Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část třetí

Lektvar na změnu podoby, s kterým by jednoduše odchytila prezidenty a předala je mimozemšťanům, byl rozlitej na podlaze. Kačke zostaly len oči pre pláč. „Nikdy už neuvidím svoje Rosemaidy. Búúúú Behe Búúú.“
    Náhle sa jí zjevil domácí skřítek Vteřiňák, ktorý sa objevuje len, keď je zle. Kačke poradil co má dělat.
    Jako první na seznamu je Barack Obama. Polapit ho nebude snadné, ale co pro Rosemaidy neudělat. Tentokrát se Kačka raději nebude vydávat sama za sebe, ale za samotnýho Klause, pač její jméno je na seznamu nejhledanějších teroristů.
    Ve Washingtonu:
    „Zdar Baracku, tady Václav Klaus, přijel sem za tebou na diplomatickou návštěvu.“ Povídá Kačka. Barack si pro sebe povídá. „Klaus, to mi něco říká. Santa Klaus! Nene ten to není, ten chodí komínem. Už vim, to je ta známá čórka, toho sem radši pouštět nebudu.“ „Ještě by tu něco ukrad, jako minule.“
    Pokus s Klausem Kačce nevyšel, na to má ČR ve světě až moc špatnou pověst.
    Jak chceš Baráku Obamáku, když to nepůjde po dobrém, půjde to po zlém! Říká Kačka.
    Za vysokou zdí střeží Bílý dům 4 černí dobrmani. Dobrmani Mišulák, Haňulák, Patrik Eliáš a Michelangello, byli připraveni natrhnout každému vetřelci prdel.
    Kačka je udřená jako kůň, právě pracně přešplhala tu třímetrovou zeď. „No ty kokso, mě snad střelí!“Kačka si právě všimla, že o pár metrů dál byla otevřená vrátka. Nestačila si ani vydechnout a už byla obklíčena čtyřma dobrmanama. Hafani jí vynesli z pozemku v zubech.
  • dooobrýý

jee moc dobrááá *3* *3* *3*
  • avrilka-aja

Ahoj

Ahoj!
    • dianna114

Čau

Čau!
      • sharpay1995

Re: Čau

Ahm...Nazdar! *1*
        • jana291995

Re: Re: Čau

čusky!! *4*
          • angel15

Re: Re: Re: Čau

zdrastvujta holčino:D
  • avril lavigne

avril lavigne se mi líbí jak kde její písničky jsou docela boží a ty jeji fotky jsou taky boží!!! *4*
  • __

Ahoj,Avril napsala a nazpívala úvodní píseň k filmu Alenka v říši divů..=)...dopište prosím...dík...čau!
  • puspuspusinka

For You !!!

Jako lidi, moje super kámoška mi udělala takovou krásnou fotešku, kterou tam budu mít teďka dlouho, kvůli vám trhnu rekord, věřte mi i když to nejde !!! *1* Mno a navíc na tý fotešce sou takový ména, ty stejnak nebudete znát, mno a ty ména patří takovým ujetým cvokům, kteří jezdí jednou za čas pohladit si gorily do Brazílie, nebo i na Pluto k Indiánům *1* *1* *1* !!!!
    A navíc všechny ty lidi, milujou úplně totálně Avrilku jako já a proto jsou pro mě moc moc moc důležitý a proto je mám taky na tý fotce !!!
    JO A MOC SE OMLOUVÁM JESTLI SEM NA NĚKOHO ZAPOMĚLA, JE VÁS MOC A JÁ SEM VYBRALA JENOM TY CO SEM CHODÍ NEJČASTĚJI !!! *14*
    • terineczqa

Re: For You !!!

je ja tam sem, taky
      • puspuspusinka

Re: Re: For You !!!

mno jasně ty tam nesmíš chybět *14*
        ježiši už vím třeba Erču sem zapoměla *9* promiň tak až na příští OK? *4*
        jo a Hani, seš blázen nebuj vadit mi to teda FAKT nebude!!! *14* *14* *14* Pááááni teď mě napadlo, že bysme mohli mít všeci takovou fotku by byla super taková pstě partička s fotkama kde sou ty nejlepší lidičky *14* , mno awe tk zatim jenom kdo chce žj to byl jenom Návrh !!!
        Jo a když už sme u těch návrhů, kdo viděl ten film se Sandrou??? *4*
        • erca.n

Re: Re: Re: For You !!!

jo jasně hoď mě na příští *3*
        • sharpay1995

taky mě to už napadlom že by nás mohlo být víc co by měli takou fotku...xDDD A jaký film???xD
          • Re: Re: Re: Re: For You !!!

stou fotkou souhlasim du si nakou upravit
    • sharpay1995

No páni....to je krááásná fotečka....asi si nějakou profilovka taky takhle upravím....doufám že ti to nebude vadit???
    • acdz24

super fotka *14* vážně, nech si jí trošku delšííí dobu *3*
    • xkostex

ta fotka je skvela *14* schvalne jestli ji vydrzis aspon mesic ji nezmenit *15* jo a veci cvoky nehledej veci snad uz ani nejsou *15* jo a taky si pro me hodne dulezita! *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: For You !!!

teda ty ty ty si normálně si mě rozbrečela,... *9* *9* *4* já já já, lidi podejte mi někdo kapesník *1* *1* *1* óóóó moc děkuji i ty si pro mě moc moc moc důležitá *4* i ostatní samozřejmě *14* mno a nebud blázen měsíc to je jako 1000 let tak to fakt nwm já myslela jako třeba tejden víš awe měsíc mno nwm nwm *1* *1* *1* *1* awe kvůli vám možná jo, mno awe až ju budu měnit tak jedině za jinou ftku kde budou o5 vaše jména *14* *14* *14*
        • xkostex

fakt jo? proc prosimte? jo a vsadim se stebou ze to vydrzis 2 tejdny si nezmenit fotku beres?
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: For You !!!

mno pstě si mě dojala *14*
            a já se nevsázím nejsem CIKÁN !!! *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: For You !!!

aha ttj. a sorry nechtela sem te urazit *1*
  • k-a-ro-l-ink-a

parfém

a jak se jmenuje ten novej parfém Avril ? a dá se už koupit ? *14*
  • bambusanka

Další odložení alba... mno twl..

Ach jo =( *9* *9* podle titulku jste to asi poznali.. :(:( Na zahraniční stránce o Avril se objevil článek o tom,že Avril odloží vydání alba:

Zdroje ze Sony uvádějí, že se vydání v pořadí již čtvrtého alba Avril Lavigne opět posune z předtím uváděného června. Zdroje říkají, že Avril není spokojená s některými z posledních skladeb, které na album přidala. Avril se údajně vrátila zpět do studia, kde nahrála dvě nové skladby, které napsala od dokončení záznamu v únoru. Šéfové ze Sony nejsou šťastní, ale tohle album znamená pro Avril strašně moc a její nejbližší přátelé nedbale odhalili, že ve skutečnosti Deryck pracuje na nových materiálech, což vysvětluje, proč s ním Avril poslední dobou tráví tolik času.
    Vydání alba je nyní stanoveno na začátek července nebo začátek srpna!
    Přátelé Avril také tvrdí, že chce pop-rock princezna odložit album i kvůli její nové vůni Forbidden Rose, ke které vypustí do světa znělku podobně jako to udělala u vůně Black Star.
    Záměr Avril bylo uvolnit song Black Star jako debutní singl z nové desky, takže neviděla problém s vypuštěním songu týkajícího se přímo její vůně.

Ach joo :(:/
    • Re: Další odložení alba... mno twl..

Lidi,...hlavně nezačněte teďka vyvádět, a hlavně nebuďte naštvaný na Avrilku, i mě to už pěkně začíná štvát, protože Avrilka ho už odkládá pěkně dlouho, ale dočkáme se, hlavně nebuďte zase naštvaní!!! U míme čekat ne? *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Další odložení alba... mno twl..

Naprosto souhlasím...taky mě to sice trochu mrzí, že je to zase odloženo, ale aspoň když to předělává, tak to bude zase o něco lepší..xDDD Takže klídek a nerozčilovat se, jasný???xDD
  • jááájjj ... se na to vykašlu už ...

To snad není možný ... sakra to je ale pitomá písnička ta Alice (je skvělá, pěkná a je BEST), ale pitomě se učí já to tam furt pletu do prdele ... *1* pletu to v tom jak spadne do tý díry a pak jak je u Johnnyho Deppa a asi nikdy se nenaučím vyzpívat ty Avriliný nemožně vyskoký noty *1* To je hrůza jak krásně ječí, jenže já to prostě nezvládnu !!! *15* *15* *15* Ne když mě poslouchá taťka !!! To je hrůza !!! *15* *15* *15*
    Tak co už tu někdo umíte Alici úplně nazpamět a bez Avrilky a melodie? *15* Já teda ne !!! *14* Ale už jí skoro umím !!! *15* *15* *15*
    • barbie-dawnie

Re: jááájjj ... se na to vykašlu už ...

já to skoro taky umim taky se pořád snažim!! avril is perfect! ale fakt je to docela vysoko a ona to zpívá uplně v poho!!! aaaaa love! *1* *1*
  • puspuspusinka

Rekapitulace !!!

Elis - Zapni mozek !!!

Hančo - Přestaň být na moju Elis zlá ona nemůže za to že je nechápavá !!! (máme to v rodině a Elis holt dopadla nejhůř *1* )

Ostatní - PIŠTE UŽ KURWA NEBO TU CHCÍPNU NUDOU !!! *14* *14* *8* *16*

*1* *1* Tot vše dobrou noc *1* *1*
    • xkostex

Re: Rekapitulace !!!

kdyby misa porad nechlastala a nelibala se s flaskou vodky tak sem nemusela byt tak blba! *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Rekapitulace !!!

¨nic si z toho nedělej, mi už to tu nějak přežijeme ... *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

no super no ale ty ses taky po mise takze ses taky trochu nechapava
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

Oh...Maria gott....xDDDD
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

Copak, nechceš nám naznačit že tamto to s Elis ty netento? (mluvím šifrovaně, aby to Elis nepochopila a netrápila se !!!) *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!

tak to priste reknete rovnou ja mam dlouhy vedeni a jeste k tomu nechapavost
            • sharpay1995

Ale noták...xDDD Už se tím netrap... zapomeň na to...xDDD
            • xkostex

jak si z toho nemam nic delat kdyz nevim o co go?
            • sharpay1995

Nechci nic naznačovat a už vůbec né že Já s Elis tamto to netento....:D :D :D :D :D :D
              Elis: nedělej si nic s toho že to nechápeš... xDDD
            • xkostex

twl jeste ty me trap mluvte verzi pro mentalne zaostale to snad pochopim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit