-
PapíQ já du pinkat !!
PaPíQ,....já du spinkat,...!!! *14* -
-
Re: PapíQ já du pinkat !!
*9* *9* *9* tak se mej a dobrou noc neudus se mi a zejtra tu bud od 16:30 ja se tu tak nejak obevim a budem pokracovat ve slohovkach *15* dobrou noc *14* -
-
Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
nebuj neudusila sem se ti =) jak taky sem spala na Francouzském stromě *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
to je dobre co bych si bez tebe pocala *7* *14* a jak se ti spalo na strome? nezpadla si z nej? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
hm..............jako jo no spadla jenom každých 10 vteří ale jinak jako jo vyspala sem se asi tak 1 minutu !!! *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: PapíQ já du pinkat !!
*15* *15* *15* ja te lituju proc sis nelehla jinam? *15*
-
-
-
-
-
-
Neštovice
Co je na neštovicích jupí?Že můžete tančit i ve spánku...xD -
-
Re: Neštovice
Tak to sem teda nějak nepostřehla,... *15* *15* *15* *15*
-
-
Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
Čauky, jako poprvý v životě sem viděla 2 pravý blondýnky, taťka mi to nikdy předtím nedovolil, a jako byly tam písničky od Avrilky (božííí, lepší použít nemohly *14* )
A newíte někdo jak se menuje ta která byla úplně na konci s titulkama, plosííím spomeňte si někdo, já bez ní nedokážu žít... *1* -
-
Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
jo ja na to taky koukala ale ne na tytulky nebo sem je spis nevnimala ja si myslela ze tam byla od avril jen nobodys fool -
-
Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
já taky sem tam poztřehla teda tu jednu- nobodys fool.. -
-
Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
Néééé... sakwa... jo ta byla uprostřed filmu ale na konci byly titulky a pak asi po 5 minutách titulků začala hrát písnička a já hned poznala hlas Avrilky ale tu písničku boužel neznám, ale byla božíííí.... vy ste úplný magoři fakt... nechápu inteligenci vás dvou proč přepínáte titulky kurwa... už... ste mě teda naštvali *9* *1* *9* budu brečééééééét *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
ja na titulky zasadne nekoukam teda pokud tam nejsou naky vystrizeny sceny ale ted sem si ty titulky pustila a Avril sem tam teda nezaregistrovala -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koukali ste se na pravou blondýnku 2 ??? :-O
Hmmm... *9* -
Teď sem si to pustila znuvu ty titulky, a tam v těch titulkách je i seznam písní co ve filmu zazněli, kdo je napsal a tak...a od Avril je tam jenom Nobodys Fool... -
http://petra777.blog.cz/0709/prava- blondynka-2-soundtrack tady mas seznam pisnicek co v tom filmu byli a myslim ze ta z titulku jeta druha ale nwm
-
-
-
-
-
-
Hanuše Eliše !!!
Proč jáá?? Proč ?? Kurňa proč ?? Proč zrovna já musim mít za příbuzný vás dvě ... *1* *1* Elišu za sestru a manžu a Hanuše koukej si mě přidat za ségru nebo dostaneš !!! *1* *1*
No nic ale jinak posloucham si tu v pohodě I can to better,... juknu na vaši diskuzi a chcípám tu smíchy ... tak tohle už tu dlouho nebylo ... zase se hladíte??? *1* *1* A pak kdo tu porušuje pravidlo, že to má bejt diskuze o Avril že? *1* *1* Já to asi nebudu ... *1* *1*
No niiccc ... tak vám přeju pěknou zábavu já si du zahrát no ještě newim co ale něco si zahraju už vim piškvorky *1* *1* *1* -
-
Re: Hanuše Eliše !!!
tekze za 1. nerikej mi ELiše nebo ti nakopu monitor! za 2. protoze me neuveritelne sere! nechce mi prozradit datum svadby a jeste si ze me dela prdel! a za 3. proc to teda ctes kdyz to tak jen zabije? za 4. kdo by te chtel porad jen zabijet to uz je stary a okoukany takze jako nevim proc bych te mela zabijet a za 5. mi se nehladime mi se kopeme a brzo hanuse dostane presty svi nevymachany prsty! tes se mistre hanuse! -
-
Re: Re: Hanuše Eliše !!!
Takže za 1. Sorry manžo ospravedlunujem se ti !!! *1* za 2. Jaká svatba kurwa? za 3. proč bych to nečetla když mě to zajímá já nejsem mistr Hanuše já všecko čtu *1* za 4. Mě chce zabít spousta lidí, víš? Boužel jim ještě nedošlo že už je to okoukaný a starý víš? *1* a za 5. Jen jí dej manžo a pořádně *1* *1* Nechce mě totiž za sestřičku *9* *1* -
-
Re: Re: Re: Hanuše Eliše !!!
takze za 1. omluva se mozna prima za 2. se zeptej ji ne? za 3. no to nevim tak tebe to zajima ale mistr hanuse ne takze novim za 4. tem kokotum rekni ze je to stary nebo dostanou lopatou! za 5. dame ji obe do drsky a ja ju za segru nechu ja se ji bojim! -
-
Re: Re: Re: Re: Hanuše Eliše !!!
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Plosííím neberte to jako reklamu a pomozte mi plosííím xDD
Zlatínka vím že to semka nepatří ale prosím hlasovaly byste pro mě prosííím
http://karamelkovej.blog.cz/1010/1-kolo-sonsladkost#komentare
A sem tam jako Maxy-KinGušQa s nanukem Míšou ... plosíím plosííím *14* *14* *14* -
WTH
Krátké video z natáčení What The Hell:
http://www.youtube.com/watch ?v=mTe3JFAGOO8 *1* -
-
Re: WTH
už se těším až tu po novém roce budou komenty o WTH jak je úžasná a tak ale k videu je suoer *4* *4* -
ju...:D To je dobrééé...:D :D :D *1* *1* -
-
Re: Re: WTH
To je super! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: WTH
lol *1*
-
-
-
jejda *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
kde ste
kde zase vsichni ste? to si tu amm hrat na samomluvi a povidat si sama se sebou? -
-
Re: kde ste
Hrajeme si tu s tebou na schovávanou. Pojď nás hledat! *15* -
-
Re: Re: kde ste
to vize cela natesena jak babka na duchod vas du hledat *15* -
-
Re: Re: Re: kde ste
Nezapomeň si berličku *15* *15*
-
-
-
-
???
Lidi kde ste všichni ... Tohle je děsný ... To si tu mám povídat sama se sebou nebo co jakoo ... To je děsná nuda ... Aspoň někdo vstaňte z mrtvých prosím ... !!! -
Znáte mě???
Tak lidi, tohle sem objevila na FB ... tak mě zajímá ... jestli mě znáte ... *15*
ZNÁŠ MĚ?
♥ Jsem zamilovaná ?
♥ Můj věk ?
♥ Moji barvu očí ?
........................♥ Značku mého mobilu ?
...♥ Mám Sourozence ?
♥ Nejlepší kámoš/ka ? (těch je více)
♥ Oblíbené místo ?
♥ Co dělám nejradši ve volný čas ?
♥ Nejlepší zážitek se mnou ? -
-
Re: Znáte mě???
Vzhledem k tomu že jsme tady asi zase zůstali samy, tak se to pokusim vyplnit. *15* -
-
Re: Re: Znáte mě???
1 ano
2 15
3 modré
4 Sony Ericson? :D
5 ano
6 jedna z nich je Elis
7 Šumava
8 diskutuješ na Avril
9 každej den tady -
-
Re: Re: Re: Znáte mě???
Všechno je dobře až na ten mobil ... mám NOKII ... totálního sráče, ale miluju jíí ... *15* *15* *15*
a pokud jde o 8 ... tak to jako bez toho bych nemohla žít, ale taky ráda chodím běhat když je hezky a nebo na procházky po okolí se sluchátkama v uších *15*
Teď já ... *15*
1) ANO
2) 19 (skoro 20)
3) hnědá
4) Tak teď fakt nevím, skusím Nokii *15*
5) Ne
6) Jo, tak to si mi ještě neřekl...
7) Šumava
8) Jsi na diskuzi tady ... *14*
9) Úplně nejlepší byl ten večer, když sem byla na horách, a my byly tady sami a dlouho do noci si povídaly ... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Ano to je skoro přesně, u toho mobilu u tebe sem dal Sony Ericson ptože ho mám já. Ale Nokii mám taky ale ta se někde válí bez SIM karty. *15*
Moji kamarádi tedy. První skupina jste tady vy, potom kamarádi ze střední školy Tomáš a Jakub, a nakonec ze základky Honza a Honza. *1* Nejlepší jste stejně tady vy, nebo spíše ty. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Yeahhh ... *14* *4*
-
-
Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
8) Sorry, kromě tý diskuze vlastně chodíš rád ve volný čas do přírody ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Znáte mě???
Jojo tak to je, chodim do přírody nebo jezdim na výlety. *3*
-
-
-
-
-
-
Ahoj
Jsi výborná zpěvačka mám tě ráda a doufám,že se ti ten koncert dnes povede Eva:)