-
!
Lidi,já vím že vás štve že Avril najednou nemám ráda,ale je to prostě můj názor!Avril byla pro mě vždy vším,ale teď už není!Podle mě se prostě hrozně...Hrozně moc mění!Omluvte mě že poslouchám Nohavicu,ale...Já vás nechci zatratit.Byli jste supr parta a teď?Odcházím....Ale pokuď vám to vadí...Tak asi nejste tak supr jak jsem si myslela... *9* -
-
Re: !
Mno já Mám AvrILKU fuRT MOOC rááDA aLe To JE tVůůJ názOR AlE bUDeš nám Tu CHYBěT A Co Ti na AVril chybí?
PS:sorry e jsem tu nebyla nebyl čas -
jak tam dole píšeš že na nic čekat nemůžeš tak mi to připadá jako bys dávala kopačky nějakýmu klukovi *14* myslím si že bys Avril neměla odsuzovat k barbíně *9* je to pořád Avril ale dospěla a s tim nic nenaděláš všichni dospívají
*4* to nemůžeš zastavit nebo snad umíš zastavit čas ?? *15* *15* -
ja ti nazor neberu. taky me stve ze se hrozne meni a ze uz to neni porat ta stara Avril, a tak me stve ze kvuli tomu straci fanousky. no je to tvoje rozhodnuti a ja ho beru tak se mej hezky a bude se mi stejskat. -
-
Re: Re: !
mě třeba vůbec neštve že se mění...beru to jako přirozenost každýho člověka... A už vůbec mě -svým spůsobem- neštve že kvůli tomu strácí fanoušky...mě je totiž jedno jestli jí fandí miliony lidí nebo třeba jenom 50 lidí...pro mě je Avril prostě....něco co ani nedokážu popsat... -
Re: Re: !
Thanks...:-) -
-
Re: Re: Re: !
neni zac -
-
Re: Re: Re: Re: !
marja gota z toho děláte vědu:D...každej se pořád mění a je to jeho život,tak co y se ptal jinych jestli jim to vadí?a avrilka-aja co to píšeš prosimtě?""Ale pokuď vám to vadí...Tak asi nejste tak supr jak jsem si myslela""to je jak kdyby ti avril napsala tohle to samy...by mě zajimalo,jak by si ji na to odpověděla?a ona se nemění!prostě jen žije a uživa si života...co ja bych za to dal:) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !
mě to vyznělo jako oznámeni ne nazor....tak se ti to snažim rozmluvit a neříkam,že si kráva..špatně si to pochopila...:) -
Tak zsprvé nikdo neříká že jsi kráva(možná si to někdo myslí, ale já ne) A Vídíš...tak aspoň můžeš být Avril za něco vděčná... -
A jestli jsem nebyla její faninkou...To je mi jedno!Ale jde o to že díky Avril jsem zjistila že mě baví zpěv...Díky Avril jsem se taky naučila zpívat...Díky Avril jsem založila svůj vlastní blog...A tak různě...Možná že jsem jí doopravdy nefandila,ale to je váš názor a já to beru...Zkrátka jsem pro vás maximální kráva takže ahoj! -
Tak sorry za můj názor!Jste fakt supr parta...Supr! *9*
-
-
-
-
-
-
Video
Ahojky holky, tady sme našla jedno video, které se mi fakt líbí, sice ste ho asi viděly, ale co už. *1* *1* *1* http://www.youtube.com/watch?v=cmIaYnbb8WI&feature=related -
-
Re: Video
Přiznávám... ještě jsem ho neviděla, ale je kráásný..:) -
-
Re: Re: Video
fakt? tak to jsem ráda, že jsem tu přispěla taky něčím novým. *1* *3* a tady je ještě jedno ideo: http://www.youtube.com/watch?v=ttOgLhXlNHw&NR=1 je ot vystoupení ve španělském x factoru. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Video
jó... tak to už znám.... krásný..:)
-
-
-
-
???
Tve to je jak u debilů... nevíš proč bych se tě asi ptala, proč se menuješ po mě??? *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ???
Jak mám vědět co se ti honí v té hlávce zelí místo hlavy. *7* *15* -
-
Re: Re: ???
No dovooool *15* *15*
Se zeptej Hanči, ona ti to vypočítá ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ???
Nebo spíš spočítá. -
-
Re: Re: Re: Re: ???
*15* *15*
-
-
-
-
-
WTH
Holky Avril je na kissparádě na 11. místě s What the hell! Mohlo to být výš! -
-
Re: WTH
Bude víš..! Protože pro ní zaačnu hlasovat..! :D -
-
Re: Re: WTH
super, jen škoda, že se to každý den obnovuje -
-
Re: Re: Re: WTH
No... ale třeba až bude klip, tak bude t T-music chart a tam to bude vyhrávat... když už tam vyhrávala s Alice(mimochodem, za celý rok, byla Alice 10. nejoblíbenější klip na chartu)tak s WTH to budou samé 1. místa, protože podle mě osobně je WTH o něco lepší než Alice..:) -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Np já si taky myslím, to je fakt super! *14* *14* *14* *14* Já už se tak těším na všechno! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
Míšo, i to je možné, ale myslím, že holky se těší ještě víc, ale já to myslela všeobecně. Ještě mě čeká koncík The Paranoid na zahájení letních prázdnin v Novém Jičíně, pak Miro má mít turné a na konci roku by chtěl vydat druhé album, tak to jsem velmi zvědavá. No a ještě klip k WTH, tak jako, toho je tolik! Prostě já si umím najít to, nač se těšit. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Kačko. Ty se tak těšíš, že až budeš mít to album v ruce, tak tě z toho klepne. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Ten klip k What The Hell by měl vyjít už 23. ledna
Ale WTH neni lepší než Alice. *13* *15* -
-
23. ? Super... tak jako... dobře... asi sem se vyjádřila blbě... mě osobně se líbí více WTh než Alice, a myslím si, že v hitparádách se bude i lépe umisťovat, ale pouze můj názor..:)
-
-
-
-
-
-
Božee...
Michale ty seš fakt ... ehm ... kdybych měla dobrou náladu tak se možná zasměju ... ale takhle si mě naštval ... já už byla natěšenáá ... *8* *9* A pokud jde o mě a o počítač tak to je sakra zlý, ale sestra mě sem pouští ... občas ... ale štve jí too ... *15* -
-
Re: Božee...
Klid, jak kdybys ho neznala .... aha tak ještě že tu segru máš! *3* -
-
Re: Re: Božee...
Jo máš pravdu ... klid ... je to jenom Michal ... *15* Ale já sem ještě naštvaná ze školy ... tak si to vylejvám na svém manžílkovi ... tak promi%n Míšo ... *3* *14* Hlavně žádnéé další hádky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Božee...
No právě xDDDD jen Michal xDDDDD ... aha tak to já dneska měla vyjímečně školu po x týdnech úplně suprovní! ♥ Nikdo mě nebuzeroval a ještě nám odpadla jedna hodina! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Božee...
Míšo, malá kompenzace je aspoň to, že si ti dva vystřelili z nás všech, takže v tom nejsi sama..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Božee...
myslím, že tohle ji moc neuklidní xD
-
-
-
-
-
-
Tričko
Hele nevite kde bych moh sehnat tričko s Avril dikas za dpved -
pro mne je avril nejlepsi a vzdycky bude *5*
-
Avrilka je néééj!!!!
*14* Avrilka je ta nejlepší zpěvačka!!!!a vždycky bude!!!!úposlouchám ju skoro úplně vodzačátku!!!!!!!!!!!!!!Je néééj!!nikdo se jí nevyrovná!!!!!mám všechno o téhle zpěvačky,orig cd,dvd,kalendář,ztáhlý klipy,live nahrávky,koncerty z berasshare,avril-l.org,časopisy,plakáty,A4 Avril,ze zahraničí mám Avril,je néj,za chvilku si udělám úplnmě stejný triko s kostrou jak má ona a eště si udělám na svých blond vlasech růžovej pramínek *15* to víte já ju mám prostně nejradšííííí a vždycky budůůůůůů!!!!!!! *14* takovou sbírku nemá nikdo na světě možná jen pár lidi a já patřím mezi ně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Její písničky hrají od rána až do večera,každej den a nej.písnička je I can do better!!!!!!!!!!!!!!!! *1* miluju ji!!!!!!!!!!!!!!!!!a ti co ju nesnáší tak ať jdou někam ***** Avrilka je andílek!!!!!!!!!!!!P.S. je tu někdo z Olomouce??? *3* -
-
Re: Avrilka je néééj!!!!
jj já jsem z Olomouce a máš pravdu ve všem co jsi o Avrilce napsala *4* *4* *4* Avriil 4ever -
-
Re: Re: Avrilka je néééj!!!!
Ahoj nechces jeji obrazky pis na natalie.subrtka@seznam.cz papa budu se tesit *3* -
Re: Re: Avrilka je néééj!!!!
fákt!!já taky!!! *15* nechceš si psát přes e-mail??
-
-
-
jeětě něco
a widíte na konec ten koncert byl a vzpomínáte si na to jak ještě nebyl tak tady tvrdily samý krávy,že nebude a widíte on byl..... -
VÝTLEM :D
Tak hle lidi tohle musíte vidět *15* http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/lavigne-avril/avril-lavigne-hot-81997 -
-
Re: VÝTLEM :D
hm co jako????????????? *9* -
Re: VÝTLEM :D
davide ty si pako *1* az te uvidim tak te zazenu do kouta a tam se zlibam *15* -
-
Re: Re: VÝTLEM :D
už sem celej na tebe hot *15* (nažhavenej) *14* *15*
-
-