Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsichny co jsi tohle ctete hlasujte poro Avril na karaoke texty.cz plz
    stací se jen zaregistrovat a hlasujte lidi plz moc mi a na tom zalezí hlasujte hlasujte hlasujte lidi... ja vím co jsem rekla ale stejnak jí mám moc ráda a myslím ze vy taky tak se dáme do hromady *4*
    • kajuska4
      dobře :) jsem na karaoke jako tu kajuska4 :))
  • aqua: jo to bys byl/a moc hodnej/á (promiň podle ména to nepoznám :-) ) díky
  • SUPER

Avril je SUPER!!! *14*
    • Re: SUPER

Byla super, teď je ,,jen'' dobrá *3*
  • Koncerty na jaro 2009

Teď sem našla seznam koncertů na jaro 2009 !!!!!!!!!Avril bude zas v Torontu atd.kde byla tento rok:-(Tak ať s estaví i do Prahy!!!!!!Kdyžtak se podívejte-je to na wild-girl.blog.cz *8* *8* *8* *8* Já chcu aby to měla alespoň v Německu:-(
    • Re: Koncerty na jaro 2009

No tak sem na to koukala a má koncert v Londýně 9.4 a já jedu do Anglie-ale až 15.4..tak s etěsně mineme:-(to je konec...hned bych šla zase na koncert,ale jinak pochybuju,že by jela opět do ČR za necelej rok...ale aspoň někde blízko,nooo
      • avrilie

Re: Re: Koncerty na jaro 2009

promiň ale i tak London, Ontario je taky z Ameriky!!!fakt jo,já wím zhe taky máme jeden Londýn v EU aŁe fakt to tak je!!!takže i tak no,snad bude mít i koncerty i v Evropě - teda hlavně ať jede zase do Prahy!!!!! *1* *3* *14* *14* *15*
        • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

aha takže v evropským Londýně vůbec nebude,jo???TNo toe taky dobře aspoň mě to numusí mrzet *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

Jj přesně tak!!! *15*
        • Re: Re: Re: Koncerty na jaro 2009

tam bývají dobří hokejisté-v tom kanadském
    • avrilie

Re: Koncerty na jaro 2009

koukla jsem se na tvůj blog,pokud umím dobře zeměpis tak ti řeknu zhe ten seznam koncertů na léto je myslím jen z Ameriky *3* což je možná dobrá zprava,protože může být pak další seznam koncertů na Evropu *15* teĐa snaĐ!!!Musí sem přijet,ten koncert v Praze byl zatím můj největší zážitek *14* *14* *1* *3*
      • Re: Re: Koncerty na jaro 2009

tak aspoň jste ji viděli, to já ne *9* *9*
  • avrilka-aja

xD

Moje máma dneska omylem řekla Avril na skvry *1* *1* *1* No jo Avril aneb Ariel na skvrny to je prostě pdoba! *1* *1* *1*
    • cara

Re: xD

xDDD
  • jana291995

jééje

víte jak sem pořád říkala,že ten nesmyslnej žebříček oblibených celebrit je blbost?jo,je to blbost...ale štve mě že av je už 11!!to by mi nevadilo,že je tak "trochu" vzadu,ale že jsou před ní ůplně nudní lidi..podívejte se na vanessu..co by byla kdyby nebyl muzikál ze střední..nic...proč jet am jandovka...jenom kvůli supestar a dara rolins tostejný..ted něchci být hnusná..ale když michael ještě žil,tak se o nej ani nezavadilo,ale jak umřel,tak je najednou nahoře...to stejný s patrickem swayzym...víte nikdy jsem nevěřila na nějaký povídky...ale pochoopila jsem,že cenu toho co máte poznáte až to ztratíte,a to je stejný s michaelem,patrickem a jiných slavných lidí...až po smrti si fanoušci uvědomily,jak byly skvělí..ale ted je jim to vcelku na nic...tím chci říct,že je to nespravedlivý!! *9*
    • cara

Re: jééje

TAKY si říKám KDyž žIL NIKDO se o něj Nezajímal A tET SE O něm všuDE PSALO!
      • sharpay1995

Re: Re: jééje

jo to je pravda...
        • angel15

Re: Re: Re: jééje

žádná novinka,že celebrity jsou až po smrti nejslavnější:)....šak až vyjde CD,tak bude mezi třema prvnima:)
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: jééje

Jj...to určitě bude!! Bylo to tak když vydala předchozí album tak to tak bude i teď...xD *14*
    • avril-nely

Re: jééje

jo to máš pravdu !!!!
  • jana291995

angel je génius xD

Jak už řekl angel, *4* tak mě napadlo taky jak zvýšit návštěvnost!
    Angel navrhl,že by jsme rozesílali odkazy semka,ale sou lidi kteří to ignorujou,a nepřidou..tak mě napadlo,že by jsme šli na diskuze jiných osobností,a tam je nějak vyprovokovali,jako že Av je lepší,a že naše dikuze je nej...to určo přijdou,ikdyž budou určitě zase hádky,ale nevím jak vám,mně to dcl chybí!!byví se rvát za Av...ale jestli nebudete souhlasit,tak to nebudem dělat..je to jenom takovej nápad!
    Tak napište svoje názory! *1*
    • fifinka7

Re: angel je génius xD

docela ďábelskej plán *15*
      • sharpay1995

Re: Re: angel je génius xD

Taky se mi zdá...no tak ale...to s těma odkazama určitě provedem...nelkiknnou na to sice všichni, ale hodně lidí určitě jo...a stěma ostatníma dizkuzema... no to by sme se museli přesně domluvit na jaké dizkuze(kterých osobností...)....xD
        • xkostex

Re: Re: Re: angel je génius xD

super napad!zacnu rozeslilat odkazy *3* pro avril cokoliv *14*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: angel je génius xD

beru to!
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: angel je génius xD

provokovat bych teda nešel...to bude zas sama hadka a žadny normalni věty.....ono když k tomu odkazu napišeš mužete vyhrat něco,tak kliknou:D
            • sharpay1995

No...po minulích skušenostech už bych radši šla na někoho jiného...už jenom proto že sme si snima dali mír...
            • bambusanka

šla bych třeba na Britney nebo na Madonnu. xD tam by se to vyplatilo xDxD *1*
  • puspuspusinka

Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Hele lidičky, já bych vás chtěla požádat o takovou věc,...takže jestli se vám bude chtít tak mi prosím toto vyplňte díky mocík!!! *4* *14*
    1) Seznam úplně všech písniček, které kdy Avrilka nazpívala
    2) webová stránka, kde se dá nejlíp stahovat písničky (aspoň dvě)

Tak a to je všecko, takže kdo z vás má čas a chce se mu tak bych byla moc ráda, si chci zkontrolovat, a stáhnout případně ten svůj seznam, protože se mi zdá, že jich mám nějak málo pořád, a vsadila bych se, že mi tam určitě nějaká ta písnička chybět bude a já už je chci konečně úplně všecky *14* *14* *14*
    Takže díky pokud chcete !!! *4* *3*
    Vaše VELEMISTROVKYNĚ ŠVANDY !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • sharpay1995

Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

taky stahuju na www.teledyski.info
      Songy- to co napsala Janči+ ještě tam myslím nějaké chybí z bonusivého CD- All you will never know, Falling down, Falling into History, Headset♥, I don't give, Imagine, Let Go(nemyslím to CD), Make up, Move your little self on, not the only one, Oh holly night, Once and for real, the Scientist, Why, You never satisfy me,Adia,
      Některé co sem napsala už možná napsala i Janči...tak za to se kdyžtak omlouvám...
      • puspuspusinka

Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

ježiši děkuji moc vám oběma ste supééér hned si du dát do kupy celej svůj seznámek *14* takže mě tu už asi dneska nečekejte a nebo tu budu i při tom stahováku mojem !!! *1* *1* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Ale i tak si myslím že to nejsou ještě všechny....xD
    • jana291995

Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Já mám v telefonu tyhle songy-adia,
      alice,alone,bad reputation,complicated,contagious,d aydream,dont tell me,everything back but you,fall to pieces,forgotten,freak out,get over it,girlfriend,he wasnt,hot,how doest it feel,i always get what i want,i can do better,i dont have to try,i will be,im with you,innocence,keep holding on,kiss me,knocking on heavens door,losing grip,megamix 2008,my happy ending,naked,nobody´s home,nobody´s fool,one of those girls,runaway,sk8er boi,slipeed away,spongebob,take me away,the best damn thing,things never say,together,tomorrow,too much to ask,when youre gone,who knows...to byla makačka..
      A MP3 STAHUJU TADY-www.mp3.teledyski.info
      *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

Jééééžiši páááni to ti věřím že to byla makačka ježiši děkujííí děsně moc,...tvl lidičky já se normálně hrozně stydím =( já jsem měla v mp4 asi třičtvrtě toho co si mi sem vypasala mno du si to stáhnout a napísat si k některým ( k těm jednoduchým) akordy a hrát si je *4* tak eště děkují stašně moc moc moc *14*
        • jana291995

Re: Re: Re: Úkol pro Fans Avrilky !!!=)

ae to nemáš vůbec zač..ae ruka mě bolela dcl dost *4* stejně to nejsou upe všechny songy..asi před rokem sem se dívala a na jednom blogu byl upe celej seznam písniček..polovinu jsem vůbec neznala,a když sem si je stáhla,tak byly hezký..ae už si to nepamatuju *15*
  • kvatro

:)

Když bude Elis číst Prokletí Čachtické bestie, tak já si snad otevřu Tajemné povídky Vodňanské. *1*
    • xkostex

Re: :)

to ze ji budu cist to myslim vazne ale musim jeste docist Horory na dobrou noc coz by se spis melo jmenovat Jak se zasmat pred spanim *15*
  • sharpay1995

vs.

http://ileaks.com/popdivas/
    hlásn ěte pro Avrilku..:) Soupeří s Britney a Gagou..:) A zatím vyhrává, ale britney jí šlape na paty..:D
    • puspuspusinka

Re: vs.

Coooo? Britney ... No to si děláš Ehmmmm ... Du na tooo *15* *8* *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: vs.

Hotovo tve řeknu vám to snad ani není mozny že ma Brit víc hlasu jak Lochneska.... Ale jinak kdybych měla rozhodnout tak pro me je vlastně Brit lepší než lochnesska ale ani jedina nemá na Avril !!!!!!!
        • kvatro

Re: Re: Re: vs.

Míšo, koukám že si ten výaz Lochneska začala taky používat, Ten se k ní totiž hodí. *15*
          To že tady v tomhle hlasování je Lochness na posledním místě, bude možná tim že hlasovali pouze inteligentní lidé. *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: vs.

Jooo Lochneska je nej xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit