Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

:D

Taky jste tak nadšení z toho víza..? :D :D já šíleně..:D :D *1* *1*
    • sharpay1995

Re: :D

já jsem taky nad míru spokojená... opět samozdřejmost v podobě samích a dozvěděla jsem se, že můj třídní(a to už učí min tak 30 let) ještě nikdy nezažil, aby byl někdo tak obětavý pro svou třídu... to bylo pohlazení po duši, když jsem to od toho bručouna slyšela..:D :D
      • vterinka

Re: Re: :D

Drsně ty! Tak to máš fajn! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :D

No...:D *1* *1*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: :D

Já radši pomlčím :-)
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :D

Ale notak... pochub se nám..:D
    • vterinka

jo sem spokojená *15*
    • laduss

ani moc ne... mohlo to být lepší.... *9*
    • xkostex

no samozdrejme ja mela jen 2 4ky *15* a dozvedela sem se ze sem ticha a klidna by me uca mela videt o prestavkach *15*
  • puspuspusinka

Fotky

Dneska sem přidala asi 24 fotek, tak snad se aspoň nějaké přidají ... většina je jich z toho vystoupení jak zpívala živě WTH ... protože ty fotky byly tak dokonalééé sladkéé, že sem je sem musela přidat *15* *15* Nejlepší je ta jak jí tam ten chlap olizuje a obímá *15* *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

No Míšo já mám hoodně rozvinutou fantazii to by ses divil jak já si tě představuju jako elegantního gentlmana (netušim jak se to píše) co je pořád takový slušný a rozhodně umí tančit ... *15* *15* Já teď už tančit umím ... a některé tance by ses divil jak sou kouzelnéé ... takové prostě úplně totálně nabitý romantikou ... valčík ... blues, walze ... yeahh ... *15* *14*
    • kvatro

Re: xD

No to většina holek si představuje kluky jako nějaký gentlemany nebo prince na bílém koni, a kdoví jaký ještě skvělý vlastnosti. *1* Potom ale narazej protože nikdo takovej neni.
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

No ty skoro anoo ... *15* Až na toho bílího koně toho si strč někam lepší je černej Harley Davidson *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Bílí kůň je na hovno. Ale Harleye taky nemám. Možná tak v moji fantazii by se nějakej našel. *15*
  • puspuspusinka

xDD

Lidi ... věříte na lásku na první pohled ... je o tom řeč ve filmu ... mě zajímá jak jste na tom vy s tímhle ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: xDD

Já myslim že to takhle ve skutečnosti moc nefunguje, ale ve filmu je možný všechno. *3* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

To mě sere tohleto ... že realita a film nejde dohromady ... byla bych rači aby to všechno byla pravda ... *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: xDD

kdo ví ... ;-)
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xDD

*14* *14* *14*
    • vterinka

Re: xDD

Já ano! ♥
      • puspuspusinka

Re: Re: xDD

Páááni ... *14* Já to ještě nevím ... to se trpve uvidí ... *15* *14*
  • puspuspusinka

XDD

Manželská poradna skončila?? xDD Nebo deš pro kalendář xDDD
    • kvatro

Re: XDD

Manželská porada ukončena, diskuze může pokračovat. :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: XDD

O čem bude diskuze teď?? xDD
  • kajuska4
    Fotky,když byla spatřena před hotelem "Four Seasons".S bráchou Mattem.
    http://www.imagebam.com/image/218781171449785 *14* *14* *14*
    • kvatro
      No *3* Já jsem byl taky dneska spatřen. Naším sousedem, jak jdu s odpadkama. Ale bohužel nikdo mě nevyfotil. *15*
      Tak teď zase trochu k tématu. *1* Je pravda, že brácha Avril, jí dělá při koncertech ochranku?
      • vterinka
        Míšo, tak já ti udělám tu radost v létě, jo? :D:D:D
      • kajuska4
        možný to je *3* *14*
  • AAAAA... Avril

nevim jak je to možný, ale já tuhle holku odsuzovala že je blbá, naivní a nafoukaná, samozdřejmě jsem jí znala jen z časopisů a nikdy jsem jí neslyšela zpívat. asi před půl rokem jsem slyšela pořád v rádiu singl My happyending. od tý doby jí naprosto ŽERU je skvělá- ponaučení: nikdy neodsuzuj lidi (a nejen lidi) dokud je nepoznáš (neuslyšíš) :D
  • sharpay1995

AFH

Ahoj....tak sem projížděla dizkuze a zjistila sem že na dizkuzi Vivien Eileen Bauernschmidt ( Aloha From Hell) jí srovnávají s Avril...tak jen doufejme že se sem zase nenahrne milion zhrzenej fanoušků a nezačne tady zase hádka...jako to bylo s Miley....!!!
    • angel15

Re: AFH

no to snad ne a jestli jo,tak si pudu už hodit mašli:)
      • sharpay1995

Re: Re: AFH

no tak doufám že oni budopu rozumní....a jestli ne...notak mašli si nehodím bo to bych potom byla mrtvá a byla bych bez naší Avrilky...!!! *1*
  • andrea3518

Black Star

http://www.fann.cz/e-obchod/katalog /parfemy/Avril-Lavigne/black-star?u tm_source=seznam&utm_medium=sklik&u tm_campaign=avril-lavigne

zde si ji můžete objednat *14*
    • segovesus

Re: Black Star

Nebo taky v aukci maji Avril Lavigne Black Star: http://www.fann.cz/e-aukce/ A postovne je zdarma. *3*
  • Název CD

CD se prej bude menovat living in the star
    • cara

Re: Název CD

hmm co já wim
      • helenkaaa

Re: Re: Název CD

tady už proběhlo takovejch názvů...
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Název CD

Přesně tak...bylo jicch tady už takových 5....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit