-
:D :D
Ale vyprskla sem smíchy z toho tvýho textu k tomu :D :D :D A na podpis, ti víš co... ten ti dám, až ze ě bude slavná zpěvačka !! :D :D Takže asi nikdy... i když nikdy neříkej nikdy... ale ze mě zpěvačka 100% nebude :D :D -
-
Re: :D :D
:D :D No to víš legrácky, na to mě užije. :D
Já vim umíš zpívat jako vrata od chlíva. :o)
A ještě jsem zapoměl dodat, že ten obalovej materiál z toho co jsem ti poslal, musíš poslat zpátky. :o)
Poštovný za expresní službu a balný ti taky napálim, to se prohneš. :D :D -
-
Re: Re: :D :D
No sice zpívám jak vrata od chlíva ale ty mi to nemáš co vyčítat když si mě ještě neslyšel zpívat ... :D :D A hádám že ty taky nejseš zpěvák světa... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
Já nevim jak zpíváš, ale to bych chtěl fakt slyšet.:D Ale já jsem učiněnej pavaroti, to zatim nevíš. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D
Ujišťuju že nechtěl!!!
Mě bys FAKT slyšet nechtěl!!
Sice sem měla na hudebce vždycky jedničku a ze zpěvu jsem byla nejlepší a ségra tvrdí že zpívám dobře, ale já si myslím svoje a podle mě zpívám jak když taháš kočku za vocas !! Prostě děsně !!! :D :D :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
:D :D :D :D :D :D :D D: :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
Ty mě taky ne. :D Já zpívám asi jako kdybych dostal úder mezi nohy. :o)
-
-
-
-
-
-
To snad ne!!!
Avril se skamaradila s Paris Hilton!!!! *10* z toho nekouka nic dobryho. Doufam ze nezacne brat drogy a pit alkohol jako všechny kamaradky Paris (Lindsay Lohan,Britney Spears,...) *9* *9* *9* -
-
Re: To snad ne!!!
Je to její problém...ti co mají rádi Avril úplně od začátku jako třeba já tak s ní brzo přestanou mít trpělivost protože 18-tiletá Avril a dnešní Avril jsou dva odlišní lidi a já mám ráda JEN tu první holku. -
-
Re: Re: To snad ne!!!
Já taky.
-
-
-
koncert
Koncert byl strasnej duvod je ten ze nepridala ani jednu písničku!!!! AVRIL STYD SE BYLAS V PRAZE A ANI SI NEPRIDALA PISNICKU!!!!! Uz nejsem tvoje fanynka zklamalas me hodne moc!!!!:-(((( To že si nabarvila vlasy no co kazdej se musi menit! Ale tohle byl des ja byla na tom koncertu a hned po nem vsude psla ze to BYL PROPADÁK!!!! *13* -
-
Re: koncert
ale zlatíczko to sme asi nebyli na stejnym koncertě jelikož přídawky byli dwa... GF - Remix.. a poslední písnička... hm... He wasn´t nebo sk8er boi... *1* *1* ae jak řikám asi sem byla jinde *7* -
-
Re: Re: koncert
Nepoučuj mě jo bud tak skromná a nech si pro sebe mockrat díky!! *3* Já o tom vim že mela dva koncerty *16* !!! -
koncert byl úplně nééééj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!úpa božíííí!!!!!! *14* *1* *15* a navíc zpívala 2 přídavky bad reputation,kde byly přece ty kousky záběrů,který nedala do klipů a taky samozřejmě Girlfriend remix,tam zpívala i sloku od Lil-mamy!!!!!na ten koncert nikdy nezapomenu!!!!I love you,Avril!!! *14* 4ever!!!!! -
přesně tag měla dva příspěvky -
-
Re: Re: Re: koncert
a ještě ke wšemu by přestala bejt fanoušek kwůli takowý prkotině... to pak nebyla nikdy fanoušek a nikdy nebude *13* -
-
Re: Re: Re: Re: koncert
jj presně tak *3*
-
-
-
-
Re: koncert
Si trapná... *8* náhodou to bylo skvělý *14*
-
-
jaja
madonna,pussicat dolls a hlavne britney!!jsou nej nej na celem svete!!a je pravda ze Avril je barbie porad nosi ruzovi hadry! a rika jak vsechny miluje!jeto ta nejvetsi lharka na svete! -
-
Re: jaja
Uplně s tebou souhlasim......máš naprostou pravdu *3* *3* -
-
Re: Re: jaja
diky! *14* -
-
Re: Re: Re: jaja
mimidebar02@yahoo.com
I Am Miss mimi, .. našel jsem to slyšel a vybral zajímá vás, nejen, že jsem opravdu potřeba, aby s vámi mluvit, budu mít zájem o nás je blízkým nebo obchodním partnerům, odpověď na moji e-mailovou adresu ..... (mimidebar02@yahoo.com) tak, že můžu poslat nějaké fotky mě a řeknu více o mně. Budu rád začít s Vámi na začátku tohoto yaer, vím, že to může být naše roce spokojenosti. E-mail (mimidebar02@yahoo.com) v pořádku. Nashledanou.
tvoje mimi. -
Nemáš zač.......když má člověk pravdu tak se to musí ocenit *3* *5* *3*
-
-
-
DOMCA má naprostou pravdu:Madonna,Pussycat Dolls a Britney jsou nejúžasnější interpreti v hudebním světě. *4* Avril,Miley aj. jsou proti nim úplní trpaslíci. -
-
hej ty si dobra holka!mi aspon vime co je to kvalitni muzika!
-
-
baví tě to pořád sem psát? *8* *16* -
-
no bavi no!tobe to vadi!pokud se nepletu tohle je diskuze ne?! -
-
ale i tak prostě tě nechápu zhe sem Łezeš a pořád taĐy nadáváš o Avrilce,nechci ti nadávat,aŁe ať si každej posŁouchá co chce,aŁe tohŁe mi přijde na hlavu,chodit na diskusi toho koho nemáš ráda a pomlouvat ho tady před fanoušky *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jaja
a me Avril nevadi! a nerikam ze ji nemam rada nebo ze ji nenavidim ja jen rikam pravdu ktera vam dojte az vam vude 30let! a moje mala segra taky zjistila ze Avril porad mele dokola to sami!a zpiva porat ty sami pisnicky a to ji je 6!tak nevim!ale ja opravdu nerikam ze Avril nenam rada! -
Re: Re: Re: Re: jaja
ja nepomlouvam! ja jen rikam pravdu!meje touplne u prde*** co poslouhate ja vam Avril neberu! a na tuto diskuzi muze chodit i ten co posloucha metal,j-rock a dalsi stily takze nevim co mas za problem! ja nechci a by si nekdo myslel ze vas zato zabiju ze poslouhate Avril! *13*
-
-
-
-
-
Avrilka
Je to moje nej zpěvačka... *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
stranka
http://nisi-tana.blog.cz/ -
fotky z natáčení pro t-mobile
našla jsem fotky,z natáčení pro t-mobile...kukněte,av to tady upe nehorázně sekne!!!
http://avrilbeats.blog.cz /0912/shooting-a-commercial-in-la-1 -12-2009 *1* -
-
Re: fotky z natáčení pro t-mobile
PěkNý MOOC!
PS:sooRY že JSEM tu NeBYLA můJ důVOD škOLA a šKOLA :( -
-
Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
co dodat ja se zamiloval:D *3* *4* -
-
Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
Až teď...to snad né...xD -
-
Re: Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
ted sem to konečně řekl všem jinak sem to držel v sobě:D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
Ah tak...tak to jo...ale zdá se mi že si to tu už párkrát psal.... ale myslím že sme na tom svým způsobem všichni stejně...Avril milujeme...xD
-
-
-
-
-
-
nestiham cist
ty jo lidi ste se za ty dva dny nak hodne rozjely nestiham to cist *1* *3* a co cem je momentalne rec? -
-
Re: nestiham cist
momentálně o profilových obrázkách *15* ale to už je vyřešeno takže asi o ničem *15* -
Re: nestiham cist
mno táák..před chvilkou nám Janča říkala ať jí neříkáme Jana *1* *1* ...puspuspusinka psala ať se pokračuje ve včerejší diskuzi..u tý,když jsem si to četla,jsem se válela po zemi smíchy *15* *1* -
-
Re: Re: nestiham cist
jj přesně *15* *1* *15* ta naše seznamka včera = NO COMENT !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: nestiham cist
diky za info *1*
-
-
-
-
Goood...xD
Tak konečně ty fotky se začaly načítat...teda musím říct že ta nejnovější, ta jak je tam Av na tom skatu je fakt luxusnííííí....xDD *14* *14* *14* -
-
Re: Goood...xD
hajzlové, vám jo a mě pořád ne jo? *7* *8* ste teda zlý holčičky jako Hanša Šanša a všichni kromě Elis *15* -
-
Re: Re: Goood...xD
Jo??? No tak jak chceš ty zlý chlapečku...xDDD
-
-
-
:o)
Hanko, volejbalový Vavex Příbram, rozdrtí ty rádoby volejbalisty z Havířova levou zadní. *15*
V Havířově máme příbuzný, Mamka tam má sestřenici ale nebyla tam 30 let. Nevim proč. Já sem tam teda nebyl vůbec. Nedavno napsali dopis ale odepsat nemůžu protože nevím adresu, neznám telefon. Ale mám pouze jejich Facebook a jméno, který sem složitě vypátral.
A protože sám Facebook nemám, tak to nějak uvázlo. *9* -
-
Re: :o)
a proč si ho teda nezaložíš? To je fakt problém ... však si tam nemusíš dávat fotky ani statusy ... jen od nich zjistíš adresu, moba a můžeš si ho klidně zrušit ;-) -
-
Re: Re: :o)
No vidíš, prý sešval! :D ... však nemusíš, jméno si můžeš klidně vymyslet a to všechno okolo taky :-) -
Asi si nechám od tebe poradit a Facebook založím. Když tam nemusím psát o sobě podrobnosti.
*3* *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
nemusíš... stačí založit, vyhledat a smazat.. ,ale mazat by sis ho nemusel... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Proč bych ho mazal když sem ho jednou založil, nikdo neví kdy ho budu potřebovat.
Hanko příště mysli hlavou a ne tim dole vzadu. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
No samozřejmě že si vás přidám. *3* *14* -
Juhůůůůů tak to si nás milerád přidáš, že? :D -
no vidíš... tak se mi líbíš... dokonce si mě tím tak potěšil, že budu i ignorovat tvou hloupou připomínku..! :D
-
-
Né no, to nemusel ..... ale třeba když se rozjel fb, tak se kámošky z osobek přeorientovaly na fb a tady diskuse celkem vázne a na fb mě to tolik nebaví, ta jdou ty videa a všechno moc rychle, že to nestíhám sledovat ...
-
-
-
to už jsem mu taky chtěla navrhnout, ale neudělala jsem to, aby mě zas neseřval...:)
-
-
Řekni Hanče ona ti tu adresu vyvěští nebo vypočítá nebo se prostě pude projít a řekne ti kde bydlí ... stačí říct příjmení ... ne? *4* -
-
no tak jako.. i podle Facebooku bych se toho dost dozvěděla..:) :D -
-
Re: Re: Re: :o)
Nehraj si na detektiva, zuhle hodnost tady zastávám já. *15* *15* -
-
oukéj, oukéj..:D
-
-
-
-
Ts... to volejbalová Slavia Havířov ten váš slavnej Vavex smete levou zadní..! :D Aha... tak to jedna z těch výhod Fb... taky jenom díky němu jsem v kontaktu se sestřenkou, se kterou jsem se neviděla asi 10 let.. a až díky Facebooku, jsme zase začaly být v kontaktu...:)
-