-
:)
No nestacila sem čučet... koukam v žebričku kde je Avrilka a ona nikde rikam no prece nemuze byt niz :) a ona je pata :D me nenapadlo se podivat vejs *14* skvely skvely skvely :* -
-
Re: :)
Ono to je hlavně kvůli těm narozeninám... když byla oslavenkyně chodilo na jají profil ten den mnohem více lidí..:) -
-
Re: Re: :)
To jo ale stejne mi to prijde skvely *14* -
-
Re: Re: Re: :)
To ptže je to skvělý! *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Pravda pravda :D
-
-
-
jo to je pravda, lae i tak je to paráda! *14* *14* -
Ááááááááááááááááá
-
-
-
Tss...
Jo a Michale já tě zastřelím ... jak si mohl půčit Hančulákovi a Kačulňákovi náš svatební dar od Obamy ... soukromý tryskáč??? *15* *15* *15*
Že se nestydíš ještě nám ho poškrábou ... a Hanča posere... až uvidí skřeta a pustí to v tryskáči ... víš jak to tam bude smrdět??? *15* *15* A ještě když natáčí film Hanka a relikvie smrdí ... no to k ní úplně sedí !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Tss...
No jasně to bude smrad.
Vteřinka pustila si do peřinka.
nebo Kačka smrdí jak sr.... *15* -
-
Re: Re: Tss...
Tak víš coo... mám pekelný plán ...ELIS TY TO NEČTI !! NIC PRO TEBE !! až se zmocníš Bílého domu ... tak až bude chtít Obama oddletět ve svém tryskáči tak mu ho vyměň za ten náš... on se proletí ve smradu ... možná z toho i stroskotáá... a my budeme mít fungl novej a suporvej tryskáč... *15* *15* *15* *15*
No sem to hlavička cooo *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tss...
tak teds na to kápla! xDDDDDDDDD
-
-
Re: Re: Tss...
tak tos posral! :D za hodinu mne očekávej! xD -
-
Re: Re: Re: Tss...
Za hodinu na mně přijde návštěva ze záhrobí.
Kačka Skeletonka Trilobitová *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Tss...
*15* *15* *15* Teď si mi připoměl že se dneska chci dívat na Piráty z Karibiku *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tss...
*8* -
ttj *15* -
DVD *15* -
oni jsou v tv nebo máš dvd?
-
-
-
-
-
-
Příběh
Vím, že si Míša stěžoval, že pořád jen píšu a píšu a nic o vás. Tak tady je výsledek mého nového díla. Snad se bude líbit, pokud to někdo vůbec bude číst. :D http://mirosmajda.wgz.cz/fan-fictio n -
část třetí - Černé ovce
Jakoby větší množství lidí opakovalo pořád dokola tu samou větu. Vylezla tedy po úzkém točivém schodišti až do posledního patra věže, odkud zvuky vycházely. Klíčovou dírkou ve dveřích se podívala do té místnosti. Viděla tam 12 osob oděných v černých ovčích hábitech. Opakujících pořád dokola:"Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam, Vive Dieu, Saint Amour, duchu Jaquese de Molay zjev se tu a tady." Opakovali to po svém vůdci kterého nazývali Černá ovce Elis Peklis. Byli to příslušníci už dávno zapomenutého řádu Kumarovců. Který byl založen na konci 12.století, ale protože provozovali černou magii, byl jejich řád zrušen a všichni jeho členové upáleni na hranici včetně jejich věštkyně Hanky Kruťákové.
Právě teď vyvolávají ducha posledního templářského velmistra Jaquese de Molay, Na podlaze je krví namalován obrovský pentagram ohraničený svícemi. Uprostřed pentagramu plá oheň v ochranném kruhu ze jmelí. Na zdi visí štít zobrazující dva jezdce na bílém koni. Ducha velmistra Molaye se jim nakonec podaří vyvolat a očarovat černou magií, právě díky této události která se stala dnes tedy v pátek 13.října 1313 se začalo pátku třináctého říkat černý pátek. Míša je jen tiše pozorovala ale potom pochopila že se ocitla v první polovině 14.století právě díky Vteřiňákovým hodinkám. Nebyly to totiž pouze hodinky, ale byl to stroj času. Vytáhla tedy Vteřiňákovi hodinky ze své kapsy a začala přetáčet ručičku zpět na rok 2011. Přesně až do doby před tím než potkala pana Vteřiňáka. Žádná z těchto událostí se jakoby nestala a Míša se objevila opět na sjezdovce. Svůj zážitek pověděla pouze svému manžílkovi, kterej onen příběh zde převyprávěl.
THE END -
-
Re: část třetí - Černé ovce
dobrý příběh, kéž bych ten stroj času měla ♥ -
Re: část třetí - Černé ovce
Nadheraa a koukám ze ti asi hodně důvěřuju když ti říkám takovej příběh xDD -
-
Re: Re: část třetí - Černé ovce
*15* a ja uz se tesila ze misa skonci v blazinci *9* *15* -
-
Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
Elis, právě sis to posrala. V dalším příběhu pojedeš do blázince ty, a uvidíš jak tě tam properu. *1* *15* Pohádka o červené Avrilce počká. -
-
Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
Děkuji *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
XDDDD *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
o skveli konecne budu doma *15* ikdyz ja sem v blazinci kazdej den
-
-
-
Re: Re: Re: část třetí - Černé ovce
Ty hajzle xD
-
-
-
-
Jak jsem se tak divala na AD boty,tak všechny budou 37-39 a já mám bohužel 40 *7* a budou kolem 2.000 a i conversky,které jsem chtěla .. musím je ale mít ! *1* *14*
-
-
40? Noha jako elefant. *1* Ti na ní někdo dupnul a rozplácnul ne? *15* Asi ten zcinkanej ufon. *15*
Určitě si něco vybereš, když na to bude hafo času. *3* -
-
nééé *15* *15* a snad si něco vyberu a doufej ať mají něco i pro vás pro kluky ;)
-
-
Když tam nebuduou mít nic pro mě, zažádám si o knihu přání pochval a stížností. Ale použiju ji pro tu třetí možnost. *15*
-
-
dobře tak jo a pak jí ukážeš *1*
-
-
*3* *3* *15*
-
Ale asi tam tu knihu radši nemaj, pač by byla za chvíli plná. *15*
-
-
-
-
-
-
...
Lidi na ten hokej se nedá dneska vůbec koukat ... já když vidím ty naše kluky tak bych je musela nakopat někam už ... ještě že mají toho Kováře ... jinak už bych asi fakt vyrazila s basseballkou na ně ... -
-
Re: ...
Já nevim teda kde máte kluky budějovický v tabulce. Ale nahoře nebudou *15* No, tak vidíš ještě že si tam nejela, se podívat na ty fušery. *15* -
-
Re: Re: ...
No hele dobře ... máš fakt pravdu to je fakt dobře ... protože byste asi viděly jednu totálně nasranou holku v televizi ... s basseballkou nebo hokejkou v ruce která tam mydlí kluky budějcký ... protože takle nasrat mě umí jenom oni ... já se modlila ať tohle dokážou tve neřeknu nějaký totál borci ale Vítkovice omg ... na ně prostě mají ... tak nechápu co to tam předvádějí ... *8* -
-
Re: Re: Re: ...
Vítkovice jsou někde v čele, takže se dalo předpokládat že ČB si neškrtnou. *15* Ale, že tě to tak vytáčí. Ale jo, vem tam na ně hokejku a dostaneš dvě minuty+do konce utkání za napadení. *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Hele já hokejem žiju ... pokud jde o můj rodný kraj ... Budějovice ... a navíc Budějovice sou moje nejoblíbenější město v čechách miluju je ... a pokud jde o hokej tak ten taky totálně miluju a když sem viděla to 4. čtvrtfinále tak sem byla úplně totálně happy, že sme daly Vítkovice a pak to 5. no to bylo fakt totálně v krdeli ... a dneska no na to už se vůbec nedá koukat ... já bych musela všechny do jednoho seřezat kromě mojeho milowanýho Podlešáka a Kováře ... Kovář protože je dobrej a Podlešák sice neni dobrej ale miluju jeho slovník ... a nejlepší když se nasere noo to se pak úžasně bavím ... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
:D fakt? na slovensku maj dalnici ktera je ve vysce asi 40 metru normalne jedes nad panelakama ale jeste sme po ni nejely *9* *15* -
Budějky, tam jsou trochu ujetý. Maji tam totiž autobusový nádraží na střeše obchodního centra. *15* Ale pěkný to tam maji. *15* -
budejkach sem nebyla nejblis sem jim byla kdyz sme hlastala budvar a v hradci sem byla jezdili sme tam nocni nakupy do teska *15* -
ČB a HK nejsou žádný prdele *15* To nevíš, Možná poto že si tam byla pouze prstem po mapě. *15* -
jak muzete mit za oblibena mesta takovi prdele? *15* moje nej mesto je Přelouč je sice mali ale ja ho mam rada a pak Pardubice *15* -
Míšo, v tom máš nějakej přehled v tom hokeji. To je neobvyklý *15*
Já se o to taky zajímám, ale prootže Příbram neni v hokejové extralize tak spíš jenom okrajově. *3*
Budějky jsou tvoje oblíbené město, jo. Možná kvůli tomu náměstí. Nebo ne?
Moje oblíbené město je Hradec Králové. *15*
-
-
-
-
-
-
dnes mě došlo triko z nové kolekce
http://www.imagebam.com/image/b9c240182838762 *14* *14* *14* -
-
To tricko je uzasny *14* za kolik bylo?
-
-
ano udělala jsem si radost,ta radost bude vždy,když bude něco na prodej od Abbey Dawn ;) že musíš do práce *15* i já nemocná , jsem musela do škole :D
a stálo 874 i s poštovným *14* -
-
Tak to jo *3* Co si koupíš příště? Maji toho tolik na výběr. *1*
nemocná? A co pak ti je? V omluvence: "Bolest bříška a hlavičky." *15* *15* Respektive nechtělo se mi na tu čtvrtletku z matiky. *1*
To je pálka. *1* -
-
né .. mám angínu ;) příště? boty z abbey dawn :D
-
-
-
-
Hmm. A vypadá to triko fakt dobře. Barva dobrý i ten motiv. *3*
Tak si si udělala radost že? To se občas musí *3*
Mě taky dneska odpoledne něco došlo....Že je pondělí a že jdu do práce. *15* -
-
Míšo, tak tos zabil! :D:D:D:D ... Ale čekala jsem to xD
-
-
Ono by bylo spíš divný, kdyby si to nečekala. *15* *15*
-
-
Po tom roce a něco, že? :D
-
-
No, spíše v hlavě ... :D .... ale hodí se to pro odhady :D
-
Máš napsaný seznam mých pravděpodobných reakcí a vždycky zalistuješ, a tím pádem víš co řeknu. *15*
-
-
-
-
-
-
mam nápad
fanoušci Avril chodte sem do diskuse a fanoušci Miley chodte do jeji diskuse a je to.....nikdo se hádat nebude a budem všichni štastny *3* -
-
Re: mam nápad
JJ já 100% sohlasím!!!!! *15* *1*
-
-
.......
lidišky pošlete mi pls všechny názvy alb abych vědělal co mi chybí a co bych si mohla stáhnout!!! *3* dikes každýmu *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *5* -
Avril v osobní spravedlnosti
http://www.youtube.com/watch?v=EMMs tfacyvU&feature=related avril tam je v 1:24 tak se kukněte *14*