-
avrilko
mljt jsi nej vše nej užij si to *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
...
Avril Lavigne debuts on new Billboard chart
This week Billboard created new chart - "Social 50" - A ranking of the most active artists on the world's leading social networking sites.
And Avril debuted at number 27 :-D -
Mozkomorové
Avril nakope mozkomory? Pokud je jackie Chan nebo Walker Texas Ranger tak možná. -
-
Re: Mozkomorové
*15* *15* *15* Stačí že jim zazpívá WTH a hned zdrhnou, aby si ten song stáhly ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Mozkomorové
joooo to je taky mozny *15*
-
-
Re: Mozkomorové
si nevidel moji starou profilovku? no asi ne to bys jinak vedel ze o zvladne *15* -
-
Re: Re: Mozkomorové
Neviděl, pamatuji si akorát že si tam měla toho, jak se jmenuje? Ivan Troubafeld. Tak nějak to znělo. -
-
Re: Re: Re: Mozkomorové
aha tak to ja ji sem zase hodim. a byl to Evan Taubenfeld nej kamos Avril a ne zadnej Ivan Troubafeld! -
-
Re: Re: Re: Re: Mozkomorové
koukni se na muj profil uz sem si tam dala tamtu a pokud se ti neukaze zmacky F5 *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mozkomorové
boj se boj se ji moc!!!!!! jo a Slona a Hermeliny taky! -
boj se boj se ji moc!!!!!! -
Každýmu tam kouká z očí deset čertů. *15*
-
-
-
-
-
-
...
Já už sem rači žádný odkazy dávat nebudu všechno tím poseru ... sem holt blbá a hluchá noo -
-
Re: ...
ježííš co kutíš? :D nechápu proč jsi to smazala, každý máme jiný názor .. ty seš trdlo! -
-
Re: Re: ...
Jo sem trdlo a mám zase blbou náladu mě když někdo sjede jako ty tak mam blbou náladu a všechno mažu ... říkala sem ti ža sem totálně divná a praštěná -
-
Re: Re: Re: ...
jej já že sme tě sjela? :D:D:D já sme jen řekla, že na to mám opačný názor! :D .... to kdybych tušila, tak rači držím pec .... -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Říkala sem ti že sem divná ... prostě sem se na sebe nasrala a už mám zase tu naládu, že všechno podělám a sem kráva ... nevím proč já to mám v mozku podělaný ... prostě sem ted nasraná ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hele, takové kecy od tebe neberu! ;-) Nejsi vůbec blbá!! :-***** každý jsme nějaký, tak žádná sebelítost a urážení! ;-)* -
Děkuju *9* Ale blbá sem ... nechápu že to se mnou vydržíte ... mám dneska nějakou blbou náladu celej den ... *9* Nechápu že ste mě ještě neposlaly do hájzlu a neřekly mi že ať sem už nelezu ... třeba bych se bouchla do zdi a došlo mi jak se blbá ... -
ale zlatíí :-**** nebu nasraná ;-) nic jsi nepodělala!! :-*** .. a mám tě ráda takovou jaká jsi! :-*****
-
-
-
-
-
-
GL
http://www.youtube.com/watch?v=3Jiq g-o9teo&feature=player_embedded
!!! :D -
-
Re: GL
olalá, Haniiii jsi geniální :) -
Re: GL
Téma Avril nechme na pozdější dobu. *15* *15*
-
-
Stratený
Vím, že to tu nepatří, ale mi to nedá! :D Míšo poslechni si tu písničku a řekni mi, co na ni říkáš. :D
http://www.karaoketexty.cz/texty- pisni/zoci-voci/strateny-157304 -
-
Re: Stratený
BOMBA *14* -
-
Re: Re: Stratený
oo jsme ráda, že se ti líbí!! *14* *14* *14* *14* Já ji poslouchám celé odpoledne! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Stratený
*4* jj ... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Stratený
*3* ... co ted kutíš? :-) ... jakto že už tu Hanča nechodí? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stratený
aha tak jo no ... aha chuděrka :-((( -
Re: Re: Re: Re: Re: Stratený
To se musíš zeptat ty ... no já utěšuju kamarádku nebo se o to aspoň snažím ... je mě jí líto ... umřela jí prababička *9*
-
-
-
-
-
-
V létě budeš za trest spát na zemi, kde tě morče kousne do hlavy. *15*
-
-
Rovnou budu spát pod širákem :D .. máte tam někde louku? :D
-
-
Kolem louky, lesy, hejna vran. *15* Ano máme. *15*
-
-
Vem si s sebou Romana a postavte si tam stan. Pokud se postaví něco později tak to už neni moje věc. *15*
-
-
Víš co?! Ty mě vůbec, ale vůbec nemáš rád!!!! :'( Ani malinko!!! :(
-
-
It's just a dream *3*
-
ale vypadá to tak :-((((
-
Neni pravda. *3*
-
-
-
-
-
-
:)
hey lidi,kdo jde na jeji koncert?? ja joo!!! :) jinak avril je naprosto skvelaaa.... :) -
Evropa 2
Psala jsem do EVROPY 2 co je pravdy na tom 4.cd..tohle mi odepsaly:
Ahoj Jančo,
Děkujeme za pochvalu!
Zjišťovala jsem nějaké informace o novém albu Avril Lavigne, a skutečně by mělo vyjít v roce 2009. Takže se můžeš těšit
Lenka Sýkorová
music manager
SUPER....SE TĚŠÍM *14* *4* *14* *4* *14* *15* -
-
Re: Evropa 2
fíha ale ja nekde cetla ze si chce dat tedka dva roky pauzu.no nevim nevim stat se muze hodne veci *4* -
-
Re: Re: Evropa 2
eee Danielo *15* jen tak pro zajímavost cd The best damn thing vydala někde na začátku roku 2007 a ted je rok 2009 *15* jinak v poho *4* -
-
Re: Re: Re: Evropa 2
aj jo *1* ale ja to cekla asiv roce 2008 *1*
-
-
-
-
Avril-sbírka
mrkněte na můj blog www.littlebuffy.blog.cz tam mám sbírku Avril na prodej