-
Nowé stránky
Mno jinak nowé fórum Awril ->> http://avielavigne.cz ...... takže pls registruj te se a přidejte se *5* -
-
Re: Nowé stránky
jsem tam *1* *3* *3*
-
-
dobrá zpěvačka
AVRIL JE rocková hvězda a MILEY popová princeznaa -
-
Re: dobrá zpěvačka
Tak skusíme jinak...AVRIL je pop-rocková princezna a MILEY je popová proncezna...xD -
Re: dobrá zpěvačka
moment Avril je rockerka ? :D já myslím že to její poslední cd je v popu ! :D *15* -
-
Re: Re: dobrá zpěvačka
nn já myslým že v pop-rocku
-
-
-
narozky
všechno nejlepší :) *1* -
:D
MěLY jsmE děLAT proJEKt NA aJ TAK že Si VYstříHNEM NAPř S časáKU náKOU POStavU NeBO celEbriTu a PopíšeM j9 ANgLICKY já SAMo že jsEm pOpisoVALA aVRILKU XDD -
-
Re: :D
tak to jsme na tom stjně..!!já taky....vystřihla jsem si ji z bravíčka =))
-
-
New
Nová fotka pro Abbey Dawn.Fotografoval opět Mark Liddell.
http://www.imagebam.com/i mage/b97b1558701664 -
Chyběla?
Ahojky...Tak,cwo?Chyběla jsem wám? *1* Vidím,že ne pwotože vás tady někdo musel pobavit svou skvělou historkou. *1*FAKT SKVĚLOU! *1* *1* *1* Jsem si říkala to má být vtip...To je fakt bomba! *1* *1* -
-
Re: Chyběla?
cau konecne ses vratila! to vize si nam chybela -
-
Re: Re: Chyběla?
jakou historkou?
-
-
-
letíííím
Elčo jako našla sem u tebe v pokoji nějaký koště nwm komu si ho šlohla, ale letím na něm domů doufám že ti to nevadí? =D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: letíííím
jo to ja taky nevim ci je kdyz sem naposled byla v bradavicich byla sem totalne slita tak ho neznic a stastnou cestu. nevi nekdo jaky ma cislo spiderman? nemam se jak dostat domu *9* -
-
Re: Re: letíííím
Spiderman má číslo: letecká1
a to koště bylo pravděpodobně Nevillovo, protože sem skončila na stromě ve Francii a to koště už nezachrání ani Harry Potter *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: letíííím
*15* *15* *15* dik za to cislo du mu zavolat. a prave mi nekdo volal ze hleda koste takze sem mu musela rict ze jhe ve franciji takze sem mrtva *9* *15* pridte mi na pohreb diki -
-
Re: Re: Re: Re: letíííím
Neboj a kde bude na Hawaii??? *1* *1* *1* Mno tak já tě dyžtak schovám u mě doma ve Francii na stromě než se uklidní !!! *1* *1* *1* Horší by bylo kdyby to bylo Maĺfoyovo koště !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: letíííím
jo to jeste nevim mozna na Pear Harbor a pokud me pred nevillem schovas tak budu rada ale asi to nebude potreba ten toho moc neumi *15* a malfoj bvy me zabil a necekal by *15*
-
-
-
-
-
-
Video
Alex da Kid (to je takovej ten debilní Hip Hoper a producent) o spolupráci s Avril:
http://www.youtube.com/wa tch?v=cMv8EFAZ_PI&feature=player_em bedded
Mluví tam i o tom že některé Avriliné písničky by mohli mít sklony k Hip-Hopu. v čase 1:00
Rozumí někdo všemu? *7* *15* -
-
Re: Video
Sem to smázla, tyhle lidi prostě ... IGNORACE ... !!! Tohle rovnou mažu ... to tu na Avrilky diskuzi nebudem trpět ne?? *7* *16* *9* -
-
Re: Re: Video
Taky sem myslela že to smažu, ale pak sem to nechala, ale je dobře že si to smazala...:\ -
-
Re: Re: Re: Video
Jo no, udělalas moc dobře! *3*
-
-
-
-
Ooooooo
Me tam mas tak výrazne a cervene (barva srdce) krasneeee xD *14* *14* *14* -
-
Re: Ooooooo
No že sis toho taky všimla. *14* To byl vlastně účel.
Ono to umístění všech jmen není náhodné. Stejně jako písmo a barvy tam nejsou použity jenom tak. *15* -
-
Re: Re: Ooooooo
já chci růžovou! :( :D proč mám modrou? :D -
-
Re: Re: Re: Ooooooo
Brodyho dvorní pradlena neni spokojená s modrou. Brodyho pradlena by radši písmenka růžovounké. *15* Máš tam modrou a basta! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Ooooooo
ccccccc tak ti dík xD
-
-
Protože peres Brodymu modry trenky xD *15* -
-
juj xDDD tak od ted nosí růžové! xDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ooooooo
Jo, ale prát je musíš stejně jako modré. *1*
Brodyho modrý zablešený trenky prej už sežrali ve skříni myši. Proto ho teď navlíkla do růžových. *15*
-
-
-
-
Re: Re: Ooooooo
tak mi vysvetli to mé? doufam ze neni moje jmeno cerne jen proto ze ste me prohlasily za Cerno ovci -
-
Elis pochopila si to správně, je to podle černé ovce. *15* *15* A s potterovským písmem. *15* -
-
jo sem dobra! zajimavi zrovna ted cumim na Pottra *15*
-
-
-
-
-
Rodinnko...
Budeme se stěhovat xD Tady máte na vyber xD
1) Vesnice Evaň
2) Los Angeles