-
wendy
všechno nejlepší k tvým narozkáám-jsi super *3* -
xD
Hele ta fyzika ... tohle mi šlo počítat ... *15* Ale už sem to musela zapomenout, jinak bych do palice nenacpala ty další věci ... ma holt malou kapacitu mozečku *15* *15* -
-
Re: xD
no konecne zeses ozvala a pak si stezujes ze sme chciply mi! *15* no ja mam kapacitu jen na pisnicky a dalsi nepotrebny veci *15* -
-
Re: Re: xD
Elis viděla si, jak nám odsud zdrhly. Když si potřebovala pomoct s příkladem.
Příklad vypočítaný a už tu zase jsou.
To aby to nemusely počítat ony. *15* -
-
Re: Re: Re: xD
jo videla *15* ale aspon ze tys mi nezdrhl a za to dekuju *4* jo a miso ja ty a dalsi nepotrebny veci nemyslela ze tam patri i pisnicky ty sou pro me dulezity ti si v hlave spivam kazdou hodinu
-
-
Re: Re: xD
Hele, písničky pokud myslíš od Avrilky, jsou potřebně nejdůležitejší tak mlč ... *13* *15* *15* *15*
-
-
-
:)
Policejní inspektorka Míša. Bude stíhat zločince na koštěti a místo červené plácačky bude mít pánev. *15* *15* -
-
Re: :)
Neee... koště sem odepsala, já se rači povozím s Beníkem v autě, který stejně sešrotujeme ... *15* *15* *15* *15* Klasika... *15* -
-
Re: Re: :)
Vaše sešrotovaný auta by se už nedali spočítat na prstech jedný ruky. Čím to je? Čím to je? že vždycky skončíte na střeše.
Já sem Benovi vždycky říkal, že tě nemá pouštět za volant. -
-
Re: Re: Re: :)
Tovíš, ale je to chlap stačí mu to samý co tobě, zamrkat těma mýma Avrilkovskýma očima a hned je celej měkkej ... *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-_- nenávidím!! *10*
-
:o)
Dobrá zpráva, samy jste tu nezůstaly. *15*
Problém byl v tom že se mi nějak dlouho načítaly Osobnosti, tady ta diskuze. Tak sem se odhlásil abych restartoval Firefox. Ale potom už to nešlo vůbec, modem zhasnutej, net prostě nemaká. *1*
Včera s tim byly problémy taky. *15* Takže promiňte že sem takhle zmizel, ale chyba nebyla na mojí straně. *3* -
-
Re: :o)
aa já to čula! :D -
-
Re: Re: :o)
To já bych odsud jenom tak nezmizel, bez toho aby jste o tom věděly. *3* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
no já si myslím! :D
-
-
-
Re: :o)
ˇAáááááááááááááááá ááááááááááááááááá -
-
Re: Re: :o)
bbbbbbbbbbbéééééééééééé é *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
Sorry ono se to nedopsalo, tam mělo bejt áááááááá hurááá konečně... *15* *15*
-
-
-
-
:o)
Jsem zpátky *3* -
avrilko jsi ta nej na světě.........já poslouchám ještě šárinku vaňkovou a obě holčiny sou u mě ted naprostá špička....................avril drž se!!!
-
;-)
*14* -
-
Re: ;-)
jj
-
-
Všechno nejky Avrilko !
Ahojkyy,všechno nejjjkyyy k narozeninám Avrilko! Přeju ti hodně uspěchů,jsi skvěláá -
mno
o Av se taky říká že s někým randí *7* -
-
Re: mno
kdo ví....ale InTouch bych nevěřila...tam píšou jenom samí drby.... -
-
Re: Re: mno
třeba byla s medvidkem Pú:D -
-
Re: Re: Re: mno
*1* *1* *1* kdo ví.... *1* *1* *1*
-