Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4
    něco o Abbey Dawn v Praze <3
    Nejen, že už několik let je u nás zřízeno pár e-shopů, ale od jara letošního roku se můžeme dočkat prodeje Abbey Dawn i přímo v obchodě!A to v Praze v obchodním domě Harfa,
    který se nachází naproti O2 aréně.Konkrétněji v butiku značky Iron Fist!!
    • TAK TO JE BEZVA, určitě se tam zajedu podívat. *14* *14*
      • kajuska4
        yeah *14*
    • kvatro
      Tak teď už vim přesně, kam to jít omrknout. *3* *15* V OC Harfa to znám, tam jsem byl už mockrát, ale maximálně si kupovat svačinu *15*
      Butik značky Iron Fist jo? *15* Tak jestli tam má ochranka tu "Iron Fist" tak bych nedoporučoval tam se pokoušet krást, že Kájuš *15*
      • vterinka
        časem naše další zastávka? :D
  • JO!!!!!!!!!!!!!

avril je NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
  • :-(

Jako nechapu vas lidi...nelezte sem když teda Avrilku nemáte rádi...a nepomlouvejte ji tady *8* *8* ...radsi si bezte polouvat nekoho jinyho *8* *8* Avril je BEST *14* *14* *14*
    • avrilie

Re: :-(

jj přesně!!!!!!!!
    • nikca12

Re: :-(

jj,ti co nemaj Avrilků rádi at dou jinam *16*
      • Re: Re: :-(

ale nam se nechce!!
  • avrilka-aja

BlackStar

Lidi jestli jste ještě neviděli reklamu na parfém BlacStar tak se podívejte do videjek u Avril!Je to fakt hezký!
    • jana291995

Re: BlackStar

já už ji viděla 100x krát
      • Re: Re: BlackStar

jooo ta reklama je božííííí ! a avril samodřejmě takyyyyyy
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: BlackStar

Souhlasím!Avril je mím velkým vzorem a věřím že ne jenom mím!Že mám pravdu?!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: BlackStar

Ano, ano...taky mím největším vzorem!!! *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BlackStar

Avril je můj vzor a taky životní cíl, jednou bych se s ní chtěla asetkat na živo! Newite někdo, ploč Avril užh nezpívá? Mohla by nazpívat další nové písničky! Plosim odepiště mi někdo! Díky moc Lucka *14* *7* *14*
            • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Re: BlackStar

No vidíte!Jinak co si myslíte otom parfému?Má už ho někdo z nás?
          • jana291995

jo je i mím vzorem..je vzorem všech svých fanoušků *15* je skvěláá!!!
      • avrilka-aja

Re: Re: BlackStar

Já taky!Reklama je opravdu překrásná!A kdybych už měla být s Avril,tak je mi jedno kde!Hlavně že to bude s Avril.Jinak Avril vždy sebou vezme nějakou novinku!Takže si toho všímejte!Protože já si toho nikdy nevšimnu *1* *1* *1* !Mno....Zatím pp a BEST prázdniny plné AVRIL LAVIGNE!!!!
      • dianna114

Re: Re: BlackStar

já 1x
        • sharpay1995

Re: Re: Re: BlackStar

já aspoň tak 30x...!! opravdu nádherná reklama!! *14* *14* *14* *14*
          • andrea3518

Je upa boží sem na ní na youtubku koukala asi před tejdem a je fakt krásná *14* nej je jak tam vyjde z toho kouře nebo mlhy *4* a strašně chci aby ta zvěst o tom že to bude ten úryvek myslim z tý reklamy novej song na její novou desku *14* ty wole já se strašně těšim my s kámoškou pojedem do DMka do Prahy a pujdem to tam vyrabovat kvůli ty voňavce *14*
            • angel15

jo na pustim ostrově *1* no ja bych věděl jak se tam zabavit *14* ale stenak by se tam začali sjiždět paparazi a tak,takže nikde by si s ni nebyla sama:)....no možná ve vesmiru v raketoplanu *1* a nebo na mistě kde by to nečekali....jako třeba tady u nas v zapadakově *1*
            • sharpay1995

Myslím že Avril by poznali i kdyby si na hlavu dala třeba pytel od brambor... *15* A s tím pronásledováním...taky bych si to chtěla skusit, ale myslím že by se mi to moc nelíbily... *3*
            • jana291995

škoda..!!!to s tím pronásledováním lidí je taky pravda!! *15* tak by si nasdila kapuci,a třeba by ji nikdo nepoznal..ale je to riskantní!!!!ale stejně bych chtěla poznat jaký to je když za tebou pořád někdo leze!!!třeba by se ti to líbilo *14*
            • madge.c

Musím tě zklamat,není. *5*
            • sharpay1995

tak ale zase na druhou stranu....ve městě mezi lidma by nás furt někdo otravoval(paparazzi, fanoušci, atd...) a na pustém ostrově by sme byly sami jenom my dvě...a nikdo a nic by nás nerušilo!!!na konec světa bych sní šla klidně....klidně i na konec vesmíru...teda jestli nějaký je... *1*
            • jana291995

no to jo *15* ale víš co,takhle by tě třeba pozvala na nákupy,na jídlo..a tak..a co by na pustým ostrově,leda tak plavat v moři,a dělat si srandu ze žralokůů *15* ale je to fakt, na místě ani tak nezáleží...šla s Avril i na konec světa..pokud nějakej je! *14*
            • sharpay1995

Mě by ani zas tak moc nezáleželo na místě...hlavně aby tho bylo s Avril...ale nejlepší tak asi 2 měsíce s Avril na pustém ostrově...xD *1* *1* *1*
            • jana291995

já bych s ní chtěla strávit prázdniny,byly by to nezapomenutelný prázdniny!!!žhe?...i vesmír je skvělý místo na setkání s celebritou *15*
            • sharpay1995

ským jiným, že....xD *1* *1* *1*
            • angel15

jj je pěkna...taky bch se chtěl vznášet ve vesmiru *4* samozřejmě s Avril *1*
  • jana291995

jak namalovat avril!rukama

Koukněte na tohle video,našla sem je na youtube,a je dokonalý!je to zrychlené video,jak jeden pán(žena)namalovali Avril!!zezačátku se vám to nebude moc zdát,ale ten konec je enj,jak maluje ty vlasy!!Fakt se mi to moc líbí!Tady je odkaz!
    http://www.youtube.com/watc h?v=TAwo2s0uZFM
    • bambusanka

Re: jak namalovat avril!rukama

tyjo!ty oči jsouý jak opravdový!
    • sharpay1995

Ty voe...bomba... *14* *14* *14*
    • cara

Jj mě se to taky líbí =))
    • mark3tqa

tak to je bombový video......ty oči namaloval úplně perfektně!! navíc k tomu hrála moje oblíbená písnička :)
      • xkostex

Re: Re: jak namalovat avril!rukama

uzasny video nadherne to namaloval!tak chci taky umet malovat.kdyz sem skousela namolovat avril tak to dopadlo divne ale aspon truchu se to podobalo *1*
    • jana291995

?100 nejvyhledávanější ženy světa!!
      AVRIL JE AŽ 93!!!
      Kukněte:1. Megan Fox
      2. Kim Kardashian
      3. Emma Watson
      4. Sienna Miller
      5. Vanessa Hudgens
      6. Lucy Pinder
      7. Denise Milani
      8. Jessica Alba
      9. Rachel Nichols
      10. Gina Carano

------------------------- ----------------------------------- --------------------
      11. Scarlett Johansson
      12. Katy Perry
      13. Keeley Hazell
      14. Mila Kunis
      15. Christina Hendricks
      16. Pamela Anderson
      17. Hayden Panettiere
      18. Beyonce
      18. Beyonce
      19. Bar Refaeli
      20. Shakira
      21. Ashley Greene
      22. Jessica Simpson
      23. Jenna Jameson
      24. Jennifer Aniston
      25. Britney Spears
      26. Angelina Jolie
      27. Jessica Biel
      28. Jennifer Love Hewitt
      29. Taylor Swift
      30. Lady-Gaga
      31. Lindsay Lohan
      32. Mariah Carey
      33. Erin Andrews
      34. Kristen Stewart
      35. Vida Guerra
      36. Adriana Lima
      37. Ashley Tisdale
      38. Rachel McAdams
      39. Olivia Munn
      40. Salma Hayek
      41. Carmen Electra
      42. Heidi Montag
      43. Marisa Miller
      44. Kate Beckinsale
      45. Paris Hilton
      46. Diora Baird
      47. Fergie
      48. Jennifer Lopez
      49. Keira Knightley
      50. Eva Mendes
      51. Rihanna
      52. Gemma Atkinson
      53. Elisha Cuthbert
      54. Zooey Deschanel
      55. Kate Mara
      56. Kristen Bell
      57. Miranda Kerr
      58. Hilary Duff
      59. Olivia Wilde
      60. Katie Price
      61. Natalie Portman
      62. Milla Jovovich
      63. Monica Bellucci
      64. Heather Graham
      65. Christina Aguilera
      66. Katherine Heigl
      67. Kelly Brook
      68. Kendra Wilkinson
      69. Blake Lively
      70. Lacey Chabert
      71. Audrina Patridge
      72. Kat Dennings
      73. Halle Berry
      74. Diane Kruger
      75. Emmanuelle Chriqui
      76. Eliza Dushku
      77. Anne Hathaway
      78. Kourtney Kardashian
      79. Sarah Chalke
      80. Leighton Meester
      81. Alyssa Milano
      82. Amy Adams
      83. Padma Lakshmi
      84. Nicole Scherzinger
      85. Tila Tequila
      86. Alexis Bledel
      87. Heidi Klum
      88. Joanna Krupa
      89. Malin Akerman
      90. Nigella Lawson
      91. Amanda Bynes
      92. Penelope Cruz
      93. Avril Lavigne
      94. Tyra Banks
      95. Anna Paquin
      96. Brooklyn Decker
      97. Ali Larter
      98. Jessica AKA Miss Rabbit
      99. Eva Longoria Parker
      100. Cameron Diaz
      PS:Polovinu z nich ani neznám!!xD *1*
  • puspuspusinka

Telefonistka má zase pravdu =(( xDD

Je tady živo jak v márnici ... fakt jakoo ... nechcete někdo to tady zase trochu rozepsat ... nebo sem budu psát i třeba kraviny, jenom aby to tu žilooo ... *15* *15* *15*
  • kvatro

:)

Pokud mi snad Faraon Kačkochámon chce něco sdělit, ať se tedy laskavě vyjádří.
    A nepoužívá Elis jako prostředníka. *13*
    • vterinka

Re: :)

Ave já, tak tě tu zdravím, dneska nemám čas z důvodu, že mi každou chvíli zavolá kámoš a doopravuje m pc, co včera nestihl a já budu odříznutá od všeho, takže aspon píšu příběh at s tím hnus. Táhne se to jak smrad. *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

Musíš takhle: Ave Caesar, Morituri te Salutant. *15*
        "píšu příběh at s tím hnus" *15* co to je?
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

at s tím hnu, to s tam být nemá, se stane, na překlepy už sme si zvykla .... já ti dám Ave Caesar! Tě víš co! Ave já! :D :P *15*
    • xkostex

Re: :)

Missis Faronka nema cas pise pribeh a podravuje te a ted se podrid! *15*
      • kvatro

Re: Re: :)

Na to zapomeň! *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: :)

Ceasare nestvi me! a Ave Ja!
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 2. část

V tomto domě bydlely už 3 měsíce a zatím bylo všechno v pořádku, ale zrovna bylo pátek 12. 12. 2012 a když bylo 12 hodin v noci všichni se chystaly jít spát ... Jenže tu noc začala vrzat podlaha a ze sklepa se ozívaly hlasité křiky jako když Vás někdo vraždí... Jako jedinou to vzbudilo Elis, a ta šla pro Hanku a Káťu aby šli s ní do sklepa ... Vešly tedy do sklepa a co neviděly, na stole byla mladá žena celá zakrvácená a rozpitvaná, oči měla vyrvané a vlasy celé bíle nejspíš ze strachu, Elis Hanka i Káťa najednou zařvaly až vzbudily celý dům, vyšli nahoru a všem to řekly ostatní se jenom smály ale šli se s nimipodívat, když vešly do sklepa nikde nic nebylo, všude jen prach a pavučiny... Elis se naštvala a Hanka s Káťou nakonec řekli, že se jim to asi zdálo jak byly rozespalé, jenže Elis věděla co viděla ... Uběhl takhle měsíc a opět tu byl pátek ale 13.1. roku 2013 A bylo opět 12 hodin v noci a všichni se zase chystaly jít spát ... Tentokrát slyšela o5 Elis na půdě kroky, poté vrzání, škrábání a najednou hlasité výkřiky bolesti, šla tedy tentokrát zbudit rači Brodyho, a šla tam s ním!
    Když vešly na půdu Elis o5 viděla mladou ženu, ale byla to zase jiná byla krásná a byla celá od krve pořezaná a ležela na starém stole. Elis zase zaječela a když všichni vpadly na půdu a rozsvítily tak tam našly jen viděšenou Elis a posranýho Brodyho... Elis to zase všechno popsala a pak se koukli na Brodyho a ten jenom řekl, že se mu zdál sen, že viděl krásnou ženu na stole mrtvou až se z toho podělal! Elis jen zakoulela očima a všichni se jí vysmály jen Míša si dělala starosti, bála se že to stěhování s Elis nějak špatně hlo a ona je teď chudák tak deprimovaná, že se jí tohle zdá ...
  • Avril

Kam se hrabe Bill z Tokiáků!!!!!!!!!!!!! *7*
  • leila00

Avril vs Lady GaGa

Hlasujte pro Avril! http://avrilsmusic.blog.cz/0909/ver sus-rijen-2009

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit