-
:)
Tak ahoj Elis, zítra se tu objevím (možná), nic neslibuju. *13* Dobrou noc *3* -
Ehm...
Míšo, koukej sklidnit ty svoje hormony ... nebo ti zdrhnu ... *15* Už seš nějakej rozjetej ... -
-
Re: Ehm...
Nojo nojo nojo zase. *15* Ale že zdrhneš tomu ani sama neveříš. *15* -
-
Re: Re: Ehm...
Jako s tou urážkovou diskuzí s Elis. Sem se teda fakt rozjel. *15* *15* -
Re: Re: Ehm...
Tss... Jenom abych tě potrápila klidně ... *1* -
-
Re: Re: Re: Ehm...
Ty si ale zlomyslná. *5* *1*
-
-
-
-
video
http://a-lavigne.blog.cz/1104/avril -twitter-71-avril-at-taronga-zoo-in -sydney
mrkněte na videjko je to vtipné *1* -
Ano, Ikarus byl nějaký "letec", ale už nevím, jak to s ním dopadlo..... *15* Asi ne moc slavně.
-
-
No jasně byl to pilot F16 a naboural s ní do jednoho velkostatku, přímo ke slepicícm. *15*
-
-
Potom to tam Ikarus omylem podpálil svou ohnivou vodou v placatce. No a potom už si tam mohli jenom zpívat: "hoří velkostatek sousedům. To je smůla, drahá podívej..."
-
*15* *15*
-
-
-
lístek na Avril
Ahoj prodam 1 lístek na Avril -
avril
avril je nej nej nej a prostě NEJ! -
Charitativní show pro Mexico?nový song?
jj,je to tak,dneska odpoledne se bude dít v Mexicu charitativní show o které sem vám už (možná) říkala..Av tam bude vystupovat,a měla by předvést svůj nový song,doufám že budou fotky i video z téhle show..každopádně se hrozně těšíííím *15* -
-
Re: Charitativní show pro Mexico?nový song?
nasla sem video z teho show zaspivala tam complicated a girlfriend http://www.youtube.com/watch?v=ZhCF 6oRTHqg&feature=player_embedded -
-
Re: Re: Charitativní show pro Mexico?nový song?
Wooooow...to je upe strašně pěkný video...hlavně ten Girlfriend....jenom s kytarama...fakt moc heský...
-
-
-
???
Takže si mam správcoství u Avrilečky vzdát nebo nn ?! Jestli tu nebudu vítaná tk mě tu asi nebudete chctít co?! *9* *9* Jako správce ?! *9* -
-
Re: ???
Ale to nikdo neříká...to je jen na tobě...
-
-
mimochodem
mimochodem říkejte mi už konečně Míšo! to vás neunavuje psát pořád puspuspusinka?! *15* -
-
Re: mimochodem
jo..unavuje mě to hodně *1* *1* *15* -
-
Re: Re: mimochodem
díky bohu aspoň někoho to unavuje !!! *15*
-
-
-
promiňte děcka...
promiňte děcka za ty naše sálodlouhé chaty tady...ale to je prostě jenom normální holčičí hádka...xDDD -
-
Re: promiňte děcka...
by bylo na msitě udělat chat někde...hehe -
-
Re: Re: promiňte děcka...
nóóó...xDDD
-
-