Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sem ji nikdy moc nemusela az do doby co sem zjistila ze ona je pribuzna s justinem bieberem. ♥
    • jak príbuzná?! :D
    • fakt???? a jakým způsobem? (sestra,sestřenice)...:/???
      • já ji nesnáším!
  • Ahoj,je to pravdivé ty údaje,nebo vymyšlené?! Spousta lidí tady píše jakákoliv věk apod.tak nevím..
    • thenilly96
      Já myslim že pravdivé jsou ;) pokud Avril nelže o svém věku apod. :)
  • Avrilka

Avril je nej ve vsem co dela i ve podepisování FUCK YOU jak sem se dozvěděl na jedněch stránkách že po svých narozkách napsala mízto podpisu FUCK YOU *14*
  • ?!

asi sem se ocitla v zemi křupanů,jelikož nepochopím lidi,kteří tak strašně nesnáší avril a chodí na její stránku a říkám si proč????já nemám ráda spoustu zpěváků,ale v životě by mě nenapadlo jít na jejich stránku a pomlouvat je tam.To je trošku zcestné ne?K čemu by mi to bylo?Takže si myslím že tihle lidi jsou buď zamindrákovaní blbci,které uklidiní jen to že někoho pomluví anebo jí závidí tu slávu,krásu atd.. co ona má a oni ne! *7* A jen tak mimochodem koncert TBDT byl uplně moc super! *1* I LOVE YOU Avril *3*
    • avrilie

Re: ?!

úplně ve všem s tebou souhlasím!!!!!!!!!!Avrilka je úpa božíííí!!!!!!!!! *14*
      • nikca12

Re: Re: ?!

jj,souhla s áma,kdo ju nesnáší at leze jinam né sem
  • andrea3518

nééé

jestli ste si všimli Avril klesla na 8 místo v top osobnostech !!! tak mě napadlo že je Kateřina Janečková má fanoušků víc takže jestli máte avril tak u Kateřiny smažte své členství ať je alpoň na 7 nebo to nepřežijuuu!!!! (kdyby to byla alspoň krysten steward ale¨janečková !!!!)
    Miley Cyrus 586508
    Robert Pattinson 384102
    Vanessa Hudgens 272306
    Ashley Tisdale 263684
    Hilary Duff 252054
    Lady GaGa 211742
    Kateřina Janečková 198980
    Avril Lavigne 191640
    Kristen Stewart 188360
    Zac Efron 141392
    • dianna114

Re: nééé

Lady GaGa je nad Avril!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Radostí skáču až do nebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • jana291995

Re: Re: nééé

No abych pravdu řekla,Lady Gaga není špatná,ale nebudu na diskuzi Avril řešit Ladynku
        • andrea3518

Re: Re: Re: nééé

já proti Lady nic moc nemám ale já nejsem moc na její styl hudby ale jako poker face je good *3* a je stráááášně chytlavej a kámojdy mi už za to nadávaj protože já pořád po-po-poker face *14* ale avril přece jenom lowuju *3*
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: nééé

mně se taky líbí,jak tam říká po-po-po-poker face..taky si to pořás zpívám..docela návykový *15*
    • sharpay1995

Re: nééé

takže za 1. už jsme si toho dávno všimli a za 2. Žebříček top osobností není o tom kolik lidí má kdo ve fanklubu, ale o tom jakou má ta osobnost návštěvnost!!!!Avril je v žebříčku největších fanklubů 2.!!!!!
      • andrea3518

Re: Re: nééé

promiň tak tady neprolejzám celou dizkusi a pls nemusíš bejt tak nepříjemná nevim jestli sto tak myslela ale mě to tak vyznělo !!! *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nééé

sorry nemyslela jsem to vůbec zle!!!!jen jsem to psala tak trochu na rychlo tak sem tam možná napsala něco co není pravda...nwm..... sorry
          • andrea3518

To je v poho ... já to taky občas přehánim *3* noo a přiznejme si to mám občas dlouhý vedení *3* *1*
          • angel15

takže *4* ..vubec to neřešte...nemá navštěvnost velkou Avril,protože neni ted moc vidět,ale až bude film a CD,tak všechny převálcuje!!! *14* ...ty co sou nahoře v žebříčku,tak to je jen momentalní pobláznění a zvědavost lidí *1* ...za par let budou někde 20 v žebříčku,ale Avril je věčná *3* *4*
            • kaca007

Re: Re: Re: Re: Re: nééé

No newim jestli je věčná... *7* *7*
  • nespesna

stranka

http://novinky-24.blog.cz/
  • xkostex

sem z5

Cau lidi konecne sem se vam vratila! medvedi me nesezrali jen me trochu poskrabal kocour a ani sem se neozrala mela sem jen 5 panaku a trochu vina *15* doufam ze se vam po me stajskalo me se po vas moc stejskalo a uz sem se nomohla dockat az se vratim domu. mrte ste mi chybel! *14*
    • puspuspusinka

Re: sem z5

mě si chyběla moc vlastně jak moc mě si chyběla nejvíc !!! *14* *14* *14* Elis *14* *14* *14*
      • xkostex

Re: Re: sem z5

o diky zacinam se cervenat *8* *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: sem z5

To bys měla, *1* *1* *1* *1* *1* ,...si mi fakticky chyběla a takový pocty nerozdávám denně !!!,... *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: sem z5

tak ze jo *15* me si taky chybela *14*
  • puspuspusinka

Díkys...

Díky, za číslo, ti ho tam napíšu taky, a mám ho dát i Elis ... ona po něm touží *15* A neboj podmínky dodržím *3* *15*
  • puspuspusinka

Hawai

Avrilka s Brodym na Hawai, yeahh ... taky bych jela.. *15*
    Mimochodem abych se pochlubila, ten design s Avril sem dělala jáá ... *15*
    http://kathenkassk.blog.cz/1101/hawaii
    Je to blog kámošky *15* *14*
  • kladik

A je to tady

Víte co se stane za necelých 1. a půl měsíce? Ne? No přece bude tu Goodbye Lullbay *15* *15*
    • kvatro

Re: A je to tady

Víme co se stane za necelý měsíc a půl. *1*
      A dokonce víme, co se stane zítra, odvezou si tě v ponorce ufoni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit