-
jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
každý sem může psát názor aji když je urážející!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!každý má právo nebo ne????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ????????????????????????????????div né!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
Asi máš problémy s prsty co *4* že ? a ! držíš tak dlouze *3* -
-
Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
né nemám to je schválně *1* -
-
Re: Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
tak si sem piš urážejci nazor,ale ty pak seš za blbce ne my:)... *3* -
Re: Re: Re: jééééééééééééééééé ééééééééééééééééé
hmm
-
-
-
-
Black Star
týjo nevim jestli se to tady rozebíralo ale ta její reklama na black star je úplně boží :)je upa slaďoučká :)
http://www.youtube.com/watch? v=vjTMiZecxzE -
-
Re: Black Star
jo,já jsem ji viděla,je upe krásná,Avril to tam sluší,je to takový hodně propracovaný!!...povedlo se jí to!!jako vždy *14* -
-
Re: Re: Black Star
tak to je svatá pravda!!!ta reklama je upe nádherná!!!Avril je tam hodně krásná...ostatně jako vždy.... *14*
-
-
-
Správce
Jo....dneska sem se stala správcem.....xD Takže každý "nevhodné" příspěvky které tady budou napsány až se zase budeme z někým hádat, budou smazány...taktež všechny neužitečné novinky, atd... *1* -
-
Re: Správce
To je super!Konečně někdo normální :) -
-
Re: Re: Správce
jo,aspon tady bude pořádet,když to tu budou udržovat "naše" lidi!! *15* -
-
Re: Re: Re: Správce
No ale pozor...diana je taky sprrávce....takže proti strana má taky jednoho...xD -
-
Re: Re: Re: Re: Správce
*1* protistrana? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
já už nejsem antifanynka -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Správce
Taky to nechápu....no jo...ty lidi bívají někdy tak....blbý... *1* -
jo já vím,sem si dělala srandu!!!ale je to vtipný že po ní chtějí mail,nevím prčo by av měla dávat mail cizímu čechovi *15* -
Diano: jo mě to nabídly sami od sebe....psali tam že to nabízí nejvěrnějším uživatelům osobnosti.cz....Janči: No tak to tě asi sklamu, ale příspěvky typu: "neumí zpívat" mazat nemůžu....ani to s tím emailem atd..... -
aha!!!ne mně je to jedno kolik tady bude správců,jenom aby tady nebyly ty trapný vzkazy!!!jako že neumí zpívat..a nejvíc mě dastali ty vzkazy jako Avril pošli mi tvůj mail!!! *15* *1* -
A tobě to nabídli sami od sebe? *7* *7* *7* *7* *7* Já jsem asi před měsícem a půl napsala kakadu vzkaz,že chci být správcem,asi za měsíc mi poslal vzkaz,at' pošlu požadavem na nějakou emailovou adresu a tak jsem se nedávno konečně odhodlala a poslala jsem ten email. *15* A ted'ka jak jsem si měla vybrat,u koho chci být správcem,tak jsem dala Britney. A pak Madonnu-a tam jsem na čekací listině. *9* *16* *16* hmm..takže super,osobnost,u který to nejvíc potřebuju,má už plný počet správců(=správců,kteří tam asi nechodí,jak vidím,podle (ne)mazání těch trapných příspěvků v diskusi). *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
janči: no tak jak to děláme...my vlastně nijak....přišli nám správy od administrátorů a nabídkou správcovství....no a moohli sme si vybrat čí osobnosti budeme správcem....my si vybrali( mimojiné Avril) no a to je vše....jo a neboj už by neměli být další správci- na každou osobnost sou jenom 3. -
No tak myslela sem to tak že když sme se hádaly na téma např: Avril vs Madonna tak si byla protistrana....xD -
hej jak to děláte?já chci taky!!už máme 3.správce,zase tak agresivní příspěvky tu snad nejsou aby to nezvládly 2.správci!!!no ale aspon tu bude pořádet,se těším až sharpay začne vyjednávat...to bude sranda!_!!!_!!! *15* -
sem další správce :D
-
-
-
-
-
Re: Správce
Tak to je fajn. *3* *15* -
-
Re: Re: Správce
..řekla druhá správkyně *1* -
-
*13* já jsem první! *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Správce
A to jako proč? *1* *1* *1* -
-
No taky si myslím....! *1* -
ono to je vlastně jedno *1* *1* *1* *1*
-
-
-
jo přesně tak....překvapilo mě Diano že si správcem Avril...
-
-
-
-
happy birthday!
Všechno neeeeeeej Avrilko *4* *4* -
happy
hej tak hodně štěstí v novým roce jo a je avril faktycky těhotná *4* -
-
Re: happy
jak si na to prisla *7* -
-
Re: Re: happy
Taky by mě zajímalo..??!! -
-
Re: Re: Re: happy
No je pravda že trochu břibírá na váze,je to i v dnešním bravu GIRL,ale taky nevím kde jsi vzala že Av je těhotná!!! -
-
Re: Re: Re: Re: happy
mno ono se o tom hodně mluvilo v létě, ale byl to jen blbej výmysl *5* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: happy
těhotna jo? *1* tak to ja sem pak činskej buh srandy *3*
-
-
-
-
-
-
Tyson
Nechci znepokojovat. Ale myslím, že Tyson není ten pravý pro Avril. Něco sem o něm četla a přijde mi že není zrovna věrnej chlápek.......... *5*
Ale třeba se pletu *9* -
-
Re: Tyson
no hlavně doufám že si Avrilka dá tentokrát pozor na to s kým....no....ehm..
-
-
Všechno nej!!!:-)
AvrilkO všechnO nej hodně úspěchů atd!!!:-*** *7* *1* *1* -
bravo
lidi v bravu je malej clanek o Avril a je u toho krasna fotka *14* -
-
Re: bravo
jó... je tam dobrá fotka...:) -
Už jsem pro něho vyslala mamku...:D :D -
-
Re: Re: bravo
Vyslat můžeš tak raketu na Mars za Kubík zdraví, Kubík chutná. *15* -
-
Re: Re: Re: bravo
Ano... taky pravda...:D
-
-
-
No a, co my s tim?! *15* -
-
Re: Re: bravo
Všechno !!! *15*
-
-
-
Stop..! :D :D
Přidávám se ke kolegům Kubovi a Vaness a odmítám dále číst 10 stránek deně vašich inteligentních řečí...:D Takže opět, až se bud edít něco s Avril, tak napište..:D :D -
-
Re: Stop..! :D :D
Když nechcete číst ty "inteligentní řeči" tak je teda nečtěte, a vůbec na to nereagujte. nějaký že to vzdáváte nebo odmítáte číst, na to nejsem zvědavej.
Přijďte si až tu bude něco o Avril. *8*
Nevim kdo si tady přes pár měsíci stěžoval že to tu připomíná hřbitov. Byla to právě Hanka.
Teď je tu několik stránek denně a zase je to špatný. Si teda tady pište pouze o Avril. Sem zvědavej, kolik dní Vám to vydrží. *13* *13* -
-
Re: Re: Stop..! :D :D
Ok... sorry že zde s vámi nevedu diskuze, ale mám 4x týdně trénink, školu věšně až do odpoledne, zápasy, brigádu, a ještě mě za nedlouho čekají přijímačky, takže věčné připravovaní a spoustu dalších poviností... takže sem ráda když se večer dostanu chvíli na počítač... Stěžovala jsem si na hřbitov v dobu, kdy byly prázdniny, nebo když jsem měla více času... *13* -
-
Re: Re: Re: Stop..! :D :D
Výmluvy, výmluvy. To známe. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D
Žádné výmluvy, ale Fakta! :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D
No jako... co si to vůbec dovoluješ?? :D -
Pardon, už sem zase odbočil od tématu AvriL Lavigne.
To se tady nesmí. :)
To by na mně potom zase přišla zubatá Hanka s kosou. *15* -
*15* *15* -
Třeba Fakta X, agentko Scullyová. *15*
-
-
-
-
Re: Re: Stop..! :D :D
juj, ty ses nějak nervnul. Klid, nádech, výdech *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Stop..! :D :D
miso skus meditaci u nas funguje a rikej si: husaaaaaaaaaaaa knedliky a zeliiiiii *15* ale nedoporucuju meditovat ve skole na hajzlech *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Stop..! :D :D
no myslím, že na hajzlech všeobecně bych to nedoporučovala *1* *1* *1* -
-
jo to je fakt *15*
-
-
-
-
-
Re: Stop..! :D :D
tak tu kecej s nama a nebuzdes to pak muset cist najednou *15*
-
-
Thanks
No tak to ti vázne Miso Moooc děkuju xD 5 děti xD Hele ale fakt brzdí ať nemáme všechny jenom adoptovala xD chci jich 12 do tuctu a aspoň polovinu svojou jasny xD -
-
Re: Thanks
What you say? I don't understand. In English please!
Míša, we took Kačka, because she was lonely. *1* She is our last children. No more! *15* -
-
Re: Re: Thanks
Hele nemám u překladače takže česky prosím ... Jinak Ok souhlasím Kacenka je taky naše xD -
-
Re: Re: Re: Thanks
Nojo bez překladače ani ránu. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Thanks
Noooo... Když překládám bez stručná Google tak se cítím jako bych ho odkopla... XD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Thanks
Stručná Google? Nevim na čem to píšeš, ale píše ti to kraviny. *15* Ale strýček googl je fakt dobrá věc. *3*
-
-
-
-
-