-
novinky!!
našla sem pár novinek!a dám to všechno do jednohu článku!!
1.Evan Taubenfeld, bývalý kytarista a dobrý kamarád Avril, prozradil pár informací o novém albu Avril.
Řekl, že jeho nejoblíbenější písnička z nového alba je skladba s názvem Gone, kterou společně s Avril napsal.
Dále řekl, že to album je jedna úžasná skladba za druhou.
"Deryck jako producent udělal kus skvělé práce na skladbě Everybody Hurts a Avriliny vokály jsou kouzelné."
A nakonec Evan prozradil, že Avril se bude podílet na další skladbě z jeho debutového albumu, ze kterého už můžete znát například písničku Evan Way.
2.>>Jedeš na světové turné. I teď budeš cestovat z kapelou?
Avril: Ne. Teď budu cestovat vlastním autobusem. Vybavili ho přesně podle mřch představ. Už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším.
>>Na jaké překvapení se na koncertě můžou fanoušci těšit?
Avril: Představte si-budu tancovat. Minimálně ve čtyřech skladbách. Trénink jsem brala vážně a ze začátku sem musela tvrdě pracovat. Teď už si to ale užívám.
--------------------- ----------------------------------- ------------------------
>> ;Myslíš, že by si zvládla i choreografii z videoklipu Girlfriend?
Avril: Jasně! Tak moc jsem trénovala, že bych to dokázala kdykoliv předvést.
>>Existuje ještě něco, čím by jsi dokázala své fanoušky překvapit?
Avril: Možná to, že umím být stydlivá a tichá.
>>Kdy jsi jako z divokých vajec?
Avril: Když jsem se svými nejbližšími. To se nemůžu zastavit-jsem hlasitá, mám bláznivé nápady a jsem pro každou srandu.
>>Takže přece jen se z tebe nestala dokonalá dáma!
Avril: Vůbec ne! Ano za poslední rok-dva jsem se opravdu velmi změnila. Navenek jsem se stala ženštější, ale moje mentalita zůstala stejná. Například ráda nakupuji, ale absolvuju to už bleskově. Navštěvuji salony krásy, ale jen když mám na to chuť. Dívám se na spousty filmů pro hoky, ale přitom miluju i Borata. Vůbec si nerozumím s počítačem a žvýkačku žvýkám jako chlapi! Jsem pořád super, ne?
>>Co na to říká manžel?
Avril: Právě proto mě miluje. Vůbec netouží po tom, aby jsem se měnila. Doufám,že i fanoušci -
-
Re: novinky!!
už se nemužu dočkat na naši prdlou Avril:D -
-
Re: Re: novinky!!
Přesně tak...xD *14* *14*
-
-
Óóóóóó´....my goot!fAKT BOMBA! Avril tancovat jo...tak na to se hodně těším!!! *14* *14* -
máte někdo doma tohle DVD?já je vidím poprvý!!xD *1* http://livemusic.erik-burggraaf.com /dvd/avril%20lavigne/Avril_Lavigne_ Live_in_Korea_Jan_27th_2003.jpg -
-
Re: Re: novinky!!
asi to nejde otevřít žhe?SAKRÁÁÁ *5* -
-
Re: Re: Re: novinky!!
mno mě to nejde :D
-
-
-
-
Společnej Příběh !!!
Avril and Paris a jejich konec přátelství
Avril:(jde na oběd do mekáče a potká Paris) A jéžiš co ty tu děláš. Zkazila si mi chuť k jídlu!
Paris:Hmm... ty mě víc chtěla sem si dát steak na růžovým tácku!
...další... *15*
už se těším až se všecky vrátíte a začneme !!! *15* *3* *4* *14* *14* -
Ahojky! =)
Ahojky..:) Nějak jsem si začala oblibovat Avril. *4* Má úžasný písničky.. *4* *14* -
-
Re: Ahojky! =)
No to brzy Zuzi *1* -
-
Re: Re: Ahojky! =)
*15* super dalsi fanousek -
-
Re: Re: Re: Ahojky! =)
Míšo, já za to nemůžu.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)
Ok..Děkuju.. *1* *4* -
Jo a máme i svoje méno jsme parta BTA = Best Team Avril ... a máme i blog ... www.best-team-avril.blog.cz
Jen škoda, že ste se na něj všichni vykašlali *9*
Já wím sama tam nicmoc nepřidávám, ale já nwm co bych tam dala všechno ste zastali vy ... a teďka ... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)
fajne nebudu se vam do togo srat a stahovat budu az zejtra det uz to de pomalu -
Manžo nepleť se do soudní hádky a rači stahuj stahuj *1* *1* *1* *1* -
hey ty zla holcicko neser mi manzilku manzilko neser zlou holcicku holky neserte se obe -
Ne nwíme, ty zlááá holčičko, nic newíme, jakmile nás kritizuješ sme hluchý a slepý ... tě nevnímáme ... mi si tu píšeme skvěle a vše se týká Avrilky ... tak se di vyspinkat z tý opice jo? *7*
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Však víte jak sem to myslela... -
A zase sme u toho, že Hanča jenom kecááá *1*
A je to pravda. zase si to potvrdila Hančoooo... *1* *1* *1* -
samozdrejme manzo mi o ni mluvime porad takze hani nekecej! *15*
-
-
JO??? *7*
Zajímavý a kdo teda za to může??? *7* *1*
Já snad??? *7* *1*
Mno tak aspoň žes na to vůbec přišla... budeš semka s námi chodit že jooo??? *14* Avrilka je úžasná a super a pro mě nejlepší (mám jí s Ashleynkou na 1. místě - nemůžu se mezi nimi rozhodnout, obě miluju až k zbláznění *14* ) A my tady tě o tom přesvědčíme *14*
Musím ti říct že tohle je jedna z nejlepších part na světě... miluju i tebe a Kajušku a holky od Vashley všechny,... ale tohle je asi moje nejlepší partička,... chodím teda chodila jsem sem příšerně ráda vážně mooooc ráda, a milowala sem to tady, ale pak začaly ostatní sem míň a míň chodit, a mě už to tu tolik nebaví ... *9*
Tak doufám že sem budeš chodit taky ty ... aby to tu nabralo novej směr ... a Hančooo... copak tu nemluvíme o Avril? My tady o Avvrilce mluvíme neustále ... jen o ní ... tak promiň že se chceme zasmát a vymýšlíme ulítlý témata na cestu za opičkama, ale pořád se to týká Avrilky i když se tam její méno tolik neobjevuje ... je to jedině o Avrilce !!! *14* *14* *14*
Diť je to diskuze o ní ... mluvíme a sníme tady jenom o nííí... *14* viť manžííílkooo ... My u ní chceme i bydlet ... *14* *14* *3* *14* *14* -
-
Mno konečně taky nekecáš ... *1* *1* -
my víme všechno a ještě víc...xDDD -
Tak stačí se nás zeptat, mi víme všecko ... *1* -
Ne, ty za to určitě nemůžeš.. *4* Tak dobře, můžu za to já.. *1* *3*
Tak já nejvíc chodím na diskuzi Nessynky, ale budu se snažit chodit i sem, jestli budu moct.. *4*
Ale, musim si sehnat co nejvíc informací o Avril, abych nebyla pozadu.. *1* *4* *14*
-
-
-
-
-
-
Haaa xD
Tak a teď mám nejlepší profilovku ... *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Haaa xD
No to je dílo, kde si prosimtě zchrastila. Moc pěkný. *14* *14* -
-
Re: Re: Haaa xD
To bys chtěl vědět co?? Našla *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Haaa xD
Kecy. Si projedu google. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Haaa xD
Sakra ... *15*
-
-
-
-
-
:o)
Milá děcka na chvíli vás opustim, jdu se vykoupat a potom se podívat na něco v TV. Okolo 20:15 jsme zpátky. *3* Míšo zatim tady můžeš debatovat s tim mývalem Kačkou. *15* -
-
Re: :o)
mýval Kačka ve třičtvrtě odchází na sp a vzhledem k tomu, že tatka jde zítra do práce, tak se dneska už na pc nedostanu :( -
-
Re: Re: :o)
Na jaký SP sakra??? -
-
Re: Re: Re: :o)
no Superstar ne? -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Superstar, vždyť je to už trapný. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
Taky bych řekla...
-
-
-
-
-
Dobře ... *4*
-
-
Ehmm
Míšo, kdyby nevyšel ten výlet nebo ták, tak nějak 24.6. Bo ták budu v Příbrami jedeme tam se školou na exkurzi xDD -
-
Re: Ehmm
Výlet vyjde. Míšo, a kam že to jedete? Do hornickýho muzea nebo dokonce na Svatou Horu? :o) -
-
Re: Re: Ehmm
Co já vím to se dozvíš pak jen kdybys měl čas ták bysme se mohli potkat :)) -
-
Re: Re: Re: Ehmm
Já právě čas mít asi nebudu. Jedině že byste opravdu jeli na tu Svatou Horu, tam totiž dělám průvodce. :D
-
-
-
-
:D:D
Tak jsem zase "pár" věcí přidala na blog :) *1* -
No to teda jako co?=D
Twl si děláte ... pr...l... *1* *1* *1* Já přijdu a taký slohy tady =D Někde sem se teda fakt pobavila... Jo a srry že jsem tu nebyla..ale víte co asi způsobí koule z fyziky =D=D Tejden zaracha + žádenj PC + žádná TV + žádný kámoši .. zkrátka jen škola a škola a škola.. =// Ted jsem tu ASI ještě tajně =D=DJinak AV je 12 nejvyhledávanější celebritou z roku 2009 =) GRATULATION!! *14* *1* -
-
Re: No to teda jako co?=D
no nééé...kdo se nám to ukázal...xDDD A jaké slohy...no co říct...prostě sme se tady trochu vyřádily no...a hlavně včera večer, žhe...xDD Až 12.???? no tak....to se musí tento rok zlepšit...xDDD -
-
Re: Re: No to teda jako co?=D
presne vcera byla prdel *1* *1* a musi se to zlepsit *1* -
-
Re: Re: Re: No to teda jako co?=D
ani nemusí pro mě je a vždycky bude na 1. místě ve všem !!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: No to teda jako co?=D
pro me taky *14*
-
-
-
-
-
:D
hey michale dneska sme meli o slohu konecne nakej normalni ukol *15* meli sme popsat bud: jak spravne nasednout na lopatu nebo jak se starat o trpajzliky a nebo jak se nechat sezrat drackem *15* -
-
Re: :D
Příště by si to ta čertova babička rozmyslela dávat takovýto slohovky. *1* -
Re: :D
Normální úkol, leda tak pro Bohničáky. Učitelka vám měla ve školní kotelně předvést jak se nasedá na lopatu. A šup s ní do kotle. *15* *15* -
-
Re: Re: :D
nahodou to byla docela prdel nase skupina si vybrala toho draka ti to sem klidne napisu co vymysleli *15* jo a skolni kotelnu asi nemame nebo o ni aspon nevim *9* -
-
Re: Re: Re: :D
Zapomněl sem že tam kotelnu nemáte. Před každým vyučováním si rozfěláte uprostřed třídy ohniště. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
*15* *15* *15* *15* *15* *15* jo a pak si kolem sedneme jako 12 mesicku a tech nadbitechnych 10 + jedna uca maj smulu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
hey to znam to meli myslim ze 3taci na akademii a my se u toho valeli smichy *15* jen to melo stastnej konec. jako moje nejoblibenejsi pohadka je O ztracene lasce ikdyz to je serial a je to spis tak trosku fantazi. jo a jeste jedna ale ted si nemuzu spomenout *9* *15* -
Ale znám to, jenom si to pamatuju tak nějak útržkovitě. *15* *15*
Moje neoblíbejneější pohádka byla nějaká bouda, budka. No prosim už zase nevim jak to bylo. Zvířátka se nacpali do nějaký boudy apotom tak přišel něšjakej medvěd a celý to tam zboural. *15* *15* -
*15* teda cim ses starsi tim min znas pohadek *9* jak tohle zna skoro kazdej dokonce s timhle nametem byla i reklama myslim ze na albert *15* -
No to neznám. až teď mi něco řiká, že sem to už slyšel. *15* *15* -
ty neznas pohadku o Marusce kterou Holena a macecha poslou v lednu pro jahody? a ona se vyda do lesa asi nevedela ze existuje obchodak a v tom lese u ohne potka 12 dedku? -
12 měsíčků hmm. To už nevim o čem je. *15*
-
-
-
-
-
-
:o)
Ve vzkazech máte ode mně překvapení.
Ale kdo se tu dneska neukáže, má prostě smůlu. *13* -
-
Hezký překvapení, děkujeme za snahu ale já a Elis už to překvapení rozbalily dřív ... tos to ejště ani nevěděl ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :o)
Beru to jako odplatu za ten můj vtip. *15*
Ale až budu mít něco příště, tak vás dvě vynechám. *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Nee to teda nee ... neříkám, že si neporadíme, ale teď sme si konečně kvit, takže žádný vynechávání ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Budete mít co dělat! aby jste se smazaly z mé černé listiny. *15* *15* -
-
Méšane.. tatínku... to bylo opravdu milé překvapení...! :) -
Tak to mě dostaloo *15* *15* *15* *15* *15* -
no momentane primalex a rozprasovacx abych se mohla obarvit na bilo -
Černá ovce na černý listině. Co bys chtěla? *15* *15* -
hey a co ja??? -
Sakra a já myslela že štěňátko platí na všechny ... proč si asi myslíš že mám počítač na víkend ... na mýho taťku jentak něco neplatí ale moje šťěněčí oči joo... *15* *15* *15* *15* Jinak no proto ... ty seš taky na mojí listině každou chvíli kvůli hádkám ale nevydržímš tam ani 10 minut ... *15* *15* *15* *15* -
Jestli nějaký tyhle holčičí roztomilý kukuče na někoho platí, tak já to nejsem. Za čas na té černé listině stejně nebudeš. Protože ti vždycky odpustim. Takže to ani moc neřeš. *3* -
Stačí jeden roztomilý kukuč mýma modrýma očima, abys smazal alespoň mě??? *15* *7* *7* *7*
-
-
-
-
-