Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část pátá

Gorila, když viděla jeho svátost, okamžitě ho pustila k prezidentovi.
    „Tak polez šašku Vašku, musim si tě odnést na svůj hrad.“ Povídá Kačka. Klaus se Kačce schoval pod stůl. „Venco! Ukaž mi to svoje péro.“ Povídá Kačka. „No dovolte!“ Povídá Klaus. „U všech rohatejch, nemyslela jsem tu tvojí pastelku, ty úchyláku, ale to péro co si čmajznul v Chile!“ Povídá Kačka. Klaus utíká co může, co může, Kačka ho chytit nemůže. Nakonec ho přesto lapila a zavřela do jejího hradního žaláře.
    Zpátky na hradě Drákulky Tesák Fišerové:
    „Tak a teď Vás tu mám všechny tři pěkně pohromadě. Ještě Vás předat mimozemšťanům, kteří propustí Rosemaidy.“ Povídá Kačka. „Doufám že mi za to aspoň daji něco pořádnýho.“
    Jen co tohle Kačka dořekla, přistál létající talíř na hradním nádvoří. Velitel ufonů Roman Honibrkuš Kačku pochválil za dobře odvedenou práci. „Tady máš zpátky ty svoje Rosemaidy ale ještě od nás dostaneš pořádnou nakládačku!
    Roman vytáhnul z kapsy pětilitrovou lahev se znojemskýma okurkama. „Tady máš od nás tu nakládačku“, povídá Honibrkuš. Kačce spadnul kámen ze srdce. „Už jsem myslela že mě chcete zbušit.“ „Ale kdo říká že ne?“ Honibrkuš vytáhnul z kalhot dvoumetrový……….
    …… koště a začal Kačku nahánět kolem hradu. Ta jezdila jako Pišta a Fišta před kocourem Fousem. „Já ti dám takový zelený retardy, já ti dám takovýho černýho makaka místo Obamy, to budeš koukat, utíkej Káčo, utíkej, utíkej….“ Křičí na Kačku.
    Jestli se ti dva po pár kolečkách neunavili, honí se tam dodnes.

THE END
  • kdyby ste oní chtěli něco vědět zavolejte na 728 630 106 jsem její nevlastní sestra
  • Avril je super

Avril je špičková zpěvačka,Avril Lavigne a Amy Lee jsou pro mě nejlepší zpěvačky světa,pravda změnila image,ale přece nikdo nečekal že zůstane navždy drzou rebelkou.Jsem její velký fanoušek a se změnou image se na tom nic nezměnilo.8. července v SAZKA aréně *4* *4* *4* .
  • avrilka-aja

Videa

Hele lidi mě ty videa nejdou spustit!Co mám dělat??Jinak Sabrinu mladou čarodějnici jsem dneska viděla!Pecká!
  • ashley-michelle-tisdale14

Znám Znám ... xDDD

Hančo znám Tě, stačilo s tebou bejt 2 tejdny v Americe a líp už tě znát nemůžu *15* *15* *15* lidi mi málem nezvedli letadlo, kolik si tam každej vzal Avril věcí a Hanča to samozřejmě zaplnila nejvíc, kdybyste viděli kolik měla těch kufrů *15* *15* *15* a samozřekmě samý BS (sice to bylo kvůli tý ruce, ale i tak *15* ) a plakátů a kolik oblečků AD *15* *15* *15* to bylo ... *15* *14* samozřejmě ti to jen závidím Hančo, mít já tolik věcí od Av ... *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Znám Znám ... xDDD

To koukáš jak Tě znám znám znám co? *7* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Znám Znám ... xDDD

No to teda koukám jak mě znáš znáš znáš...xDDD
  • puspuspusinka

nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

Jako nic proti ale nezdá se vám, že sme dneska měli bejt v Americe a podívat se do RCA a trošku si tam všecko pohladit a taky jít na důležitou přednášku? *14* *1* *1* *8*
    • sharpay1995

Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

no.... souhlasím stím že by sme tam měli zajet, ale kdy...to už bážně netuším...xDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

hančo ty rači nejezdi myslím že potřebuješ do školy ... copak tě neučily že vážně se píše s V a ne s B ??? *7* *1* OMG kampak že to chodíš? *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

bóže..... překlep, ale to někdo kdo půlhodiny hledá jedno písmenko na klávesnici nemůže pochopit...xDDD No jo...hold uděl těch co uměj rychle psát...xDDDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

jedem jim nakopat prdel *15*
    • xkostex

Re: nezdá se vám že sme měly už vyrazit do RCA? xD

no to nevim ja sem trosku mimo a nepamatuju si to ale mozna jo
  • xkostex

video

http://www.youtube.com/watch?v=4tnj tN-OGSU twl koukejte co sme obevila *15* *15* *15* *15* ja z nich nemuzu *15* *15* *15*
    • sharpay1995

Re: video

jáááj...:D :D
  • kvatro

:)

Videoklip k WTH
    http://v.youku.com/v_show/id_X MjM4OTExNTAw.html
    • laduss

Re: :)

úžasný *14* *14* *14*
    • laduss

úúúúúúúúúúúúúúúúú
    • vterinka

wow super! kouknu až se vrátím z večeře ♥
    • vterinka

wow super! kouknu až se vrátím z večeře ♥
      • kvatro

Re: Re: :)

Poslední večeře Páně *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :)

Je užasnej *14*
          • kladik

Re: Re: Re: Re: :)

Nejede mi to *9* *9* *9*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: :)

ááá... já omdlívám... úžastné, dokonaklé...a více už ze samotného úžasu ze se be nedostanu..:D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :)

jakto? mi to ze začátku trvalo než se to načetlo, ale pak to jelo v pohodě
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

skoro xDDDDDDDDDD hej to je boží klip!! Nejvíc se mi líbí, jak tam má své parfémy a módní značku, to je fakt drsné! xDDDDDDDDDD Prostě WOW! :D *14* *14* *14* *14* *14*
  • puspuspusinka

Yeah

Hele normálně víte kdo je nejlepší "zpěvák" ...??? *14* *15* Nahradil mi Kikehoo (dočasně) *15* *15* Bruno Mars ... tak jakoo ty jeho songy no řeknu Vám to je normálně Avrilka v opačným pohlaví ... přesně jako Avril má songy od srdce úplně boží ... sám říkal že vychází z vlastních skušeností ... *14* *14* a Grenade je úplně úžasný song *14* *14*
    • kvatro

Re: Yeah

Bruno z Marsu, toho neznám.
      Ale samotnou Avril může nahradit ty. Míša z planety Zaracha XY. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeah

Aby jí nenahradil nějakej Tajtrdlík Michal z Ivanské planety 333 *15* *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Yeah

týýjo xDDDDD Kike upadá xDDDDDDDDD
      • puspuspusinka

Re: Re: Yeah

Kdyby nebyl tak sexuálně nadrženej tak bych ho nikdy nenechala spadnout pořád ho poslouchám, ale s těma klipama to trochu přehnal ...
        • kvatro

Re: Re: Re: Yeah

Nojo Kike je prostě KOKOT, čo sa dá robiť. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Yeah

tak teds to pohnojil! :D Kdyby to četla kámoška, tak tě zabije! :D
        • vterinka

Re: Re: Re: Yeah

nj, lae slyšela jsme, že to nebylo v jeho režii, že to rejža tak chtěl, že když si vybíral baby do klipu, tak mu bylo trapně a styděl se jim podívat do očí .... a klip je prý sestříhaný na minimum .... takže stydlín :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Yeah

Já sem stydlín taky, jenom tady to tak nevypadá. *13* *1*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Yeah

Hele ty tvoje vlastnosti nejsou vůbec do sebe ... *15* *15* *15* romantickej stydlín co poslouchá rock ... *15* *15* to nemá chybu ... *15* *15* i když to já sem vlastně taky ale u tebe je to vtipný *15* *15*
  • puspuspusinka

Aaaa

Uz mě začínáte vytáčet dam Vám všem domácí vězení ...
    • kvatro

Re: Aaaa

No to si zkus, aby se ti to nevymstilo. *15* *13*
      • puspuspusinka

Re: Re: Aaaa

No hele původně sem chtěla dat zatáčka jen našim dětem ale přemýšlím že ty ho dostaneš taky ... To se dělá chodit domu tak pozdě???
        • kvatro

Re: Re: Re: Aaaa

Já sem ale byl dneska doma, jenom sem nebyl u PC. Chceš snad abych ti psal přes den SMS?
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Aaaa

No hele to je ten nejlepší nápad co si dneska dostal xD To byste mohli všichni az se budu Zejtra nudit v autě celej den tu nebudu ... XD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Aaaa

Já ti teda občas pošlu SMS i přes den, když je to dobrej nápad. *1*
              Aby ses nenudila můžeš zejtra udělat 8 km zajížďku do PB. *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Aaaa

Zaracha ... A ne zatáčku xD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Aaaa

Nojo, zatáčku asi ne. *15*
            Dobře že jedeš zítra domů, Ipod si píše co chce, samý zašifrovaný zprávy. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit