-
Shakira
Donaldko jak seš na tom se Shakirou??? *15* *15* *15* Já sem do ní poslední dobou blázen ... ona je vážně božíí ... *15* *14* *3* -
-
Re: Shakira
Shakiru mám ráda, ale zas tka do ní zažraná nejsem :D mám pár oblíbených písní :-) -
-
Re: Re: Shakira
Shakiru sem odjakživa nemusel ale teď jak má v rádiu to její "Loca" A hrajou to tam pořád okola, třeba i třikrát denně tak už mi začíná vadit ještě víc. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Shakira
Nojonoo ... chlapi ... vůbec nedokážou poznat ty nejkrásnější songy a nejlepší zpěvačky ... s vyjímkou u tebe je Avrilka ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Shakira
dyt má pěkné písničky!! No Michale!... :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Shakira
já nic, páč není moje :P xD -
Slušnej asi jako ty.
Hodnej, jo to sem. A vždycky toho někdo využije. *15* *15* -
No to bys neudělal ... ty seš slušnej a hoodneej ... *14* *14* -
No proto? No a co by jste dělaly kdybych tady tu vaší Shakiru pomlouval? -
To je lepší xDDDDD -
No Proto !!! *15* -
No tak má pěkný písničky, no. Neřikám že si ji občas rád neposlechnu. *13* -
JO! No Michale! ... *15*
-
-
-
-
Re: Re: Shakira
Supeerrr *15* *15* *15*
-
-
-
kytara
Děcka to si poslechněte!! To je božíííííííííííííí!!! ♥♥♥♥♥ http://www.youtube.com/watch?v=pXYa MGHNYhI -
-
Re: kytara
Bože to je nádhernéé ... ááá ten kluk je fakt boží ... *14* *14* Tve takhle umět hrát ... yeahhh ... ♥♥♥ ... Fakt jako to nemá chybu ... a když to pak rozjede při refrénu ... yeahh ... božíí ... *14* *14* *14* ... ♥♥♥ -
-
Re: Re: kytara
přesně!! Já bych se právě chtěla naučit na elektrickou kytaru ..... sem si projížděla videa a pak sme si řekla, že bych mohla najít verzi i na WTH a povedlo se ♥♥♥♥
-
-
-
*15* *15*
-
-
začínaj utíkat smajly .D
-
-
Tak zavři dveře ať neutečou. *1*
-
-
jo a i je zavřu do klece *15*
-
-
Ale ten první zelenej smajl, ten překouše mříže, podívej se na ty jeho tesáky. *1* *1*
-
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Noo
Jako ale jenom díky klukum že třídy sem dokázala přijít na jiný myšlenky protože potkat ve škole klikací je do mě zamilovdnej a chce mě furt zpátky a snaží se o to vším možným je pro mě prostě totálně depresivní:((( Ale pak se mnou zase kluci kravly takže sem pak byla už dcl v pohodě :)) xDD -
-
Re: Noo
aha :-(( ... to znám od kámošky, ale tek kluk je totální čůrák! :-/// ... ho to časem přejde ;-) -
-
Re: Re: Noo
Doufám !! :(( Nejvíc mě viděsil když mi řekl že mě nehodlá ztratit a že to takle nenechá že mu patřím a dostane mě zpátky za každou cenu a z toho mám mega strach :(( -
-
Re: Re: Re: Noo
Asi mu pošlu SMS :D -
-
Re: Re: Re: Re: Noo
Ale a co bys mu napsal manžílku?? :))) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Noo
No já vlastně ani nevim co ti provádí. Ale napsal bych mu aby se přestal snažit získaz tě zpátky, že je ti to nepříjemný.
-
-
-
Neboj, co by ti mohl udělat? Jen blbě pindá, silné řečičky, alena víc se nevzmůže! ;-) a kdyby, tak máš přátel dost, kteří by se tě zastali a pomohli ti! ;-) -
-
Ale tady nejde přece o mř !!! Bojím se co chce udělat aby mě získal ... Mě doufám nic neudělá ... -
-
Ale on už ani neví co říká je mnou posedlý nebo nwm ... To bylo samý od první chvíle co sem tě viděl sem se do tebe zamilowal a podobnř !!! On už fakt já nwm ... No nic potřebuju ho vyhnat z hlavy ... Deme měnit téma :)) -
Míšo, pokud tě má opravdu rád, tak si nic, co by ti bylo nepříjemný nedovolí.
-
-
-
-
Re: Re: Noo
No Kateřino! Trochu brzdi s tim slovníkem. :o) :o) -
-
Ticho tam! :D Se ozval ten pravý, viď Michaeli? :D -
-
Ticho tam na hnoji, než tam hodim vidle! :o) Toho Michaela si nechte od cesty slečno Fišerová. -
-
Přijeď, už tě očekávám, my tu máme hnoje až až :D:D -
My tady ve městě ale hromadu hnoje nemáme. Přijedu kdyžtak k Vám. :o) -
No tak bacha abys v tom hnoji neskončil ty! :D:D:D:D .... tak mi neříkej Kateřino!! :D
-
-
-
-
-
-
Hlasujte pro Avril na http://viscovim.blog.cz/1308/duel-4
-
CD od Avril
Hey Avril vydává na rok 2008 CD*14*,jmenuje se All you will never know a je na něm 28 písniček,který Avril nemá na žádným CD...Tak toe prostě paráda,sice většinu z nich už mám,ale i tak...Ve zboží jsem to ale ještě nanašla... -
-
Re: CD od Avril
jj koukaŁa jsem se na ten seznam písniček a mám úpŁně vše co na tym je,aŁe i tak je to paráĐa...snaĐ vyĐá na příští rok ještě novou Đesku!!! *15* seznam písniček na novém albumu najĐete taĐy...http://megalife.cz/2008/10/ 28/avril_lavigne__all_you_will_neve r_know_2008.html *1* -
Re: CD od Avril
jéééé *15* *14* *14* *1* fak je to pravda????já taky většinu nebo asi skoro vše mám aŁe byŁo by to skvěŁý!!!!AŁe lepší by ještě byŁo kdyby vyĐaŁa úpŁně nový céĐo!! *15* *14* *1* *3* *14* -
-
Re: Re: CD od Avril
Jako fakt ona vydává nový cd?
Tak to je bomba...už se těším..no ale vždyt už je rok2008...tím pádem by to mělo vyjít ted někdy.,....jupííííííííí -
-
Re: Re: Re: CD od Avril
vyĐává pouze cédo na kterým buĐou písničky který skoro nikĐe nevyĐaŁa...snaĐ pak vyĐá ještě úpŁně nový cd! *15*
-
-
-
-
NAPOSLED....
Ahoj.
Možná si někteří všimli že sem prostě už nechodim. ..........A taky už nikdy nebudu.
Tohle je naposledy. Navždy odcházim z osobností........
A ještě něco k Avril :
Avril nepřestanu poslouchat..ale..už poslouchám jiné zpěvačky....Víte Avril teť nemá nic novýho...už mě moc nebaví poslouchat její hudbu víš...Kdyby měla alespoň new klip,písničku....tak by mě to bavilo ale jinak už ne..Žádnou novinku..nic..už mě to nebaví..Já vím třeba teť nemá čas..ale...už prostě nevim..Dříve mě bavilo koukat na klik Girlfriend,SK8t Boy...atd.....ale teť? už mě to nebaví....
Mno tak ahoj.
A jestli chcete můžete si mě přidat na lide.cz tam sem : NELy.L
nebo mé skype : nely35
icq mam ale nejde mi...
tak si mě klídně přidejte..mno a užijte si rok 2010 :)
Já vim že sem tu asi nikomu nechiběla co xD *9* Tak to tu přežijete xD
Tak navždycky...........
AHOJÍKKKKKKKKKKKK -
-
Re: NAPOSLED....
Už ste na mě zapoměli coo *9* ...já vim dlouhooo sem tu nebyla....
já už to nebudu rozebítat
Páááááááááááááááááááááááááá -
-
Re: Re: NAPOSLED....
..Hm...mno tak já bych možná chtěla vidět tebe,jak rychle by si stihla:napsat písničky,složit k nim hudbu a nahrát je...A navíc Av má vydat new CD...Ale tvůj názor je tvůj názor.. -
-
Re: Re: Re: NAPOSLED....
No jo já vím že to nejde rychlovkou vydat cd a tak..ale prostě za tu dobu než se něco new stane tak posloucham uplně jiný zpěvačky a Avril už mě nezajímá -
-
Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
ale jako jo pořád jí budu poslouchat ale jen někdy........Prostě teť mají jiný zpěvačky new cd,klipy nový a tak takže posloucham spíš Lady Gaga,The Veronicas....ale až Avril zas udělá něco new až vyjde to její cd tak se zas vrátím kní. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
No jo ale tak ona má asi jiný důvody proč odchází.
Prostě chce odejít.
No nemusí odcházet ale může! A taky asi chce. -
Tak malý detajl...jÁjA ji jenom tak něco řekla ale nic ji nenakazovala...a já se k ní přidávám s tím že hned nemusí odcházet z osobností... -
Nechjí bej jÁjA !! Ona si může odejít kdy se jí bude chtít ! taak jí to mu nebaví no a ?! může si odejít navždy a důvody tě nemusí zajímat tak on asi chce odejít! -
mno to jo..ale to ještě neznamená že navždy musíš odcházet z osobností..!!
-
-
Re: Re: Re: Re: NAPOSLED....
ale jako jo pořád jí budu poslouchat ale jen někdy........Prostě teť mají jiný zpěvačky new cd,klipy nový a tak takže posloucham spíš Lady Gaga,The Veronicas....ale až Avril zas udělá něco new až vyjde to její cd tak se zas vrátím kní.
-
-
Pravda...new CD má vyjít na jaře...xD -
Tak se mej a zbohem
-
-
-
-
Tak
Tak jak ste se dneska měly ?! *1* *3* -
-
Re: Tak
Strašně...xD -
-
Re: Re: Tak
jakto ? *15*
-
-
-
The softer side
Už jste slyšeli nebo stahovali album The softer side??? V podstatě jsou tam samý známý songy (16)...no a já zas nevěděla, že něco takovýho loni vyšlo
tracker.cztorrent.net/... /66352 *8* *14* -
-
Re: The softer side
jo to znám, ale jak si řekla tak sou to samí známí songy tak sem to ani nestahovala...
-
-
Hani???
Hani??? Ty to fakt nečeteš??? *1* *1* *1* To musí bejt pro tebe hotový pokušeníčko!!! *1* *1* *1*