Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sory

tak ja teda nevim ale zacina to tu vypadat jak diskuze o Miley a ne o Avril *9*
    • sharpay1995

Re: sory

No taky se mi někdy zdá!!! *10*
      • jana291995

Re: Re: sory

Ale já nevím,bud to ti lidi dělají naschvál..a nebo jsou fakt tak tupý...nedokážou pochopit,že mi na žádnou Miley nejsme zvědavý..a díky Hannah Montaně by o ni nezakopl ani Nick Jonas...
  • lilinka007

OO??

AHoJKY jA tadY nebYLa 2 dnY a tadY uz jsou 3 stranY diskuzi!!!!!!!!to je fakt hustÝÝÝ jaK rikÁÁÁ SééGRa *1*
  • Ááááááááááááá.... xDD

Ááááááááá... teda manžo takle mi urazit Simple Plan ... to je moje velká lásečka po Avrilce a Vashleynce ... a ty mi je urazíš ... Tssss.... *1* *1* *1*
    A Hančo pokochej se další novomanželskou hádkou po 20 letech ... *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: Ááááááááááááá.... xDD

hey jako ja je neurazila ja je taky posloucham. ja ti dam hadku ze budes tejden spat na gauci
      • Re: Re: Ááááááááááááá.... xDD

Mnojoooo simtě... *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Ááááááááááááá.... xDD

co simte? jako dalsi hadku uz nechci zvlast ne tady!
  • puspuspusinka

Hádky jooo??? xDD

Tak vám tu chybí hádky jooo??? *1* *1* *1* Najednou ti Hanšoo chybí hádky, ale ty naše hlazeníčka nééé cooo *1* *1* *1* Mno jako sice ste mě ještě neznali, ale tu hádku sem si prožila s váma Madonna a Britney versus Avrilkaaa ... já sem správce už hodně dlouho ale nechodila sem se vždycky a nepsala abych nenarušila vaší partu, jenže jakooo u tý hádky tooo byloo ... Mno a pak skončila a já sem začala psáát ... a pak už sem zažila asi velkou jenom s Mileycyruskou .... *1*
    Ta taky nebyla zrovna malá, jak sme tu bránily Avrilku a ona jí pomlouvala ... *9* *15*
    Áááále, když tak nad tím přemejšlím, tak nejlepší stejnak byly ty naše Hanšooo, prej ty TELEFONISTKO JEDNA ... mno počkej já ti dám telefonistku ... *1* Ale kam se hrabou hádky na hlášky od Kuby ... *1* *1* *1* ještě dneska mám MEGAVÝTLEMY, když si čtu znova a znova tu Kubovo cestu do Ameriky a nebo to s tou mojí rukou na letišti a v letadleee... *1* *1* jakooo LOL !!! *15* Tak tyhle časy chybí aj mě !!! *14* Když sme se tu všichni po škole sešli a začali bránit Avrilku před opicí a plánovali si cestu ...
    • xkostex

Re: Hádky jooo??? xDD

me celkem chybi hlavne to jak sme ji vsichni branily a bili sme tu vsichni za avril a branili sme se i navzajem kdyz nekdo nekoho urazel to mi strasne chybi! a desne mi chybi hadky mezi misulakem a hancou u toho sem vzdicky brecela smichi nebo kubovi cesty kolem sveta *15* to se tlemim jen si na to spomenu! boze jak me ty casy chybej!
      • Re: Re: Hádky jooo??? xDD

Joooo, přesněěě. Tohle chybí aji mě !!! *1* *1* *1*
  • sharpay1995

Jako....D

Děláte si už srandu ze mě ne?? :D :D kdo to má furt číst?? A jesště při tom předstírat že dělá referát o vzniku ČSR, když se u toho tak chlamu, kdo myslíte že my to pak uvěří??? :D :D
    • vterinka

Re: Jako....D

Tak to nečti a máš to. *1* *1* *1* *1* *1* Já bych tu musela sedět non stop, abych to všechno přečetla. Asi bych si to musela dát jako zaměstnání, ale nevím kdo by mě plati. *15* *15* *15* ..... No a s tím referátem, si něco vymyslíš, ty to zvládneš, my ti věříme. *1* *1* *1* *1* *1*
      • xkostex

Re: Re: Jako....D

tim ze to nectete prichazite o hodne hodne se zasmejete *15* a stim tvym referatem si mi pripomela ze mam ukol z cestiny ale seru na nej Beethoven mi nebude kazit nedeli! *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Jako....D

Jakože já to ale všechno čtu! :D :D Jen je toho vždycky srašně hodně..:D :D Ser na čeják.. já na ten děják taky seru...:D :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Jako....D

Ono Vás to přejde, až Vás z toho někdo bude zkoušet.

Aby ty odpovědi nevypadali následovně.
            Vznik Československa?....Avril Lavigne
            Záčetk první světové války?....Avril Lavigne
            Rozpad Rakouska-Uherska?....Avril Lavigne.
            *13* *13* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Jako....D

taky dobry:D u nas nastup nevedem mi vedem jen rozcvicky a kolecka kolem haly a pak se hadame s ucou co budem hrat *15* nejlepsi kdyz tam nejsou kluci a hrajem fotbal ja si sednu do brany a sedim tam celej zapas *15*
            • kvatro

Polovina sedí na Mírově a polovina na Pankráci. *15*
            • vterinka

Tak po nás úča neřve, ona se už jenom směje. *15* *15* *15* *15* náš nástup dycky je, že než tam dolezem, tak holky dupov We will rock you a u nástupu polovina sedí. *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

jo tak to mi vecinou nedelame a kdyzh jo tak nas uca sprdne:D my spis nekoho tahame na zadech:Dja na ty zemi vecinou spim to je vzdicky doba nez postavej kuly a natahnou sit *15*
            • vterinka

jejda *1* *1* *1* *1* *1* u nás taky holky vytírají podlahu a to ani nemusím nic hrát. Stačí, když si sednou na zem a ostatní je začnou tahat po zemi a hned je čistá dráha. *15* *15*
            • xkostex

tak za 1. ty ses snad francous? a za 2. si me urazil! no ale zejtra mame telak takze to zasdopadne *15*
            • kvatro

My francouzi, o Vás říkáme: "nešikové".
              *1*
            • xkostex

jo to delam hodne casto *15* neni telak kdy bych se na zemi nevalela *15*
            • kvatro

Aspoň ji tam sebou vytřeš tělocvičnu.
            • xkostex

njn stejne nejlepsi sou moje huby pri volejballe:D v Přelouči na ŽŠ smetanova *15*
            • vterinka

ttj škoda, že s tebou nechodím do třídy *1* *1* *1* na jakou chodíš školu?
            • xkostex

no ja takle jednou o konverzaci se me uca na neco ptala a ja total mimo a odpovidala sem kraviny. a pak cejina to kazdej muze chcipnout kdyz ja odpovidam *15*
            • vterinka

aspon by pobavily *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Já to takhle měla u písemy z fyziky, přečetla sem si otázku a pak sem přemýšlela nad RD *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* *15* to je sice dost mozne ale odpovedi asi znam 27.zari 1918 myslim pak 28. cervna 1914 a to posledni momentalne nevim:D
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Jako....D

se neboj seru! jeste abych se srala s rozbororama az nasnezi a uschne! a dejak se ucim pilne! du cist Prokletí Čachtické bestie *15*
  • xkostex

poselstvi for Ceasar

Hey Ceasare mam ti od Misi vyridit zes to posar prej ze je Kleopatra zena Ceasara takze by to mela bejt ona *15*
    • kvatro

Re: poselstvi for Ceasar

A nechce být náhodou rovnu kněžna Libuše? Ale pokud chce být Kleopatrou, necháme ji teda při tom. *15*
      Kleopatra má zaracha ve svém paláci v Alexandrii a Egypťané ji sebrali kompjůtr. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: poselstvi for Ceasar

Neee... já nechci být nic... ale naštval si měě... *9*
        Že se nstydíš... takle mě podvádět ... *15* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

Co sem zase proved? *15* Všechno to odseru. *8*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

No Elis se prohlásila za Kleopatru a ty hned za Caesara *15* To ses nemohl prohlásit třeba za Karla IV. ??? *15* *15* Víš jak se mě to dotklo??? *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: poselstvi for Ceasar

se prohlásim na tureckýho pašu a budu jich mít 30. Z toho vyletíš z kůže. *15*
              Pomeranč ne! Jako vyschlej pomeranč vypadá náš soused. *1*
            • puspuspusinka

Tak jooo tak to byl blbej nápad tak tedaa... se příště prohlaš za pomeranč *15* *15* *15*
            • kvatro

Kdybych se prohlásil za Karla IV. Měl bych při tobě ještě další 3.
              To by si snad nechtěla. *15*
  • puspuspusinka

xD

Jééééé to je úplně totálně super profilovka Míšo ... *14* *15*
    • kvatro

Re: xD

Za chvíli tam budeš ty v akci, když si zrovna neházíš pařezy na ruce. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Díky noo ... tak abys věděl ... když mi žádnej ochota nepomohl tam mám ten prst furt v nějakým tom jak se to menuje obvazu a namazanej všema kravinama ... a furt je nateklej hajzl ... *9* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Seš na mojí profilovce, pozor i na ostatní prsty. Vidim že seš tam s tim kladivem nějaká nebezpečná. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Ty ty ty ty ty ... no počkej ... hned si najdu tvojí fotku ... *8*
  • puspuspusinka

..

Hele... když jsme u těch textů ... to není špatný nápad ... skusit bych nějakej napsat mohla ... zajímalo by mě na co by ta moje palička přišla ... *15* *15* *15* Vůbec nechápu Avril jak může vymyslet tak dokonalé texty ... a při tom říká, že to není o tom jestli umíte rýmovat nebo ne ale hlavně o tom co cítíte ... kdybych měla napsat text o tom co cítím tak by to byl hlavně pěknej guláš ... *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ..

Já v tom nevidim nic těžkýho něco složit. Nějakej text. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

Nějakej text složí cituju Avril: "každej trouba, ale napsat něco o citech a o tom co opravdu cítíš a tak aby to dávalo smysl je dcl zabíračka" *3* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: ..

Nemyslim že to je špatnej nápad. Můžeme to aspoň zkusit. *3* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ..

No nám dvěma to pude úžasně už to vidím ... *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Já to radši nevidim. *1*
    • vterinka

Re: ..

já textaře nikdy nepochopím xDDD .. ale pokusit se o to můžeš :D
      • puspuspusinka

Re: Re: ..

*15* *15* *15* Stejně z toho nic nebude ... tak si nedělej naděje ... *3* *9*
        • vterinka

Re: Re: Re: ..

nikdy neříkej nikdy! co ty víš! ;-)
  • puspuspusinka

xD

Já ti dám ledního medvěda ... *15*
    • kvatro

Re: xD

Když se ti to nelíbí, tak seš Lemur kata. *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Jestli ze mě chceš dělat zvíře tak jedině malou roztomilou opičku nebo něco malýho a roztomilýho ... nebo nehraju ... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Lemur kata je taková malá poloopička ale roztomilý moc neni. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Já vím co to je *15* blbá nejsem ... *15*
            Moje nejoblíbenější opička je kosmas zakrslý ... *14* *14* *14* ta je tak malinkatááá ... že je schováš v dlani *14*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Sorry ... překlik ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

Teď sem se teda koukal jak to vypadá ten tvůj kosmas. *15* Ale je to Kosman, Kosmas je ten co napsal tu kroniku a to opice asi nebyla. *15*
  • kvatro

:o(

Za 15 minut potrápim zase tebe, protože pro dnešek zmizim. *9* *1*
    • puspuspusinka

Re: :o(

No to bude rána ... *15* *15* Jak to jenom přežiju ... *15* *15*
      Žerty stranou ...

Škoda... zítra tu už asi nebudu ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit