Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:)

Ve VIP zprávách na Primě
    31.1. byla zmínka o Avril. Nějak takhle: "zpěvačka Avril Laviň, šokovala sbvé fanoušky, ve svém novém klipu se objevila pouze ve spodním prádle. Skejt vyměnila za župánek." "tak co pánové, podívejte se ještě jednou, pěkné že?"

Pěkné no.. *14* *15*
    • sharpay1995

Re: :)

Héj..., ale já to celé zkoukla a vůbec jsem to tam nezaregistrovala..:D Dej mi sem odkaz prosím, a přesný čas kdy se tam o ní mluvilo..:) *3*
      • kvatro

Re: Re: :)

http://www.iprima.cz/videoarchiv
        V IP zpríávy 31.1.2011 je to tam asi od deváté minuty, hned za kondomama s královskou rodinou. *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :)

jo... už to mám..! Minule sem omylem neotevřela 31.1 ale 30.1, to tam potom můžu hledat no..:D Ale jinak.. no jakože opravdu dlouhá znímka, tak ale aspoň něco no..:D
    • sharpay1995

Tak co pánové?? A dámy jako ne? No tak jako... i dámy mohou říct pěkné..!!!!!! :D *14* *14*
    • xkostex

vzdit tam o ni mluvi ani ne pul minuty *9* *15*
  • xkostex

:-*

dneska sem si konecne koupila CD Goodbye Lullaby a ted ho tu posloucham aaaaaaaaa sem mega happy!!!!! *14* *14* *3* *15*
    • thenilly96

Re: :-*

ja jsem moc lina si ho kupovat, proto jsem si ho v patek obednala na internetu a vcera mi uz prislo *14* *14*
    • vterinka

Re: :-*

jůů a kde? .. mamka zítra možná jede do Tesca, tak ji říkám at se tam na něj koukne! :D
      • kvatro

Re: Re: :-*

Myslím že v tom Tescu to CD mít stejně nebudou, tam maji aorát nějakou trapnou českou tvorbu. *15* Od Káji Gotta až po další... Sem tam skoro každej den a nikdy sem tam nějaký CD pořádných cizých interpretů neviděl. *13* *5*
        • vterinka

Re: Re: Re: :-*

jáviděla v tescu cd TBDT ... a i od Kikeho!!! obě poslední cd, tak vím ne?!
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :-*

Možná jsou Vás líp zásobený. *15*
        • xkostex

v tescu maj sami vykopavky! a nebo Justinku Bobrovou Milcu Cyrus a taky kraviny
      • kvatro

Re: Re: :-*

Já teda CD ještě nemám, ale ani u nás v Tescu jsem ho neviděl. *13* Až někdy pojedu do Prahy, tak zajdu do Bontonlandu, tam ho budou mít určitě. *3*
        • xkostex

ja ho koupila v Pardubicich v Music Shopu a ve viloze meli uzasnej plakat jak ja bych ho rada slohla *14* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :-*

Stačilo při kupování toho CD udělat smutnej obličej a požádat že chceš i ten plakát co je za výlohou. *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :-*

jo ale bouzel sem nemela cas ji premlouvat mela sem jen 15 minut *9* kurva to mi pripomina ze sem ji mohla podplatit
            • vterinka

aha, tak díky za info .. :-) ... po zkušenosti s Mirem si nedělám iluze, že by tam bylo! :D:D:D ..... nooo třeba by i ho i ta baba dala xD
            • xkostex

no kdyby tam byl nakej chlap a ne ta divna zenska co tam sedela a cumela tak klidne
  • puspuspusinka

Tsss

Já se na to nemůžu dívat ... Kačko ty uchylo jedna nesváděj si tu tátu !!! xDDD že se nesrydíte !!! XDD
    • kvatro

Re: Tsss

Já snad něco dělám? No řikám, úchylka Kačka dělá ostudu až to mlátí dveřma. :D
      • puspuspusinka

Re: Re: Tsss

Co sme to vychovali ?? xDD S tím dalším to bude muset být lepší !!! xDDD
        • kvatro

Re: Re: Re: Tsss

Já fakt nevim co jsme to vychovali. :D Půjde na převýchovu do kláštera, předevčírem jsem tam byl, tak jsem jí to tam mohl domluvit. Tam by jí dali Romana....
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Tsss

vy ste na mě hnusní! xDDD
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Tsss

vím a taky za tím nebyly "xDDDD" :D takže v klidu :D*
            • kvatro

No hele tohle jsem tu už jednou slyšel.... Ale zatim ne od tebe, takže pozor na to.
      • vterinka

Re: Re: Tsss

Nejsem ostuda, já se za to nestydím! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to víte, je jaro :D:D:D a tohle je nic, s kámoškou jedem větší bomby! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Tsss

Nojo na tebe leze jaro xDD Tak si úchyluj na jiných a né na tatínkovi ty nestydo xDDD
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Tsss

No správně, ať jde někam jinam. Tady jsme pouze slušná společnost. Ale řeknu ti, to jaro tý Kačce fakt leze na mozek. :D To co tu dneska předvádí.
            • vterinka

No vidíš, aspon jsem tě zas něčím překvapila. :D .... Super, dobře děláš, že si to značíš! xD
            • kvatro

Tvoje typické narážky, které jsem zatím neslyšel. Já si to někam poznamenám. :o)
            • vterinka

vy mě vyhábíte? cccc! :D::DD .... já ti dám leze na mozek! :D:D:D:D ... jen mě asi ještě stále neznáš :D:D:D to jsou mé typické narážky :D:D:D ... jo a ty mi mluv, že sji slušný! :D ha ha ha xD
  • Ahojky, kdyby někdo měl zájem o nějaké CD,DVD, knížky v angličtině Avril Lavigne nebo jiné/jiného zahraničního interpreta, tak mi můžete napsat na mail PetraPresley@seznam.cz :)
  • nejsi ,dobra

Maš nudné a děsné klipy!!!
  • je teda těhotná??

Ahoj.Nevíte někdo jak je to s tím že je Avril těhotná??? *14*
    • Re: je teda těhotná??

Já si nemyslím že je těhotná, založiila jsem na oficiálkách téma a všichni píšou že nejni, navíc její turné - neruší se !!ZATÍM!! a těhotná tam určitě nepojede, podle mě je to drb, navíc takovýhle zprávy se už objevili v 2006 takže já myslim že to bude zas nějaký blbost, víte o kolika celebritách se píše že sou těhotný a nakonec je to vždycky jen hovadina ;) *15* *9*

Ano takyjsem o otm slyšelaaa *10*

neni těhotná *1*
      • Re: Re: je teda těhotná??

noo ,ale není těhotnáá přece to narafičila neee *4* *4* *4* *4* *4*
        • Re: Re: Re: je teda těhotná??

jo avril to udělala schválně kuli paparazi a nachytala je tagže těhotnáý neni naznamená že gdyž má v domě dětskej pokoj že je hend těhotná *3*
      • Re: Re: je teda těhotná??

Ano....Avril je těhotná....mám i fotku *3*

tag já nevim ale gdyž sem si to napsala na blog tu otázku tam mi tam lidi psali že ne že mluvila v rozhovoru a řikala že ne a neci jí nevěřit ale nevíím samozřejmě proti tobě nic nemáám *3* *3*

Ivet : mohla bys mi tu fotku poslat ??
          jestli jo tak danke, pretoža tomu neverim *3* *14* *16* *8*
          • Re: Re: Re: Re: je teda těhotná??

Ona je těhotná ?
  • ddddd

No já Avril nemusim připadá mi ,že je Scene nebo EMO a tyhlety styli nemusim neboli nesnášim a taky se mi do Avril líbí jen pár písniček Girlfriend je od ní nejhezčí.Ale hraje si na to čím neni.
    • angel15

Re: ddddd

mileyhaylin ...jo podivej se na všechny fotky co má a v čem chodi a pak něco říkej...stejnak to nechápu,když nemam někoho v oblibenych osobnostech,tak proč chodit na jejich diskuse??tohle ja nechápu...mě se libi třeba jedna nebo dvě pisničky od interpretu kterejm nefandim,ale to neni duvod jin na tu diskusi a napsat co se mě nelibi na ty sobnosti ne? my co fandime těm lidem,tak se nam liběj a inspirujou nás a tak a vy přídete a všechno akorád kazite...stejnak když to tu napišete nic tim nezměnite jen vyprovokujete ty co tu osobu maj rádi a je jasny,že ji pak bráněj
      *3* sry je to moc dlouhy *1*
      • sharpay1995

Re: Re: ddddd

Výborně řečeno!!!A neomlouvej se že to je dlouhý, to vůbec nevadí!! *1*
    • avrilka-aja

Re: ddddd

Promiň!Ale tohle jsem si ze začítku myslela taky!Podívej se na:http://avrilka-alik.blog.cz/0906 /vracim-se s vy ostatní taky co si tohle myslíte!Snad změníte názor!
      • sharpay1995

Re: Re: ddddd

prosimtě napiš ještě jednou tu www adresu..!!
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: ddddd

Prostě tu adresu okopiruj!A nebo

Avrilka-alik.blog.cz

A je to poslední článek.Aspoň myslím....Jmenuje se to Vracím se!
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: ddddd

Díky! víš já sem to skusila skopírovat akorát že to v tom tvým příspěvku asi není celí...!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: ddddd

Není zač!!! *1*
            • avrilka-aja

Tak děkuji!
            • sharpay1995

jo ten článek má něco do sebe! A je sto pro pravdivej!!! Je to pořád jedna a ta samá žena, ať už má hnědé nebo blond vlasy!
            • avrilka-aja

Aha!Tak to jo!Co si otom myslíš?
  • danielka1996

nové CD

sice nevim kdy má její už črtvrté album vyjít,ale můj bratránek sehnal už tři písně,prý jsou z toho nového CD a jsou takový romantický a vcelku krásný
    • cara

Re: nové CD

=))Já SE MOC těšíM NA TO NEW CD! :-))
  • acdz24

DVD

Super DVD ze starých dobrých času..Live in Seoul...chybělo v diskografii tak sem ho přidala. Jestli jste ho někdo viděl napište názor prosím. *4* Já myslím že je skvělý zvlášť vzhledem ke starým písničkám! *14*
    • jana291995

Re: DVD

jooo,to je supéér,ale podle mě dcl malý podium...ae Av semi tam líbí..ale co mě štve je,že na televizi mi jde DVD černobíle a na PC barevně,ale bez zvuku..nějaké posratéé *15* a je to originálka..jo a máte LIVE IN TORONTO?..to je boží,včera sem se na něj koukala!!!! *14*
      • jana291995

Re: Re: DVD

no,hele a ono se taky hoodně psalo,že na Torontu mají být nějaký bonusy,ale nakonec tam nic nebylo...to si pamatuju!! *4*
      • acdz24

Re: Re: DVD

Toronto mam. Je taky super!!!Už ani nevím kolikrát sem ho viděla *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: DVD

Toronto?? tak jestli tady někdo řekne že nemá Toronto tak ho asi zabiju...xDD Né...ale jinak...Live in Toronto je upe boží....viděla sem to tak 25x a to nemyslím obrazně...xDD
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: DVD

souhlas live in toronto je fakt bozi *14* *1*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: DVD

myslím že i DVD z bonusovky MY WORLD je skqujelí :).....a Soul taky......ale Toronto je opravdu show jak má být :D
    • xkostex

Re: DVD

je bozi *14* *1*
  • sharpay1995

pomooooc

Tak děcká....zádám vás o pomoc jakož to odborníky na primáty....potřebuju aby ste přijeli knám do školy...máme tam totiž jednu Gorilu( vážně...naší zástupkini říká celá škola gorilo, dokonce i někteří učitelé...xD) tato gorila je velice agresivní...zvláště teď když máme na škole skoro každý den policajty... *9* *9*
    • xkostex

Re: pomooooc

kdy mame prijet? a proc tam mate polise?
      • sharpay1995

Re: Re: pomooooc

přijeďte kdykoliv....a Proč je tam máme...tak dnes například proto že se u našich děcek našlo 35 gramů trávy, před dvěma týdnama kvůli bitce co byla před školou, na kterou čumělo tak asi min. 100 lidí a museli to rozpouštět policajti bo učitelky na to nestačily..xD...No co víc ktomu říct...xDD
        • xkostex

Re: Re: Re: pomooooc

fajn holky kubo kdy vyrazime? jo a to tam musite mit veselo co? tohle se u nas nedeje aspon ne u nas mozna na stary *1*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: pomooooc

no jo...veselo máme až dost...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: pomooooc

kamaráde....pokud jsi nikdy neviděla naši školu v akci, tak neříkej jaký to je....xDDD protože my sme prostě...ehm...xDD
            • angel15

Re: Re: Re: Re: Re: pomooooc

nechte toho netahejte do toho učitelky a učitele:)..ja bejt zastupce a jezdit tam policajti,tak tam bude pořadnej fičák:D...protože to co se děje všude ve školach je otřesny,jak si žáci dovolujou a rvou a šikanujou:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit