Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril je good

Avril je HUSTÁ a mám jí strašně ráda je to Rockerka a punkerka jako já takže: *14* *14* a Sharika nebo Britney kam se na ní hrabou *13* *9* *16* *8* *5* *4* *5* *14*
    • Re: Re:Avril je good

Shakira je oproti Avril uzasná ty ......... *1*
  • katushka.04

KaTuShKa.04

Ahojky..Přesně..Taky to nechápu.. *7* Je to bestovní zpěvačka.. *3*
  • angel15

nahazuju tema:D

tady mate tema::co by ste delali kdyby ste potkali avril na ulici,jak de normalne po chodniku:D *3*
    • jana291995

Re: nahazuju tema:D

No tak zaprvý:CO BY AVRIL DĚLALA TADY V TOM ZAPADÁKOVĚ *15*
      2.JÁ BYCH NA NI SKOČILA A UŽ BYCH Z NÍ NESLEZLA *14*
      3.ASI BYCH SE ZBLÁZNILA...no a pak bch ji pozvala k nám *14*
      jéé holky a kluci to je sen
      • Re: Re: nahazuju tema:D

Avril je ta nejtrapnější nána,jakou jsem v životě viděla!!! Je sice fakt,že když jsem byla malá,tak jsem ji chvíli poslouchala,ale už se mi nelíbí. Kdo ji má rád,at' ji klidně poslouchá,ale mně prostě nesedí. Její písně mi lezou na nervy a její vzhled mi přijde směšný!! Myslím tím ty černě namalované oči a k tomu blond vlasy s růžovým melírem,to je podle mě strašidelná kombinace. Avril se asi snaží vypadat jako rockerka a princezna zároven',ale taky by se občas mohla podívat do zrcadla!! Neříkám,že neumí zpívat,ale nemám ji ráda. *9* *8*
        • Re: Re: Re: nahazuju tema:D

pěkná blbost..to právě že vypadá sqvělle!!!Blond vlasy a zbytek černej *14*
          Má nejbestovější styl!!!A songy tky
          • Re: Re: Re: Re: klit je KLID

No jak myslíte,já jsem jen chtěla napsat svůj názor!! Nemám nic proti jejím fanouškům,ani jí neodsuzuju,ale já už jsem to prostě musela napsat a to vám zaručuju,že už víckrát sem nepolezu a nic sem psát nebudu.Nedivím se vám,že vás můj komentář naštval,já jsem taky vzteky rudá,když jdu na diskusi o Madonně,a někdo tam o ní napíše,že je děvka,kurva,atd.Mně ale nepřijde,že bych byla trapná,ten kdo dá najevo svůj názor,přece není trapný,pokud neříká nic sprostého!A svůj názor nezměním a nikdo mi nemůže vyčítat,že nemám ráda Avril Lavigne,své názory si nenechávám pro sebe a navždy budu fanynkou Madonny. *14* *4*
            • leila00

Re: Re: Re: Re: Re: klit je KLID

Já osobně Madonnu nesnášim *9*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: nahazuju tema:D

Jj přesně tak už tady byl konečně klit a ty tu musíš otravovat- si fakt trapná!!! *16*
        • avrilie

ĐaŁší takovej co sem Łeze!!co tu sem Łezeš wůbec kĐyž ji nemáš ráĐa!! *7* *10* *16* jáj!!!jsi trapná! *1* *15*
    • sharpay1995

Re: nahazuju tema:D

No tak já bych v tu chvíly byla nejšťastnější člověk *14* *15* a vůbec si nedokážu představit co bych v tu chvíly dělala...
      • veris-avril

Re: Re: nahazuju tema:D

já bych na ní asi skočila *15*
        • veris-avril

a zabalila do batůžku a odnesla domů :p
  • avril-nely

Abbey Down

avril má mocc super oblečení.....
    • kaca007

Re: Abbey Down

jo...to má ale škoda že Abbey Dawn se neprodává i u nás *3*
  • nati102

Můj názor

Tuhle holku moc nemusim připadá mi jako růžová barbie.To je ale MŮJ NÁZOR!!!
    • angel15

