-
:o)
Nebo taky můžeš zkusit tuhle. Tu si ale schovávám až budu zase měnit. *1* -
:D :D
Ale vyprskla sem smíchy z toho tvýho textu k tomu :D :D :D A na podpis, ti víš co... ten ti dám, až ze ě bude slavná zpěvačka !! :D :D Takže asi nikdy... i když nikdy neříkej nikdy... ale ze mě zpěvačka 100% nebude :D :D -
-
Re: :D :D
:D :D No to víš legrácky, na to mě užije. :D
Já vim umíš zpívat jako vrata od chlíva. :o)
A ještě jsem zapoměl dodat, že ten obalovej materiál z toho co jsem ti poslal, musíš poslat zpátky. :o)
Poštovný za expresní službu a balný ti taky napálim, to se prohneš. :D :D -
-
Re: Re: :D :D
No sice zpívám jak vrata od chlíva ale ty mi to nemáš co vyčítat když si mě ještě neslyšel zpívat ... :D :D A hádám že ty taky nejseš zpěvák světa... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: :D :D
Já nevim jak zpíváš, ale to bych chtěl fakt slyšet.:D Ale já jsem učiněnej pavaroti, to zatim nevíš. :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D :D
Ujišťuju že nechtěl!!!
Mě bys FAKT slyšet nechtěl!!
Sice sem měla na hudebce vždycky jedničku a ze zpěvu jsem byla nejlepší a ségra tvrdí že zpívám dobře, ale já si myslím svoje a podle mě zpívám jak když taháš kočku za vocas !! Prostě děsně !!! :D :D :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
:D :D :D :D :D :D :D D: :D :D -
Re: Re: Re: Re: Re: :D :D
Ty mě taky ne. :D Já zpívám asi jako kdybych dostal úder mezi nohy. :o)
-
-
-
-
-
-
To snad ne!!!
Avril se skamaradila s Paris Hilton!!!! *10* z toho nekouka nic dobryho. Doufam ze nezacne brat drogy a pit alkohol jako všechny kamaradky Paris (Lindsay Lohan,Britney Spears,...) *9* *9* *9* -
-
Re: To snad ne!!!
Je to její problém...ti co mají rádi Avril úplně od začátku jako třeba já tak s ní brzo přestanou mít trpělivost protože 18-tiletá Avril a dnešní Avril jsou dva odlišní lidi a já mám ráda JEN tu první holku. -
-
Re: Re: To snad ne!!!
Já taky.
-
-
-
koncert
Koncert byl strasnej duvod je ten ze nepridala ani jednu písničku!!!! AVRIL STYD SE BYLAS V PRAZE A ANI SI NEPRIDALA PISNICKU!!!!! Uz nejsem tvoje fanynka zklamalas me hodne moc!!!!:-(((( To že si nabarvila vlasy no co kazdej se musi menit! Ale tohle byl des ja byla na tom koncertu a hned po nem vsude psla ze to BYL PROPADÁK!!!! *13* -
-
Re: koncert
ale zlatíczko to sme asi nebyli na stejnym koncertě jelikož přídawky byli dwa... GF - Remix.. a poslední písnička... hm... He wasn´t nebo sk8er boi... *1* *1* ae jak řikám asi sem byla jinde *7* -
-
Re: Re: koncert
Nepoučuj mě jo bud tak skromná a nech si pro sebe mockrat díky!! *3* Já o tom vim že mela dva koncerty *16* !!! -
koncert byl úplně nééééj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!úpa božíííí!!!!!! *14* *1* *15* a navíc zpívala 2 přídavky bad reputation,kde byly přece ty kousky záběrů,který nedala do klipů a taky samozřejmě Girlfriend remix,tam zpívala i sloku od Lil-mamy!!!!!na ten koncert nikdy nezapomenu!!!!I love you,Avril!!! *14* 4ever!!!!! -
přesně tag měla dva příspěvky -
-
Re: Re: Re: koncert
a ještě ke wšemu by přestala bejt fanoušek kwůli takowý prkotině... to pak nebyla nikdy fanoušek a nikdy nebude *13* -
-
Re: Re: Re: Re: koncert
jj presně tak *3*
-
-
-
-
Re: koncert
Si trapná... *8* náhodou to bylo skvělý *14*
-
-
jaja
madonna,pussicat dolls a hlavne britney!!jsou nej nej na celem svete!!a je pravda ze Avril je barbie porad nosi ruzovi hadry! a rika jak vsechny miluje!jeto ta nejvetsi lharka na svete! -
-
Re: jaja
Uplně s tebou souhlasim......máš naprostou pravdu *3* *3* -
-
Re: Re: jaja
diky! *14* -
-
Re: Re: Re: jaja
mimidebar02@yahoo.com
I Am Miss mimi, .. našel jsem to slyšel a vybral zajímá vás, nejen, že jsem opravdu potřeba, aby s vámi mluvit, budu mít zájem o nás je blízkým nebo obchodním partnerům, odpověď na moji e-mailovou adresu ..... (mimidebar02@yahoo.com) tak, že můžu poslat nějaké fotky mě a řeknu více o mně. Budu rád začít s Vámi na začátku tohoto yaer, vím, že to může být naše roce spokojenosti. E-mail (mimidebar02@yahoo.com) v pořádku. Nashledanou.
tvoje mimi. -
Nemáš zač.......když má člověk pravdu tak se to musí ocenit *3* *5* *3*
-
-
-
DOMCA má naprostou pravdu:Madonna,Pussycat Dolls a Britney jsou nejúžasnější interpreti v hudebním světě. *4* Avril,Miley aj. jsou proti nim úplní trpaslíci. -
-
hej ty si dobra holka!mi aspon vime co je to kvalitni muzika!
-
-
baví tě to pořád sem psát? *8* *16* -
-
no bavi no!tobe to vadi!pokud se nepletu tohle je diskuze ne?! -
-
ale i tak prostě tě nechápu zhe sem Łezeš a pořád taĐy nadáváš o Avrilce,nechci ti nadávat,aŁe ať si každej posŁouchá co chce,aŁe tohŁe mi přijde na hlavu,chodit na diskusi toho koho nemáš ráda a pomlouvat ho tady před fanoušky *7* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jaja
a me Avril nevadi! a nerikam ze ji nemam rada nebo ze ji nenavidim ja jen rikam pravdu ktera vam dojte az vam vude 30let! a moje mala segra taky zjistila ze Avril porad mele dokola to sami!a zpiva porat ty sami pisnicky a to ji je 6!tak nevim!ale ja opravdu nerikam ze Avril nenam rada! -
Re: Re: Re: Re: jaja
ja nepomlouvam! ja jen rikam pravdu!meje touplne u prde*** co poslouhate ja vam Avril neberu! a na tuto diskuzi muze chodit i ten co posloucha metal,j-rock a dalsi stily takze nevim co mas za problem! ja nechci a by si nekdo myslel ze vas zato zabiju ze poslouhate Avril! *13*
-
-
-
-
-
Avrilka
Je to moje nej zpěvačka... *14* *14* *14* *3* *14* *14* -
stranka
http://nisi-tana.blog.cz/ -
fotky z natáčení pro t-mobile
našla jsem fotky,z natáčení pro t-mobile...kukněte,av to tady upe nehorázně sekne!!!
http://avrilbeats.blog.cz /0912/shooting-a-commercial-in-la-1 -12-2009 *1* -
-
Re: fotky z natáčení pro t-mobile
PěkNý MOOC!
PS:sooRY že JSEM tu NeBYLA můJ důVOD škOLA a šKOLA :( -
-
Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
co dodat ja se zamiloval:D *3* *4* -
-
Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
Až teď...to snad né...xD -
-
Re: Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
ted sem to konečně řekl všem jinak sem to držel v sobě:D *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fotky z natáčení pro t-mobile
Ah tak...tak to jo...ale zdá se mi že si to tu už párkrát psal.... ale myslím že sme na tom svým způsobem všichni stejně...Avril milujeme...xD
-
-
-
-
-
-
nestiham cist
ty jo lidi ste se za ty dva dny nak hodne rozjely nestiham to cist *1* *3* a co cem je momentalne rec? -
-
Re: nestiham cist
momentálně o profilových obrázkách *15* ale to už je vyřešeno takže asi o ničem *15* -
Re: nestiham cist
mno táák..před chvilkou nám Janča říkala ať jí neříkáme Jana *1* *1* ...puspuspusinka psala ať se pokračuje ve včerejší diskuzi..u tý,když jsem si to četla,jsem se válela po zemi smíchy *15* *1* -
-
Re: Re: nestiham cist
jj přesně *15* *1* *15* ta naše seznamka včera = NO COMENT !!! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: nestiham cist
diky za info *1*
-
-
-
-
Goood...xD
Tak konečně ty fotky se začaly načítat...teda musím říct že ta nejnovější, ta jak je tam Av na tom skatu je fakt luxusnííííí....xDD *14* *14* *14* -
-
Re: Goood...xD
hajzlové, vám jo a mě pořád ne jo? *7* *8* ste teda zlý holčičky jako Hanša Šanša a všichni kromě Elis *15* -
-
Re: Re: Goood...xD
Jo??? No tak jak chceš ty zlý chlapečku...xDDD
-
-