-
Avril je NEJLEPŠÍ!!!!! *1*
-
nojo
hele Avril je Super a nikdo ji nebude pomlouvat jako sem včera tady viděla mě to se.. jako prtže ten kdo to napsalje zase fanouškem někoho jinýho... *13* -
Nicole and Paula
Nicole Sherzinger nebo taky na PAULU Deandu na beyonce na celebrity kery jsou o 100 procent hezci nez Avril jako fakt sorry Avril je fůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůjjjjjjjjjjjjjj.Čus komu se líbí Avril nemá v kus a je to hašišák *3* *3* *3* *1* *1* *1* -
-
Re: Nicole and Paula
hm....hlavně že ty si v poho..... -
Víš co jseš ty? Velká nula.Neumíš nic jinýho než jenom urážet zpěvačky. *15*
Takže ti radím aby jses zpamatoval ty nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo nulo: -
souhlasím!!! naprosto!!! *4* *4* *4* avril je děsně nafoukaná kráva! *13* *1* *5* -
-
Re: Re: Nicole and Paula
To jseš jedině ty ! -
Správně!!! *1* *1* -
wow.... jej a seznámíte mě s Aw... když tu o ní píšete že je nafoukaná to se s ní dobře znáte... *5*
Btw: jinak Nicole.. je možná "hezká" ae bez začátku swý kariéry s Pussycat dolls by se nikam nedostala
*9* *1*
-
-
No tak to by mě zajímalo co ste vy..... *16* *8* *10*
-
-
fuuuj
Miley cyrus je nejlepsí ale avril ffffffffuuuuuuuuuuuujjjjjjjj krava *16* -
-
Re: fuuuj
tohŁe je diskuse Avril!a pro jisto to spíš miley je kravka,Avrilka je božííí *15* *14* *3* *1* -
-
Re: Re: fuuuj
Miley je 100x lepší!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: fuuuj
Tak za prví tohle je dizkuze o Avril ne o miley!!! za druhý my stím na 100% nesouhlasíme a za třetí nás to vůbec nezajímá protože pro nás je nejlepší Avrilka!!!! *13*
-
-
-
-
Forever rock
mOu co říct avril lavigne *14* *14* *14* je sQuelá spěvačka *3*hodně lidi jí má za VZOR!! *4* super hudba,styl,osobnost..I LIKE AVRIL LAVIGNE *14* *14* -
fotomontáže!!
http://lipushy.blog.cz/0908/fotomon taze-avril
xD -
-
Re: fotomontáže!!
xDD hezuu =)
-
-
Nová Tapeta
Udělala sem Avril k narozeninám novou tapetu *1* *1* *14* *14* *3* *3* *15* *15* *4* *4* *1* *1* *5* *5* . -
JSem rada
Mno vite jsem docela rada ze se Avril rozvadi protoze ji Derick hodne zmenil samozdrejme chapu ze je Av dospela ale proste to neni Avril co byvala..rikala ze neni Britney a Barbina a ted??Najednou je zni ta barbie..je mi Av lito a moc mi chyby..jini fanousci..ji lituji..ale ziskala nove fanousky..(decka) jeji hudba uz nema takove texty jako mivala..ted je to jenom sami HEY HEY a dej to ani moc nema..doufam ze se Avril zmeni a bude normalni a nebude si hrat na to co neni..kazdy nema rad Britney ale Av jo..ale vite ze Brit si na nic nehraje..a je porad stejna ikdyz muzika mozna..ale je to poroad pop..ale Avril..to proste..!!JE mi lito!!Prosim Avril !!!Otevri oci!!!Milujem te!! *9* *9* *13* -
-
Re: JSem rada
av pstě vyrostla,punkerka byla v 17 a jako teenager,ale ted je jí 25,už je dospělá..nemůže být pořád stejná,fanoušci potřebují změnu,aby viděli že av se nebojí,a že má sebevědomí!
sice je pravda,že na jednejch fotkách by mohla vynechat rudou rtěnku,ale už je pstě dospělá,a všechno bere jinak! *1* -
Re: JSem rada
jak mužeš vědět že neni sama sebou?nezlob se na mě,ale když někdo řekne v 18,že che bejt takovej a pak je takovej,tak jako člověk dospiva a měni nazory.....se stim už smiřte jako ja....to je jko by ste měli rádi bělocha a najednou by byl černej a vy řekli tahni!obrazně řečeno:D.....pro mě to je prostě někdo..už toho dost dokazala -
-
Re: Re: JSem rada
Správně...nemůžete přece brát že 17-ti letej teenager řekne že je takový a takový a nikdy z něho nebude to a to... taky teďka můžu říct že bych si nikdy nedala blond a za 5 let ze mě bude barbie... každý se s přibívajícím věkem mění a když to prostě nepříjmete tak je to váž problém...ale my si Avril vážíme za to co všechno dokázala...
-
-
-
Chachááááááááááá,....
Já se zblázním, lidi zakažte mi někdo čtení vtipů,...!!! *1* *1* *1* *1* Já se tu normálně pochčiju smíchy jestli si přečtu ještě jeden !!! *1* *1* *1* -
-
Re: Chachááááááááááá,....
necti to uz nebo te to zabije! a to nikdo nechce -
-
Re: Re: Chachááááááááááá,....
Myslíš,....??? *1* *1* *1* *1* Já myslím, že třeba Hanča by mě občas ráda Protože jí děláme furt slohovky,..!!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
no tak vsicni krome hanci ktera bude mit radost protoze sme dneska popsaly skoro 4 stranky *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
To je táák malinko se musíme polepšit !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chachááááááááááá,....
jo to mozna stihnem -
mno tak 4-5 bysme napsat mohli ne??? *1* *1* *1* *1* *1* -
budu ale zejtra mame odpoledku takze se sem dostanu kolem 5ty a to je malo casu -
Až v úterý??? *7* *7* *7*
A zejtra tu nejseš??? *7* *9* -
fajn tak v utery az pridu budem psat slohovky aspon na 10 stranek *15*
-
-
-
-
-
-
Já sem magoooor... xDD
Já sem magoooooor... *1* *1* *1*
Já tu poslouchám od Vodráčkový - Dlouhá noc xDD Newíte proč??? *1* *1* *1*
Ale jako dobrá pařba ... *1* *1* *1*
A teďka Le Monde ... lidi já sem asi vážně magoooooor ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Já sem magoooor... xDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* boze to te to nase manzelstvi natolik poznamelo? kdybys poslouchala lucku vondrackou tak to je v pho ale tuhle starou vykopavku tak takle to dotahnes na evu a saska -
-
Re: Re: Já sem magoooor... xDD
Mno hele ... to je fakt ... já si asi stáhnu i bílou orchidej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* nezabijej me prosim -
-
Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD
Tak promiň mno ... *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Já sem magoooor... xDD
*15* *15* twl nekdy kvam musim zajet pokud trefim. neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zas ten kokot bobr -
Ta je hezká *14*
Sem jí dneska slyšela na óčku ale tak dobrej jako můj taťka není... *1* *1* *1* -
*15* *15* *15* *15* no v pohode ja si tu ted posloucham jason derulo in my head
-
-
-
-
-