-
já chci zas
http://www.avril-shop.cz/zbozi/146/
nebo
http://www.avril-shop.cz/zbozi/52/ -
-
Mi se líbí ta fialovo-černá. Ta vypadá dobře. *3*
-
-
Děkuji :) asi si jí objednám,ale zas bych jednu věc nemohla mít z té nové kolekce,nějak to vymyslím *15* *15*
-
-
To je zapeklitá situace. *15*
-
-
-
-
Ségra ...
vdyžtak mi něco koupíš a budeš na mým compu jo si jen tak jako nemysli -
-
Re: Ségra ...
Kurwa tos neměla vidět ... *15* *15* Klídek ... *15* *15* Ježiši ... stejně mě tam pustíš to už víš líp než já *15* *15* -
-
Re: Re: Ségra ...
No to si nejsem tak jistá a máš pravdu to jsem nemela videt *15* -
-
Re: Re: Re: Ségra ...
Di se rači dívat na svýho Kačera a neotravuj ... -
-
Re: Re: Re: Re: Ségra ...
jak svýho takovej pitomec ... a neotravuju jen jsem zjistila že mi něco dáš a já tě tam pak nepustím *15* Ale newím jestli tam tatka ty libanky vubec da -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ségra ...
hmmm
-
-
-
-
-
-
a ty sem vterinka chodíš??
-
-
Já? jen když je tu něco extra :D .. ale chybí mi tu 2 lidi, kteří už tu nebudou a už to nikdy nebude takové jako dřív a každému vadí, že není řeč jen o Avril, takže ne, nechodím.
-
-
aha *13*
-
-
*15*
Až přijde Kájuš, ta si s tebou jistě ráda popovídá *3* Neboj... *15*
-
-
-
-
Katie, budeš chtít poslat náký ty fotky?
-
super :)
Takže slyšela jsem novinku nevim jestli to neni jenom drb ale bylo by to supper :) :Titulní píseň u Stmívání je Decode od Paramore. Nyní se ale řeší otázka, jaká bude titulní píseň Nového měsíce? Do včerejška nebyla známa odpověd. Teď je to ale všem jasné. Titulní píseň k Novému měsíci nazpívá Avril Lavigne. mno tak nevim co je na tom pravdy ale byla by to docela bomba :)
protože miluju twilight i av tak by bylo super kdyby byli spojený něčim *14* -
-
Re: super :)
Hey!!! Tak to by bylo super! New Moon a Avril ♥ Miluju to všechno. Jen škoda, že tomu moc nevěřim ): Kde jsi to slyšela? -
-
Re: Re: super :)
na stránce www.stmiva.wz.cz *14*
-
-
-
Příběh
Avril and Paris a jejich konec přátelství
Avril:(jde na oběd do mekáče a potká Paris) A jéžiš co ty tu děláš. Zkazila si mi chuť k jídlu!
Paris:Hmm... ty mě víc chtěla sem si dát steak na růžovým tácku!
...další... *15* -
xDD
Hele, ale u teho sem se fakt pobavila, jak byly ty zprávy, tve jak tam bylo to jedno místo a každej kdo tam prošel tam hodil hubu a nebo i ten policista, no tve já totálně chcípala smíchy... to byly nejlepší zprávy... *15* *15* *15* *15* *15* *15* Na ten nemocniční konec sem už rači nekoukala *15* -
Ha !
No to sem ti to nandala co Míšo?? *7* *15* *14* -
Poděkování
Ahojky chtěla bych vám moc poděkovat za hlasy pro TP, protože jim pomohly k výhře!!! ♥♥♥ .. a jak jste tu měli ty písně, tak jsme dnes tež něco napsala, tak to tu hodím ... :-) -
Avril se mi nikdy nelíbila. Je nesympatická. A písně taky spíš na nic.
-
-
Nevíš co to jsou pěkné písně... A Avril je náhodou hodně milá
-