-
ouuu
Mám smutný video...Deryck randí s Hannou Beth,když sem to poprvé četla,tak mi to bylo směšný,ale tady je video,a sorry že to říkám,ale Deryck je ten největší hajzL§Ještě není po rozvodu,a už se po ní valí,cucá se s ní!!!tohle video vám to řekne..!
a chci,aby jste každej povinně,napsaly co si o tom myslíte!!
Tady je odkaz..pokud tam budou mezery,tak si je zase vymažte!!!
http://www.youtube.c om/watch?v=zvzWHTJ4evE
Zklamal mě!!!! -
-
Re: ouuu
ten pude do pekla:) -
-
Re: Re: ouuu
A doufám že hodně brzo...xD
-
-
HNusNý jE TO vIDEO!!! -
a já měla hannu tak ráda... *9* -
To znám hrůza!!
-
-
lalalalalalalallaalalláááááá
*1* *1* *1* co dodat,.....ale pššššt,.....skláááádám písničku už mám super začítek: lalalalalalalalalllllllááááááááááá,....a docela se to i rýmuje,.....nemyslíte,......???,....... *1* *1* *1* *1* *1* *1* ,...tvl mě už fakt děsně hrabe,...... *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: lalalalalalalallaalalláááááá
*1* *1* *1* *1* a má slova??? *1* -
-
Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
Ježiši vy ste slepý copak ty slova evidíte? Tak já vám je napíšu znova *1*
Moje písnička:
Lalalalalalalalalalala lááá,...Avrilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a Lalalalalalalalalalalalááá,...Av rilka a tak dál,.....!!! *1*
Sem si jí trochu vylepšila,...!!! *1* *14*
Mno a nesmějte se mi, jako je to úžasná písnička ne? *14* *1* *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
jó teď už slova mírně registruju *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
csssssssssss,.....ty seš ale sprostá,....... *1* *1* *1* *1* *1* taková úžasná písnička přímo od mistra a tobě se to nelíbí? cSSSSSSSSSSSSSSSSSS *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
wau Miso skvela pisnicka *15* az budes mit hotovi demo koukej mi ho poslat jo? *15* jo a ty si fakt velemistr srandy -
velmistr tjn! jsi magnet celé diskuze *1* *3* *1* *14* -
Óóóó děkuji,...tak mistr srandy jo? Já bych si věřila a řekla že dokonce velmistr, sem napíšu nějakou kravinku a hned ste tu zase všichni !! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
ok...tak písnička super *1* ale mistr to teda jsi - mistr srandy *1* *1* -
asi 7 profilů, awe nech si mě jenom tady na pus-pus-pusince a na misssullce-avrillce *4* tam chodím nejvíc!!!
Mno a ten mix jako eště to nejni úplný, ale stačí když si jeden řádek zaspíváš v melodii Alice, druhej v melodii Girlfriend, 3 v melodii My Happy Ending a 4 řádek v písničce when youre gone a máš to písnička je hotová a moc pěkná !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Jo a Avrilce a já kokurovat, mno tak to i takovej mistr jako já musí uznat že je Avrilka rozhodně 100x lepší jak já !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
když je to mix od Avril tak to je super...ale nechceš jí konkurovat, že né?? *3* *1* Kolik těch profilů vlastně máš??? už sem si tě přidala *3* zase *14* -
tak to bych teda chtěla slyšet...xDDD mi tu melodii musíš poslat, holka...xDD -
Ale abyste neřekli že se opičím, tak sem ji trochu vylepšila použila jsem do toho eště Girlfriend, My happy ending a when youre gone *14* takovej menší mix a nebuj bude se ti líbit *1* *1* *1* *1* *1* -
Hančo, určitě změníš názor, protože sem použila melodii na Alici od Avrilky *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Jo no ten profil už mám přes tejden *14* -
no bože...tak ktvé písni se rači nevyjadřuji...protože vzhledem k tomu že dnes není zrovna nic moc den tak by to asi nebylo moc hezké...xDDDD Ale tak jako...zajímala by mě melodie ktomu...co...nechceš mi ji poslat???možná byl pak změnila názor...xDDD
Jo a ten profil ten už má dlouho...xD -
já přece neříkám že je špatná *1* pošli mi nahrávku a uvidíme *1* hej..neříkej že máš nový profil??? *15* *14* *7*
-
-
-
-
Re: Re: lalalalalalalallaalalláááááá
pekna pisnicka a kde sou slova? jo a me uz taky hrabe ze segry porad dokola posloucha jednu a tu samou pisnicku *15*
-
-
-
Novinky CD a tetování
Novinky....Tak to vypadá že se toho CD nedočkáme....
Avril a Brody mají další shodná tetování.
Pár, který si nechal minulý měsíc udělat stejné tetování ve tvaru blesku během jejich společného výletu do Las Vegas, se rozhodl nechat si udělat víc stejných kérek na těle. Proto si nechali vytetovat slovo "fuck" na jejich žebra v tetovacím salonu "Mark Mahoney's Shamrock Social Club" v Hollywoodu.
Zdroj řekl: "Strašně se smáli a říkali, že nespali dva dny. Byli úplně mimo! Potom nemohl nikdo z přítomných uvěřit tomu, když řekli, že chtějí vytetovat na žebra slovo
fuck. Avril se dokonce ani nestarala o to, že jediná dostupná osoba v salonu, byl učedník. Prostě řekla: 'Je mi to jedno.' Ani jeden z nich zřejmě nepřemýšlel o tom, co dělají. Byl to prostě jeden velký smích."
Ačkoliv si tentokrát dvojice, která se dala dohromady v únoru, zvolila své nové tetování na stejnou část těla, jejich předešlé totožné tetování (blesk) je na různých částech těla. Zatímco zpěvačka si nechala energetický symbol vytetovat na předloktí, hvězda reality show se rozhodla pro design za ucho.
* Oficiální twitter brazilského Sony potvrdil, že bude nové album Avril odloženo na říjen!
Avril řekla v březnu v rozhovoru pro Chelsea, že nové CD vyjde v červnu a další singl v dubnu. Je však zřejmé, že se tyto plány neuskuteční. To vše nejspíš kvůli jejím konfliktu s nahrávací společností.
* Nové album se prý bude jmenovat "Nice Demons"
Jeden hudebně velmi uznávaný redaktor redaktor časopisu Rolling Stone poslal na svůj twitter zprávu, ve které sděloval lidem, aby si dávali pozor na červencové vydání, které bude věnované "návratu punkové princezny". Uvedl, že Avril prozradila následující: "Rozhodla jsem se ho pojmenovat Nice Demonds a song Scars je tvář, kterou prezentuju světu."
POZOR - tyto zprávy byly z twitteru velmi brzo smazány!!
* Poslední dodělávky?
V dubna řekla Avril Ryanovi Seacrestovi v rozhovoru pro KISS-FM, že nové album je skoro hotové, ale ještě na něm dodělává poslední drobnosti. Řekla, že je to 'velmi vážné album', ale pracuje i na pár legračních nových songů, aby album bylo kompletní.
Pokud album tedy vyjde v říjnu 2010, tak to budou přesně a tři a půl roky od vydání jejího posledního alba The Best Damn Thing. *9* *9* *9* -
-
Re: Novinky CD a tetování
já, já, já, já...já sem taka rozčílená že si to ani nedovedete představit!!! Vážně holky, zbalte věci, sežeňte Kubu *1* a jedem na ně!!!!xD -
-
Re: Re: Novinky CD a tetování
Teda pokud ho ti pramagoři neobjetovali Slunci *1* *1* *1* Mno snad ne nooo... *1* *1* *1* -
Dej nám adresu na Mléčnou Dráhu a možná ho ve zdraví přivezeme *1*
-
-
Re: Novinky CD a tetování
Já to RCA už snad opravdu zabiju !!! *16* *16* *16* *16* *16*
Avrilkooo najdi si jiný, větší debily už snad ani nepotkáš !!! *16* *16* *16*
Diť je to už o rok a něco odložený jestli to vyjde v ten říjen ... jako to už je vážně moooc !!! *16* *16* *16* *16*
Chudák Avrilka *9* já bych je už fakt někam nakopala pitomci debilní !!! *9* *9* *9* *8* *10* *16*
Hlavně to zase nesvádějte na Avrilku !!! *14* Za všecko může to vypatlaný RCAčko *9* *16* -
-
miso klid me to taky desne sere ja se na to CD tesim od te doby co sem se dozvedela ze na nem pracuje uz si na nej strim ale mam jen 50kc *15* no co ale to RCA me fakt sere twl bych tam nejraci jela a nakopala jim prdel jestli to takle pude dal tak budem radi kdyz se ho dockame do vanoc -
-
Re: Re: Re: Novinky CD a tetování
Mno v pohodě že??? Vůbec není problém!!! Já se tu jenom podělám z netrpělivosti asi zabiju vše živé co mi příde do cesty do toho čekání na CD... a ty seš tady úplně v pohodě??? Mno počkej spíš na gauči !!! Já to do Vánoce nevydržím ... to je x měsíců xx týdnů a xxx hodin ..... ááááááááááá *10* *10* *10* *9* *1* *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Novinky CD a tetování
miso ja nejsem v pohode nikdy ale ty sis toho asi nevsimla *15* a na gauci nespim jasny to je horsi nez lehatko v base
-
-
-
-
-
Narozky
Nechápu jak jsem mohla zapomenout..Všechno nejlepší Avril..A naše Diskuse.. *1* -
NUDA xD
Hey lidi kdo chcete pohádku ode mě?? *15*
Já nějakou vymyslím pokud máte zájem? *14*
Ale nee na jedno písmeno to bych vymejšlela, no nevymejšlela první větu bych dokončila na smrtelný posteli ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: NUDA xD
Sem, s pohádkou. Máme zájem! a já se možná o sobě dozvim něco novýho. *15* -
-
Re: Re: NUDA xD
OK. Jdu jí vymyslet... *15* -
-
Re: Re: Re: NUDA xD
vymejsej sup -
-
Re: Re: Re: Re: NUDA xD
Sup bělohlavý. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NUDA xD
michalku zase chytrej a vtipnej *15* domyslis si hacek nad s *15*
-
-
-
-
-
-
Aaaa
Víte co me totálně sere??? Predabovávání :-//. Me sere kdyz nadabujou skvěle film a pak ho predabujou na hovno hnus :-// jako piráty z Karibiku :-/ -
-
Re: Aaaa
To jako myslíš že je předabovaná čeština na jinou češtinu, jako že jsou dvě verze dabingu. Nebo že různý dílý pirátů mají jinak kvalitní dabing.
Vím třeba že první díl daboval někdo jiný než ty další dva. -
-
Re: Re: Aaaa
Dvě verze cz dabingu xD 1 nadaboval johnnyho Saša a pak to přesahovaly svině... -
-
Re: Re: Re: Aaaa
Něksy se dabing opravdu nepovede, tohle je třeba právě ten případ. *1* Ale co se třeba v dabingu povedlo hodně, je nabadování Simpsonových. Český dabing je bezkonkurenčně nejlkepší. V originále, nevímjestli si měla možnost to slyšet. To je něco šílenýho. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Aaaa
Jo vím to jendesny xD jinak jako něj je Lábus a Dejdar xD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa
No jasně ty dva jsou úplně nejlepší. *15*
Ten seriál je prostě nejlepší, tedy s Kobrou 11 ikdyž ta je možná ještě lepší, teď ta nejnovější řada.
Vim taky že tam v té Kobře v jednom díle. Někdy v tom z těch posledních. Bylo i Best Damn Thing a My Happy Ending od naší Avril . *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Aaaa
Jo vím to jendesny xD jinak jako něj je Lábus a Dejdar xD
-
-
-
-
-
avril
avril je nejlepsi zacala se mi libit teprve pred tydnem ale dopadlo to tak ze ju mam po cele stene a vsesitech proste je nej -
Sorry ze jsem to psala tolikrat - trochu jsem ujela *8*
-
http://staravrillavigne.blog.cz/
ahoj lidi pls mrknete na muj blog ....predem dekuju *3* -
-
Re: http://staravrillavigne.blog.cz/
Jo dobrej blik o Avrilce!!!!!!!! *1* *3*
-
-
HAppy Birthday
Vše nej nej k narozeninám aVril!!!