Future *15*
-
-
-
-
-
Re: Šok
to mi pripomina dnesni hodinu LDS sme kazda dvojce meli vymyslet nakou dvojci a ja s misou napsali Edward a Bella a pak sme to posilali dal a tam psali cinosti kde kdy a proc a kdyz se nam to vratilo bylo tam tohle: Edward a Bella stavet v posteli o pulnoci a z brutality *15* nej meli kluci: kamos a kamos psat ve vlaku 5tisic let pred kristem ve vlaku a z lasky *15* -
-
Re: Re: Šok
Jo tuhle hru miluju xD ja měl naposled Matuška a Prezidentem byli v popelnici dělaly to skvěle nebo tak nějak sme to mely u
Toho chcipu Vzdycky xD -
-
Re: Re: Re: Šok
jako byla tro sranda ale pak predvadet nakou scenku a v ti dialok a aby tam byli ty slova moc sranda neybla *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Šok
XD *15*
-
-
-
-