-
něco o Abbey Dawn v Praze <3
Nejen, že už několik let je u nás zřízeno pár e-shopů, ale od jara letošního roku se můžeme dočkat prodeje Abbey Dawn i přímo v obchodě!A to v Praze v obchodním domě Harfa,
který se nachází naproti O2 aréně.Konkrétněji v butiku značky Iron Fist!! -
-
TAK TO JE BEZVA, určitě se tam zajedu podívat. *14* *14*
-
-
yeah *14*
-
-
Tak teď už vim přesně, kam to jít omrknout. *3* *15* V OC Harfa to znám, tam jsem byl už mockrát, ale maximálně si kupovat svačinu *15*
Butik značky Iron Fist jo? *15* Tak jestli tam má ochranka tu "Iron Fist" tak bych nedoporučoval tam se pokoušet krást, že Kájuš *15* -
-
časem naše další zastávka? :D
-
-
-
JO!!!!!!!!!!!!!
avril je NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! -
:-(
Jako nechapu vas lidi...nelezte sem když teda Avrilku nemáte rádi...a nepomlouvejte ji tady *8* *8* ...radsi si bezte polouvat nekoho jinyho *8* *8* Avril je BEST *14* *14* *14* -
-
Re: :-(
jj přesně!!!!!!!! -
Re: :-(
jj,ti co nemaj Avrilků rádi at dou jinam *16* -
-
Re: Re: :-(
ale nam se nechce!!
-
-
-
BlackStar
Lidi jestli jste ještě neviděli reklamu na parfém BlacStar tak se podívejte do videjek u Avril!Je to fakt hezký! -
-
Re: BlackStar
já už ji viděla 100x krát -
-
Re: Re: BlackStar
jooo ta reklama je božííííí ! a avril samodřejmě takyyyyyy -
-
Re: Re: Re: BlackStar
Souhlasím!Avril je mím velkým vzorem a věřím že ne jenom mím!Že mám pravdu?! -
-
Re: Re: Re: Re: BlackStar
Ano, ano...taky mím největším vzorem!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: BlackStar
Avril je můj vzor a taky životní cíl, jednou bych se s ní chtěla asetkat na živo! Newite někdo, ploč Avril užh nezpívá? Mohla by nazpívat další nové písničky! Plosim odepiště mi někdo! Díky moc Lucka *14* *7* *14* -
No vidíte!Jinak co si myslíte otom parfému?Má už ho někdo z nás?
-
-
jo je i mím vzorem..je vzorem všech svých fanoušků *15* je skvěláá!!!
-
-
-
Já taky!Reklama je opravdu překrásná!A kdybych už měla být s Avril,tak je mi jedno kde!Hlavně že to bude s Avril.Jinak Avril vždy sebou vezme nějakou novinku!Takže si toho všímejte!Protože já si toho nikdy nevšimnu *1* *1* *1* !Mno....Zatím pp a BEST prázdniny plné AVRIL LAVIGNE!!!! -
já 1x -
-
Re: Re: Re: BlackStar
já aspoň tak 30x...!! opravdu nádherná reklama!! *14* *14* *14* *14* -
-
Je upa boží sem na ní na youtubku koukala asi před tejdem a je fakt krásná *14* nej je jak tam vyjde z toho kouře nebo mlhy *4* a strašně chci aby ta zvěst o tom že to bude ten úryvek myslim z tý reklamy novej song na její novou desku *14* ty wole já se strašně těšim my s kámoškou pojedem do DMka do Prahy a pujdem to tam vyrabovat kvůli ty voňavce *14* -
-
jo na pustim ostrově *1* no ja bych věděl jak se tam zabavit *14* ale stenak by se tam začali sjiždět paparazi a tak,takže nikde by si s ni nebyla sama:)....no možná ve vesmiru v raketoplanu *1* a nebo na mistě kde by to nečekali....jako třeba tady u nas v zapadakově *1* -
Myslím že Avril by poznali i kdyby si na hlavu dala třeba pytel od brambor... *15* A s tím pronásledováním...taky bych si to chtěla skusit, ale myslím že by se mi to moc nelíbily... *3* -
škoda..!!!to s tím pronásledováním lidí je taky pravda!! *15* tak by si nasdila kapuci,a třeba by ji nikdo nepoznal..ale je to riskantní!!!!ale stejně bych chtěla poznat jaký to je když za tebou pořád někdo leze!!!třeba by se ti to líbilo *14* -
Musím tě zklamat,není. *5* -
tak ale zase na druhou stranu....ve městě mezi lidma by nás furt někdo otravoval(paparazzi, fanoušci, atd...) a na pustém ostrově by sme byly sami jenom my dvě...a nikdo a nic by nás nerušilo!!!na konec světa bych sní šla klidně....klidně i na konec vesmíru...teda jestli nějaký je... *1* -
no to jo *15* ale víš co,takhle by tě třeba pozvala na nákupy,na jídlo..a tak..a co by na pustým ostrově,leda tak plavat v moři,a dělat si srandu ze žralokůů *15* ale je to fakt, na místě ani tak nezáleží...šla s Avril i na konec světa..pokud nějakej je! *14* -
Mě by ani zas tak moc nezáleželo na místě...hlavně aby tho bylo s Avril...ale nejlepší tak asi 2 měsíce s Avril na pustém ostrově...xD *1* *1* *1* -
já bych s ní chtěla strávit prázdniny,byly by to nezapomenutelný prázdniny!!!žhe?...i vesmír je skvělý místo na setkání s celebritou *15* -
ským jiným, že....xD *1* *1* *1* -
jj je pěkna...taky bch se chtěl vznášet ve vesmiru *4* samozřejmě s Avril *1*
-
-
-
-
-
-
jak namalovat avril!rukama
Koukněte na tohle video,našla sem je na youtube,a je dokonalý!je to zrychlené video,jak jeden pán(žena)namalovali Avril!!zezačátku se vám to nebude moc zdát,ale ten konec je enj,jak maluje ty vlasy!!Fakt se mi to moc líbí!Tady je odkaz!
http://www.youtube.com/watc h?v=TAwo2s0uZFM -
-
Re: jak namalovat avril!rukama
tyjo!ty oči jsouý jak opravdový! -
Ty voe...bomba... *14* *14* *14* -
Jj mě se to taky líbí =)) -
tak to je bombový video......ty oči namaloval úplně perfektně!! navíc k tomu hrála moje oblíbená písnička :) -
-
Re: Re: jak namalovat avril!rukama
uzasny video nadherne to namaloval!tak chci taky umet malovat.kdyz sem skousela namolovat avril tak to dopadlo divne ale aspon truchu se to podobalo *1*
-
-
?100 nejvyhledávanější ženy světa!!
AVRIL JE AŽ 93!!!
Kukněte:1. Megan Fox
2. Kim Kardashian
3. Emma Watson
4. Sienna Miller
5. Vanessa Hudgens
6. Lucy Pinder
7. Denise Milani
8. Jessica Alba
9. Rachel Nichols
10. Gina Carano
------------------------- ----------------------------------- --------------------
11. Scarlett Johansson
12. Katy Perry
13. Keeley Hazell
14. Mila Kunis
15. Christina Hendricks
16. Pamela Anderson
17. Hayden Panettiere
18. Beyonce
18. Beyonce
19. Bar Refaeli
20. Shakira
21. Ashley Greene
22. Jessica Simpson
23. Jenna Jameson
24. Jennifer Aniston
25. Britney Spears
26. Angelina Jolie
27. Jessica Biel
28. Jennifer Love Hewitt
29. Taylor Swift
30. Lady-Gaga
31. Lindsay Lohan
32. Mariah Carey
33. Erin Andrews
34. Kristen Stewart
35. Vida Guerra
36. Adriana Lima
37. Ashley Tisdale
38. Rachel McAdams
39. Olivia Munn
40. Salma Hayek
41. Carmen Electra
42. Heidi Montag
43. Marisa Miller
44. Kate Beckinsale
45. Paris Hilton
46. Diora Baird
47. Fergie
48. Jennifer Lopez
49. Keira Knightley
50. Eva Mendes
51. Rihanna
52. Gemma Atkinson
53. Elisha Cuthbert
54. Zooey Deschanel
55. Kate Mara
56. Kristen Bell
57. Miranda Kerr
58. Hilary Duff
59. Olivia Wilde
60. Katie Price
61. Natalie Portman
62. Milla Jovovich
63. Monica Bellucci
64. Heather Graham
65. Christina Aguilera
66. Katherine Heigl
67. Kelly Brook
68. Kendra Wilkinson
69. Blake Lively
70. Lacey Chabert
71. Audrina Patridge
72. Kat Dennings
73. Halle Berry
74. Diane Kruger
75. Emmanuelle Chriqui
76. Eliza Dushku
77. Anne Hathaway
78. Kourtney Kardashian
79. Sarah Chalke
80. Leighton Meester
81. Alyssa Milano
82. Amy Adams
83. Padma Lakshmi
84. Nicole Scherzinger
85. Tila Tequila
86. Alexis Bledel
87. Heidi Klum
88. Joanna Krupa
89. Malin Akerman
90. Nigella Lawson
91. Amanda Bynes
92. Penelope Cruz
93. Avril Lavigne
94. Tyra Banks
95. Anna Paquin
96. Brooklyn Decker
97. Ali Larter
98. Jessica AKA Miss Rabbit
99. Eva Longoria Parker
100. Cameron Diaz
PS:Polovinu z nich ani neznám!!xD *1*
-
-
Telefonistka má zase pravdu =(( xDD
Je tady živo jak v márnici ... fakt jakoo ... nechcete někdo to tady zase trochu rozepsat ... nebo sem budu psát i třeba kraviny, jenom aby to tu žilooo ... *15* *15* *15* -
:)
Pokud mi snad Faraon Kačkochámon chce něco sdělit, ať se tedy laskavě vyjádří.
A nepoužívá Elis jako prostředníka. *13* -
-
Re: :)
Ave já, tak tě tu zdravím, dneska nemám čas z důvodu, že mi každou chvíli zavolá kámoš a doopravuje m pc, co včera nestihl a já budu odříznutá od všeho, takže aspon píšu příběh at s tím hnus. Táhne se to jak smrad. *15* -
-
Re: Re: :)
Musíš takhle: Ave Caesar, Morituri te Salutant. *15*
"píšu příběh at s tím hnus" *15* co to je? -
-
Re: Re: Re: :)
at s tím hnu, to s tam být nemá, se stane, na překlepy už sme si zvykla .... já ti dám Ave Caesar! Tě víš co! Ave já! :D :P *15*
-
-
-
Re: :)
Missis Faronka nema cas pise pribeh a podravuje te a ted se podrid! *15* -
-
Re: Re: :)
Na to zapomeň! *15* -
-
Re: Re: Re: :)
Ceasare nestvi me! a Ave Ja!
-
-
-
-
Dům Strachu a Hrůzy - 2. část
V tomto domě bydlely už 3 měsíce a zatím bylo všechno v pořádku, ale zrovna bylo pátek 12. 12. 2012 a když bylo 12 hodin v noci všichni se chystaly jít spát ... Jenže tu noc začala vrzat podlaha a ze sklepa se ozívaly hlasité křiky jako když Vás někdo vraždí... Jako jedinou to vzbudilo Elis, a ta šla pro Hanku a Káťu aby šli s ní do sklepa ... Vešly tedy do sklepa a co neviděly, na stole byla mladá žena celá zakrvácená a rozpitvaná, oči měla vyrvané a vlasy celé bíle nejspíš ze strachu, Elis Hanka i Káťa najednou zařvaly až vzbudily celý dům, vyšli nahoru a všem to řekly ostatní se jenom smály ale šli se s nimipodívat, když vešly do sklepa nikde nic nebylo, všude jen prach a pavučiny... Elis se naštvala a Hanka s Káťou nakonec řekli, že se jim to asi zdálo jak byly rozespalé, jenže Elis věděla co viděla ... Uběhl takhle měsíc a opět tu byl pátek ale 13.1. roku 2013 A bylo opět 12 hodin v noci a všichni se zase chystaly jít spát ... Tentokrát slyšela o5 Elis na půdě kroky, poté vrzání, škrábání a najednou hlasité výkřiky bolesti, šla tedy tentokrát zbudit rači Brodyho, a šla tam s ním!
Když vešly na půdu Elis o5 viděla mladou ženu, ale byla to zase jiná byla krásná a byla celá od krve pořezaná a ležela na starém stole. Elis zase zaječela a když všichni vpadly na půdu a rozsvítily tak tam našly jen viděšenou Elis a posranýho Brodyho... Elis to zase všechno popsala a pak se koukli na Brodyho a ten jenom řekl, že se mu zdál sen, že viděl krásnou ženu na stole mrtvou až se z toho podělal! Elis jen zakoulela očima a všichni se jí vysmály jen Míša si dělala starosti, bála se že to stěhování s Elis nějak špatně hlo a ona je teď chudák tak deprimovaná, že se jí tohle zdá ... -
Avril
Kam se hrabe Bill z Tokiáků!!!!!!!!!!!!! *7* -
Avril vs Lady GaGa
Hlasujte pro Avril! http://avrilsmusic.blog.cz/0909/ver sus-rijen-2009