-
www.big-small.blog.cz
mo to hadam nie Avril je super taka aka je a mne sa tak paci dufam ze nebude menit styl... *14* -
Náštěvnost zaručena
Nše milá Su přidává Avrilce na náštěvnosti ! Děkuje me ti moc, a přála bych si abys sis sebou přinesla kámošky co taky poslouchaj Britney ať Avril ta náštěvnost dost stoupne *1* -
-
Re: Náštěvnost zaručena
*1* *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Náštěvnost zaručena
dostal jsem napad:D...co takhle v jeden den uplně totalně zamořit na internetu uplně všude....odkazama na tuhle stranečku:D...a hned budem prvni:D
-
-
Re: Náštěvnost zaručena
*1*
-
-
nestííííhám
jako děcka tedko musím pryč a vrátím se až večer z toho vyplývá, že už nebudu mít čas na učení páč budu číst mega dlouhou diskuzi a z toho vyplývá, že dostanu nějakou špatnou známku...takše se kroťte *1* *14* *3* -
-
Re: nestííííhám
rozumíme budeš tu mít mega sloh ju ?! *1* *1* *15* *15* teda pokud tu nekdo přežil co ty bambusanko?! *15* -
-
Re: Re: nestííííhám
jáá jo..!! já tu zůstanu až do vymření lidského rodu xD -
-
Re: Re: Re: nestííííhám
OKI *15* tak mi pomůžeš vytvořit nádhernej sloh hele něco mě napadlo co kdybysme mi 2 vytvořili příběh o Avril a Paris ??! *15* budem se střídat můžu začít ? ju a budem to dělat ty budeš Paris a já Avril nebo naopak ?! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: nestííííhám
dobrej napad tak muzete zacit psat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nestííííhám
ouu *9* *9* tk nic *9* já musim jít..mno joo...máma naléhá na učení *1* sem na gymplu tkž si to asi dokážete předtsavit *1* to vždycky máma: " Běž se to naučit,at si ještě nzkazíš známku..blá blá blá..."... a pak taky máma je češtinářka...tkž fáákt super *9* *9* tk zatim a zkusim se sem ještě dostat *1* -
tak pište na hoře bude to takle nn nebudem přece všecky Paris a ostatní Avril nn ?! *15*
Sharpey tk se uč při tom ne ? než mi něco vymyslíme a než se na tě dostane ?! *15* tk se něco naučíš ! *15* možná -
a ty budeš Míšo Av..??Já klidně budu Paris *1* *1* -
Do toho děvčata, do toho...xD Ale vážně už se trochu kroťte...mám toho teˇt ve škole strašně moc...4 olimpiády najednou a když si budu co 5 minut číst 100 vzkazů tak se asi nic neaučím...xDD -
hm..tak čim začít mno *1* *1* ...tak co si asi tak Avril a Paris řikaj ve skutečnosti..? *15* *1* -
super přidal se další tkže já budu 1. a vy si taky určete pořadí jj a bude s náma písat i Sharpey ?! *3* -
tak jo .. *1*
-
-
-
-
-
-
Na chvilku z5...
Ahojí vy moji lidišky *14* *9* Mě to táák štve... Už vubec nemam čas na PC... Tak jednou denně se tady zkusim objevit s nějakýma novinkama... Třeba bych koc ráda s váma vymýšlela cool ujetej příběh .. jenže ten čas fakt chybí... No ale z5 z Av =) Tady mam nějaký novinky...
Tady na tý stránce jsou fotky z Vancouveru kde Av zpívala
http://a-lavigne-music.blog.cz/1003/vancouver-28-2-2010
Tady jsou new trička AD
http://a-lavigne-music.blog.cz/1002/tricka-kosile
Tady jsou new brýle AD
http://a-lavigne.blog.cz/1003/nove-abbey-dawn-slunecni-bryle
Na youtube jsem našla video z natáčení Alice...
http://www.youtube.com/watch?v=JPwiEAC-J8Q&feature=player_embedded
A jako poslední jsem na avrilsource přeložila článek o úspěchu Alice v Chorvatsku..
Poslední spolupráce Avril s Timem Burtonem a Disney byla velmi vzrušujícím projektem nejen pro fanoušky! Stejně, jako to bylo vzrušující pro nás, to bylo vzrušující i pro Avril! O této zkušenosti mluví velmi příznivě a s pýchou v hlase. V nedávném rozhovoru prohlásila: "Byl to pro mě opravdu velmi zvrušující projekt a jsem ráda, že jsem se ho mohla zúčastnit. Nikdy bych takovouto příležitost nemohla odmítnout." Avril o Alici řekla už spoustu úžasných věcí včetně toho, že to bylo "cool".
A pozor - tenhle song, který Avril napsala a nazpívala pro film Alenka v říši divů, boduje po celém světě. Například v Chorvatsku se za pár dnů vyšplhal v hudebním žebříčku ze 17. místa na neuvěřitelné 6. místo!
Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje.
Tak se mějte a zítra se zas pokusím objevit =* -
-
Re: Na chvilku z5...
Wooow...to je novinek najednou...xDDD A to o Alice je fakt super, hlavně věta: Je opravdu vzrušující vidět, jak Avril po několikaleté pauze opět boduje- tahle věta mě upe dostala, ale netuším proč...asi proto že sem hrdá na Avril, že opět vystoupala na úplný vrchol...xD
-
-
T-Music
SUper ře je 3 v T-Music chart budu jí dávta hlasy ať je co nejvýš :D -
du
lidi mizim musim se jit umejt a pudu spat zejtra du rano na nakej rengen a vubec se mi tam nechce *9* tak dobrou *14* -
..:D
Už jen "chvíly" a uslyšíme WTH...:D Poprvé, co se Silvstra opravdu nemůžu dočkat..! :D :D -
-
Re: ..:D
Letošní silvestr je kouzelný! Premiéra WTH a ještě bude Miro ve spešl díle v Ulici, jupí! *14* *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: ..:D
konec roku uz lepsi byt nemuze *15* -
-
Re: Re: Re: ..:D
taky bych řekla *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..:D
Souhlasím...:D A k té Ulici, taky se na ni těším.. bude tam Miro, Ewa, a další...:D Budu se koukat na Novácký program a na Nový rok se vrhnu ke kompu a hned najedu na |outube... asi nemusím vysvětlovat proč...:D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..:D
Děkuji *15* *15* *15* -
Ano...:D Správná fanynka...!:D :D :D -
No jo, co bych pro něj neudělala. *1* *1* Ale fotky sem se stejně nedočkala, když vylez ven až když sme tam nebyla, ale mám od něj aspon podepsané cd, protože jsem ho dala Martince, aby mi ho vzala na podpis a fotku si vydobyju na příštím koncíku!! *15* *15* *15* *15* -
No... máš teda svatou trpělivost...:D Jako... já tam stepovala jenom tu chvilku na Mira a šla sem domů(což je tak asi 10 minut) a lezlo mi to na nervy..:D A ty ještě do Frýdku...:D -
No to teda byla! *15* Ve dvanáct sme jela z domu. Hodinu sme trčela ve Frýdku. Od 15:15 sem stepovala na místě a v 19:15 sme jela s tatkou a kámoškou domů, jinak kdybych jela busem, tak bych jela až ve 20:30 a doma bych byla ve 22:05. Ale Miro to zcela vynahradil! *14* *14* *14* *3* -
no jo... tak ta cesta musela být zajímavá...:D Ale Miro to vynahradil, takže..:D :D -
Tak to jo *1* ... no ani ne, bydlím 15 km za Frýdkem. Dojet tam v neděli bylo za trest, ale stálo to za to! *14* *14* *14* *14* -
No... jsem z Havru....:D A když si na něm byla tady u nás, tak to asi nebydlíš moc daleko, že? :D :D -
Ty seš z Havru? No to mě ... tak to jo, já na něm byla v G´HAvru ted 5.12. a miluju ho víc než předtím! Kluci jsou fakt skvělí! *14* *3* -
Tak jako... né že bych ho milovala...:D Ale na těch 2 koncertech, které měl za poslední pů rok u nás v Havířově, byl celkem fajn...:D -
Taky máš ráda Mira? .. No 1.1. se taky vrhnu na youtube, snad to tam už bude! *1* *1* -
A odhalí se NejFake! :D
-
-
-
-
-
-
:(
Lidičky, já sem prej hrozně divná a praštěná ... *9* *15* To je děsný ... to přece vůbec není pravda no ne?? Možná sem trochu víc praštěná ... ale divná nejsem ... nebo sem? *7* *15* -
-
Re: :(
Už jí to zase chytá. Ta strašná sebekritika. *15*
Samozřejmě že to nejni pravda, že seš divná a praštěná. *13* *3* *15* -
-
Re: Re: :(
To neříkám já to mi teďka napsala Jixulína *15* *15* *15* Prej ona na mě: Maxičko Maxičko ty seš děsně praštěný tvor a dcl i divná ... *15* *15* Tak se ptám co je na tom pravdy ... Jixulína pravdu mívá *15* *15*
-
-
Re: :(
po tomhle komentu jsme navážkách xDDDDDDDDDDDDD -
-
Re: Re: :(
To jako že váháš? Nebo ses jela proletět na vážce??? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :(
to jako, že váhám :D:D:D .... si piš, je mám vycvičené xDDD -
Re: Re: Re: :(
Kačka se jela proletět nad Žermanickou přehradou. Osedlala vážku a už se letělo. *15*
-
-
-
-
tohle má být ale diskuse o Avril. *8* *9*
-
-
Nikdy se nepsalo jen o Avril, a bylo to tu fajn. *3* *5*
-
-
od toho to tu není, existují jiná místa...
-
-
Když existují i jiná místa, tak si tam můžeš jít. *15*
-
Nejseš náhodou ten samej rypák, co tu před ččasem psal "Kvatro a puspuspusinka, běžte si psát svoje soukromé zprávy jinam, tady není žádný chat"?
No asi něco podobnýho. Nech to tu na pokoji.
Jestli ti tady něco vadí, tak sem nepiš. -
fjan, tak se bav iba o Avril a sem fakt zvědavá, jak dlho ti to vydrží .. a tvým přátelům ... jako nedá se bavit jen o tom, jak je Avril úžasná a bla bla bla ... dycky se tu bavilo i mimo Avril a bylo tu spousta srandy! ... nwm že se dycky nejde někdo, komu to vadí!
-
-
Máš pravdu Kačko. *3* Vždycky to tu bylo fajn, ovšem bez takových jako je Ikarus. Na téhle diskuzi jsem poznal úžasný lidi, sice sem už někteří z nich nechodí, ale to neznamená že mi to tady teď někdo bude znepřijemňovat. *10*
-
-
To si piš, že ne! ;-)))
-
A ani tentokrát výjimku dělat nebudeme. *5*
-
přesně tak :D
-
A takovým jako je Ikarus jsme vždycky ukázali dveře. *15* *15*
-
Přesně tak!! ... Taky jsem na tíhle diskusi poznala úžasné lidi, takže ji budu vděčná! A bez lidí jako je Ikarus tu bylo líp! ;-)))
-
-
-
-
-
No má, no a co. tak prostě neni. Jako tak si tu klidně bavte jen o Avril, jsme zvědavejk jak dlouho vám to vydrží.
jsme tu začal chvilku psát mimo Avril, auž tu má někdo pindy. *10*
-
-
avril je nej nej
avril se mi strašně líbí mám doma její album je fakt super *4* *3* *3*