-
dooobrýý
jee moc dobrááá *3* *3* *3* -
Ahoj
Ahoj! -
-
Čau
Čau! -
-
Re: Čau
Ahm...Nazdar! *1* -
-
Re: Re: Čau
čusky!! *4* -
-
Re: Re: Re: Čau
zdrastvujta holčino:D
-
-
-
-
-
avril lavigne
avril lavigne se mi líbí jak kde její písničky jsou docela boží a ty jeji fotky jsou taky boží!!! *4* -
__
Ahoj,Avril napsala a nazpívala úvodní píseň k filmu Alenka v říši divů..=)...dopište prosím...dík...čau! -
For You !!!
Jako lidi, moje super kámoška mi udělala takovou krásnou fotešku, kterou tam budu mít teďka dlouho, kvůli vám trhnu rekord, věřte mi i když to nejde !!! *1* Mno a navíc na tý fotešce sou takový ména, ty stejnak nebudete znát, mno a ty ména patří takovým ujetým cvokům, kteří jezdí jednou za čas pohladit si gorily do Brazílie, nebo i na Pluto k Indiánům *1* *1* *1* !!!!
A navíc všechny ty lidi, milujou úplně totálně Avrilku jako já a proto jsou pro mě moc moc moc důležitý a proto je mám taky na tý fotce !!!
JO A MOC SE OMLOUVÁM JESTLI SEM NA NĚKOHO ZAPOMĚLA, JE VÁS MOC A JÁ SEM VYBRALA JENOM TY CO SEM CHODÍ NEJČASTĚJI !!! *14* -
-
Re: For You !!!
je ja tam sem, taky -
-
Re: Re: For You !!!
mno jasně ty tam nesmíš chybět *14*
ježiši už vím třeba Erču sem zapoměla *9* promiň tak až na příští OK? *4*
jo a Hani, seš blázen nebuj vadit mi to teda FAKT nebude!!! *14* *14* *14* Pááááni teď mě napadlo, že bysme mohli mít všeci takovou fotku by byla super taková pstě partička s fotkama kde sou ty nejlepší lidičky *14* , mno awe tk zatim jenom kdo chce žj to byl jenom Návrh !!!
Jo a když už sme u těch návrhů, kdo viděl ten film se Sandrou??? *4* -
-
Re: Re: Re: For You !!!
jo jasně hoď mě na příští *3* -
taky mě to už napadlom že by nás mohlo být víc co by měli takou fotku...xDDD A jaký film???xD -
-
Re: Re: Re: Re: For You !!!
stou fotkou souhlasim du si nakou upravit
-
-
-
-
No páni....to je krááásná fotečka....asi si nějakou profilovka taky takhle upravím....doufám že ti to nebude vadit??? -
super fotka *14* vážně, nech si jí trošku delšííí dobu *3* -
ta fotka je skvela *14* schvalne jestli ji vydrzis aspon mesic ji nezmenit *15* jo a veci cvoky nehledej veci snad uz ani nejsou *15* jo a taky si pro me hodne dulezita! *14* -
-
Re: Re: For You !!!
teda ty ty ty si normálně si mě rozbrečela,... *9* *9* *4* já já já, lidi podejte mi někdo kapesník *1* *1* *1* óóóó moc děkuji i ty si pro mě moc moc moc důležitá *4* i ostatní samozřejmě *14* mno a nebud blázen měsíc to je jako 1000 let tak to fakt nwm já myslela jako třeba tejden víš awe měsíc mno nwm nwm *1* *1* *1* *1* awe kvůli vám možná jo, mno awe až ju budu měnit tak jedině za jinou ftku kde budou o5 vaše jména *14* *14* *14* -
-
fakt jo? proc prosimte? jo a vsadim se stebou ze to vydrzis 2 tejdny si nezmenit fotku beres? -
-
Re: Re: Re: Re: For You !!!
mno pstě si mě dojala *14*
a já se nevsázím nejsem CIKÁN !!! *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: For You !!!
aha ttj. a sorry nechtela sem te urazit *1*
-
-
-
-
-
-
parfém
a jak se jmenuje ten novej parfém Avril ? a dá se už koupit ? *14* -
Další odložení alba... mno twl..
Ach jo =( *9* *9* podle titulku jste to asi poznali.. :(:( Na zahraniční stránce o Avril se objevil článek o tom,že Avril odloží vydání alba:
Zdroje ze Sony uvádějí, že se vydání v pořadí již čtvrtého alba Avril Lavigne opět posune z předtím uváděného června. Zdroje říkají, že Avril není spokojená s některými z posledních skladeb, které na album přidala. Avril se údajně vrátila zpět do studia, kde nahrála dvě nové skladby, které napsala od dokončení záznamu v únoru. Šéfové ze Sony nejsou šťastní, ale tohle album znamená pro Avril strašně moc a její nejbližší přátelé nedbale odhalili, že ve skutečnosti Deryck pracuje na nových materiálech, což vysvětluje, proč s ním Avril poslední dobou tráví tolik času.
Vydání alba je nyní stanoveno na začátek července nebo začátek srpna!
Přátelé Avril také tvrdí, že chce pop-rock princezna odložit album i kvůli její nové vůni Forbidden Rose, ke které vypustí do světa znělku podobně jako to udělala u vůně Black Star.
Záměr Avril bylo uvolnit song Black Star jako debutní singl z nové desky, takže neviděla problém s vypuštěním songu týkajícího se přímo její vůně.
Ach joo :(:/ -
-
Re: Další odložení alba... mno twl..
Lidi,...hlavně nezačněte teďka vyvádět, a hlavně nebuďte naštvaný na Avrilku, i mě to už pěkně začíná štvát, protože Avrilka ho už odkládá pěkně dlouho, ale dočkáme se, hlavně nebuďte zase naštvaní!!! U míme čekat ne? *14* -
-
Re: Re: Další odložení alba... mno twl..
Naprosto souhlasím...taky mě to sice trochu mrzí, že je to zase odloženo, ale aspoň když to předělává, tak to bude zase o něco lepší..xDDD Takže klídek a nerozčilovat se, jasný???xDD
-
-
-
jááájjj ... se na to vykašlu už ...
To snad není možný ... sakra to je ale pitomá písnička ta Alice (je skvělá, pěkná a je BEST), ale pitomě se učí já to tam furt pletu do prdele ... *1* pletu to v tom jak spadne do tý díry a pak jak je u Johnnyho Deppa a asi nikdy se nenaučím vyzpívat ty Avriliný nemožně vyskoký noty *1* To je hrůza jak krásně ječí, jenže já to prostě nezvládnu !!! *15* *15* *15* Ne když mě poslouchá taťka !!! To je hrůza !!! *15* *15* *15*
Tak co už tu někdo umíte Alici úplně nazpamět a bez Avrilky a melodie? *15* Já teda ne !!! *14* Ale už jí skoro umím !!! *15* *15* *15* -
-
Re: jááájjj ... se na to vykašlu už ...
já to skoro taky umim taky se pořád snažim!! avril is perfect! ale fakt je to docela vysoko a ona to zpívá uplně v poho!!! aaaaa love! *1* *1*
-
-
Rekapitulace !!!
Elis - Zapni mozek !!!
Hančo - Přestaň být na moju Elis zlá ona nemůže za to že je nechápavá !!! (máme to v rodině a Elis holt dopadla nejhůř *1* )
Ostatní - PIŠTE UŽ KURWA NEBO TU CHCÍPNU NUDOU !!! *14* *14* *8* *16*
*1* *1* Tot vše dobrou noc *1* *1* -
-
Re: Rekapitulace !!!
kdyby misa porad nechlastala a nelibala se s flaskou vodky tak sem nemusela byt tak blba! *15* -
-
Re: Re: Rekapitulace !!!
¨nic si z toho nedělej, mi už to tu nějak přežijeme ... *1* -
-
Re: Re: Re: Rekapitulace !!!
no super no ale ty ses taky po mise takze ses taky trochu nechapava -
Re: Re: Re: Rekapitulace !!!
Oh...Maria gott....xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!
Copak, nechceš nám naznačit že tamto to s Elis ty netento? (mluvím šifrovaně, aby to Elis nepochopila a netrápila se !!!) *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rekapitulace !!!
tak to priste reknete rovnou ja mam dlouhy vedeni a jeste k tomu nechapavost -
Ale noták...xDDD Už se tím netrap... zapomeň na to...xDDD -
jak si z toho nemam nic delat kdyz nevim o co go? -
Nechci nic naznačovat a už vůbec né že Já s Elis tamto to netento....:D :D :D :D :D :D
Elis: nedělej si nic s toho že to nechápeš... xDDD -
twl jeste ty me trap mluvte verzi pro mentalne zaostale to snad pochopim
-
-
-
-
-
-
ALBUM PHOTO SHOOT
Video z focení alba Goodbye Lullaby
http://www.youtube.com/w atch?v=kdti4HVtlkU&feature=sub -