Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifinka7

???

čauky Avrilomaniací :), tak po dlouhý době sem zas něco píšu :D...nemáte prosím někdo nějaký new info o CD nebo prostě o něčem co se týká Arvilky?... *3* *3*
    • xkostex

Re: ???

cau *15* cd by melo snad vyjit posledni tejden rijnu nebo prvni tejden v listopadu tak snad to zase neposune
      • fifinka7

Re: Re: ???

no to doufam :)....už začínám šílet *5* ...a hrozně se těšííííím....by sme pak mohli udělat nějakou párty, jenom jakože tady z tý diskuze a celej večer by frčela jen Avril :)....a samozřejmě by zlatým hřebem bylo to nový CD :) *3* *1*
        • andrea3518

Re: Re: Re: ???

to je cool nápad ale jestli to posune tak tady už nebudu protože mě z toho odvezou do Bohnic a tam nebudu mít comp protože abych se s nim náhodou neumlatila *3* protože když si vezmete že to už je skoro rok co furt zveřejnujou že to cd bude tak už šílim *16*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ???

Wow ... BEST IDEA *1*
            No jako souhlasim, ještě jenom o pár dní to posune a jedu s tebou, ale kompa nějak propašuju ... *1* *1* Snad si neublížím ... *1* *1*
            Jakooo fakt už rok sme natěšený jak svině na CD, který ani newim jestly vůbec hodlá vyjít ... *1* *9*
            No tak snad už to konečně budee tutovka !!! *14* *4*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: ???

No tak to aby sis sehnala plyšáka velikosti busu ne?? *1* *1* *1* Chci vidět jak se ti vejde takovej plsyšovej medvídek do pokoje *1* *1* *1*
            • xkostex

dobrej napad zejtra to skusim
            • fifinka7

nebo ho mužeš nacpat do extrémě velkýho plyšáka :) *3*
            • xkostex

pojedu svama *15* a neni to jeji vina za to muze ta zasrana RCA! no a nevim jak do cvokhousu propasuju svuj mega komp uz jen ten monitor pod trikem by vypadal jako kdybych byla tehotna. no takze asi slohnu notas brachovi *15*
            • fifinka7

příjde mi to strašně krutý od Av, že to tak natahuje....možná jenom zkouší svoje fanoušky :D *5* *4* *1* *3*
  • puspuspusinka

Grrraaa

Tak tos zabil !!!!! xDDD Já tu šíleně chcípala !!!! xDDD
    • kvatro

Re: Grrraaa

No tak Kačka na tom asi bude podobně :o) Mě se v tom příběhu nejvíc líbí třímetrová zeď, dobrmani a hlavně Klaus s jeho pérem. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Grrraaa

Přesně !!! xDDD
  • Ramazzotti is the best !!!

Plně souhlasím Eros je velký Capo Mafioso !!!
  • AvrilQa273

I *14* Avril Lavigne...........
    • Re: AvrilQa273

já já já jenom já
  • segovesus

Fankluby

Kdyz se podivam na to, kdo tu ma nej fanklub, tak:
    1. Miley Cyrus ... 5690
    2. Avril Lavigne ... 4811
    3. Ewa Farna ... 2252
    • dianna114

Re: Fankluby

1.Miley Cyrus
      2.Hilary Duff
      3.Ashley Tisdale
      4.Avril Lavigne
      5.Zac Efron
      *1*
      • jana291995

Re: Re: Fankluby

co tady řešíte?..nechápu *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Fankluby

Neřeš to....xDD
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: Fankluby

O.k *15*
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: Fankluby

heled kdyby Avril hrále ve víc filmech a serialech,tak je prvni že:)...protože všechny co jsou nad ni hodně hrajou ve filmech a serialech:)
    • angel15

jo a to si zjistil jak?přidej si všechny zpěvačky do fanklubu a pak uvidiš ten rozdil:D
      • segovesus

Re: Re: Fankluby

O pár vláken níže se holky bavily, kdo má a nemá rad Miley a Ewu. A Avril tu mé rad každý.
        • dianna114

Re: Re: Re: Fankluby

Ale nevím,k čemu sem píšeš ty fankluby. *1*
    • dianna114

cože?? *1*
  • Parfém

Ahojky =) Ohledně parfému- v Německu bude už 7. července!! Počítám že v Čr tak o pár týdnů později..jako s Black Star..

Objevil se nový rozhovor... Opět se tam nejvíc mluví o Alence a taky o songu Alice =)
    http://www.youtube.com/watch?v= WKT9mJB7zng&feature=player_embedded

Ještě jeden rozhovor- (mluví se tam skoro o tom samém)
    http://www.youtube.com/wat ch?v=NgG5RNMnr60&feature=player_emb edded

Další skvělá zpráva- Avril se opět zúčastní projektu Race to erase a poslala zprávu:
    Jsem tak šťastná, že vás mohu seznámit s úžasným projektem, na kterém jsem se podílela poměrně dlouho. Nazývá se Nancy Davis Foundation for Multiple Sclerosis (Nadace Nancy Davis pro roztroušenou sklerózu). Milulý rok jsem jim pomohla finanční sbírkou a letos jsem nastoupila do představenstva. Roztroušená skleróza je zničující onemocnění, které postihuje především mladé ženy a já chci pomoci k najití léku! Chci, aby lidé měli tuto nemoc v povědomí. 7. května 2010 budu vystupovat na 17. výročí 'Race to Erase MS'. Prosím, podívejte se na jejich webové stránky a pokud můžete - pomožte. Podpořit můžete i na Facebooku (Facebook @ NancyDavisFoundation).

S láskou
    Avril

Mno a to je asi vše =) Tak se tu mějte *1*
    • Re: Parfém

Jááj zapoměla jsem na to,že Slovenské rádio zvěřejnilo žebříček 100 nejlepších ženských hlasů. Av je na 69. místě =) Pro informaci: Vyhrála to Pink a Avril předhonila např. Madonnu a Rihannu. GRATULATION *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Parfém

cože 69. ??? *7* *9*
        Sice jako nejni to nejhorší, ale sou to paka, Av by měla bejt mezi 10 nejlepšími nejlíp 1. *14*
        • xkostex

Re: Re: Re: Parfém

jo souhlas jako Av by mela bejt max na 3. miste
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Parfém

Mno a jo tak to jo *1* *1*
  • kvatro

Bye Bye

Tak dneska už končim. Zjevim se tu zase až zejtra. *15* *3*
    • xkostex

Re: Bye Bye

dobrou noc at te ufo napadne! *15*
  • je to rozmazlenej spratek kterej se potreboval zavazat aby pak mel z ceho zit je to ubozak
    • Určite *16* ja ju zbožnujem vôbec o nej nič nevieš tak sa nestaraj *16*
  • proc sem sakra nedate nekdo fotky z koncertu????sorry ale me se tam vybil fotak takze to bylo docela zajimavy!!!a ten koncert mohl bejt trochu delsi,ze jo???
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
    • Re: AUTOGRAMY!

maš i zpěvačky ?jako třeba Avril,jojo,Britney?jestli jo co za to !!! *3*

mam zajem o autogramy *14* *14* *4* *4* *14* *3*

To je super takže máš Beyonce,nebo Avril,? *3*
      • Re: Re: AUTOGRAMY!

ne ale chtela bych *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit