Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

The Paranoid

Ahojky prominte, že zas s tím otravuju, ale je to pro mě a fanynky moc důležité, navíc stejně se tu nic neděje. Potřebuji, aby jste hlásli pro The Paranoid na toto odkazu: http://coffeebreaks.sk/starter/hlas ovani#like a poku možno, tak to pošlete i svým přátelům! ♥ Vám to nic neudělá, jim taky ne. Jsou to jen dva kliky a když se to povede, tak TP budou mít koncert 26.2. v Praze. Udělejte klukům tu radost, jsou fakt skvělí! Díky moc předem! *14*
    • sharpay1995

Re: The Paranoid

tak to tam máš no..:)
      • vterinka

Re: Re: The Paranoid

děkuji! a to s tím Bravem je super, jen sem nemocná, takže si ho asi nekoupím :( *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: The Paranoid

Pro Bravo si můžeš poslat psa. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: The Paranoid

a kde ho mám vzít? leda, že bys tím psem byl ty. *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: The Paranoid

Nemáš psa? No já taky ne. *15*
              Pošli jelena. *3*
              Ale vsadim se že ty chodíš ta´tkovi pro pivo jako bernardýn, se soudkem na krku. *15*
  • puspuspusinka

Tak a du pryč !!! xD

Milé děti a můj milowaný manžílku, tohle je dopis na rozloučenou...
    Jelikož ste mě naštvaly, svou hnusnou nevímčím ... tak sem šla a skočila ze skály, jenže byla nízko a tak sem šla a skočila z přehrady jenže tam byla voda a já boužel umím plavat no tak sem šla skočit padákem se štěstím že se snad rozmáznu a furt nic tak sem se šla oběsit na hajzl taky se to nepovedlo a pak sem si vzala celou krabičku nějakýho prášku abych se otrávila ale všechno sem to vyblila ... tak a teď sem v háji protože sem se dozvěděla že sem nesmrtelná ... to snad neee ... No ale stejně du pryč protože ste na mě hnusní ... *15* *15* A máte too ... teď vám uteču ... jooo a Elis beru sebou :-PP
    • vterinka

Re: Tak a du pryč !!! xD

No konečně! Aspon tu bude svatý klid! xDDDDDDDDDDD
      • sharpay1995

Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Správně..! :D
    • sharpay1995

Re: Tak a du pryč !!! xD

A myslíš si že chybět tady budeš komu..?? :D :D *1* *1*
      • kvatro

Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Mně tady teda chybět bude. *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Ale ticho... teď si mi to skazil..! :D
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

Nezakzil, mi chybět nebude xDDDDDDDDDDDDDD
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Tak a du pryč !!! xD

No to sem rád *14*
            • sharpay1995

no ale to ty máš být rád ne...:D Že ji máš te´d v náručí..:D
            • vterinka

Jo, potopu světa! xDDDD
            • kvatro

Kačeno a Hano! Míše je to moc líto, že vám nebude chybět. *9* Pláče mi tady v náručí. kapesníček promočenej. Vídíte co jste způsobily. *15* *15* *15*
            • vterinka

jak jinak xDDDDDDD
            • sharpay1995

to je moje holka..! :D
  • vterinka

Diskuse

Zdaec všeci, tak jsme poprvé četla tu vaši diskusi. Byla velmi zajímavá :D .... Máte hezké fotky, jo a Míšo st. s tou Elis ses rozjel až moc .... chuděrka ....
    • puspuspusinka

Re: Diskuse

Jo rozjel to a stratil brzdy ...
      • vterinka

Re: Re: Diskuse

bohužel :-//
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část druhá

Lektvar už byl téměř hotový, ještě přidáme dve kvapky slivovice. Tak a teď nechat ještě asi tak hodinu povařit. Drákulka Kačka si zatím šla hodit šlofíka na gauč, než se to uvaří.
    Protože to bylo zrovna kolem oběda, přišel Brody s trenkama do hněda. Brody hladový jako vlk, začal shánět cosi k obědu. Projel lednici, tam ovšem nic nebylo, páč Kačka dneska nebyla nakupovat. Brody se šel podívat i do Kačky laboratoře. Nemohl odolat, linula se odtamtud taková příjemná vůně.
    Brody odklopil poklici z kotle, kde se vařil ten nový lektvar. Lektvar mu vyprsknul do ksichtu. „Pálí, pálí“ řve Brody. Začal lítat po laboratoři, všechno tam rozbil, převrhnul kotlík s lektvarem, nakonec vzal druhou o zeď a rozplácnul se na podlahu. Kačka většinou spí jako špalek, ale rachot Brodyho, padajícího na podlahu, jí probudí vždycky.
    Kačka vejde do své laboratoře. „No to je zkáza, celá laboratoř pod vodou, moj svet je v troskách. Asi budem vraždiť.“ Hotová Sodoma a Gomora. Brody sa prebral, až keď mu Kačka nasypala suchý l’ad za krk. Kačka Brodymu nadává do všech možnejch. „Čo ty si to za chalana, na čokolvek sahneš, to sa ti pod tvými rukmi pojebe.“ „Čo sa týká mé lásky k tobe, nič nemože trvat večne.“ Povídá Kačka. Brody na Kačku: „Kačka neser! Nerob scény!“ „Toto ti už nemožem zabudnúť.“ Povedá Kačka. Sbalila Brodymu kufry a vyhodila ho zo svojho hradu.
  • trochu trapná
    • Mrs.Wesley
      Ehm...trochu??
      • nemáš ráda Avril?(já ji nesnáším)
        • Tak proč se koukš na její profil, nemáš í rád??? tak si tydle komentáře nech pro sebe!!!
        • Mrs.Wesley
          Nenávidím*2*
          • jojo!!mam stejny nazor
  • Avril miluju stejně jako ostatní a libí se mi její osobitost!Je skvělá a těšim se na další její album!
  • KamčaAvril

Máte někdo doma nějaký oblečení Abbey Dawn??????Chtěla bych si to objednat přes net,ale nwm jak drahý je poštovný až z Ameriky..Nevíte to někdo??? *7* *7*
    • Re: KamčaAvril

ad mi pride triko
      da se to objednatna ebay,ale vice zjistis tu:
      http://forum.lide.cz/forum.fcg i?akce=forum_data&auth=&forum_ID=76 181
    • jana291995

Re: KamčaAvril

No na www.aukro.cz to tam zezeneš z ČR...ale je to drahý..ted ale nevím jestli tam něco bude... *8* ale snad jo..jo a já abbey dawn doma nemám,ale chtěla bych ty ryfle hodně popsaný..sou boží *3*
  • bambusanka

Vyhrajte Black Star

Jestli chcete zkusit vyhrát Black Star (nvm kolik mililitrů)tak si kupte novou Top dívku,ve které je Avril.Musíte jen napsat,kdy se Avril narodila
    • helenkaaa

Re: Vyhrajte Black Star

stejně už ho mám...
    • cara

Re: Vyhrajte Black Star

jj :)
  • avrilka-aja

Dess

Kdo chce tenhle desing:

http://my-superstar.blog .cz/0909/free-desing-3-avril-lavign e#pridat-komentar
  • puspuspusinka

Twl

Teda jako no coment *lol* *15*
    včera tady to naše hlazení viť Hančííku *15* jako to hádka nebyla my sme se jenom hladili =D *lol* *15*
    tvl awe ajko good to s tebou !!! *15* *15* *15*

Vzakz pro TELEFONISTKU: Jó a nekecj !!! *15*
    • sharpay1995

Re: Twl

no jo Mišulkóó....to teda bylo včera... Ty krotitelko...xDD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit