Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy B-day

*14*
  • kvatro

.

Elis, v té době to bylo celkem moderní mít všude sochu prezidnta, zvláště pak Gottwalda. *1* V praze na Letné byl Stalin s Leninem a na náměstí Kinských byl růžový tank. my jsme tu taky měli třímetrovou maketu rakety, na počest kosmonautů sověstského svazu. *15*
    • xkostex

Re: .

jo to ja vim Stalin a Lenin taky brzo dali svetu zbohem a ten ruzovej tank je ted v Lesanech mam snim foto *15* mi tu na namesti taky meli drive tank skoda ze uz tu neni *9*
      • kvatro

Re: Re: .

V tom muzeu v Lešanech sem byl už taky, když mi bylo 6 let *1*
        Ale lepší je, každý rok v květnu, se tady u Milína pořádá rekonstrukce poslední bitvy II.světové války.
        Ale úplně nejlepší je bitva tří císařů u Slavkova, jednou sem tam byl ale už mě tam nikdo nedostane. Šíleně sem tam vymrznul. *15* *15* *8*
        • kvatro

Re: Re: Re: .

Co Kačko? Pochlubíš se nám taky, kde si už byla? *3* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: .

Kacka momentalne odpociva ve svem sarkofagu
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: .

Tak si to nech! *15*
            • xkostex

ne dokud mi nevzdas hold! ted sem tu kralovnou ja!
            • kvatro

Řím se nebude podrobovat Egyptu *13* *15*
              Předej poselství od Kačkochámona *1*
            • xkostex

Hey Ceasar salate vzdej mi hold a ja ti reknu co vzkazuje Tutanchamon. *15*
            • xkostex

super a ja si du spivat: Ted kralovnou sem jaa!!!! a holt mi vzdava Rim!!
            • kvatro

Mumie Kačkochámona z dynastie Fiškus odpočívá ve své hrobce.
              Na dveřích má napsáno Nerušit prosím! Zde se spí! *15*
            • kvatro

A jestli seš ty Kleopatra, tak já sem Caesar. *1*
            • xkostex

jestli ona je Tutanchámon tak aj sem Kleopatra hec! *15*
            • kvatro

Kačka je faraon Tutanchámon. *15* *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: .

ja tam byla minulej rok *15* u nas se nic takoveho nedeje jediny co je tak tak neco s tankama v Excalibru ale jeste sem se tam dostala a na ty rekonstrukce valek bych jela hned *15*
  • kvatro

:o)

Nepoznat ani v reálu chlapa od ženský je taky možný. Dokonce mám s tim vlastní zkušenost. Kdysi, když sem lítal po pracovních pohovorech. Tak sem se setkal s personalistkou. Která prostě vypadala jako chlap. Povídám "Dobrý den, pane." Ona se pouze posumávala a povídá "Paní!" Kdo měl čuchat že je to ženská, měla chlupatý ruce, takovej chlapskej výraz, trochu při těle a byla plochá jako baterka. *15* *15* Trapas byl na světě.
    • vterinka

Re: :o)

Jé tak v té situaci bych nechtěla být :D:D:D To bych rači řekla jen "Dobrý den" :D
      • kvatro

Re: Re: :o)

No právě, to byla chyba *15* *15* říkat "pane" *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

tak ses aspon pro příště poučil. :D
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :o)

hups.. no stane se no...:D Ale poučení pro nás všechny... říkat jen Dobrý den..:D
  • puspuspusinka

:D :D :D

Dooost dobrej příběh ... :D

Hey lidi mám pro Vás novinku ... :D :D
    Mám přítele ... nebo kluka ... nebo jak tomu říkáte ... :D Prostě, proto sem tu teď moc nebyla ... takže se moc omlouvám, ale sem šíleně zamilowaná a šťastná ... :D :D :D A mám pořád skvělou náladu ... :D :D :D No a co jinak jak se máte? :D
    • kvatro

Re: :D :D :D

No to je teda Míšo novinka. :D Ale hlavně že si šťastná, to rád slyšim. A toho kluka nebo přítele, ti přeju.
      Jinak já se mám celkem v pohodě, až na pár drobných neúspěchů v poslední době. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: :D :D :D

No joo ... díky mooc ... :D :D :D
    • vterinka

Re: :D :D :D

:D:D:D ....... Drsnééé :D:D:D .. tak to jo! :-) To ti přeju!! :-)) At vám to vydrží! ;-))) ... No já sme právě dneska zjistila, že mi kluk chybí .....
      • kvatro

Re: Re: :D :D :D

To je teda závažné zjištění :D Tak si Kačko, taky nějakýho vykouzli, přesně podle tvých představ. Míša jak je vidět, tak už to udělala. To se ta kouzelná pánev ale musela pěkně zapotit. :D :D
        • vterinka

Re: Re: Re: :D :D :D

No, už se jeden takový našel ve škoe, jen vědět jak na něj xDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :D :D :D

V Maxipudinkovském lese u liški Mišky je světoznámá poradna jak na něj ... tak neváhej a přiď .. :D :D : D. :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :D :D :D

Teplý hovno si nadhodila ty. Takže si je zase odvez, přistav si hovnocuc a do práce. :D
            • vterinka

Míšo: to vidím xDDD .... Michale co máš furt s těmi teplými hovny?! :D ... Ony nemůžou za to, že se mají rádi a padají do stejné kanalizace a stejného hajzlu! :D
            • kvatro

Co se z tebe sype? Snad ne teplý hovna? Kačka by měla aspoň co posílat. :D
            • puspuspusinka

Já, když má dobrou náladu tak se to ze mě sype samo :D :D :D
            • vterinka

si zabila! xDDDDDDDDDDDDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :D :D :D

Tak to si zabil, nee... normálně se zapotil akorát facebook ... :D :D a mobil ... :D :D
  • kajuska4
    http://lavigne-now.blog.cz/1206/kam-se-podela-neznost-rockova-princezna-avril-lavigne-si-oholila-pulku-hlavy#comments
    • ella18
      takový ůčes má moje kamarádka a vypadá hrozně....Avril mněla moc krásné vlasy..Můj názor:mně se nelíbí
      • kajuska4
        moje kámoška to má taky..mě se to taky nelíbí .. všici jsme jí záviděli její vlasy a nechá si je ostříhat *14*
    • thenilly96
      Takový krasný vlasy měla *9* i když si myslim že jí to celkem sluší, stejně se mi ten účes nelíbí, ale mohlo to dopadnout i hůř *3*
  • avril

avril je ta nejlepší, nejhezčí zpěvačka na světě, mám jí mocinky ráda. Píšu si o ní i deník *14* *14*
    • Re: avril

Je hezká. *3*
      • jana291995

Re: Re: avril

krásná?je nádherná,ale lepší,než aby na ni někdo nadával..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avril

Jj to jo!!!! *1*
    • jana291995

Re: avril

je nej no,máš pravdu *14*
      • angel15

Re: Re: avril

jen tak dál *1*
        • jana291995

Re: Re: Re: avril

jo,kdyby to takhle šlo dál,tak je to skvělý že?
  • dianna114

.............

Happy birthday *3*
  • néé =((

Ach joo =(( Av už zase ztrácí na návštěvnosti..=(( už je 14. =(( *9* *9* *13* *13*
    • cara

Re: néé =((

ChJOO To NENi féR! :(
  • fifinka7

...

chjoooo jarňáky mi končí a já se ani nekoukla na učení :D......jo a Avrilka-aja už s náma definitivně nemluví?....JO A MÁM SLÍBENO, ŽHE AŽ TU BUDE AV TAK PUJDEM 100% NA KONZERT :D......jo a objevila jsem (teda už je to dýl) značku, kterou nosí i Av už mám od ní 3 věci a je ouplně squelá....jmenuje se ---->IRON FIST :D
    • Re: ...

Jako co máš za problém?Jenom jsem tady přestala chodit!
      • jana291995

Re: Re: ...

vždyt nic neřekla Ájo
        • fifinka7

Re: Re: Re: ...

už by se zas hádala tvl.....díky Jani *3* ....ale já se pstě jen divim, žhe už sem nic nepíšeš mno...
          • Re: Re: Re: Re: ...

Kdo říkal,že bych se chtěla hádat?Nechtěla.Pokuď si to myslíš...No jak chceš!Ale mě je to jedno.
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ...

A zase je to tady....ale tentokrát se jakýchkoli hádek které by mohli nastat, odmítám účastnit...
  • kladik

Vzdávám se

Sorry ale pomalu to tu vzdávám jelikož odmítám číst 7 stránek vaších inteligentních příspěvků *1* *1* *1*
    • kladik

Re: Vzdávám se

pardon mělo tam být ještě denně *15*
      • vterinka

Re: Re: Vzdávám se

vidíš, stejně si lepší jak já, já to ani nečtu, když tu sem, tak napíšu, ale snaha to číst se ztrácí, bo bych tu musela k té židli přirůst než bych to přečetla
        • xkostex

Re: Re: Re: Vzdávám se

pro vas to sami kecejte snama nebude te to pak cist vse najednou *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Vzdávám se

1. nesedím to 24 hodin denně, takže z toho plyne, že tu pořád nejsem a nemůžu na vše psát
            2. jezdím domů v 5 ze školy, takže za to opět nemohu
            3. občas zajdu i ven nebo taky spím a vy to tu popíšete *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Vzdávám se

i to je možnost *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

co rict snad jen AHA *15*
            • vterinka

protože ho mám v záložce, kliknu a sme tam a pokud si chci s někým moc psát a moc to blbbne, tak se hodím vyjímečně na icq, ale to mě neba, tam mám mín lidí než na fb a ty se kterými si píšu nejvíc mám jen na fb a nezpomaluje pc jak icq. Než se zapne, tak léta páně
            • xkostex

jo ted vsichni chodej jen na Fb
            • vterinka

No tak to máš v poho a na icq ani nechodím, stejně ty hlavní mám na fb
            • xkostex

aha tak to je pak tezky ja sem jen na tychle a obcas se du kouknout na ty u kteryhc sem spravce *15* a na pokec s kamoskama mam icq *15*
            • vterinka

No tak u tebe je to jiné, lae já lítám mezi 4 stránkami a asi 6 diskusemi, takže fakt nestíhám a ještě abych to ut četla + chat s kámoškama
            • xkostex

1.ja taky ne ale ja to vzdicky ctu protoze nic lepsiho na praci nemam
              2. ja mam skolu kazdej den krome pondeli do pul 2 a doma sem ve 2
              3. ven moc nechodim ale skoro porad spim i s otevrenima ocima *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit