Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bouvfan

Black star

Takzee lidišky, dneska jsem si koupila Black Star a byla jsem zvědavá jak bude vonět. Awe doma jsem si přičuchla a newoní moc hezky...Myslela jsem si že to bude lepší ale nic moc. Je to přehnaný a připadá mi že je to trochu okopírovaný od Christiny Aguilery. Mno newim, Avril je dobrá ale poslední dobou mi trochu, jak bych to řekla, nwim, je diwná. Dřív se mi její písničky líbily ale teď, už jsou moc bárbínovy a připadá mi, že se Avril trochu změnila, už i opustila ten punkovej styl. Newim, Black star se mi nelíbí, mohla to udělat trochu originální...Sorry lidi, ale je to můj názor.
    • jana291995

Re: Black star

co pořád srovnáváte AVRIL s BARBIE!!!
      To jako znamená že když si z hnědejch vlasů udělá blond že je barbie?to by byl asi každej!!já měla hnědý,a mám černý,to znamenáže sem emo nebo gothic?srry že budu sprostá,ale štve mě to!možná že se av změnila ze neslušný holky na dámičku,ale co?je to její věc,i kdyby byla gothic tak co?vám záleží na tom jak vypadá?mně záleží na tom jaká je,a jak zpívá,a jestli nosí tanga,růžový oblečení nebo černy už není naše věc!!!a vím že říct názor má každej,ale štve mě když se šíří keci o barbie alias AVRIL LAVIGNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • dianna114

Re: Re: Black star

No, ale černý vlasy PATŘÍ k emo stylu a gothic stylu, ale blond vlasy s barbie stylem nesouvisí, prostě to k tomu stylu nepatří, barbie může být i bruneta nebo zrzka, nejen blondýna! Nevím, co furt všichni mají s tím, že blondýna = umělá barbie *16*
        • jana291995

Re: Re: Re: Black star

no já to taky nechápu!!sice sem naspala že když má blond,že si myslí že je barbie,já vím že může mít i černý vlasy,ae já už prostě nedokážu najít jinačí věc,která vystihuje barbie!ústě nevím digi *1*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: Black star

Ale myslím, že jí spíš nazývají barbie kvůli tomu,že hodně nosí růžovou, než kvůli tomu, že je blond'atá..
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Black star

jj taky myslim,že to je tou ružovou....ja mam nejvic rád modrou:Dby mě zajimalo,jak by nazvali muj styl:D
      • mark3tqa

Re: Re: Black star

tak to si vystihla naprosto skvěle........souhlasím s tebou na 1000%
    • mark3tqa

Re: Black star

tak to záleží na vkusu třeba pro mě voní naprosto skvěle
  • ...

Mě je jedno jak Avril vypadá. Mě se líbí prostě ty její písničky. Nejsou to jak takové ty vykopávky co si pustíte milionkrát za den a pak jsou už ohrané... *14* *1* *5*
  • klip Alice

Vy ste toho napsali za tu dobu co sem tu nebyla....týjo *15* no a vím že trošku pozdě, ale přece sem si pustila klip ALICE...prvních 30 vteřin se mi zdálo, že je nádherný a pak se mi zasek počítač......... *10* já to věděla !!!!to se mi stává furt..tak mi to můžete akorát tak popsat *1* ale věřím že je skvělý.... *9* no nic ale ještě se chci vyjádřit k tomu, že tady je nej diskuze právě kvůli tomu jaká tu je parta *14* ptž jinde se neustále hádají, srovnávají... třeba AFH....nebo se suše konstatuje fakt či názor za který lze utržit i velmi příjemnou známku *3* jsem moc ráda, že tu můžu být s vámi *3*
    • fifinka7

Re: klip Alice

jj je squelej....hele ale nesmutni já když se dycky dívala na armagedon, když ho dávali, tak se nám dycky nějak vysrala telka v tom nejlepšim :D *1* ....stalo se to asi 3krát :D
      • acdz24

Re: Re: klip Alice

Když to říkáš ty, tak smutnit nebudu *3* Aspoň sem si mohla v klidu prohlídnout animace z klipu..z těch si poskládám v hlavě výsledný dojem *4*
  • puspuspusinka

Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

Lidi,...já se vám musím přiznat,...až do minulýho týdne sem žila Ashleynkou a Avrilkou, ale začínám si uvědomovat, že je pro mě teďka důležitější Avrilka, ale mám je ráda pořád obě dvě, ale Avrilku asi víc,...!!! Bože je tak božííí,...!!! Miluju Tě Avril,...jseš nejlepší,...!!! *14* *14* *14*
    • xkostex

Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

waw krasna rec *3* nesi jednina taky ziju Avrilkou *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

jojojojojojoj když se na ní podívám chci vypadat jako ona, je ták roztomilá, ale vážně, jsem do ní blázen, je prostě jedinečná a budu dělat vše proto, aby byla všude 1. a nejlepší, protože Av je jednička už od narození,...!!! *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

nezbiva mi nic jineho nez souhlasit lip bych to nerekla *14*
          • Re: Re: Re: Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

Děkuji,... *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

Mno widíš, a pak že se shodneme jen v pár věcech,... *15*
              Ale já to tak opravdicky cítím,...je to poklad nad poklady a veliké sluníčko *14*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Žiju Avrilkou,...je to jistý,...!!!

No Míšo...to byla teda řeč...., a také mi nezbívá nic jiného než souhlasit...xDD
  • dianna114
    Jak se vám líbí nový klip Avril - Alice? *7*
    • sharpay1995

Re:

Nový už moc není...tak ale...líbí se mi mooooc...xDDD
  • puspuspusinka

Tak pohádka je dokončena xD

Tak pohádka je dokončena ... a řeknu Vám jako tyhle všechny věci mám z toho jak furt čumím na horory a na věřte nevěřte a pak taky trochu z vlastní fantazie a tohle z toho vzniklo ...a ke všemu ... když sem si to sama četla po tom co sem to dopsala tak Vám můžu říct že mě z toho mrazí taky ... *15* *15* Jako pro mě je to fakt super horor líbí se mi co sem vymyslela ... tak snad budete mít podobný názor ... *14* *14* *14*
    • kvatro

Re: Tak pohádka je dokončena xD

Míšo, ten příběh je tvoje vrcholný dílo *3* *1* Tvoje pohádky jsou pořád lepší a lepší. *15* Správný hororový příběh jak má být a ještě k tomu posranej Brody, ten byl úplně nejlepší. Brody je horor č.2 *15*
      Pro zajímavost: Tohle je přesně 30.příběh tady na diskuzi. *3*
      • vterinka

Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

wow ty to počítáš? :D
    • vterinka

Re: Tak pohádka je dokončena xD

ty seš týpka! :D:D:D fakt drsné! :D Jak sem to četla tka mě mrazilo, ale to s tím Brodym mě dostalo nejvíce! xDDDDDDDDD a taky to, jak sem lítala za Hankou a seškrabávala ji ze zdi xD Hezké. :-) *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

Joo tak to díky mooc ... a to s Hančou a Brodym sem chtěla, abych to aspoň nějak oživila, aby to nebyl prostě jenom horor ... ale DRSNÝ TO JE ... To si mylsím i jáá ... *15* *14* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Tak pohádka je dokončena xD

nemáš zač :D .... jo hned to bylo lepší xDDD sem se smála xD
  • puspuspusinka

xD

Míšo, to je v celku lehký ... typický hlášky rodičů a učitelů, slovenštinu ... a to je asi všecko *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xD

Hlášky od rodičů nebo učitelů, to sou většinou nějaký buzerace nebo rozkazy. To ode nně nečekej. *1* a slovenčině odzvonilo právě dneska. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Joo BUZERACE NESNÁŠÍM !!! *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

S tim souhlasim. Nemám rád když mi někdo rozkazuje co a jak to mám dělat. Nejradši si dělám všechno podle sebe. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

No to je řeč ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Že tě to vůbec ještě překvapuje. *15*
            • puspuspusinka

No to je něcooo ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Právě sem na sebe zase vyklopil jednu pravdu. *15*
  • kvatro

:o)

Hanilka chodí do skautského oddílu havířovský vlčata. A právě v tuhle dobu drží bobříka mlčení. *15* *15* A protože chce bejt jako vždycky na prvním místě, tak si na tom nechává záležet. *5* *15* *15*
    • vterinka

Re: :o)

Teds to zabil! xDDDDDDD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Moc legrace to nakonec neni, já nechápu jak sem může někdo přestat chodit, když ji to tady myslim bavilo. Ať si dělá co chce, nerad to řikám ale je mi to vcelku jedno že sem Hanka už nechodí.
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

No je to smutné, že už tu nechodí :-((( ... a nevím poč :-((
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

To protože jí neznáš tolik jako jáá
    • puspuspusinka

Re: :o)

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • ty jsi trapka *16* *16* *16* *16* *12* *12* *12* *12*
    • kvatro
      Nerozčiluj se s ní, to je zbytečný *5*
      • kajuska4
        daisy: já takové lidi ignoruji *3*
  • Ani nevim co chci napsat............................................ .ggggggggggggggggggfffffffffffffffffffffffffffffff fffffhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh jo uz vim...cauuuuuuuuuu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit