-
:D
Taky jste tak nadšení z toho víza..? :D :D já šíleně..:D :D *1* *1* -
-
Re: :D
já jsem taky nad míru spokojená... opět samozdřejmost v podobě samích a dozvěděla jsem se, že můj třídní(a to už učí min tak 30 let) ještě nikdy nezažil, aby byl někdo tak obětavý pro svou třídu... to bylo pohlazení po duši, když jsem to od toho bručouna slyšela..:D :D -
-
Re: Re: :D
Drsně ty! Tak to máš fajn! *15* -
-
Re: Re: Re: :D
No...:D *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Já radši pomlčím :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
Ale notak... pochub se nám..:D
-
-
-
-
-
jo sem spokojená *15* -
ani moc ne... mohlo to být lepší.... *9* -
no samozdrejme ja mela jen 2 4ky *15* a dozvedela sem se ze sem ticha a klidna by me uca mela videt o prestavkach *15*
-
-
Fotky
Dneska sem přidala asi 24 fotek, tak snad se aspoň nějaké přidají ... většina je jich z toho vystoupení jak zpívala živě WTH ... protože ty fotky byly tak dokonalééé sladkéé, že sem je sem musela přidat *15* *15* Nejlepší je ta jak jí tam ten chlap olizuje a obímá *15* *15* *15* -
xD
No Míšo já mám hoodně rozvinutou fantazii to by ses divil jak já si tě představuju jako elegantního gentlmana (netušim jak se to píše) co je pořád takový slušný a rozhodně umí tančit ... *15* *15* Já teď už tančit umím ... a některé tance by ses divil jak sou kouzelnéé ... takové prostě úplně totálně nabitý romantikou ... valčík ... blues, walze ... yeahh ... *15* *14* -
-
Re: xD
No to většina holek si představuje kluky jako nějaký gentlemany nebo prince na bílém koni, a kdoví jaký ještě skvělý vlastnosti. *1* Potom ale narazej protože nikdo takovej neni. -
-
Re: Re: xD
No ty skoro anoo ... *15* Až na toho bílího koně toho si strč někam lepší je černej Harley Davidson *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xD
Bílí kůň je na hovno. Ale Harleye taky nemám. Možná tak v moji fantazii by se nějakej našel. *15*
-
-
-
-
xDD
Lidi ... věříte na lásku na první pohled ... je o tom řeč ve filmu ... mě zajímá jak jste na tom vy s tímhle ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: xDD
Já myslim že to takhle ve skutečnosti moc nefunguje, ale ve filmu je možný všechno. *3* *1* -
-
Re: Re: xDD
To mě sere tohleto ... že realita a film nejde dohromady ... byla bych rači aby to všechno byla pravda ... *15* -
-
Re: Re: Re: xDD
kdo ví ... ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
*14* *14* *14*
-
-
-
-
Re: xDD
Já ano! ♥ -
-
Re: Re: xDD
Páááni ... *14* Já to ještě nevím ... to se trpve uvidí ... *15* *14*
-
-
-
XDD
Manželská poradna skončila?? xDD Nebo deš pro kalendář xDDD -
-
Re: XDD
Manželská porada ukončena, diskuze může pokračovat. :o) -
-
Re: Re: XDD
O čem bude diskuze teď?? xDD
-
-
-
Fotky,když byla spatřena před hotelem "Four Seasons".S bráchou Mattem.
http://www.imagebam.com/image/218781171449785 *14* *14* *14* -
-
No *3* Já jsem byl taky dneska spatřen. Naším sousedem, jak jdu s odpadkama. Ale bohužel nikdo mě nevyfotil. *15*
Tak teď zase trochu k tématu. *1* Je pravda, že brácha Avril, jí dělá při koncertech ochranku? -
-
Míšo, tak já ti udělám tu radost v létě, jo? :D:D:D
-
možný to je *3* *14*
-
-
-
AAAAA... Avril
nevim jak je to možný, ale já tuhle holku odsuzovala že je blbá, naivní a nafoukaná, samozdřejmě jsem jí znala jen z časopisů a nikdy jsem jí neslyšela zpívat. asi před půl rokem jsem slyšela pořád v rádiu singl My happyending. od tý doby jí naprosto ŽERU je skvělá- ponaučení: nikdy neodsuzuj lidi (a nejen lidi) dokud je nepoznáš (neuslyšíš) :D -
AFH
Ahoj....tak sem projížděla dizkuze a zjistila sem že na dizkuzi Vivien Eileen Bauernschmidt ( Aloha From Hell) jí srovnávají s Avril...tak jen doufejme že se sem zase nenahrne milion zhrzenej fanoušků a nezačne tady zase hádka...jako to bylo s Miley....!!! -
-
Re: AFH
no to snad ne a jestli jo,tak si pudu už hodit mašli:) -
-
Re: Re: AFH
no tak doufám že oni budopu rozumní....a jestli ne...notak mašli si nehodím bo to bych potom byla mrtvá a byla bych bez naší Avrilky...!!! *1*
-
-
-
Black Star
http://www.fann.cz/e-obchod/katalog /parfemy/Avril-Lavigne/black-star?u tm_source=seznam&utm_medium=sklik&u tm_campaign=avril-lavigne
zde si ji můžete objednat *14* -
-
Re: Black Star
Nebo taky v aukci maji Avril Lavigne Black Star: http://www.fann.cz/e-aukce/ A postovne je zdarma. *3*
-
-
Název CD
CD se prej bude menovat living in the star -
-
Re: Název CD
hmm co já wim -
-
Re: Re: Název CD
tady už proběhlo takovejch názvů... -
-
Re: Re: Re: Název CD
Přesně tak...bylo jicch tady už takových 5....
-
-
-