-
...
**Proti*** -
-
Re: ...
Všem fanouškům Avril jse omlouvám za to jak se jsem Avril nadávala. *14*
-
-
jaja
dianno! to ja taky drive poslouchala Avril! mela sem ji nejradsi!Z pocatku to byla fakt dobra muzika k jejimu stilu! v ŕoce 2004 to bylo taky ok!ale ja prisel rok 207-2007 tak to me hodne zklamala deska the best damn thing je fakt a opravdu uboha uz ani nevi o cem psat texsty radsi tam hodi hej hej a jeto!Avril se mi zhnusila!ale nejradsi mam britney toje moje zlato!Madonnu a christina agileru!Avril je nictka! aspon pro me! -
-
Re: jaja
co sem spete nějakou britney,vždyt to je jen fetačka,nezodpovědná ženská,alkoholička a navíc blázen!
další Pussicat Dolls to je taky goool,jediny co uměj je ukazovat svoje tělo kromě tý jedny ta umy zpivat a madona=Helena Vondračková:D
a k tomu že se změnila,tak co se divíš,copak de zpívat pořád o tom samym a stejně?je to prostě holka co chce vypadat krásně a neříkej,kdyby si měla tolik peněz a popularitu,že by tě to nezměnilo!!!to změni každyho!!! -
-
Re: Re: jaja
jj pravda -
hele britney prosla velkym testem a uspela na jednicku! vis jaka to je pro svet uleva ze se vratila! na ruznych cenach lidi si ztoupnou zato co urazila ji zvlkanej podporu!ja kdybych byla zpevacka tak bych byla porat stejna a moje hudba taky!mozna bych se vic udrzovala byt heska!a slava nezmeni kazdeho! -
hele sklpani jo!nevis o popovich hvezdach nic!vy si zerte tu Avrilku ta stejne se taky zachvili objevi v lecebne co vis! -
angel15:Aby bylo jasno:Britney není žádná fet'ačka,fetovala před 2 rokama,oholila si hlavu,byla v léčebně,ale to je minulost!Ted' už je zase na vrcholu,její nové album Circus se skvěle prodává a s fetováním skončila! *13* Ona dokázala to,co by se podařilo málokomu-byla na dně a dostala se zase na vrchol! Takže by pro příště bylo lepší se radši informovat,než zase napíšeš nějakou kravinu! *5* A přirovnávat Helenu Vondráčkovou k Madonně-to je taky pěkná kravina. A není pravda,že popularita změní každýho,tak třeba Bianca Ryan a Rihanna se nezměnily,protože nejsou takové,jako ta vámi věčně opěvovaná Avril. *4*
-
-
-
Du na prášky a du spát
papa *14*
Miluju vás ste nejlepší *14*
A hlavně Avrilka *14* -
-
Re: Du na prášky a du spát
pp taky te milujem *14* -
-
Re: Re: Du na prášky a du spát
mluv za sebe!!! Já vás normálně asi fakt zabiju...jako fakt pěkný dáreček ste mi to přichistaly!!! A slyšela sem že to byla hlavně tvoje práce Elis...takže *16* 108 stran...no tak to teda číst nebudu... přečetla sem tak dvě první a naprosto všechno se mi vybavilo, a to mi bohatě stačí...:D -
-
Re: Re: Re: Du na prášky a du spát
*15* *15* *15* jo a vis kde byslime? ja jen abych se vcas odstehovala *15* jako miso proc si me praskla? sis to u me podala! -
-
Re: Re: Re: Re: Du na prášky a du spát
Já si vás najdu, to se neboj...xDDD a pudu si vás pěkně POHLADIT...xDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Du na prášky a du spát
jasny a bycha uz si pripravuju kyble ledovy vody a naky vonavky tak se slavy na slovesku *15* jo a vis vubec kde bydlim? -
Ok...i s pomlázkou, jo??xDDD -
fajn uz se tesim *15* uz vidim jak si me najdes pokud jo tak se tu ukaz v pondeli *15*
-
-
-
-
-
-
zlatý Otto....
Až 7. ale v tý druhý kategorii- šok roku či tak nějak- uje 4. ... -
Pááá :'(
Noo to sem si zase pokecala... vy ste spáči to je děsný ... *9* *1*
Ještě že u Ashley nespí ... *15* -
-
Re: Pááá :'(
Dovol, já odpovídám! Tak nwm co máš za problém! xD a tomu říkáš hodina? ještě není osm :( tak čao :( -
Re: Pááá :'(
Jinak musím jít pááá ... *9* *9* *9* snad zítra zase ... čááo *9* -
-
Re: Re: Pááá :'(
Tady nikdo nespí! Vždyť sem píšeme.
Ale za necelou hodinu se toho prostě moc nestačí.
Elis a Hanka se na to vybodly úplně. *1* -
-
Re: Re: Re: Pááá :'(
(to sem já puspuspusinka)
Helee... Elis z toho vynech ta nemůže na kompa tenhle víkend ... je pryč ... *8* Tu z ničeho neobviňuj ta mi aspoň píše na mobílek narozdíl od vás spáčů *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Pááá :'(
stejně nemáš kredit xD Ale neboj, já ti taky někdy napíšu ;-)
-
-
-
-
-
http://avrilonline.org/gallery/displayimage.php?album=1154&pos=5
jsou tu nové a nové fotky *14* -
-
Já tam teda nic a nic nevidim *15*
-
-
vždy ale na té stránce ! http://www.imagebam.com/image/49b237178945467 *14*
-
-
No dost dobrá fotka, a ten nápis AD *3* *5*
-
-
*14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Tour
http://www.youtube.com/watch?v=WJ4m D8tKZbU&feature=player_embedded
Název už je vybraný dávno, ale tak...:D
The Black Star Tour... -
-
Re: Tour
teda já bych dala tu druhou možnost, když je to podle cd, tak nwm proč by se to mělo jmenovat BST .... navíc BS je už dost stará ... nwm no
-
-
...
Lidi, že já Vám něco říkala ... teď tu ze mě děláte debila a sebevraha ... zase tak nešikovná nejsem ... jenom nemám takovou sílu a všechno neudržím noo a taťka mi pomoc nešel tak sem to skusila sama ... *15* *9* A vy tu ze mě děláte nebezpečnýho sebevraha co si ani nemůže namazat chleba tak bacha ten si ještě namazat i ukrojit zvládnu ... *15* -
-
my neřekli, že to nezvládneš, ale o kolik prstů budeš chudší? :D:D:D -
-
Re: Re: ...
Kačka, ty seš taká krutá.
Míša si urízne rovnou celú ruku. Prečo počítať kolko prstov. *1* -
-
Re: Re: Re: ...
a pak kto je tu krutý! xDDDDDDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: ...
*9*
-
-
-
Jenom jeden mám v řiti ... ale je na tom na anputaci ještě dobře ... *15* *15* takže buďte v klidu ...
-
-
My ale vieme ako to vyzerá keď si ideš namazat chlieb. Miesto chlieba si pomažieš džemom svoj obličej. Prej je to posledné pomazanie. *15* -
-
POsledné pomazanie .. tos zabil!! :D:D:D
-
-
-
:o)
Já sem dám teda ten příběh. Nese název "Velké dobrodružství Kačky Drákulové" Když si Kačka tolik přeje Romana, tak ho bude mít! Je to hotovej Román, ve vteřinkovstině "slohovka jak prase". -
-
Re: :o)
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Míšo, ty to zabíjíš! xDDDDDDDDDDDDDDD Já tě žeru! :D ♥ xDDD -
Re: :o)
Tak sem s ním xDD
-
-
Je to prostě třída jak zpěv tak muzika.