-
AVRILKA
Avril je neeej neeej osůbka na světě! Umí fantasticky zpívat a má supéér písničky! Už se těším na její 3.cd, který ji vynde v březnu!! *14* -
Plakát v Bravu
Dneska vyšlo nový Bravo a je tam plakát Avril a ještě málej článek o tom,že se s Deryckem nerozvádí. *14* *15* -
-
Re: Plakát v Bravu
Já už ho mám doma *14* to je ten nejlepší plakát avril co jsejm kdy viděla...je krásnej *14* -
-
Re: Re: Plakát v Bravu
Jj Bravo už mám taky doma a ten plakát je super i ten článek o tom že se s Deryckem nerozvádějí je dobrý a ještě úplně vepředu je Avril taky!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Plakát v Bravu
JO..ale jak je ta avril uplně vepředu,tak sem ji tam nemohla vůbec poznat...ale ten plkát je božíí *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Plakát v Bravu
já sem jí tam poznala hned, i díky tomu oblečení a taky sem tu fotko už předtím viděla na netu!!! A máš pravdu ten plakát je super!!! *15* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Avril
Nevím proč chce být každý jako ona *1* -
-
Re: Avril
a kdo říká,že chce bejt jako ona?Avril je jenom jedna....ach jo *3* -
-
Re: Re: Avril
no ano...Přesně tak!!!
-
-
-
Hlasujte pro Avril
Ahoj lidi tak už je 2kolo o nejhezčí zpěvačku herečku tak hlasujte pro Avril:http://papirek256.blog.cz/090 9/nejkrasnejsi-zpevacka-herecka-2-k olo
zatím dík moc ;-) -
angel 15
Angel 15 musim ti tady něco říct (ale naprosto upřímě a jestli mi za upřímnost vynadáš tak sorry ale budeš v mejch očích vypadat jako absolutní looser mno ale už to nebudu protahovat)------>MYSLIM SI ŽE MÁŠ FAKT FAKT FAKT DOOOOOOOOST UJETÝ A DIVNÝ NÁZORY *9* -
-
Re: angel 15
Soushlasím...Má divný názory! -
-
Re: Re: angel 15
ja sem divnej celej:D -
-
Re: Re: Re: angel 15
Ále prosimtě... *1* *1* *1* -
Njn.. *1*
-
-
-
no nic proti tobe ale asi ty názory blbě chápeš... angel15 jestli to bře chápu je na straně avril... -
-
Re: Re: angel 15
Mě PříDE že má UpLně NormáLní náZORY!! -
-
no mě se taky zdá...!!! nwm proč si myslí že má angel dívné názory...no ikdyž to bude i tím věkovým rozdílem-přece jen jí asi nebude 20... -
-
Re: Re: Re: Re: angel 15
a komu mě? *1* .....já to nemyslela zle a konkrétně myslim ty názory, když avrilka-aja psala že jí Av omrzela, tak myslim ty přízpěvky k tomu.....ale neberte to zle, ja si tu nikoho neci zprotivit *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: angel 15
to je na druhou stranu taky pravda *4* -
sem to přirovnal k ty hračce no..hnusny to bejt muže,ale když to člověku takhle napálíš do očí,tak se nad tim hned zamysli:) -
jj jasný.....mě třeba přišlo ale hnusný to s tou hračkou, ale jako jestli totak vidíš tak já to to neberu *3*.......jo a cara mě neni 20 ale 15 (vlastně 21. mi bude 16) jetli si to tak myslela *1* *1* *3* *3* *14* -
hehe proč bych ti vynadal:D..tak ja to napsal,tak jak to vidim a jestli tomu nerozumiš co nadělám:)...jen mě překvapilo,jak někdo muže napsat že ho avril omrzela a před tim říkat,že je fanouškem Avril:)...fanoušek ma rad tu hvězdu i kdyby třeba někoho sejmula,když to řeknu stručně ne:D....to pak pro mě neni fanoušek,ale prostě jen člověk co se mu liběj pisničky:) ebo jinejch pár věci...ne? je to už srozumitelny:D *1* *4*
-
-
-
-
-
no šíleně by mě zajímalo proč si to myslíš??
-
-
pro vás
jeste pro vás neco jako omluvny mam toto video avril:http://www.youtube.com/watch? v=rZb8CnUzUOc&feature=related -
-
Re: pro vás
sry takhle http://www.youtube.com/watch?v=rZb8 CnUzUOc&feature=related -
-
Re: Re: pro vás
jj *5* tohle videjko známe asi všeci awe i tak díky, že se snažíš, awe už je to v poho jj? =) a navíc tuhle písničku My Happy Ending úplně totálně lowuju, je to jedna z nej, hele třeba Av budeš mít rači když si poslechneš jejích pár klipů jako třeba: Adia, Anything but ordinary, Girlfriend, When you're gone, Hot, My Happy Ending = tyhle mám úplně nejradši, sou moje nejky od Avrilky *14* *14* -
-
Re: Re: Re: pro vás
uz se nemusis omlouvat je to v poho *4* a ja mam nejraci Naked Im with you a My world *14* -
-
Re: Re: Re: Re: pro vás
jo a My World a Im with you a I will be, ty sou taky krásňoučkýýý *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro vás
Taky...My Happy Ending je moje nej, a pak taky ještě Comlicated tu taky miluju..., ale jinak samozdřejmě všechny...xDD -
já mám nejradši taky My happy ending a pak Together a Take me away....ale fakt jsou všechny bezvadný *14* -
ja vim *15* no mmnt jak vyjmecne? -
mno nééééé ty máš vyjímečně pravdu !!! *1* *1* *1* *1* *1* -
vsechny sou uzasny *14*
-
-
-
-
-
-
Otázka !!!
Lidičky plosim nemyslete si že sem duševně nemocná, ale odpovězte mi ... Co cítíte když uslyšíte Avrilin hlas ??? *7* *1*
Já vim trochu moc divná otázka ale mě to zajímá, protože jí poslouchám už 100 let a když posloucham nějaký písničky a najednou mi tam skočí Avrilka tak já newim ale sem najednou tak nějak divně šťastná ... twl asi si pořídím psychiatra bude to jistější ... -
-
Re: Otázka !!!
vis ze ani nevim? jako nekdy kdyz ji slisim tak se mi hned zvedne nalada ale nekdy me dokaze i fakt rozbrecet. a miso nikoho neschanej ja sem nejlepsi psychopat vceli cesky republice! -
-
Re: Re: Otázka !!!
No to sem dopadla, ty mě dokážeš dostat do pořádný katastrofy ohledně citů a já bych si měla svěřit tobě svoje psycho problémy no díky ale přeci jenom radši pudu někam jinam *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Otázka !!!
mmnt jak to jako myslis? ja to trochu nepobrala! a jako proc se mi nechces sverit? ja bych se ti sverila! mozna no ale jako nasa pravnicka ti povrdi ze sem ten nejlepsi psychopat! ale budes se ji muzest zeptat az prijede z egypta a priveze mi mumiu *15* doufam ze to pochopila ze nechci dvd -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka !!!
Beztak ti přiveze dokument o mumii *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka !!!
nepriveze ona mi priveze piramidu a nebo nos svingy kterej ji urval obelix
-
-
-
-
-
-
Eliiiiiiiiiis
Eliiiiiiiiiiiiiiiis nástup a hned !!! -
-
Re: Eliiiiiiiiiis
Elis s Hankou tady na to trochu serou. *15*
Hanka sem zapomněl, tam sem chodí jenom když tu jsou inteligentní řeči pouze o Avril. *1*
-
-
Tak hele...
Jakoo, elektřinu tu máme a sme úplně nomrální lidi v úplně normální český prdeli, prst mi neupadl jenom je nateklej a modrej hajzl a bolíííí ... nikdo mi ho nepofoukal *9*
A přestaňte tu ze mě dělat nějakýho Pata a Mata ... *15* *15* *15* Nešikovná jsem ale jenom trošku ... nomrálně sem úplně šikovná ... třeba na výtvarku ... i když jí nesnáším ... *15* *15* -
-
Re: Tak hele...
to máš dosť blbé, že ti ho nikto nepofúkal. xDDDD ... hej hej ty jsi úplne normálna, len na ťeba je iné merítko normálnosti ako na ostatných xDDDD -
-
Re: Re: Tak hele...
Normálná asi ako všetci obyvatelia Psychiatrickej liečebny, špeciálné pracovisko v Bohniciach. *15* -
-
Re: Re: Re: Tak hele...
Presne povedano! :D:D:D
-
-
-
-
:o)
Ahoj Elis. Ahoj Míšo, *14* miluju tě *14* Dobrou noc. *3*