-
...
Koukám, že si dáváš opravdu záležet ... *14* Abysme se někde nesekli ... a aby to klaplo ... *14* Ty seš nějakej pečlivej ... *14* Aspoň jeden z nás ... *15* -
-
Re: ...
Pečlivej sem, ale to se musí. Nebudu nikde nocovat na nádraží. A taky ti tu nebudu tvrdit že tam určitě pojedeme, když by to nakonec třeba nešlo. *13* *15* -
-
Re: Re: ...
ty nevedeš auto? :D -
-
Re: Re: Re: ...
taky se divim ... *15* -
Re: Re: Re: ...
Ne, auto nevedu. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
ahaaa :D:D:D a já myslela, že za ní přijedeš autem, tak nic xD
-
-
-
Re: Re: ...
No to je fakt nocování na nádraží ... to by mě asi zabily doma ... *15* Zvlášť když jedu na vlastní pěst ... ale tak budu mít vlastně plnoletý doprovod .. *15* Jinak jako já vím ... nemá cenu něco plánovat když možná to nevyjde ... ale tak uvidí se ... já doufám že to vyjde ... chtěla bych moc aby to vyšlo ... *4* *4* *4*
-
-
-
Ahojky :-))))
Ahojte všichni, teda zatím Míšo st. xD Jak ses dneska měl? Dělals něco zajímavého? .. U mě je vše při starém. -
-
Re: Ahojky :-))))
Ahoj Kačko. Dneska se mám dobře. :o) Vstával jsem v 11 hodin. Potom jsem byl ve sklepě dát do pořádku kolo. Provést takovou drobnou údržbu. Příští týden mám v plánu na něm někam vyrazit, tak abych si někde nenamlel. :D Jinak vše při starém. Chvilku jsem tady nebyl, psal jsem příběh. :D -
-
Re: Re: Ahojky :-))))
Aha, tak to máš super! :-) .. a kde bereš tu jistotu, že se na něm i tak nevymeleš? :D:D:D .... Jůů příběh? a kdy bude? ... Už se nemůžu dočkat!! :-))) ... a nepřekvapilo by mě, kdyby byl na včerejší téma. :D -
-
Re: Re: Re: Ahojky :-))))
Si myslíš, že to kolo spravuju jako Pat a Mat? Potom bych se na něm možná někde vymlel. :D Budu tě inforomovat, jestli jsem přijel z cyklovýletu vcelku.
Příběh bude jak jistě víš až 25.6. A ujišťuji tě, že na včerejší téma to nebude. Hoven mám plný zuby. Hm... To je nechutný :D -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))
To ne, ale stačí nějaá dírečka z kopečka a jsi namletý nato tata xDDDDDD ... super, děkuji za info :D:D:D
Takže to je ten příběh jo? Tak to už se těším!! :-)) ... Hoven plné zuby? Ty jsi nechutný! :D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky :-))))
xDDDD .. ano, co bych pro tebe neudělala, že? :D:D:D .... Pro otecka :D:D:D -
Já ti dám koříčenek. :D No podívejme se, ty by si za mnou šla do špitálu? To je
od tebe srdečné. :o) -
no, nebo ten koříneček xDDDDDD ...... nejsem zlomyslná! D: Já jen říkám, co se může stát! :D Jako, ne že mě poslchneš a zjá za tebou budu lítat po špitálech! xDDDDDDDDD -
Dírečka z kopečka, nebo nějakej kořen a už se válim v kotrmelcích a kolo se mnou. :O) Že ty mi to přeješ? Abych se někde vymlel. Si zlomyslná. :D
-
-
-
-
-
-
Ach jo..
Mám pocit že tu vůbec o Avril nic nepíšu...Nic mě nenapadá a nemám takové štěstí jako Jana že prostě všude něco najdu...Ach jo! -
-
Re: Ach jo..
nejses sama ja taky o ni nic nepisu
-
-
:D
ted sem videla na nove reklamu na nejakej film s lindsay lohan a v ty reklame je anything but ordinary od avrilky :D -
-
Re: :D
pravda pravda,taky sem to slyšela. *1* -
-
Re: Re: :D
taky sem ji videla *4* -
-
Re: Re: Re: :D
já teeež :D -
-
Re: Re: Re: Re: :D
jj...taky sem to slyšela...vždycky tu reklamu dám na pkný pecky a mamka po mě pak řve ať to dám slabší...xDDD
-
-
-
-
-
Avrilino překvapení pro její fanoušky - klip ke Goodbye http://www.youtube.com/watch?v=VxMtqg8U5oo
Abych řekla pravdu, tak jsem od Avril očekávala něco lepšího -
-
Pravda,taky se mi to moc nelíbilo, ale Avril tam vypadá fakt hustě.
-
vím .. je tak DOKONALÁ ! miluji to videjko ! *14* *14*
-
-
Povedlo se, ale nadšený z toho nejsem. zrovna k téhle písničce bych čekal něco trochu jinýho. Něco jako je k WYG, taky s nějakým jednoduchým příběhem. Ale je to dobrý *3*
-
-
jo pravda =)
-
-
Nový klip? Tak to je mi novinka, nějak jsem to propásnul. *1* Jdu to hned napravit. *3*
-
-
-
:D
Jakože.. nevím jestli to tu ještě nebylo, ale i tak..:D
http://www.youtube.com/watch?v=H6 ngk_KKuZo&feature=channel -
-
Re: :D
sice nechápu nač má ty brýle, ale jinak super! *3* -
-
Re: Re: :D
Tak to je Stájl, ne...:D Ale jako ty brýle jsou dost luxusní..!! :D -
-
Re: Re: Re: :D
Neříkám, že ne, ale nemám ráda, když je někdo nosí v uzavřeném prostoru a na místech kde slunce nesvítí, já se ráda dívám lidem do očí, prootže ty jsou nejkrásnější. *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
kočka..má super tepláky,takový bych chtěla,ae furt nevím kde je sehnat *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
V papírnictví.
-
-
-
-
-
-
What's the hell
ahojky našla sem na netu videoklip k whats the hell *3* *3* *4* Konečně!!! *4* http://v.youku.com/v_show/id_XMjM4OTExNTAw.html -
-
Re: What's the hell
What's the hell mi šlo pustit na netu už 1.1.2011 *1* *1* *14* -
-
Re: Re: What's the hell
No to nám taky, ale si trochu mimo mísu. *15* -
-
Re: Re: Re: What's the hell
trochu víc *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: What's the hell
jenom malinko..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: What's the hell
já na to mám ale právo... nepamatuješ... jsem přece Hannah in Wonderland..! :D :D :D -
Asi stejně jako ty *1*
-
-
-
-
-
Re: What's the hell
Konečně m,i to jede taky :-) -
-
Re: Re: What's the hell
no sláva apřitom je to ten stejný odkaz jako byl včera *1* -
-
Re: Re: Re: What's the hell
No...:) Ale kdyby něco, tak už je to i na youtube, takže komu b to ještě nejelo tak..:D :D -
-
no já na youtube viděla už včera, ale byl hnusný hlas a písmo zrcadlově otočené -
-
Sorry, ale už zase nic... na tomhle odkazu --> http://www.youtube.com/watch?v=2wuD e37ksFQ <-- to ještě před chvílí jelo, ale zase to zablokovali kvůli aoutorským právům..:\ *9*
-
-
Já sem to teda na YouTube neviděl.
Hoď sem teda odkaz páč těch šikmookejch se to dlouho načítá. *1*
-
-
-
-
-
to se jeste nevi
-