Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:-P

To že čtvrté album vyjde v březnu 2011 je "matematická jistota" uvidíte proč *15*

Let go vyšlo v 06/2002
    Under My Skin 05/2004
    The Best Damn Thing 04/2007
    4.??? 03/2011

Každé další album vyšlo o jeden měsíc dřívě než to předchozí 6>5>4>3 ale počet let se s každým dalším zvyšuje, dřív to bylo po dvou letech, potom po třech a teď po čtyřech.
    To znameá že páté album vyjde v únoru 2016 *1*
    • vterinka

Re: :-P

ty seš dobrý týpek! Tak to je náhoda jak nwm co!! Ale doufám, že to s tím pátým albem nebode dle této statistiky, ale že výjde dřív! *1* *1* *1* *14* *3*
      • xkostex

Re: Re: :-P

twl tak tohle je fakt good ale pokud fakt na to 5 budem cekat takovou dobu to potes:D
        • sharpay1995

Re: Re: Re: :-P

jééj... ak to je dobré mno...:D :D to sem si nikdy neuvědomila, že se to takhle po měsíci posouvá...:D :D Ale to 5. album... no... nestraš prosimtě...:D 5. z té statistiky prostě vybočí mno...:D :D
    • fifinka7

Re: :-P

*1* to je dobrej postreh :D....ale jako pět let na další album čekat nebudu, to se radši pujdu bodnout *1*
  • kvatro

News

New Album Is Going To Be Released 8 March 2011 ! New Official Website/Album Cover

more here: http://www.avrillavigne.com/
    • acdz24

Re: News

páni!!!konečně...a ještě tak hezký...
    • vterinka

Wow to je bezva!!! Krásný obal, už se moc těším na písničky!! Jůůůva jak já se těším!! *14* *14* *14* *14* *3*
    • sharpay1995

Héééj... tysi mi to vzal... zrovna sem to tady chtěla napsat..:D :D Ale jinak jes super že už máme přesné datum a ten obal je skvělý...:)
      • xkostex

Re: Re: News

jeee twl ono vyjde na moje narozky!! boze to bude nejkrasnejsi darek *14* *14*
        • kvatro

Re: Re: Re: News

To já mám narozeniny o týden později, tak jsme na tom tak nějak stejně. Aspoň si uděláme na narozeniny radost. *4*
        • fifinka7

Re: Re: Re: News

to se máš *4* ....já mám měsíc a den před svátek, ale to je nic moc no *9* ....ale už se těšíííííím *14* *14* *15*
    • fifinka7

aaa já se picnu, krásný obal :) *14*
  • vterinka

Fotka

No to stou fotkou, ted sem si ji měnila, zas abych si ji kvůli vám měnila. *15* *15* *15* *15* a kdy že to bude vyhlášeno? *15* *15*
    • kvatro

Re: Fotka

Co bude vyhlášeno? Mám v tom hokej.
      • puspuspusinka

Re: Re: Fotka

No to se máš já v tom mám fotbal ... *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Fotka

No a já volejbal...:D A Elis ten basket, že Míšo..:D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Fotka

Nene, Míša má z toho Famfrpál, jako správná čarodějnice.
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Fotka

No dyť říkám fotbal jenom sem zapoměla dodat tam ty košťata ... *15* *15*
      • vterinka

soutěž o nej fotku
        • sharpay1995

Helé... až zítra..! :D
    • puspuspusinka

Re: Fotka

Noo mezi 31.12 a 1.1. ... vyber si kterej den ... já ještě dneska a Hanča až zejtra myslím .. *15* *15* *15*
      • vterinka

tak já hlasuju pro dnešek, ale od osmi tu nejsem 100%. A kdo to vybírá? *15*
        • puspuspusinka

Tobě něco spadlo na hlavu coo??
          Tady nejde o soutěž ... ale o to udělat si profilovku se jménny naší party... *15* *15*
          • vterinka

ne, jen jsem byla krapet mystifikována po kratší nepřítomnosti, ale vy ste mě na to neupozornili předem, já o tom jako o soutěži mluvila od začátku a vy nic a pak mi řekneš, že mi něco spadlo na hlavu *15*
            • puspuspusinka

NOoo a třeba taky neee ... třeba si šla jenom umejt ruce do elekritckého porudu ... *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Míšo: rači ne *15* *15*
              Míšo: tak mi je pojd ukázat, pak ti možná dám za pravdu *1* *1* *1* *1* *1*
            • kvatro

No tak to možná spíš na tebe přistáli ty plechovky s barvou na schodech.
            • puspuspusinka

Njn ... mě neřeš ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Znělo to jako když padá po schodech taška s nářadím. *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
              Tak tohle mě dostalo totálně... *15*
  • jana291995

Ahooj

Ahoj lidííí...=) snad se nezlobíte že sem tu hoodně dlouho nebyla,ae nějak sem nestíhala *1* ... ae už jsem tu,snad neva že sem se sem tak vetřela *1* jak se máte? a co nová písnička,líbí se Vám? mně hrozně moooc.. *3* u aby bylo cédo,bude to určo mooc dobrý CD..no a jak s emáte a tak? já mám tento týden praxi,tkže jedu na dvanáctou do školy a dneska jedu vyjímečně autem,tkže musím být už o půl 10 nachystaná,tkže se nemůžu moc rozepisovat *15* tk se tu mějte,a já azse přijdu.. až přijdu ze školy..tk papaááá *14*
    • Re: Ahooj

Nemůžeš se rozepisovat joo??? *15*
      No to koukám, ... vůbec si toho moc nenapsala a všechno v pohodě nebooj *15*
  • kvatro

Návštěvníci - část první

Havířov 09:30
    Jednoho dne, bylo to právě 21.12.2012, Přišel Havrance Kumburkové dopis. Stálo tam, že jako tajná agentka byla spolu s Klapačkou Příšerovou vybrána na důležitou misi. Týkalo se to přistání vesmírné lodě na území vojenského újezdu Brdy u Příbrami. Vláda České republiky obdržela nedávno z vesmíru zprávu o jejich návštěvě.

Příbram 17:20
    Každý už netrpělivě čeká příletu mimozemské lodě. Této veliké události se účastní naše dvě agentky, prezident ČR Santa Klaus, David Dráth a premiér Pačes Nečas. Zčistajasna se obloha zatemnila a už je vidět jak mimozemská loď přistává. Z boku byl obrovský transparent. Stálo tam: Nečas, smrdí mu vocas. Rath nebude nás sráth. Vysouvají se schody a vycházejí dvě zelené postavy.
    My být Klike Vyklepias a Kadík Péro Šmajda z planety Kellys Koštěmet. Přijeli jsme si pro Ejvril Laviň, říká menší z miozemšťanů. Zrazu mu přiletí pohlavek od většího mimozemšťana. "What The Hell!, řiká se Avril Lavigne!". "Kolikrát sem ti to řikal? "Poslouchej ušima a ne tou svou zelenou prdelí!" "Každý, kdo na planetě země říká Avril Laviň je náš špion, ale to oni zatím neví". Poučuje starší mimozemšťan mladšího.
  • xkostex

sorry

lidi sorry ze sem tu vcera vecer nebyla ale sla sem s tatou nachvilku k johanu ale nakonec sme tam stravili asi 6 hodin *15* a hlavne se omlouvam mise budu tu dneska pokud se vcas dostanu dom *4* jo a k tomu klipu boze ten je tak boziiiiiiiii!!! *14* *14* to je ten nej klip co sem videla! jo a k tomu Bilemu domu. zadni ovladnuti nebude! a pokud jo ja si zavolam Kaspiana s celou Narnijskou armadou!
  • puspuspusinka

Vy ste hnusní ... =(

Vy ste dneska milý jak osiny v prdeli ... *15* *9*
    • kvatro

Re: Vy ste hnusní ... =(

*15* Pokial sa ti to nepači, choď sa zveriť do spovednice. Otcku reverendovi možes povedat svoje želanie aby sme neboli hnusny. *15*
      • vterinka

Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

otázkou zostavá či jej Boh vyslyší xD
        • kvatro

Re: Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

Pokial nie, bude sa muset dat na Budhismus, vyzkúšat iného Boha, ktorý ju možno vysliší.
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

hlavne ať sa nedává na islám, lebo by nás všetky postrieľala :D
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

xDDDDDDDDDDDDDD jááj :D my máme dosť! :D:D:D
            • kvatro

Vo menu Allaha vás musim postrielať. Allahu zišli my vláhu. *15*
    • vterinka

Re: Vy ste hnusní ... =(

xD nie, my sme sa iba dobre vyspali :D:D:D
      • vterinka

Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

nebor to vobec nijako osobne :-)
        • kvatro

Re: Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

To same som tu písal už včera. Ať to nebere osobne. Zrejmo sa ji to v mozgu nezapísalo. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Vy ste hnusní ... =(

Preto to tu píšem eště raz :D
            • vterinka

hej hej :D a čo by som pre Mišku nezrobila :D
            • kvatro

Pre niekoho je nutno to zopakovat' viacekrát. *15*
  • kvatro

:o)

Dneska už tady budu končit. Takže ahoj Kačko, měj se hezky a dobrou noc. Snad zase zítra.
    • vterinka

Re: :o)

Škoda :-( .. Tak se měj krásně, dobrou noc, ahoj :-))) ... zítra ;-)
  • nejlepší

Avril je nejlepší spěvačka na světě i v oceánech no a prostě v šude!!!!!Mám její cd UNDER MY SKIN a je fakt superrr!!Áje je prostě nejlepší 1!!!!!
  • radule

coze?

achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7*
    • ilze

Re: coze?

Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7*
      • scrow

Re: Re: coze?

neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit