-
1. ČÁST
Příběh z Lesa - Poradna u Lišky Mišky jak na něj
Tenhle příběh, je vskutku pravdivý a velice zajímavý, je to příběh o lišce Mišce, jak si vydělávala na živobytí, a jak pomáhala svým přátelům z lesa. Miška se jednoho večera probudila o půlnoci a přemýšlela a napadlo jí, že by si mohla založit poradnu. A tak neváhala a svůj praštěný nápad hned začala uskutečňovat … :D. Nejdřív běžela do sklípka, a tam našla pár krabic, z nich si slepila a upatlala nějakou ceduli a pak vyštrachala vodovky a začala na ní malovat. Poradna u lišky Mišky - Jak na něj. Když měla ceduli hotovou, dala si jí ven a šla zase spát, když se ráno probudila a šla si tu ceduli prohlídnout, zděsila se, protože na ní stálo, jen na něj. Míša si řekla, že to je určitě zase nějakej hloupej žertík medvěda Michala, a šla ceduli předělat, potom jí přicvakla na svoje super dveře co vypadaly že se smaou radostí rozpadnou a šla dovnitř a čekala a čekala jestli se někdo chytí. Už byl skoro večer a Miška furt čekala a už jí to přestalo bavit a řekla si že, když nejdou zákazníci za ní, půjde ona za nima. :D :D. Tedy navštívila svoji kamarádku Kačku a když vešla tak jako vždy Kačka ležela u valchy a Brody běhal po zahradě a hnojil kytky. Míša, šla za Kačkou a řekla jí o svém novém nápadu a Kačka hned jestli by jí neporadila, že by si jako zařídila kurzy španělštiny na každej den třeba 2 hodiny a našla by si nějakého milence, protože Brody jí už neskutečně sere … :D. Míša řekla, že by neměla pomáhat v nevěře, ale když se podívala na Brodyho, tak rači řekla Kačce ať příde večer, že jí dá první lekci, jak na něj.
Kačka se tedy večer vydala za Míškou. První co udělaly, že Kačce založily seznamku na seznamu, Kačka tam vyplnila své údaje a pod to napsala hledám hezkého učitele španělštiny na 2 hodiny denně … :D :D Kdo nepochopil, tak ať se rači ani neozývá :D :D. -
Nehty a foto :)
http://www.imagebam.com/image/3ef4a2171447555 *14* -
-
Jako já tam nehty žádný nevidim *15* Ale za to tam vidim vedle Avril nějakou sympatickou slečnu. *3* *15*
-
-
aha xD
-
-
ale když klikneš na next tak tam jsou nehty =) její ;)
ale stejnak tebe nezajimají nehty *15*
-
-
-
-
avril
ahoj nevíte za jak dlouho mi avril odpooví na dopis když jsem jí ho poslala dnes 28.1.2008 odpověz prosím. *7* -
-
Re: avril
do měsíce -
Re: avril
Myslim že by to nemělo být dlouho,ale určitě ti neodpoví ona sama ale nějací agenti kteří jsou najmutí čistě pro tohle.
-
-
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Re:
ach jo...kdyby byly aspon trochu pravdomluvní *15* -
-
Re: Re:
Nóóóóó jóóóó..... *15* *1*
-
-
Re:
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re:
??
-
-
hdfdg
Avril taky nepatří mezi mé nejlepší zpěvačky a neurážím ji některé písničky jsou hezké.....(já fandím miley cyrus)ale to je jedno ale avril je taky super *3* *3* -
-
Re: hdfdg
já mám Miley moc ráda!!!ale Av vede!! *4* -
-
Re: Re: hdfdg
A co Ewa Farna? -
-
Re: Re: Re: hdfdg
blicí smajlík tady bohužel neni -
-
Re: Re: Re: Re: hdfdg
a sakra *1* to jsem neměla psát *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hdfdg
Ježiš...xD....chudák....XD -
*15* no a pak tam byl...já nevím jak se jmenuje!!Je to moderátor,a občas i zpívá,a byl taky u nás,a mi máme ve městě kašnu,a z jedný strany máš zábradlí,a z druhý nic!!a on si toho nevšiml,a padl do kašny,ptž si myslel že se chytí,jenže neměl čeho!!!
*15* ale takhle je to nic,když nevíte jméno!!:-( -
Jak taky jinak Angeli, že.....xD -
tož o kábel?tak to je škoda bejt tam já,tak jak by padala do publika,tak bych tam byl ja,jakožto hrdina a chytil ji:D -
no já jsem jí byla na koncíku,a nebyla tak špatná,ae málem hodila hubu o kábl!! *15* no ale taky ji nemám zrovna moc v lásce!! *4* -
Dobře...myslím že tohle téma radši ukončíme....!xD Co vy na to? *1* *3* -
já ji taky mam rád *4* -
Ne,že bych jí přímo nesnášela a uznám,že zpívat docela umí,ale něco mi na ní vadí. *10* Už jen to,co řekla o Britney Spears,pak taky ty ksichty,co dělá do kamery ve všech svých trapných klipech,styl oblíkání,písničky má podle mě furt na jedno kopyto,navíc,jak jsem se dozvěděla,je jich hodně jen přezpívaných od zahraničních interpretů. A to,jak na jednom koncertu zpívala Just Dance od Lady GaGa,radši nekomentuju. *5* -
Ale, Ale.....xD notak mluv...proč je ti zní na blití? *7* *1*
-
-
Proč je ti z ní na blití...??? Já ji mám náhodou ráda!
-
-
-
jana291995:vždyt' jsi říkala,že jí nemáš ráda *1* -
-
Re: Re: Re: hdfdg
už jsem změnila názor,ptž jsem byla vkině na hannah montana ve filmu,a v od tý doby ji mám ráda!!!!ten film je super!!!DOPORUČUJU *4* -
-
Knám se ten film do kin dostane až 6. srpna....už se nemůžu dočkat...hned 6. jdu na ňho do kina....!!! -
-
týýjo,ale já si myslím že to nebudete mít tak drahý!!ne že by jsme to měli drahý,jsem platila 80 Kč,-ale když to tam bude tak pozdě,si myslím že to budete mít levnější,ptž moje kámoška to tam měla hnedka,a platila 120,-.. *4* -
jo už je...ale jak kde...no knám se to dostane až 6. srpna..... *9* -
Já myslela,že už to je v kinech! *7* -
No díky za obsah filmu....teď to už tak napínaví nebude...ne...já už sem ten konec znala- řekla mi ho jedna holka.... ale jinak se ho už nemůžu dočkat....xD -
jo,určo se máš na co těšit!!mě to bavilo,ae nenasměješ se tam tak jako v normální hanně montaně!!tady to je takový napínavý,a ona si tam před publikem sundá paruku,a říká k tomu takový ty věci že byla ráda hannou,a tak!!a to mě skoro rozbrečelo!!moc hezky to řekla!!a pak jedno malí děcko"bud hannou,mi to nikomu neřekneme"....no pak se do toho zapojí lilly...no a bude zase hannou a zároven Miley,takže se tím nic nevyřešilo!! *15* ale moc se mi to líbilo!!!
-
-
-
-
To já taky...Miley mám šíleně moc ráda, ale Avril u mě pořád vede...! *1*
-
-
-
avrilka má LÁSKU
Nevím jestli sem ty fotky někdo dával,ae Avril chodí s Brodym..moc jim to sluší,koukejte-http://a-lavigne.b log.cz/1004/avril-in-los-angeles-08 -04-2010 -
-
Re: avrilka má LÁSKU
Takže je to Tutovka??? *7* *14* Takže Avrilka s ním vážně chodí wow, yeah, uhh, *14* *14* *14* Moc jim to sluší ... *14* a ty fota, mno yeah *14* a nejky sou jak se tam líbají *14* a konečně si našla hezkýho se i mě líbí nejní tak ošklivej jako opička *15* jo a dole je anketa a Avrilka vede na plné čáře *14* -
-
Re: Re: avrilka má LÁSKU
No woooowky...xDDD Tak je to vážně tutovka...xDDD Ale sluší jim to spolu a jak se tam líbaj,,,no to je SO CUTE, SO SWEET...xDDD A ta anketa....no ta má jasnou vítězku...xDDD -
-
Avrilka in Lowe ... =)
Moc jí to přeju z celého srdíčka jí to mocinky přeju, konečně zase šťastná *14* a ted ka i věřím že to CD bude BEST, když je zaláskovaná tak to bude teda ... yeah ... *14* *14* *14* -
-
Re: Avrilka in Lowe ... =)
jooo,taky se hrozně těšííím *14* -
-
Re: Re: Avrilka in Lowe ... =)
Ale kdo se to ukázel...ty se ozveš janom jak vidíš že si Avril našla za tebe náhradu, jo??xDD -
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:D: D...ja se na to mužu vy to:D...njn tak snad bude štastna Avril:)...když sem čučel na ty fotky..asik by dala nevim co za to jeden den bejt neznama celebrita...prostě normalni holka co de po ulici a nikdo si ji nevšimne:)...a ten šulin s kterym chodi ma pěknou karu...:D...na to se balej holky dobře mno:D -
ja taky *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
Ahojky, jako jako jako tak teda já se asi zadusím !!! ... atentát ... normálně nic jinýho než ... atentát ... a pořádnej tak kdy vyrážíme ... ??? *1* *1* *1* -
-
Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
Jen ktomu titulku, Míšo... znásilněná????xDDDD -
-
Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
To víš Elis to tvoje koště (teďka nwm jestli kvalitně nekvalitní a nebo nekvalitně kvalitní, ale to je fuk) se mi furt nějak rouchalo tak mi to trvalo trochu dýl mno ... *1* *1* *1*
A Hančo, znásilnéná sem, sluníčkem !!! *1* Ale nesnaž se to rači ani pochopit *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
Nebudu to komentovat...zvlášť po naší poslední dizkuzi s Elis nechápavou...xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
*15* *15* *15* *15* *15* jako miso je to kvalitne nekvalitni cinska prace *15* a hanco ja za to nemuzu ze to rikas tak ze to nechapu -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
co sme zas udaly? -
Re: Re: Re: Re: Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
Vážně už toho nechme...xDDD
-
-
-
-
-
Re: Sem vrácená, zdravá a znásilněná !!! xDD
twl vyveste prapory misa se nam vratila! no konecne twl tobe to trvalo! *15*
-
-
WTH
Tak máme Avril na kissparádě 1.!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WTH
No tak to je skvělý.
Ale na prdel si z toho nesednu *15*
Doufám že bude na prvním místě i s Goodbye Lullaby. Když Lochneska vydá album až na konci května. *1* -
-
Re: Re: WTH
Si hnusný! *15* *15* *15* ... Jakto, že ho odložila? Tak aspon cosik, ale aby potom GL nepotlačila až to své vydá, tak se o něj budou všichni zajímat a na Avril se káknou, ale zas by to své mohla víc prodávat. No uvidíme. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: WTH
jooooooooooooooo!!!!!!!!!!! Avril je nejlepsi!!!! skoda ze neni i na Fajnku hajzlove ji nedali do fajnparady *16* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: WTH
no to si dovolili moc! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WTH
To je chytré řešení, řekni ji to. Ta bude mít radost a vzkaž ji, že se nám po ní stýská. *3* -
Míša bude nám sem posílat holuby.
Když nemůže na počítač. Má přece raracha, vlastně zaracha.
A ten provázek by musel být mnimálně 10 tisíc km dlouhej. *15* -
Míšo: tak mi toho tvojeho holuba pošli s nějakým vzkazem. *1* *1* *1* *1* *1* ... jo a jak by ten provaz měl být dlouhý? A jak vysoko ho vedou, aby jim v tom nic nepřekáželo. *15* *15* *15* *15* *15* -
jo to taky ale ten provazek ma nakej 5 ticic kilometr takze nez se to dostane prez atlatantik tak to trva a proto trpim mensi samomluvou *15* -
Já myslel ale, že s Evanem používáte dva kelímky s provázkem. *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*twl ja mam dost myslim ze spis ta Opava *15* ja si vecinou povidam s Evankem na tapete *15* -
No jasně, tady si každej povídá s plakáty.
Ale na mně nemáte, já si s Avril dopisuju holubí poštou. *15* -
Halooo je tu ještě diskuse Avril nebo už sme se sešli v té Opavě? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Každopádně můj kámoš si taky povídá s Avril na plakátě. *1* *1* *1* *1* *1* -
ne to prej jen na ni kouka krasne se usmiva a ona si sama usoudi co mysli *15* -
Třeba ten plakát k ní promlouvá. *15*
Nebo z obyčejnýho plakátu vyčaovala plákát mluvící. *15* -
hele jedinej blazen je Misa! dneska mi rekla ze si povida s Avril jenze s plakatem! -
Elis: to říkají všichni blázni. *15* *15* -
ja nevysiluju! -
Proč zas já? Elis tu začla vyšilovat. *1* *1* *1* *1* -
Kačka alias Rambo, Jim to tam půjde vysvětlit, ručně stručně. *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: WTH
Si hnusná! *15* *15* *15* ...Jakto, že neni na fajnku? *1* -
-
jooo ja bych tam sice obcas pustila Evanka ale jooooooooo *15* -
Vlastní rádio, pouze s písničkama Avril. *15* -
jo to je fakt stojej za h****!! udelame vlastni ne? *15* -
Ono vlastně, ve všech rádiích nehrajou nic pořádnýho. Už asi tak dva roky. *15* -
na fajnku hrajou asi 10 pisnicek porad dokola a kdyz uz hrajou Avril tak je to jednou za uherskej rok
-
-
-
-
-
-
xD
Lidi, jsem tu ... *14* -
-
Re: xD
já tež xD -
-
Re: Re: xD
Míšo, neber mii moje Yeaahh ... *15* *15* *15* *15* No super... Kačko ... tebe sem se samo sebou nemohla dočkat .. *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
nemusíš se přemáhat xD
-
-
-
Re: xD
Yeahh *3* *1*
-
-
...
Tak už mám ... já sem spíš na ty černobílí ... *1* *1* *1* -