Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

wow

Lidi za 4 hodiny přistáváme a já pořád nwm jestli to Kuba i s těma papírama stihne do Brazílie včas!!!! *9* *1* *1* *1*
    Jako nebuďte na mě zlý já sem jenom zapoměla od Kuby ty papíry vyzvednou mno !!! *1* Tak mohlo to taky dopadnout hůř! NEBO NE? *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: wow

NE NEMOHLO!!!! Dát Kubovy do ruky tak důležitý papíry...to opravdu nemohlo dopadnout hůř!!!xD
      • puspuspusinka

Re: Re: wow

a jejda... *1* *1* *1* *1* *1* *1* .......mno tak Hančo zachraň nás......CO BUDEME TEĎKA TEDA DĚLAT???......... *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: wow

sme v riti *9* no snad to stihne
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: wow

Děvčata mám nápad...tady v letadle je přece počítač tak já to tam nějak nápíšu...sice to budou padělky, tak ale lepší než nic...xDDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: wow

*15* *1* originalni razitko
            • sharpay1995

prosimtě uplně jednoduše....otisknu tam nějaký tetovaní Avril, a už budem mít razítko...xDD
            • puspuspusinka

mno chytrý.....fakt....CHYTRÝ......a s razítkama oprávnění to uděláš jak jako?........to si je vycucáš z prstu nebo co...... *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

dobrej napad a to je jedno ze to nebude pravi hlavne ze neco bude *3* *1*
  • puspuspusinka

Avril and Alice

Jo a lidi ted sem se jako nudila (bacha vzácná událost *1* ) a normálně sem se donutila přečíst si pár stránek zpátky mno a došlo mi že jsem se ani nevyjádřila k new písničce Avrilky, sem to já awe mno podte nekdo ke mě a normálně mě pohladte že se nestidím!!! Takle zanedbávat Avrilku, tak tady je můj názor:
    Mno ani nedýchám, je to vážně úžasná písnička a náhodou budu ráda když bude v tomhle stylu i ostatní písničky z toho alba, ptže je fakt krásňoučkáááááááá a na ten filmík už mám 100% jistotu že pudu do kina !!! *14*
    Kdo pude se mnou??? *14*
    • sharpay1995

Re: Avril and Alice

No jak to tak vidím, tak na to asi taky zajdu do kina...s někím...Terezko??? co máš v plánu???xDDDD
      • terineczqa

Re: Re: Avril and Alice

ja duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......s hanickou...jestli budou prachy
    • xkostex

Re: Avril and Alice

naprosto stebou souhlasim *14* na ten film chci jit jenze nemam skym *9* a navic nemam prachy. takze si to pak stahnu *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Avril and Alice

to mě to zaplatí teta za hlídání sestřenice *14*
        a du s kámoškou a se sestrou *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Avril and Alice

to mas dobry taky bych brala *15* pak nam musis povypravet jakej ten film byl
  • Soutěž!!

http://abbey-shop.blog.cz/1003/sout ez

Odkaz na soutěž na strankach abbey dawn shopu o ceny!!
  • vterinka

In touch

Ahojky dneska sem v In touhc četla o Avrilce. *3* Jak ste tady měly ty fotky, že Avril byla s Deryckem v tetovacím studiu, ale neví se, co mají vytetované, tak v časáku psali, že si nechali na zápěstí vytetovat společné tetování, lae neví se co. Pak tam ještě psali, že Avril se z Deryckem udobřila a že jsou vidívání často spolu, a prý co na to Brody. Tak nevím, co je na tom pravdy...
    • sharpay1995

Re: In touch

No tak to sem teda zvědavá...
  • The BEST Songs For me !!! xDD

Hele lidičky, čučela sem na Kobra11 Operace:Geminni, a víte co mi došlooo??
    Že v tom díle sou vlastně moje dvě úplně nejoblíbenější songy od Avrilky, jako úplně totlně miluju The Best Damn Thing a My Happy Ending ... a došlo mi že zrovna tyhle dvě použily do Kobry 11... áááá ... došlo mi to sice brzooo, ale došlooo ... *1* *1* *1* *1*
    • xkostex

Re: The BEST Songs For me !!! xDD

twl du si sehnat ten dil!
      • Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

Jo sehnej, je úplně božííí ... a nejradši mám začátek a konec ... na začátku když se tam líbaj a k tomu Avrilka a na konci když se tam líbaj a k tomu Avrilka ... *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

jo to už sem myslím viděla, a ty písničky sem tam narozdíl od tebe postřehla teda hned...xDD
          • Re: Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

Bože proč jááá... Hanšo ty seš blbá, já nwm ... já tam ty písničky taky postřehla hned, ale až pozdějc mi došlo že sou to ty nejoblíběnější pro me... Hanšooo vraťr se do 1. třídy a zeptej se jestli tě naučí znova a líp číst !! *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

Jo tak to ti nezávidím...:\
            • Re: Re: Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

Prostě jedna kurwa ve třídě se do mě neustále naváží, že sem vypatlaná a blbá, a že mam jít na zvláštku a přitom mam o 2 stupně lepší známky jak ona ... *8* *9* *9*
            • sharpay1995

Zasvěťte mě...!xD
            • xkostex

jno tak tohle je na denim poradku hlazeni s hancoz ale tamtu kurvu asi zabiju!
            • Re: Re: Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

Mno a cooo... mi nezáviď... *1* *1* *1* Aspoň budu furt spinkat a žužlat ... *1* *1* *1*

P.S. Elis, tohle je treba úplně normální štouchání a hlazení s Hanšou Šanšou ... *1* *1* *1* ale ta píča, se do mě až hnusně naváží ... *9* *9* *9*
            • sharpay1995

To že se ozvala ta pravá..., až na to že ty bys měla jít rovnou do jeslí...:)
        • xkostex

Re: Re: Re: The BEST Songs For me !!! xDD

presne
  • kvatro

EF

Ewa Farna - Tam gdzie ty (Avril Lavigne - I'm With You)
    http://www.youtube.com/watch?v=w6 Ab_E-XD38&feature=related
    • vterinka

Re: EF

Zlatý originál!!! Já Ewu nemám ráda a polštinu ještě více, takže se rači nebudu vyjadřovat. *3*
  • xkostex

video

koukam ze to tu uz uplne chciplo a ze ja trpim samomluvou ale konecne neco o Avril! na jedne nejmenovane strance jsem obevivala Video na Mobile! tady si ho muzete stahnout http://www.megaupload.com/?d=7MM9AS N7
    • vterinka

Re: video

Krásné! *14* *14* *14* *14* *3*
      • sharpay1995

Re: Re: video

Héj... tak to musí béjt hezky starý..:) Ale je super! :)
        • xkostex

Re: Re: Re: video

je to stary 8 let *15* a ted se to obevilo a miso tady mas odkaz na youtube http://www.youtube.com/watch?v=9eJDRjXWfX8
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: video

Staré, ale dobré. *3*
      • Re: Re: video

Jenže já si to stáhnout nemůžu *9*
  • kvatro

:)

Mám příběh o Kačce a Hance s mimozemšťany. *15* *15*
    Ale protože tady ty moje "inteligentní řeči" nikdo nečte, tak to sem dávat nebudu. *13* *13*
    • vterinka

Re: :)

Nepindej! Já je taky čtu, když tu sem a ted tu sem, takže sem s tím! Kor když je to o mě xDDDD *1* *1*
    • xkostex

Re: :)

ja je ctu tak to sem dej
  • kvatro

Avril in London

http://www.youtube.com/watch?v=UeLQ E0jgqNA&feature=feedu
    • puspuspusinka

Re: Avril in London

Kurwa ja si to pustit nemuzu
  • kvatro
    *16* A z tohohle je mistr Jan Hus. *15*
    • kajuska4