-
.
Opravdu se Přelouč a Havířov někde zasekly.
Manka Nemůže projít dveřma, když má na zádech přilepený to dvojče Eldorádo de Koště. V přelouči známá jako Smetiprach. *15* -
-
Re: .
Teď si mě zabil ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Bravo
v Bravu, které vyjde zítra, je plakát Avril..:) -
-
Re: Bravo
To abych si to Bravu koupil. V počtu plakátů Avril nějak zaostávám, mám pouze dva. *15* -
-
Re: Re: Bravo
to byl doufám vtip. :D Jaks to dokázal? v r. 2007 mlěa plakát skoro každý měsíc v každém časáku! *15* Já už sem na to pak kašlala. -
-
Re: Re: Re: Bravo
*15* *15* *15* *15* jen 2? ja mam jen na stenach 30 *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Bravo
Že jsem sem vůbec něco psal, te´d mě tady ukamenujete, že nejsem správnej fanoušek. mám dva na zdi + 4 někde zašitý. *15* víc jich nemám pač Avril poslouchám teprve rok a půl. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Bravo
týjo, já ji poslouchám dýl jak ty jo? tak to je gol :D
-
-
-
-
-
Re: Bravo
skveli!
-
-
Káťo!!!
Pustily by tě rodiče třeba samotnou do jižních Čech?? xDD Mě napadlo že bysme o prázkách do tý ZOO jeli všichni 3 xDDD -
-
Re: Káťo!!!
Míšo, bezva nápad, ale já sem ráda, že mě pustí do okolí na koncl, takže bohužel :( :D -
-
Re: Re: Káťo!!!
Bezva nápad to byl. Míšo ale, i kdyby Kačku pustily tak by to nebylo moc uskutečnitelný. :o) Kačka bydlí až za sedmero horami, kde na pastvu chodí se svými kozami. :o) -
-
Re: Re: Re: Káťo!!!
Nechodím! :D Není za kým! xD Ale jestli máš zájem, tak přijed :P xDDD -
-
Re: Re: Re: Re: Káťo!!!
No Kačko, uvědom si, že tady píšeš před moj manželkou. Ostudo! :D To je pořád dokola tak přijeď, tak přijeď. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Káťo!!!
ake no no xDDDD zas tak strašné to není ne? :D -
Kačko, já za to nemůžu, že máš kozy po tatínkovi. :o) -
No a? xD Tys začal z kozama, tak pomlč! :-* xDDDD .... jo a "přijed" tak ty furt chceš, abych ty kozy vzala na pastvu :D:D:D
-
-
-
-
-
-
xDD
Míšo a co holky, chodíš s někým?? :))
Kačko nápodobně co kluci xDDD -
-
Re: xDD
Míšo, kluci, kromě těch pár vyjímek, jsou pro mě tabu. Já na ně nemám čas a dokud žádný nebude mít zájem o mě, tak já je nehledám .... Pokud se opravdu nezamiluje, tak jsou to jen nadržené ho*ada ... Míšo st. neber to osobně, tebe tím nemyslím! :-* -
-
Re: Re: xDD
Ták to sme volná 3 xDD A jako mohla bych mít klukav poho ale jak říkáš Dé jim jen o jedno :(( -
-
Re: Re: Re: xDD
Míšo, bohužel :-(( ... a proto mi je samotné mnohem líp, protože nemusím řešit, že on chce a já ne a tak, mám svatý pokoj, vy a holky z RD mi vystačíte k životu :-*** -
Mně do toho ale netahejte, já takovej nejsem, ikdyž jsem tady dneska psal takový věci. Aha Kačka, mně nemyslela, tak to díky. :o) -
-
Re: Re: Re: Re: xDD
Míšo neboj, já vím, že ty takový nejsi! ;-))) Takových kluků jako ty je na světě bohužel málo :-( -
Re: Re: Re: Re: xDD
Šak víme že ty sexuálně nadrženej nejseš xDDD
-
-
-
-
Re: xDD
Já s nikym nechodim, neni na to čas. :o) Jistě jsi si všimla, že trávim volný čas tady. :D -
-
Re: Re: xDD
Tak tu je to nej! :D:D:D .. Máš nás tu rovnou dvě xDDD -
-
To je pravda :D
-
-
-
-
Podle mě je Avril uplně nudná..vůbec se neprojevuje a nic nedela neni vubec o ni znát..ani nove fotky nema na osobnosti.cz..fakt podle me je uplnaa nuda *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
Nudná není, jak se maluje vám nic do toho není je to její stýl, pořád lepší než si namalovat nějakými růžovými stíny a namalovat si hubu červenou. Co o d ní chcete? aby se svlékla a sfotila se nebo aby sfotila svoje soukromí? jestli chcete fotky běžte na profil Lady Gagy a nažerte se tima fotkama a Avril nechte. Můj názor
-
-
Avril a těhotná? kdo wí....
Čawky moji feelazz.. tak sem tady mno....určo wšichni wíte o koncíku v praze avrilin...mno ae nwm jestli všichni wíte že se spekuluje o tom že e avril těhotná..je to na amerických stránkách a i deryck doswědčil že je avril těhotná..mno kdo wí že jo nejsme jejich sousedi abysme je každei den viděli jestli už má bříško bo mne...mno já nwm ae to už tu bylo jednou takže moc tomu newěřim..a bylo by to v časákách a zatim to tam neni..takže zase má nidko blbí hemzy xD tak já zatim jdu jukněte na muj blogíís je o avrilce
www.hakki-lavigne.blog.cz *7* *5* *1* -
-
Re: Avril a těhotná? kdo wí....
ahojky všichni nevim jestli je avril tehotna ale za 9 mesícu se to dozvíme tak vidrzte jo koukne te se na www.punk-avrilka.blog.cz a přidejte komentař mužete se přidat do fanklubu avril ja mam tam i info o tom jejim konzerte kdy bude za kolik penez a tak tak se mrknete!!! prosim *1* dík -
Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!
Ahoj Avril není těhotná měla rozhovor a tak říkala že se určitě nechystá teďkom na mateřství protože má hodně práce jestli chcete více tak na mojem blogu www.verulinka-avril.blog.cz jinak by mě to fakt dost naštvalo protože se mi tu už od prosince válí její vstupenka na koncert jelikož jsem si koupila tu nejdražší a taky tu nejlepší tak by mě to velice zklamalo ale těhotná opravdu není!!! -
-
Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!
je ahojik koho to tu vidim moje SB ahujik -
Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....není!!
uff.... *1* sem si oddychŁa!!!!Mně by to opravdu mrzelo kdyby nepřijela do Prahy!!!jelikož jsem na tým jejím prvním koncertu v Praze nebyla,protože to nějak nevyšlo....jo a chtěla jsem se tě zeptat kolik stojí ta nejdražší vztupenka a jestli je to ta na sezení nebo stání před podiem... *15* Jo a viděla si co strašnýho udělala Av?zase udělala nějaké sexi fotky do časopisu Maxim!!!se o ní začínám čím dál víc bát,protože se začíná podobat Britce,kterou dřív krytizovala.... *9*
-
-
Re: Avril a těhotná? kdo wí....
*8* snad není Avrirlka těhotná!!!!Kdyby jo tak by určo nemohla koncertovat a já určitě pojedu na její koncertík v Praze!!!!!!! *15* -
-
Re: Re: Avril a těhotná? kdo wí....
ty jedš taky na koncert ja taky a dyžtag si kup jestli ho teda nemááš bravo girl zas je tam avrilka *15* a prej se teší do prahy
-
-
-
VGS
Pls!Přihlašte se do VGS!Tady:
http://my-superstar.bl og.cz/0909/vgs -
-
Re: VGS
promin že to říkám,ale tohle diskuze,a ne plocha na reklamy! *9* -
-
Re: Re: VGS
Sry........
-
-
-
McLeodovy Dcery
Ahojky lidičky moje,.... *14* ,...hele komu z vás se líbí seriál McLeodovy Dcery,...??? *14* *7* *14*
Je úpa bestík!!!,...Já a moje kámoška ho úplně milujem,...!!! *15* *14* *15* -
-
Re: McLeodovy Dcery
jj...je to good seriál...xDD -
-
Re: Re: McLeodovy Dcery
žhe jo?? *14*
-
-
-
Elísku
4auky Elis tak co Hawai? Nesprdli tě doma? *1* *1* *1* Já už sem skoro v ČR,....víš co je to za fušku letět na půlce koštěte? do čr? z francie? *1* *1* *1* -
-
Re: Elísku
cau pred 10ti minutama sem prilete se spidermanem *15* sis mela vzit izolacku a slipit si ho to by mozna pomohlo *15* *15* -
-
Re: Re: Elísku
mno tak jako zase sem nechtěla aby si lidi myslely že mám koště a ruku stejně vypadající a navíc by si už tutově myslely že sem čarodějky ale na půl násady to snad tak nevypadalo ne? *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Elísku
*15* *15* *15* prosimte by si jen myslely ze mas 3 ruce to tak hrozny neni *15* a letet jen na pulce nasady tak by si myslely ze ses celne srazila s aifelovkou -
-
Re: Re: Re: Re: Elísku
Tvl Elis a je po tobě !!! Tě normálně zabiju *15* *15* *15* *15* *15* *15* !!! To co mám teďka na nechtech měla být původně francouzksá manikúra, ale ted to je spíš jako od francouszkýho malíře pokojů !!! *15* *15* *15* Máš štěstí že to nemám na kompů ale na rukách jo !!! *15* *15* *15* prej ses jenom srazila s ajfelovkou *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elísku
*15* *15* *15* chcipu smichy tvl fakt sorry to sem nevedela priste rekni ze si lakujes nechty *15*
-
-
-
-
-
-
Lidičky,...=)
Hele lidičky, ohodnoťte mi tu mojí fotku *14* Protože mě se strašně líbí a musíte to uznat, protože jí mám už 2 dny *14* !!!
A měli jste pravdu, mě se taky začíná víc líbit Avrilka jako hnědovlasá *14* jako eště když byla roku 2002 *14*
Ale dneska je taky moc hezká, úpe nejvíc v těch hnědých vlasech a pak teďka jak má blond s černýma proužkama *14* -
-
Re: Lidičky,...=)
mno já nwm mě příde hezká jako hnědovláska i jako blondýnka všude vypadá nádherně *14* *14* *14* awe podle mě jí to víc sluší teď *14* -
-
Re: Re: Lidičky,...=)
Taky se mi líbila jako hnědovláska, ale musím říct že teď se mi asi nejvíc líbí jako to má teď...špinavší blond s černejma proužkama..xD
-
-
mě taky strašně se mi líbila když byla hnedovlaska nebo hnedovlaska s černým podbarvením,ale zvykla jsem si na současnou Avču *3* -
Mě se líbila pořád víc jako hnědovláska,když se nechala obarvit byla jsem nejdřív zklamaná/naštvaná protože mi připadala spíš jako barbínka než jako správá rocková Avril. Ale nako¨nec mi to už moc nevadilo,protože zpívá furt nádherně :):) *14* *14* Jo jinak,teď už mám dost času,my jsme měli teď nějaký období písemek *1* *1* teď už se tu budu snažit být každej den a budu si tady s váma hrát na nenormální lidi *1* (I když já si na nenormální lidi hrát nemusim) -
-
Re: Re: Lidičky,...=)
Krasna fotka *14* *14* souhlasim jako hnedovlasa se mi libila mnohem vic a kdyz se prebarvila na blond sem si jen myslela paneboze ona se zblaznila ale uz mi to nebavi hlavne ze je to porad ta skvela Avril *14* -
-
Re: Re: Re: Lidičky,...=)
Mno přesně to je na Avrilce nejlepší, že se nikdy nenechala poddat slávě, nebo nějakýmu barbienskýmu šarmu nebo městské pipce, že je to pořád ta rockkerka Avrilka jako v 18 *14* a budu jí milowat i kdyby byla chameleon jako já *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Lidičky,...=)
miso je tak trochu chameleon v uceses *15*
-
-
-
-