Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilka-aja

For Jane!

Podívej Jano..Ty jsi skvělá kamarádka,ale jestli mně tak moc nesnášíš jak jsi to napsala v tom tvým vzkazu..Klidně odejdu a ten blog si založ.Nikdy jsem neřekla,že jsem malinká holčička..Jenom jsem nejmaldší a to ještě nemusí znamenat,že nic nechápu...Zdřejmě jsem tady nejhloupější a největší ku*** co existuje,že?Tak prosím..Mně už tady vidět nemusíš!
    • fifinka7

Re: For Jane!

mno jako že ti Janča psala, že jsi tady nedavno řikala, že jsi malá holčička a ničemu moc nerozumíš, tak sorry, ale něco na ten způsob si psala po nějaký hádce....nebylo to takhle řečeno použila jsi jiná slova, ale něco takový ho jsi sem psala.....a ne že bych proti tobě něco měla, ale jako už by si tady ze sebe kvuli debilnímu blogu mohla přestat dělat chudinku.......PROSÍM BUĎ ZAS NORMÁLNÍ JAKO DŘÍV *3* *3* *4*
    • puspuspusinka

Re: For Jane!

ale Ájo já na tebe nezapoměla a chci se s tebou bawit já nwm co pořád vyšiluješ mě přídeš jako goodová holčina !! *3* *4* *14* mi sme se tu jenom domlouwaly na příběhu a kdyby si to četla celý tk víš že přidáwám dál copak já wím kolik jich bude chctít psát s náma ten příběh dit si tky zvaná my mysleli že sem už dneska nepřídeš !!!!!!! *3* *4* a kolik ti je ?! *7* *4*
      • avrilka-aja

Re: Re: For Jane!

Je mi 8..Jsem asi ještě miminko....Že?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: For Jane!

NIKDO TU O TOBĚ NĚREKL ŽE SEŠ MIMINKO ! PODLE TOHO CO TU ČTU TK JEDINEJ KDO TU Z TEBE DĚLÁ ,,MIMINKO,, SEŠ TY !!!
        • jana291995

Re: Re: Re: For Jane!

já nevím co ti je?jedna hádka,a seš ůplně někdo jinej!!sice sem řekla že jsi malá holčička,ale ted fakt nemám náladu na vysvětlování..jedinej kdo tady ví co se mis talo je pusinka,a o tý vím že to udrží!!!!tak se už přestan urážet!už to nebaví ani mě! *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: For Jane!

děkujííí *3* mě můžeš 100% wěřit! *14* *14* *4*
  • jana291995

VÍTE VY VŮBEC???

Víte vy vůbec,že včera v noci byl konečný konec olym.her,a vystupovala tam Avril???..s písničkou my happy ending a girlfriend!!!!!!

Já se koukala,sice zpívala až o půl pátý ráno,a já vstávala o půl 3. *14* ale koukala se..a vy??
    • xkostex

Re: VÍTE VY VŮBEC???

jo vime *1* ja sem se chtela koukat ale rano bych nevstala do skoly
      • sharpay1995

Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

jistě že o tom víme...sme to tu už probíéraly...A tos ani neměla říkat, bo já sem jako celou noc nespala, jen proto abych to viděla, ale pak už sem nemohla a ve 4:20 sem usla...takže my Avril unikla o 10 minut...no mě by jeblo...xDDD Ale tak aspoň sem to viděla na YouTube...xDDD
        • terineczqa

Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

hanicko sme 2 ale mozna to budou opakovat odpo
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

no oni už to opakovaly v pondělí v poledne...akorát že tam to bylo sestříhaný a Avril už tam nedaly....blbci jedni...xDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

kvůli vypnuti analogu:-)
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

no jako mě nejvíc sere že sem usla 10 minut před Avrilijiným vystoupením...a to sem kvůli tomu celou noc nespala...xDDD A jaktože máš jenom novu??xD
            • acdz24

Re: Re: Re: Re: Re: VÍTE VY VŮBEC???

já to taky neviděla...no a není divu ptž já teď mám jenom novu *1*
  • sharpay1995

Avril for Haity

Už to tu dávala Janči..., ale mě se ta písnička prostě tak strašně líbí...
    Canada for Haity...avril je tam upe hezoučká...xD♥
    http://www.yout ube.com/watch?v=nB7L1BIDELc
  • lilinka007

Lidičky,...=)

mě se líbila taky jako hnědovláska a le jak se obarvila na blond mi připadala strasna ale pak ja si tam dala ten ruzovej prouzek ji to zacalo moc slušet ale teď se mi líbi nejvíc blond a podbarvena na cerno nebo hnedo
  • sharpay1995

Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

http://www.youtube.com/user/Iwillbo t#g/u

Ten kluk hraje neuvěřitelně(aspoň pro mě, jakošto člověka, který zahraje na piono sotva dvě písně...xDD)
    PS:Má tam i 4 písně od Avrilky...xDDD
    • xkostex

Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

wow hraje fakt skvele. hanco ja nezahraju ani skakal pes *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

Já zahraju Beskyde, Beskyde heč...xDDDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

dobre ty *15* ja zas umim zahrat na kytaru divku s perlama ve vlasech nebo kde je ma a trochu i titanik:-p *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

dobřééé....já si v létě budu asi kupovat kytaru a prní co se chystám učit budou nějakíé ty songy od .....KOHO? No to si snad domyslíš vzhledem k tomu na jaké sme dizkuzi...xDDD
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

Jo ták...xDDD
            • xkostex

ttj ale ta jeji kytara teda jeji segry se uz vic znicit ned *15*
            • sharpay1995

No to mě taky kamarád nabízel že mi půjčí kytaru, ale to já rači ne, bo se bojím že bych mu ji zničila chudáčkovi mojemu...xDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Wow... zamilovala sem se do hraní na piano...♥

no ja si ji chci taky koupit ale nevim kde vemu prachy *9* ja si kytaru obcas pucim od kamosky tak se vzdicky neco naucim *15*
  • anett96

chjoo

Mě to tak strasně mrzí, že se Avril a Dereck Rozešli no spíš rozvedli :( strasne se k sobe hodili a miluuju jejich muziku...videli jste koho si má avril brát? fuj....taky byl casak a tam bylo jetsli se avril rozhodne pro svou novou lasku která o ni stoji a nebo dá prednost svemu expriteli. musim ten casak sehnat ale fakt bych byla strasne rada kdyby se k sobe vratili strasne to prozívam
    • Re: chjoo

Možná tobě se líbily, ale mi tady Dericka zase extra nemilujeme, a náhodou ten tak zvanej novej přítel Avrilky je 100x lepší, víš tady nejde o to kdo se líbí tobě, ale jak se s kym cítí Avrilka a kdo se líbí jí !!!
      A jako já mám Brodyho ráda, protože Avrilce nedavno zachránil doslova život a to je snad víc než podvádění v manželství nemyslíš,??? *7* *8*
      • xkostex

Re: Re: chjoo

souhlas s misou brody je mnohem lepsi nez deryck.
    • sharpay1995

Re: chjoo

no tak jako Deryck jí podváděl..., tak to už bych jako mu nepřála aby ho Avril vzala zpátky...
  • puspuspusinka

:'(((

Já Vám nebudu chybět ... nikomu?? Kromě manžílka??? *9* *9* *9* *9* Teďka sem hoodně smutná abyste věděly ... *9* *9*
    • sharpay1995

Re: :'(((

No to je nám ale opravdu líto... *9* *1* *1* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: :'(((

Mi víc! :-( xD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :'(((

Jestli se mi neomluvíte tak k tej potopě světa nemáte daleko *15* Michal už má chudák mokrý všeckoo ... taková sprcha slzama ... *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :'(((

my tu potopu nějak přežijem..:D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :'(((

No právě že ne.
              Ale naděje umírá poslední. To si můžeš opakovat až do konce. *1*
  • Ehm

Ok! Tak sorry omlouvám se! Já jenom no rači nic... Koukám, že sem sem neměla vůbec chodit dřív píšu než se zamyslím, tak sorry, ale mě fakt přišlo jako že už tu nemám co dělat... A díky Michale že mě máš rád, ale myslím že si to ani nezasloužím ...
    • vterinka

Re: Ehm

Ale tak to Míšo vůbec není! Jen o tebe máme starost, protože tě máme moc rádi, ale to už víš, ne? ;-****♥
      • kvatro

Re: Re: Ehm

Takhle to přesně je, jak píše Kačka. *3*
  • kvatro

:o)

Kačku ten příběh nejspíš odrovnal. Buď se šla vyzpovídat ze hříchů co tu před chvíli spáchala, nebo už fakt přesla na druhou stranu. Mezi zombie :o)
    • vterinka

Re: :o)

Nezpovídala! :D Nneí z čeho! :D tys s tím začal xD
      • kvatro

Re: Re: :o)

Ale je! No tak když jsem s tim začal, tak s tim taky skončim. Kozy posílám zpátky do chlívku a už o nich nechci slyšet.
        • vterinka

Re: Re: Re: :o)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD copak, že bych tě naštvala? : Tak snadno, to sotva :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: :o)

Mě jen tak nic nenaštve, ale když už, tak to stojí zato.
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

No právě, bych řekla! xDDDD
    • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
    • puspuspusinka

Vyzpovídat by se měla Noo xDDD
  • Bude jí 30 let (podle mě ještě mlaďunká) a takhle se hnusí tím Make-Upem..fakt otřesné!!A vůbec není uznávanná zpěvačka!!a neni fakt o ni znat *16*
    • Mrs.Wesley
      Hele dnes je zčubená doba...která holka není namalovaná jak stě*ka..
    • NO ASI TÁÁK!!mám stejny nazor.. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit