Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Společnej Příběh !!!

Avril and Paris a jejich konec přátelství

Avril:(jde na oběd do mekáče a potká Paris) A jéžiš co ty tu děláš. Zkazila si mi chuť k jídlu!

Paris:Hmm... ty mě víc chtěla sem si dát steak na růžovým tácku!

...další... *15*
    už se těším až se všecky vrátíte a začneme !!! *15* *3* *4* *14* *14*
  • Ahojky! =)

Ahojky..:) Nějak jsem si začala oblibovat Avril. *4* Má úžasný písničky.. *4* *14*
    • Re: Ahojky! =)

No to brzy Zuzi *1*
      • xkostex

Re: Re: Ahojky! =)

*15* super dalsi fanousek
        • Re: Re: Re: Ahojky! =)

Míšo, já za to nemůžu.. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

Ok..Děkuju.. *1* *4*

Jo a máme i svoje méno jsme parta BTA = Best Team Avril ... a máme i blog ... www.best-team-avril.blog.cz
            Jen škoda, že ste se na něj všichni vykašlali *9*
            Já wím sama tam nicmoc nepřidávám, ale já nwm co bych tam dala všechno ste zastali vy ... a teďka ... *9*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

fajne nebudu se vam do togo srat a stahovat budu az zejtra det uz to de pomalu
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)

Manžo nepleť se do soudní hádky a rači stahuj stahuj *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

hey ty zla holcicko neser mi manzilku manzilko neser zlou holcicku holky neserte se obe

Ne nwíme, ty zlááá holčičko, nic newíme, jakmile nás kritizuješ sme hluchý a slepý ... tě nevnímáme ... mi si tu píšeme skvěle a vše se týká Avrilky ... tak se di vyspinkat z tý opice jo? *7*
              *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • sharpay1995

Však víte jak sem to myslela...

A zase sme u toho, že Hanča jenom kecááá *1*
              A je to pravda. zase si to potvrdila Hančoooo... *1* *1* *1*
            • xkostex

samozdrejme manzo mi o ni mluvime porad takze hani nekecej! *15*

JO??? *7*
            Zajímavý a kdo teda za to může??? *7* *1*
            Já snad??? *7* *1*
            Mno tak aspoň žes na to vůbec přišla... budeš semka s námi chodit že jooo??? *14* Avrilka je úžasná a super a pro mě nejlepší (mám jí s Ashleynkou na 1. místě - nemůžu se mezi nimi rozhodnout, obě miluju až k zbláznění *14* ) A my tady tě o tom přesvědčíme *14*
            Musím ti říct že tohle je jedna z nejlepších part na světě... miluju i tebe a Kajušku a holky od Vashley všechny,... ale tohle je asi moje nejlepší partička,... chodím teda chodila jsem sem příšerně ráda vážně mooooc ráda, a milowala sem to tady, ale pak začaly ostatní sem míň a míň chodit, a mě už to tu tolik nebaví ... *9*
            Tak doufám že sem budeš chodit taky ty ... aby to tu nabralo novej směr ... a Hančooo... copak tu nemluvíme o Avril? My tady o Avvrilce mluvíme neustále ... jen o ní ... tak promiň že se chceme zasmát a vymýšlíme ulítlý témata na cestu za opičkama, ale pořád se to týká Avrilky i když se tam její méno tolik neobjevuje ... je to jedině o Avrilce !!! *14* *14* *14*
            Diť je to diskuze o ní ... mluvíme a sníme tady jenom o nííí... *14* viť manžííílkooo ... My u ní chceme i bydlet ... *14* *14* *3* *14* *14*

Mno konečně taky nekecáš ... *1* *1*
            • sharpay1995

my víme všechno a ještě víc...xDDD

Tak stačí se nás zeptat, mi víme všecko ... *1*

Ne, ty za to určitě nemůžeš.. *4* Tak dobře, můžu za to já.. *1* *3*
              Tak já nejvíc chodím na diskuzi Nessynky, ale budu se snažit chodit i sem, jestli budu moct.. *4*
              Ale, musim si sehnat co nejvíc informací o Avril, abych nebyla pozadu.. *1* *4* *14*
  • puspuspusinka

Haaa xD

Tak a teď mám nejlepší profilovku ... *15* *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Haaa xD

No to je dílo, kde si prosimtě zchrastila. Moc pěkný. *14* *14*
      • puspuspusinka

Re: Re: Haaa xD

To bys chtěl vědět co?? Našla *14* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Haaa xD

Kecy. Si projedu google. *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Haaa xD

Sakra ... *15*
  • kvatro

:o)

Milá děcka na chvíli vás opustim, jdu se vykoupat a potom se podívat na něco v TV. Okolo 20:15 jsme zpátky. *3* Míšo zatim tady můžeš debatovat s tim mývalem Kačkou. *15*
    • vterinka

Re: :o)

mýval Kačka ve třičtvrtě odchází na sp a vzhledem k tomu, že tatka jde zítra do práce, tak se dneska už na pc nedostanu :(
      • puspuspusinka

Re: Re: :o)

Na jaký SP sakra???
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

no Superstar ne?
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Superstar, vždyť je to už trapný. *15* *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

Taky bych řekla...
    • puspuspusinka

Dobře ... *4*
  • puspuspusinka

Ehmm

Míšo, kdyby nevyšel ten výlet nebo ták, tak nějak 24.6. Bo ták budu v Příbrami jedeme tam se školou na exkurzi xDD
    • kvatro

Re: Ehmm

Výlet vyjde. Míšo, a kam že to jedete? Do hornickýho muzea nebo dokonce na Svatou Horu? :o)
      • puspuspusinka

Re: Re: Ehmm

Co já vím to se dozvíš pak jen kdybys měl čas ták bysme se mohli potkat :))
        • kvatro

Re: Re: Re: Ehmm

Já právě čas mít asi nebudu. Jedině že byste opravdu jeli na tu Svatou Horu, tam totiž dělám průvodce. :D
  • bambusanka

:D:D

Tak jsem zase "pár" věcí přidala na blog :) *1*
  • bambusanka

No to teda jako co?=D

Twl si děláte ... pr...l... *1* *1* *1* Já přijdu a taký slohy tady =D Někde sem se teda fakt pobavila... Jo a srry že jsem tu nebyla..ale víte co asi způsobí koule z fyziky =D=D Tejden zaracha + žádenj PC + žádná TV + žádný kámoši .. zkrátka jen škola a škola a škola.. =// Ted jsem tu ASI ještě tajně =D=DJinak AV je 12 nejvyhledávanější celebritou z roku 2009 =) GRATULATION!! *14* *1*
    • sharpay1995

Re: No to teda jako co?=D

no nééé...kdo se nám to ukázal...xDDD A jaké slohy...no co říct...prostě sme se tady trochu vyřádily no...a hlavně včera večer, žhe...xDD Až 12.???? no tak....to se musí tento rok zlepšit...xDDD
      • xkostex

Re: Re: No to teda jako co?=D

presne vcera byla prdel *1* *1* a musi se to zlepsit *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: No to teda jako co?=D

ani nemusí pro mě je a vždycky bude na 1. místě ve všem !!! *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: No to teda jako co?=D

pro me taky *14*
  • xkostex

:D

hey michale dneska sme meli o slohu konecne nakej normalni ukol *15* meli sme popsat bud: jak spravne nasednout na lopatu nebo jak se starat o trpajzliky a nebo jak se nechat sezrat drackem *15*
    • kvatro

Re: :D

Příště by si to ta čertova babička rozmyslela dávat takovýto slohovky. *1*
    • kvatro

Re: :D

Normální úkol, leda tak pro Bohničáky. Učitelka vám měla ve školní kotelně předvést jak se nasedá na lopatu. A šup s ní do kotle. *15* *15*
      • xkostex

Re: Re: :D

nahodou to byla docela prdel nase skupina si vybrala toho draka ti to sem klidne napisu co vymysleli *15* jo a skolni kotelnu asi nemame nebo o ni aspon nevim *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: :D

Zapomněl sem že tam kotelnu nemáte. Před každým vyučováním si rozfěláte uprostřed třídy ohniště. *15* *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: :D

*15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a pak si kolem sedneme jako 12 mesicku a tech nadbitechnych 10 + jedna uca maj smulu *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: :D

hey to znam to meli myslim ze 3taci na akademii a my se u toho valeli smichy *15* jen to melo stastnej konec. jako moje nejoblibenejsi pohadka je O ztracene lasce ikdyz to je serial a je to spis tak trosku fantazi. jo a jeste jedna ale ted si nemuzu spomenout *9* *15*
            • kvatro

Ale znám to, jenom si to pamatuju tak nějak útržkovitě. *15* *15*
              Moje neoblíbejneější pohádka byla nějaká bouda, budka. No prosim už zase nevim jak to bylo. Zvířátka se nacpali do nějaký boudy apotom tak přišel něšjakej medvěd a celý to tam zboural. *15* *15*
            • xkostex

*15* teda cim ses starsi tim min znas pohadek *9* jak tohle zna skoro kazdej dokonce s timhle nametem byla i reklama myslim ze na albert *15*
            • kvatro

No to neznám. až teď mi něco řiká, že sem to už slyšel. *15* *15*
            • xkostex

ty neznas pohadku o Marusce kterou Holena a macecha poslou v lednu pro jahody? a ona se vyda do lesa asi nevedela ze existuje obchodak a v tom lese u ohne potka 12 dedku?
            • kvatro

12 měsíčků hmm. To už nevim o čem je. *15*
  • kvatro

Ve vzkazech máte ode mně překvapení.
    Ale kdo se tu dneska neukáže, má prostě smůlu. *13*
    • puspuspusinka

Hezký překvapení, děkujeme za snahu ale já a Elis už to překvapení rozbalily dřív ... tos to ejště ani nevěděl ... *15* *15* *15* *15*
      • kvatro

Beru to jako odplatu za ten můj vtip. *15*
        Ale až budu mít něco příště, tak vás dvě vynechám. *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :o)

Nee to teda nee ... neříkám, že si neporadíme, ale teď sme si konečně kvit, takže žádný vynechávání ... *15* *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Budete mít co dělat! aby jste se smazaly z mé černé listiny. *15* *15*
            • sharpay1995

Méšane.. tatínku... to bylo opravdu milé překvapení...! :)
            • puspuspusinka

Tak to mě dostaloo *15* *15* *15* *15* *15*
            • xkostex

no momentane primalex a rozprasovacx abych se mohla obarvit na bilo
            • kvatro

Černá ovce na černý listině. Co bys chtěla? *15* *15*
            • xkostex

hey a co ja???
            • puspuspusinka

Sakra a já myslela že štěňátko platí na všechny ... proč si asi myslíš že mám počítač na víkend ... na mýho taťku jentak něco neplatí ale moje šťěněčí oči joo... *15* *15* *15* *15* Jinak no proto ... ty seš taky na mojí listině každou chvíli kvůli hádkám ale nevydržímš tam ani 10 minut ... *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Jestli nějaký tyhle holčičí roztomilý kukuče na někoho platí, tak já to nejsem. Za čas na té černé listině stejně nebudeš. Protože ti vždycky odpustim. Takže to ani moc neřeš. *3*
            • puspuspusinka

Stačí jeden roztomilý kukuč mýma modrýma očima, abys smazal alespoň mě??? *15* *7* *7* *7*
  • kvatro

Na obrázku Míša s Elis *15* *15*
    • puspuspusinka

Bože bože bože ... co sem komu udělala ... To si jako z nás dvou děláš domácí mazlíčky?? *15*
      • kvatro

Nee *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit