Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ehmm..??

*1* *1* Ehm.... nezdá se vám,že to tu nějak vázne..?
    *1* *1* asi jste už šly do školy,co... *9* já dneska schytala trojec z matiky... *10* a ve středu schůzky.. *1* takže jako bomba... *13* *1* sem dneska taky dostala poznámku- Opakované vyrušování při hodině...
    *1* *1* a víte za co mi to dala..? Jen za to že jsem moc aktivní a že se pořád hlásim :D *1* *1* mno jo..sem si dělala prdel s kámošky ...chtěla jsem ji rozesmát.. a tak jsem pořád hrozně moc hlásila *1* *1* *1* *1* *3* a vykřikovala jsem: Jááá,prosíím!! Já to víím!!
    Ale ty kámoščiny záchvaty za tu poznámku stály *1* *1*
    • dianna114

Re: ehmm..??

já měla dneska trojku z matiky *16*

fakt super, ted' mi vychází z matiky 3, z fyziky 2/3 + asi 7 dvojek, jestli se do konce školního roku nezlepším, na vyznamenání můžu zapomenout *9*
      achjo, ted' už to není jako na základce, kdy jsem řešila, jestli budu mít na vysvědčení 4 dvojky nebo 5 dvojek *9*
      • sharpay1995

Re: Re: ehmm..??

Neděs mě prosimtě...tak já teď řeším jestli budu mít jednu dvojku nebo žádnou...xDDD Ale tak na gymplu to potom bude dost horší...:(
        • xkostex

Re: Re: Re: ehmm..??

twl jak to delate? ze mate tak dobry znamky? ja mam 4ky asi z 5ti predmetu
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ehmm..??

Twl jak to děláte vy dvě že ste tak chytrý a Elis jak to do prdele děláš že seš tak blbá ??? *15* *15* *15* Já sem mezi váma a těžkou hlavu si z toho fakt nedělám a to sem na gymplu ,... *15* *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??

miso to je jednoduchy ser na uceni a je to *15* ja s gymplem nic nemam ja sem na normalni zakladce diky bohu
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ehmm..??

Tady všichni maj něco s gymplem...no toto...xDDD
    • dianna114

Re: ehmm..??

my máme taky ve středu schůzky!!
      • sharpay1995

Re: Re: ehmm..??

My sme taky měli mít, akorát že sme měli před měsícem mimořádné třídní schůzku kvůli jednomu takovému velkému problému tak teď už nemáme...xDD
        • Re: Re: Re: ehmm..??

Jaký velký problém..? *1* *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ehmm..??

To se rači neříká..., není to totiž pro dobré jméno školy...xDDD
  • fifinka7

FUJ

no tak to si snad dělá srandu ne?, chápu, je to dost vysoko, ale když na tu písničku nestačím tak jí prostě nezpívám (nebo si jí celou položim o tóninu níž a ne že zpívám jen refrény v nižší tónině a sloky normálně), koukněte sami, je to hnus---> http://videoklip.osobnosti.cz/marti na-cerna--my-happy-ending
    • fifinka7

Re: FUJ

jé pardóóón, dalo se mi to sem dvakrát...nějak mi blbne comp tak promiňte *4*
      • xkostex

Re: Re: FUJ

jako ja nevim ale me se to docela libi sice ty refremi a vyslovnost mohla byt lepsi ale kdo znas by to dokazal zaspivat lip?
        • fifinka7

Re: Re: Re: FUJ

no mě se to teda absolutně nelíbí, ta píseň je dost obtížná ve výškách (tedy myslím tím jen tu část kdy se to vystupňuje, jinak sloky a refreny se daj zpívat napohodu v tonině jakou Av písničce dala) a jak už jsem řekla, když na to někdo nemá tak by to zpívat neměl *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: FUJ

Tak zpívat jak zpívat... ,ael zveřejňovat to...:\ a co je ta holka vůbec zač..? Píšou herečka a zpěvačka, ale já ji třeba vůbec neznám...:D :D :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: FUJ

já taky no...:D
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: FUJ

já taky ne, slyšela jsem o ní poprvé, když jí tu ukázali, že má narozky *7* *7*
  • puspuspusinka

Zrada xD

Michale jestli si s někým vymyslíš tajnou řeč tak to budu jáá ... neboo uvidíš !!! *13* *15* *15*
    • kvatro

Re: Zrada xD

Uvidim tebe jak budeš zuřit, když to nerozluštíš.
      Až sem přijde Elis tak ji to navrhnu si vymyslet speciální jazyk. *15* Jenom pro nás dva.
      • vterinka

Re: Re: Zrada xD

jak kdyby ti nestačila ta vaše společná lež, ještě tajné písmo! si rovnou postavne barák! xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Zrada xD

Společná lež. No ta byla hodně dobrá. *15* *15*
          To bylo lichotek abych vám to poslal. *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Zrada xD

Se na tebe příště vyseru rovnou! :D A počkám si až to bude! :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Zrada xD

Tak ti děkuji, hned jsem klidnější :D
            • kvatro

Kdybych to CD měl, tak ti ho pošlu bez toho aby ses musela doprošovat. *3* *15*
            • puspuspusinka

Bachaaa Kačka coby opice z Madagaskar na tebe hodí přímou palbou bobek ... *15* *15* *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zrada xD

Tys to asi nepochopil ... mě nebude vadit že to nerozluštím ... já ti jenom ukážu jaká sem veliká žárlivka víš ... tu udělám takovou scénu že si příště rozmišlíš s kým budeš mít tajnou řeč... *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Zrada xD

No Míšo jestli chceš, tak si tajnou řeč vymyslíme my dva. Aspoň se vyvarujeme těm tvejm scénám.
          Už teď tu děláš scény že by ses mohla dát na herectví. *1*
          • puspuspusinka

Noo počkej se dám na herectví a za trest tě nevezmu sebou do LA až pojedu za Avril *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Prosimtě co ti ty chlapi porvedly? *15*
            • vterinka

No jo, bodejť bys to ode mě nečekla, když znáš můj odměřený názor na chlapy :P :D
            • kvatro

Kačko, věděl sem že něco poeobnýho napíšeš. *15* *15*
              Míše bych to nikdy neudělal, prostě by jsme jeli spolu. *15*
            • vterinka

Vy chlapi ste všeci stejní hajzli! x(:D
            • kvatro

Nevadí ať si jede. Aspoň si do baráku navezu místo ní jinou. *15* *15*
            • vterinka

tak tohle s ním sekne! xDDDD Tě bude prosit na kolenou :D
          • vterinka

Jak tu mluvíte o těch scénách, tak mi to připomnělo písen Scény od Mira. :D http://www.youtube.com/watch?v=d5Nx 48-hO3U
  • puspuspusinka

??

Hey musíte spát slovensky??
    • kvatro

Re: ??

Spáť po slovensky? To je zaujímavé.
      Keď námu urobíš vankúš, možem spáť aj po slovensky. *15*
      • vterinka

Re: Re: ??

xDDDD menšie preklep xDD
      • puspuspusinka

*psát noo .. *15*
    • vterinka

Re: ??

hej nás to baví, aj Hanča sa zapojila. :D ty sa nezapojíš? :D
      • puspuspusinka

ne já slovensky neumím ...
        • kvatro

Re: Re: Re: ??

Veď to nieje tažké Míša. Možeš tu písat treba po anglicku. *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ??

lebo po španělsky xD
        • vterinka

Re: Re: Re: ??

no vidíš, tak sa ju aspon zlahka naučís :D
  • puspuspusinka

Musím :((

Lidičky, já musím jít ahooj :))
    • kvatro

Re: Musím :((

Ahoj Míšo, měj se krásně. Zase se tu někdy ukaž.
    • vterinka

Re: Musím :((

To je škoda :-( Kdy se tu zas objevíš? ... Pááá :-***
  • kvatro

Fix You

Ahoj všichni. Tak protože jsem dneska byl doma, hledal jsem zase nějaký novinky o Avril. Nechci skončit v koutě pro ostudy :D :D Žejo Míšo a Kačko :o)
    No a našel jsem na YT jedno video. Je to z koncertu v Brazílii. Avril zpívala cover verzi písně Fix You. Myslím že je to vcelku povedený, ale skalnímu fanouškovi Coldplay, by se to asi nelíbilo. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=3c EaroAmndc&hd=1
    • No jooo ... tady pan ví všechno nejlíp a nejdřív... Ty aby ses nezbláznil... tak sem na chvíli zaspala a unikly mi 3 instrumentální verze od Avrilky no, ale klip a voňavka mi neunikly ty sem sem dala já, takže největší ostuda tu fakt nejsem! *15* *15* *2*
      • Pán ví všechno. Ale tady paní Hronislavě vždy něco uniká. *6* Za tu voňavku a klip se ti ten prohřešek teda vymazává. :D Aktuálně největší ostuda je tady druhohorní Kačkosaurus. Ten má totiž na starosti něco jinýho než Avril. Toho slaměnýho střapáčka jménem Miro Šmajda *15* *15*
  • jjjjj

Já avril moc nemusím ale někomu se její písničky líbí někteří na ni nadávají ale já říkam že až dokážou to co ona tak at jí pak pomlouvají avril je super *3*
    • sharpay1995

Re: jjjjj

jéééé...konečně tady píše taky nějaký normální člověk, který na Avril nenádává!!!! *1* *15* *15*
      • dianna114

Re: Re: jjjjj

Tady na ní všichni jen nadávají,že?
        • angel15

Re: Re: Re: jjjjj

ne jen ty co nejsou regli na osobnosti.cz a choděj jsem jen,aby někoho naštvali *3*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: jjjjj

Jj přesně tak!!!!
  • nikk

Guláš

no sem fanouškem Avril už tři roky ale furt nevim jak se zprávně vyslovuje její méno všichni ho říkaj jinak *15*
    • sharpay1995

Re: Guláš

myslím že " Evril l'a'vín"...ale fakt nwm jistě...xD
      • fifinka7

Re: Re: Guláš

mno v jednom videjku na youtubu jsem Av slyšela jak se představuje jako Ívril Livíň alespoň tomu tak bylo rozumět *1* ale někdo jí řiká třebas i Ejvril taky přesně nevim *1* *3* *15* *14* *7*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Guláš

Já ho vyslovuju:Evril Lavin
          • Re: Re: Re: Re: Guláš

hm.. já to vyslovuju takhle : Avril Laving ... ale v jednom videu se taky předtavovala a říkala : Hello , I'm Avril Lavín :-D nebo co já nevím ale říkala normal Avril ne Evril..dívnýý
            • nickeysunset

Re: Re: Re: Re: Re: Guláš

no já to taky čtu avril lavin páč sama se tak čte... mno tak to řikam podle ní *14*
            • sharpay1995

Tak definitivně je to: "Avri'l L'avín"
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Guláš

já taky...aji to tak vislovujou v různích amerických pořadech když jí "vítají na pódiu"...xD
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: Guláš

Avril je francouzky duben
            • sharpay1995

ježiši...ty seš...no radši nic... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
            • angel15

no mě ve třidě občas vyslovili tak a pak zase jinak,takže ja Avril říkam miláčku:D...nebo brouku:D....nebo taky je dobry má venuše:D
            • fifinka7

mno newim přesně v jakym jazyce to je ale říkají dubnu přímo Avril......viděla jsem to v jednom kalendáři kde to bylo více jazykama
            • sharpay1995

já sem zase stejný znamení jak Avril teda " Evril"...xD
            • nikk

já sem se narodil v dubnu *1*
  • puspuspusinka

For TELEFONISTKA !!!

Teda Hančo, jak jako teda, jako , no tohle, jako, teda ty ty ty ty jedna jako jaks jako no to snad teda jako, do prčic já normállně nemám slov jak mě mohla nazvat lhářkou no počkej jako to teda máš u Avril ty ty ty jedna nwm co !!!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: For TELEFONISTKA !!!

už vím ty ty TELEFONISTKO !!!

mno to mi to trvalo !!! *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

Chhhh...ty ty ty ty jedna....opilá krotilelko goril...přiznej se ...co si včera chlastala????xDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

coca colu, matonku, coca colu, čaj, kapučíno a coca colu *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

no tak při takovém mixu pití se ani nedivím že ti tak šibalo...xDD
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: For TELEFONISTKA !!!

jj *15*
  • kvatro

Zrcadlo

Míša stojí před zrcadlem a ptá se ho: "Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi, kdo je na světě nejkrásnější."
    Zrcadlo: "Uhni, nevidím!"
    • vterinka

Re: Zrcadlo

Míšo, Míšo, co ti ta naše Mišička udělala, že jsi na ní tak milý?? *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: Zrcadlo

On je milej furt ... *14* *15*
        Počkej asi ti zdrhnu od oltáře ... *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: Zrcadlo

Mi?? Co sem tu tak koutkem oka zahlédla, tak bylo, že si má brát tebe, ale to by to chyt. *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Zrcadlo

Chtěla si říct ... že já bych to chytla ... on neee... on by byl happy ... to já bych dopadla hrozně,.... *15* *15* *15* že ano Kačenkoo ... nebo seš další na řadě na nájemnou vraždu hned po Werunce... *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Zrcadlo

no dobře, že jsi to ty, chlapi tež nejsou svatí ... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit