Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o) ?

Jste zmizely nebo co? *1*
    • kvatro

Re: :o) ?

Míša byla zaneprázdněna, dvakrát za sebou si změnila profilovku. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: :o) ?

Noo, na tu jednu sem dala 2x Hanču ... *15* *15* *15* A tak sem udělala rovnou jinou *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: :o) ?

To má u tebe asi Hanča protekci, že ji tam dáváš dvakrát. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :o) ?

No to jako nemá ... *15*
    • puspuspusinka

Re: :o) ?

nn ... já se zasnila ... *15* *15*
      • kvatro

Re: Re: :o) ?

Vrať se zpátky na zem. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o) ?

Budeš mě sem muset nějak vrátit ty ... já sem ve světě fantazie ... *15* Ale ty už něco vymyslíš ...
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o) ?

Klidně tam v té fantazii trochu zůstaň. Realita je totiž strašná. *15* Kdybych já nebyl každej den aspoň trochu ve fantazii, to bych se z toho musel zbláznit. *3*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :o) ?

Třeba mají o tebe strach.
            • puspuspusinka

Jo tobě se to řekne je to skoro 20 ... mě je 15 a rodiče mám jak strážce ve vězení ty mě nepustí nikam i kdybych se na hlavu stavěla...
            • kvatro

No a to sem si myslel o sobě že sem divnej, když sem kvůli těm mým snům občas trochu mimo. *15* *15* Nejlepší způsob jak zapomenout na realitu a zároveň nebýt ponořen ve fantazii je jednoduše někam vyrazit. *3*
            • puspuspusinka

Přesně, já si každé ráno dávám budíka dřív když du do školy a ještě tak hodinku ležím poslouchám songy a uteču do své milowané fantazie a miluju když jdu spát to jdu do toho svýho světa znova ... já bych se asi taky zbláznila ... mít svoje sny je důležíté !! Aspoň pro mě mooc ... *14* *14*
  • puspuspusinka

ČB

Neurážej mi ČB ... to je náhodou ta nejhezčí prdel v zemi ... *15* *15* *15* A že už sem jich navštívila dost ... *15*
    • xkostex

Re: ČB

kdyz mas tak rada ty prdele prijed do Přelouče privitame te s otevrou naruci
      • puspuspusinka

Re: Re: ČB

Hele ještě jedna kapka ... víš co myslím ... s tátou ... tak už fakt balim a jedu za tebou ...
        • xkostex

Re: Re: Re: ČB

skveli pojed hned budes mit 5ti hvezdickovi apartma *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ČB

No nekeceej ... ty už si vyhnala sousedy??? To si pamatuju jak sme plánovaly že je budeme strašit ... *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ČB

Tak jooo už jedu *15* *15* A přivezu si tam i svojí super novovu ségru xDD Škraloupka ... *15* *15* *15* Neboj stačí jí podlaha *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ČB

nevyhnala:( ale do hajdy sem nalepila nalepku Evanka a hned je to krasnej bejvak *15*
  • kajuska4
    Sice to je daleko , ale kdo půjde v roce 2013 na koncert do Německa?
    Já určitě .. ♥♥ sice to je daleko ale nevadí :D
    • A KDE si přišla na to, že bude koncert v Německu a ještě k tomu v roce 2013? *8*
      Jkao kdyby Avril nejela na turné k pátýmu albu do Čech ani tentokrát. Tak bych do těch němec klidně jel. *3* *14* Pač už bych jí prostě musel vidět.
      • kajuska4
        Já také pojedu , chci jí též vidět *14* *14* a kámoš to někde zjistil , také je fanoušek jako my :) ale tak budeme věřit tomu a snad uvidíme *3*
        • V čechách se bohužel ani na dalším turné neobjeví -.- protože live nation jí neplánují ale tak zbýva to Německo no :)) Vyjde to sice docela draho ale zážítek stojí za to ;)
          • No to si snad dělaj prdel, ne? *16* jako jiný sem jezděj a Avril ne. No to je neskutečný. *10*
        • Podle mě nějaKÝ oficiální termíny ještě nejsou. Ale jako je téměř jistý, že do německa pojede, a že to bude možná i toho 2013. *5*
          Do Berlína bych jel, do Kolína už ne. *3* *1*
          • kajuska4
            *15* *15* *15*
          • kajuska4
            to stihneš *15* kdyžtak dojedu s tím fárem :D se potkáme *15*
            • Potkali se u Kolína, že? Jako ty dva chlupatý medvědi z večerníčku. *15*
          • kajuska4
            *15* *4*
            • Já tam půjdu pěšky. Takže když vyrazim zítra ráno, tak bych to toho 2013 stihnout mohl. *15*
            • kajuska4
              no přesně tak tý jo :D lol *15* *15*
            • Myslíš to auto Freda Flinstouna, co se pohání nohama? *15*
            • kajuska4
              pchééé :D *15* autém to je jasné :D
            • Jak tam do toho Německa pojedeš?..... Vrtulníkem, nebo prstem po mapě? *15* *15*
  • kajuska4
    Od: bukecc
    2.2.2012 11:57:24
    Dobrý den, reklama v URL běží ze stejného důvodu, jako veškeré jiné reklamy. Prostě si ji zákazník zaplatil...
    *7* no supr !
    • kvatro
      Prachy vládnou světu...
      Co je mi po tom jestli se zákazník plácnul přes kapsu. Já chci normální osobnosti!
      Už píšu transparenty na protest. *15*
      • kajuska4
        *15* přesně ták xD
        • kvatro
          Ty vemeš pár řehtaček. *15* Ale ve dvou jít na protest, no to by jsme nedopadli dobře... *15*
          • kajuska4
            asi ták nějak *15*
            • kajuska4
              *15* *15*
            • kvatro
              takže to radši necháme tak jak je. *1* Lepší držet hubu... *1*
  • čas

v kolik zejtra začíná koncert Avril Lavigne?PROSÍM NAPIŠTE!
  • Avrilečka

Avril je nej ve vsem co dela i ve podepisování FUCK YOU jak sem se dozvěděl na jedněch stránkách že po svých narozkách napsala mízto podpisu FUCK YOU *14*
  • Avril

ste se lidi zbláznili.. Avril je uplně supéér.. *3* tak držte huby.. Avrilka 4ever!! *14*
    • nikca12

Re: Avril

Jj,moje řeč,ti co ju nesnášej at sem nechoděj! *8*
  • jana291995

avril a demi=společný song

Našla jsem informaci,že demi by měla s av nazpívat duet,bylo na některých ofic.stránkách demi lovato..!
    ale tady to je konkrétně,zkopčila sem to!

Na několika zahraničních fan-stránkách Demi Lovato jsem se dočetla o tom, že by údajně mělo vyjít speciální CD, na kterém by měl být song Daydream, nazpívaný Avril a Demi společně.
    Jak určitě víte, tak písničku Daydrem nazpívala nejdříve Avril, ale nedala ho na žádné album. Demi Lovato při svých turné však Daydream zařadila do tracklistu a to mělo velký úspěch. Vypadá to, že se Avril a Demi rozhodli nazpívat duet.

Tato zpráva však není potvrzená.
    • angel15

Re: avril a demi=společný song

*3* :)
    • cara

Jj Určo BUde HeZU
    • sharpay1995

Woooow....tak to by bylo....to by bala bomba.... *14* *14*
    • Re: avril a demi=společný song

JJ TO BY BYLO SUPÉR
  • lilinka007

j

ahojik jak se tu mmate
    • puspuspusinka

Re: j

Ahojík *4* *14* mno vzhledem k tomu že tu plánujem společnou sebevraždu pokud Av umře tak jinač dobře *15* *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: j

pokud avril zemre pridam se k ti sebevrazde *4*
        • bambusanka

Re: Re: Re: j

tky se přidávám *1*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: j

juj...to sem tu zas něco řekla :D *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: j

Kéžby, Kubo...kéžby se dožila té 100...nebo by i bohatě stačilo kdyby nás přežila...xDD kdyby sme zemřely první...pak by nás už asi tolik její smrt netrápila...ba naopak...*1* *1* v nebi by sme na ni netrpělivě čekali...xDDDDDDDDD *1* *1* *1* *1*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: j

ja teda ne..nejdřiv bych šel na pohřeb avril..pak bych si užil celej den prostě uplně nejvic a pak bych to ukončil až:D..ale o tomhle se nmluvi ani nežertuje jo..Arvil se dožije 100 ja to vim:D
  • xkostex

hlasujte

hlasuj te pro Avril na tyhle strance at je prvni http://www.fajnradio.cz/fajn-radio/ hitparady/fajn-parada-top-20/
    • jana291995

Re: hlasujte

Hlásla jsem,ae myslím si,že se moc nahoru nevyšplhá,ptž tam je black eads peas,kesha..je to dcl silná konkurence..snad se dostane aspon do TOP TEN! *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: hlasujte

mno tak kesha na našu avrilku teda nemá !!! *13*
        • xkostex

Re: Re: Re: hlasujte

jo konkurence je velka snad se dostane do ty 10tky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit