Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)

Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)
    Jste parádní a nikdy mě nikdo nepřesvědčil v takový rozum.Avril se nemění!A není žádná barbie...Je to supr člověk a to jsem měla vědět už dávno! *3*
    • sharpay1995

Re: Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)

Takže si vážně změnila názor?
    • cara

Re: Vy jste prostě parta BEST lidiček!:-)

JsEm rá8DA že JSI změNiLA názOR já AVrIL Mám MOOOC rááDA je To TA neJ BEST zpěvačka Co znáá=))
  • bambusanka

ummm

Ahojkkyy.... mě už se moc nelíbí tahle nová avril =( Blonďatá punk/pop princezna.... Hnědovlasá a rocková Avril,která ukazovala ¨prostředníček na cokoli byla lepší =))
    • sharpay1995

Re: ummm

tak olovení NOVÁ teď už není tak moc namístě jelikož je taková už pár let....xDDD Ale jinak mě to vůbec nevadí, hlavně že pořád krásně zpívá...xDD
      • puspuspusinka

Re: Re: ummm

abych pravdu řekla tak mě se víc líbí blond s těma růžovýma proužkama příde mi taková superrebelská !!! a tak jí miluju moc awe proti tý starý nic nemám byla supéééééér awe boužel asi se mnou nebudete souhlasit awe takle se mi líbí nejvíc *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: ummm

upřímně...mě taky...
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: ummm

mno upřímě vám to taky řeknu, že mě takle tzv. NOVÁ Av nevadí, ale ta stará Av byla mnohem mnohem lepší.....ale jako chápu změnu páč jí tenkrát bylo 18 a ted je jí přece jen o něco víc.....ale ta stará mi opravdu moc chybí *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ummm

No aspoň že tak...xDD Ale těch 20 růží po ránu je dobrý nápad až na jeden háček ohledně toho vzkazu- kde bis vzal limuzínu???...xDDD
            • angel15

jj:D..neřikam,že by sme tam byly na všechny třetiny:D
            • sharpay1995

no tak má, ale jako kdyby si s ní měl strávit jeden jediný den, tak ty by si ji vzal zrovna na hokej??xDDD
            • angel15

vždyt ma hokej rada,tak o code:)
            • fifinka7

mno tak valentýn se blíží veť :D
            • sharpay1995

no ty romantiku...tak na hokej by si ji vzal jo????xDDD No nwm jak to má Avril s hokejem...xDD
            • angel15

holky až bude te po dvacitce,tak bude te taky jiny:)...hold člověk se měni pořád..každej ma svuj styl mě se libi pořád a proč,protože ji mam rád:D a je to venku sakra:D
            • xkostex

me taky stara chyby nekdy chci aby byla zase jako driv ale takhle je taky skvela ja ji miluju at je jaka je *1* *14*
    • bambusanka

Re: ummm

hmmmm...... já asi taky měla radši naší starší Av..¨.. ale proti tý nový nci nemam :) Hlavně že furt zpívá dobře :) Ale je pravda,že album Let go a UMS bylo lepší.. *3*
  • kvatro

Fist Fight

Kromě Goodbye Lullaby, má v březnu ještě vyjít nové album od Britney Spears a dokonce i od Lady Gaga. *16* To bude souboj. *15*
    • sharpay1995

Re: Fist Fight

A do prdele... Britney nic, ale Lady Gaga.... to nebude hezké...:\
      • puspuspusinka

Re: Re: Fist Fight

Noo doo ... píp ...
        To je v ... píp ..
        *8* *8*
        • fifinka7

Re: Re: Re: Fist Fight

*16* *16* *16* GRRR, to snad ne....hrozně mě štve Gaga jak si myslí, že bude mít nejlepší album desetiletí, kdyby nenosila ty svý hadříky, tak se na ní nikdo ani nev*sere *10* *10* *10* ....Avril je smete obě dvě, hlavně myslím, že Britney nemusím ani zmiňovat (je to looser na entou, to snad všicí ví :D)
  • puspuspusinka

Dům Strachu a Hrůzy - 3. část

Uběhly dva měsíce a bylo tu 13.3.2013 o5 pátek ... A bylo o5 12 hodin v noci ... Elis si řekla, že si rači vezme prášek na spaní kdyby něco ... Bylo 1 ráno 2 ráno a pořád všechno v klidu a v pohodě bylo už 2:59 ráno a Míša se vzbudila a šla si do kuchyně napít mléka, protože se jí tu noc špatně spalo. Vstala a šla když vešla do kuchyně a rozsvítila tak na stěně byly hodiny od krve a ukazovaly 3:15 a pod nimi bylo napsáno ZMEŘEŠ !!! Míša se lekla a řekla si to je ale pitomej fór to musel udělat Michal aby Elis vystrašil ... A nic si z toho nedělala šla k lednici a na lednici byl článek z novin a událostech z domu u lesa v Edmontonu a bylo tam přesně to co prožila Elis první vražda po měsíci druhá po dvou měsících 3. a po 3. měsících 4. a tak to šlo dál a dál až dovršelo k 13. vraždě pokaždé se jednalo o krásnou mladou dívku ... Míša se lekla a o5 si myslela, že to tam někdo napsal a dal aby vystrašil chudáka Elis ...
    Vzala si mléko a otočila se za ní stál zohavený muž s nošem v ruce Míša se už ale opravdu bála a začala křičet a utíkat po domě ... Muž za ní chladně šel a šel ... když jí dohnal zabil jí bylo přesně 3:15 ...
    Najednou zazvonil budík a Míša se celá propocená probudila ... chudák Michal byl celej vyplašenej, protože řvala ze spaní ... Míša mu pověděla ten sen a on říkal, že je to v pořádku, že to byl jen sen ... když vešly do kuchyně bylo to tam přesně jako v noci ... mléko kam ho Míša upustila na stěně nápis Zemřeš a na lednici článek ... když se podívaly do kalendáře bylo 13.3.2013 a Míša řekla, že dnes se to stane ... okamžitě všichni z toho domu utekli ... a vrátily se do svého starého malého domečku s podělanou zahradou ... !!!
    Od té doby byla Míša jako vyměněná ... už nikdy nezůstávala doma sama ... a všeho se bála ... a vždycky už věřila Elis ... THE END ...
  • fifinka7

to kvatro

super profilovka *3* *1* *3* *15*
    • vterinka

Re: to kvatro

a hele kdo se tu zjevil ... :D:D:D
      • fifinka7

Re: Re: to kvatro

já jsem tu každej den, ale jenom tiše přihlížím a nechápu *1* *1* *1* ....spíš sleduju novinky *4*
        • kvatro

Re: Re: Re: to kvatro

Tomu řikám zábava, očumovat něčí diskuzi. To tě ani trochu neláká se zapojit? *3* *15* *3*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: to kvatro

no, vám to tu nebudu narušovat *3* ....to já jen tak jako vobčas *1* *1* *1* ...(aby jste věděli, že jsem vás nadobro neopustila :D)
    • kvatro

Re: to kvatro

No to bych řek. Vidíš, že se tu myslí i na tebe. *3* *15*
  • puspuspusinka

xdd

Kdybyste ale věděli co sme dneska s klukama robili xDDD Byste se asi podělaný smíchy xDD
    • vterinka

Re: xdd

No já už sem potento smíchy jen z dnešní debaty! :D:D:D
      • puspuspusinka

Re: Re: xdd

Ale tohle bylo prostě moc já tam chcala ... Nejlepší když se mnou hráli maxičpong xDDDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: xdd

Maxičpong, to bude něco jako pingpong, ale s tim rozdílem že míček hraješ ty.
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xdd

Přesně ták!! xDD Miroun si mě vzal k sobě a začal mě strkat k Dannymu a Danny k Kubovi a Kuba k Kubíkovi a takle dokola a já nevěděla jak se z toho dostanu a pak mě zas jeden školí k zemi a táhli mě po zemi a pak mě Miroun zvedl takovým způsobem že sem myslela že se zabiju protože mě neudrží xDDD
      • kvatro

Re: Re: xdd

Já jsem se už posral včera, dneska radši ne. :o)
        • vterinka

Re: Re: Re: xdd

Včera? a z čeho? :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: xdd

No podrobnosti nechtěj vědět, prostě jsem se byl vysrat v lese. :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: xdd

xDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty máš dneska dost! :-* :D
  • Good zpěvačka
  • luci1995

Supééér

Nj,Avrilka je super a jestli je pravda že vydá new CD na rok 2008 tak je to boží, protože ty její písničky strááášně zbožňuju *14* *14* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: Supééér

No jo její písničky zbožňují asi všichni ti kteří tady píšou (pro upřesnění jen fanoušci)Avril je totiž fakt úžasná a to nový CéDečko bude fakt super!!! *14* *14*
  • veselda

super

je super úpa skvěle zpívá a sluší jí to a nevíc koukám na znamení a je stejné znamení jako já *14* *1*
    • sharpay1995

Re: super

jo pravda je skvělá!!!!*1* A já mám taky stejný zanamení!!! *15* *15* *15*
      • angel15

Re: Re: super

ano jen sama pravda..jen tak dál *14* *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: super

jo,už se mi to tu líbí,samý krásný větičky xD...sem ráda že už se nehádáme...teda..zatím *15*
          • thecrow

Re: Re: Re: Re: super

Tó jó!! Avril je supééér:-)
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: super

S radostí se k vám přidám!!!! *1*
            • angel15

jana291995 ja na 100% ano *14* ..kde se sejdem? *1*
            • dianna114

Já 100% ne.
            • jana291995

Jo je,já ji *miluju*,ale hrozně mě mrzí že jsem si nechala ujít ten pražskej koncert,tu velkou show,ale tentokrát na rodiče kašlu,už si to nenechám ujít..slibuju na samotnou Avril...kdo by jel zase na Avril kdyby tu byla??já teda 100% *14*
  • honey15

BS

právě mi přišel vzorek Black Star ... a taky potvrzuju že voní nádherně :-) *14*
    • jana291995

Re: BS

no,voní...ae krásně je slabý slovo..ta vůně je origináál! *14*
      • honey15

Re: Re: BS

To jo ... zajímalo by mě jak voní parfém od Christiny kámoška říkala že nádherně xD ae an avril určo nemá :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit