-
AVRIL....Hm,je to hodně zajímavej člověk...Je nejspíš psychicky postižená,protože zpívá jak magor.Strašně se mi líbí její písničky!!!
-
Avril
Avril je ta nejlepší a nejůžasnější zpěvačka *3* -
Adresa
Ahoj lidi moc rada bych napsala Avril a moc vas prosim kdo zna jeji adresu napiste mi. predem dekuji *3* -
-
Re: Adresa
ta adresa je tady na jejím profilu!
-
-
stránka
http://misa-kulisek.blog.cz/ -
Black Star-reklama na icq
JÉÉÉ,já ICQ zrovna nemááám..ale hustý je to...kukněte.-http://avrilbeats.bl og.cz/0909/blackstar-reklama-beha-p o-icq -
-
Re: Black Star-reklama na icq
JJ Já wíM TAkY se Mi NA iCq OBjeVUje :-)
-
-
DDDDDobré ráno
Dobrý ranko nebo spíš už poledne *15* já stejnak vstala teprve tedka takže ranko *15* *15* *15* -
-
Re: DDDDDobré ráno
Čauky *4* ..já dneska vsávala jen v deset..ale zejtra musim vstávat v sedm..to nepřežiju *9* -
-
Re: Re: DDDDDobré ráno
já vztávala UŽ v 10....xDDD Díky boho se zítra můžu vyspat...upřímnou soustrast...mě dělá veliký problém vstávat do školy v 7:10, 5 dní v týdnu...xDDD Vážně lituju tě, že musíš vstávat i v neděli... *9* *3* -
-
Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
to se ještě máš,já do školy vstávám v 6:30 *1* *1* a zejtra mam závody.... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
já vstávala v 9 a to dobrovolně :D.....a jináč do školy vstávám v 6.00...ble :D.....ale jako ve čtvtek jsem zaspala :D to jsem vstávala o hodinu a půl později a akorát jsem přišla o písemku z něminy :D *3* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DDDDDobré ráno
ja bydlim v prelouci *1* -
Tak to sme na tom stejně, Elis....taky to mám do školy tak 100 metrů...takže pohodička....xD A jináč bydlím v HAvířově...xD -
ja vztavam v 7 a mam problem vztat. a do skoly to mam tak 100metru takze pohoda *1* -
já bydlimv Liberci -
já dojíždim z Lužný do Strašecí a to je asík 20km a když jsem u táty tak z Rakovníka do Strašecí a to je asi 25km :D....ale jako i když jsem chodila na základku tak jsem vstávala v 6 *1* ....takše už jsem tak nějak zvyklá *1* -
v Jižních čechách kousek od Českých Budějovic a ty? *4* -
a kde bydlíš..?? -
jj já vstáwám tky 6:00 *16* *8* *10* je to na nic *16* prer sem na vesnici a dojíždím *16* je to sice 5 km awe i tak musim vstávat tak brzo pre než já se vybalím to trochu trvá *15* *15* *15* -
takle jsem to měla na základce *1* my bydlíme naproti..ale ted jsem na gymplu a ráno musim jezdit busem a tramvají,, -
Tak já to mám dobré bo bydlím asi jednu minutu chůze od školy...takže si můžu dovolit vstávat pozděli a vycházet z domu až z prvním zvoněním...xDDD
-
-
-
-
-
-
ja uz taky parkrat myslela ja ky by to bylo kdyby avrilka odesla ale to bych neprezila *9* *9* *9* *9* bylo by to hrooozny!!!! a brittany murphy bala uzasná!!!!§ a je mi moooooocinky lito ze odesla *9* -
-
Re: ***
Jo to byla *9* *9* *9*
-
-
American Music Awards
http://www.youtube.com/watch?v=qBfq B8Q1euQ
http://www.youtube.com/wat ch?v=gurhb58gNHE -
..
Zapoměl si ještě Davinchiho ... *15* *15*
Copak newíš že tu máme všude Mona Lízu ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ..
Já bych spíš tipoval že máš v pokojíku sochu Davida od Michelangella. *15* -
-
Re: Re: ..
*15* *15* *15* *15*
No tak to fakt nevím ... mi řekni jak to vypadá .... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ..
To jsou mi znalosti. Si tohoď do Google. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ehmm ... myslela jsem si too ... *15*
Noo tak toho tu jistě na zahradě máme v Bohnicích ... ale od pasu dolu je projistotu zakritej ... *15* *15* *15* Nevíte proč??? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Ale ona fakt není blond... jenom ten blond mozek..:D -
To že Míša musí být blondýna, mi bylo jasný už po pár dnech co jsem sem vlez. *15* -
Nééé... ty si bruneta s blond mozkem...:D :D -
Divy joo??? *15* *15* *15* *15*
Například:??? *15* *15* *15*
Promiň ale jsem blondýna s hnědýma vlasama... ... *15* *15* -
Skus ho odkrýt a uvidíš...:D -
No to právě kvůli tobě, aby si tam s tim nedělala divy. *15*
-
-
nebo na wikipedii *15* *15* -
-
Tak teď si mě urazila...! :D Pche...! Jo a.... švihej na ten Face Michalo...!!!!!! : Teda Mišulko... utíkej...:) :D D -
Nehraj si tu na chytrou wikipedii ... ta na tebe nemáá ... *15* *15* *15* Ty seš ještě chytřejší ... ale boužel v tobě najdeme jenom samý kraviny do školy ... v tetičce wikipedii najdeme spíš něco noo něco co v tobě nee... *15* *15* *15* -
Ano? mluví se tady o mě...? Má přezdívka je totiž "težká wikipedie"...? Kdo potřebuje co vědět?? :D :D
-
-
-
Re: Re: Re: ..
Ty nevíš jak vypadá?? :D No... ehm... každopádně by se ti určitě líbila..! .D -
-
No vždyť to řikám. *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Marriage :D
Michal a Míša
Oznamují svůj úmysl vstoupit do stavu manželského. Toto rozhodnutí bude potvrzeno dne 4.ledna 2010 na hradním úřadě ve Vodňanech.
Slůvko "Ano" vyslovíme, prstýnky si vyměníme a vše polibkem potvrdíme. -
-
Re: Marriage :D
Jooo no to je mi novinka a kdy si mě jako žádal o ruku??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Marriage :D
jde hned na věc :D....bez předehry :D....divoch jeden těší se na svatební noc :D *1* -
-
Re: Re: Re: Marriage :D
Tve nezabíjejte mě.ě.. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Marriage :D
Slabší jedince teda ušetříme. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Marriage :D
*15*
-
-
-