Re: Můj názor

děkujeme odejděte *1* ...ne mir stebou bratře:)
  • fifinka7

!!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

saaaaaaaaaakryš Avril a Ewa mají stejnou návštěvnost *9* ......lidiiiiiiii přidejte!!!
    • avril-nely

Re: !!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

jj tj..přece něaká Ewa nemůže být lepší než nase Avrilkaa néé *3*
      • sharpay1995

Re: Re: !!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

NO JO...ale přece jen to teď bude těžký jelikož Ewa právě vydává CD, vyjíždí na tour po 3 zemích a boduje v hitparádách... takže jí teď návšetěvnost pěkně stoupne...musíme se snažit pořádně...
        • fifinka7

Re: Re: Re: !!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

mno Av až vydá CD, tak myslim že vyletí jak raketa *3*
          • cara

Re: Re: Re: Re: !!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

Jj ThakY si Myslím až vyjDe to NeW cD bude mít Vetší NáštěVNosT!
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: !!!*N*Á*V*Š*Ť*E*V*N*O*S*T*!!!

jj...tak to je vždycky...xD
  • puspuspusinka

new pořadííí !!!

Pořadí:
    1-puspuspusinka = Míša
    2-bambusanka = ?
    3-xkostex = Elis
    4-sharpay1995 = Hanka
    5-fifinka7 = ?
    6-jana291995 = Jana
    7-angel15 = Kubík
    8-avrilka-aja = Ája
    • fifinka7

Re: new pořadííí !!!

proč pořadí *7*
      • puspuspusinka

Re: Re: new pořadííí !!!

MNO PŘECE NA TEN NÁŠ ÚŽASNEJ PŘÍBĚH SPOLEČNEJ NN ?! *15* *15* *15*

UWIDÍTE BUDE PRDEL VYMYSLÍME TEN NEJLEPŠÍ PŘÍBĚH NA SVĚTĚ O AVRILCE A RŮŽOVÝ PIPINĚ !!!!!!! *15*
  • puspuspusinka

Hančo,...

Hančo nesváděj to na Elis,...to byla i moje práce, poď si mě taky pohladit,...!!! *15* *15* *15* *15* *14*
    • sharpay1995

Re: Hančo,...

Přídu si tě pohladit, přídu...xDDD
      Hele tak mě napadá, jestli to čte někdo kdo nás nezná, tak snad ani nechci vědět co si pod mou první větou v tomto příspěvku může představit...xDD
      • xkostex

Re: Re: Hančo,...

ja se pro jistotu nebudu vyjadrovat
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Hančo,...

Mno twl,... teď někdo jentak se bude nudit a bude číst naše příspěvky a pro jistotu zavolá psychiatrii nebo do blázince *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Hančo,...

No...xDDD A Elis...ano rači se nevyjadřuj...ani mi nelez na oči, nebo si tě opravdu přídu pohladit....xDDD
            Doufám že nikdo nebude volat psichiatra po této naší dizkuzi...xDD
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Hančo,...

*15* *15* *15* *15* *15* *15* boze si me malem zabila ja z tebe nemuzu *15* *15* doufam ze kvuli me nebudes mit nocni mury *15*
            • puspuspusinka

Kill Hanča !!! *15* *15* *15*
              Já se z tebe málem udusila prej dit mi tu lítáš pořád před okny na koštěti,...!!! *15* *15* *15*
              Já nemohla....!!!
              Mno ste dvě nwm co, ale ste dvě !!! *15*
            • sharpay1995

Naprosto upně normálně, Elis...tě pořád vidívám jak mi tady před okny lítáš na tom koštěti...xDDD
              A ano Míšo: co dvě???xDD
            • xkostex

dve co?
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hančo,...

Teda vy ste dvě,... *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Hančo,...

jak bych ti mohla list na oci kdyz je přelouč od havířova vzdaleny 265,4km?
  • sharpay1995

..:D

http://music.stream.cz/porad/184068 -hudebni-archiv-nejsledovanejsi-kli py-internetu

Pamatujete si na to ještě? Na dobu kdy měla Avril toto prvenstvý? :)
    Osobně si pamatuje ten pocit hrdosti, který jsem měla, když jsem to kdysi dávno poprvé viděla...:)
    No.. jinak mimo Avril ještě mí miláčci JB, a i ostatní songy sou dobré, takže jedno z nejlepších pořadí..:D
    • vterinka

Re: ..:D

Tak AVril s Girlfriend je nej video! Já ten klip miluju, koukala bych na něj pořád! a určitě se z youtube nevypařil! A na WTH se taky moc těším a uvidíme jak moc bude dobrý. *3*
    • xkostex

Re: ..:D

jo to si pamatuju a porad sem sem stasna z toho ze Avril byla v tom roce naprosta jednicka doufam ze What the hell taky bude mit takovou sledovanout az bude *15*
  • OMG !!!

Lidi co to tu blbnete??? Já mám z vás vážně VÝTLEM !!!
    Tohle není ani možný, já sem úplně v krdeli z té biologie na zítra už nevím jak se to mám učit neleze mi to do té palice ani trochu a hrozně se bojím že to podělám, ale zítra už mě tu máte jako na koni ale pouze do neděle, budete se mě muset nabažit, protože potom Vám zase zdrhnu !!! A vy mě mít nebudetee... *15*
    Jinak na pondělí se díkybohu nemusím učit ... (jaká to úleva) takže tu budu celý víkend pečená vařená a smažená !!! *15* *15*
    Jinak Michale ta pohádka neměla chybu ... *15* A Elis ... tak jako já se ti svěřím se svojí úchylkou, jak sem blbá a ty to hned všude vykecáš ... styď se ty ochechule slámová ... *8* *15* Jakooo ... no a co tak si povídám s Avrilkou a Nickouškem Jonasem ... jsou to mý njevzácnější poklady v pokojíčku ... *15* Jonas Brothers a Avrilka ... yeahh *15* *15* A pak Simple Plan a Ashleynka ... na ty 4 nedám dopustit !!! *15* *15* *15*
    Noo nic já se du učit, kdyby někdo měl nějakej "chytrej plán" jak mi poradit, jak se dobře naučit 17 stran z biologie tak sem s nim, dyžtak mi to pošlete jako sms ... byla bych vděčná abych u toho nemusela sedět do půlnoci ... nebo si zase začnu povídat s Avrilkou ... *15* *15* *15*
    Pááá ... miluju Vás a šíleně mě chybíte !!!
    • vterinka

Re: OMG !!!

17 stran?? Proboha co to je? Vy to píšete z celého roku?? Tak to vám nezávidím, držím palečky at to dobře dopadne! *3*
      • Re: Re: OMG !!!

Kačko, 17 stran je jenom za jeden týden ... *9* *9* *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: OMG !!!

17 stran za týden, to je nějak moc.
          My když jsme měli účetnictví 3xtýdně tak jsme popsali maximálně 7 stránek A4, a že toho bylo hodně.
          Každopádně pokud toho máš teda tolik, přeju ti aby se ti to povedlo. *3*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: OMG !!!

17 stranek tejdne popisem maximalne tak v matice *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: OMG !!!

ja kdyz pocitam priklad mmam ho vecinou na celou stranku *15* hodne skrtam a pocitam kraviny *15*
            • vterinka

jo no *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ... a v matice popíšu týdně cca 6 stran, ani ne *1* *1* *1*
            • kvatro

Možná píšou do sešitů velkých jako krabička od zápalek. Potom by těch 17 stránek odpovídalo. *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: OMG !!!

Jak můžete za týden popsat tolik stran?? Kolikrát ji máte?
    • sharpay1995

něco na čem se shodnem..:D taky mi v pokoji visí pouze Avril a Jonasci...♥ mám nachystáne i další plakáty(mezi nimi i Ash) ale nějak na ně není místo... skrátka zatím jenom ti dva..:D :D
    • xkostex

sorry tod vse *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit