-
:D
Všímáte si?? Teď tady máme všichni(teda kromě Elis, ta nám to kazí) jako profilovku Avril..:D -
-
Re: :D
Kdybys mi to neřekla tak bych to nevěděla... *15* *15* *15*
A Elis nech bejt ... ona za to neůže že je ehhmm ... prostě jináá ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: :D
:D :D :D -
Co se mi tu navážíš do Elis? Ukážu ti dveře! *15* -
-
Re: Re: Re: :D
Jak tobě do Elis???
Na Elis mi nesahej to je MOJE MANŽA !!!
Sáhneš na ní a uvidíš ... !!! *15* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Copak, dostane snad kouzelnou pánví?? :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
Míšo, nedělej rohy!
-
-
-
-
-
Re: :D
no když je soutěž o nej profilovku, navíc vím od Míše, že se ji Romi nelíbí, lae po soutěži tam bude zas! *15* *15* -
-
Moment asi sem spala co to tu melete ... jaká soutěž??? *15* *15* *15* -
-
no tak možná to nebyla soutěž, ale bavily ste se o jménech, že ste na fotku Avril dycky psaly jména lidí z diskuse Avril no .... já tu chvíli nejsem a vy tu máte tisíc příspěvků *15* *15* *15* *15* *15* -
no tak možná to nebyla soutěž, ale bavily ste se o jménech, že ste na fotku Avril dycky psaly jména lidí z diskuse Avril no .... já tu chvíli nejsem a vy tu máte tisíc příspěvků *15* *15* *15* *15* *15* -
-
No to anoo ale neni to soutěž a má to vypadat jako to má Hnača teďkonc ... *15* -
-
ano už mi to došlo, když sem si to znovu přečetla
-
-
Ano.. každý si máme udělat new profilovku ve stylu... no jako mám teˇ%d já, ale s aktuálníma jménama..:D -
-
ok, takže když to shrnu, koho tam teda píšete? Já Hanču, Elis, Míšu a Míšu a Kubu
-
-
-
no já tu chvíli nebyla, ale ve starších příspěvcích sem našla, že je soutěž o nej prfilovku, či co *15* -
Spi dál! -
-
To chceš po mě mooc... dneska spím u strýčka youtubka ... ale až po 1 ... *15*
-
-
-
-
-
Šárka..
Nova začala na svě stránky dávat staré videa ze superstar(musím říct- KONEČNĚ že je to napdlo) no a... vzpomínáte na Šárku Vaňkovou a I'm with you..:)
http://archiv.nova.cz/mu ltimedia/2010-12-21-d800690-superst ar-2004-vankova-im-with-you-tn.html ?s=0 -
-
Re: Šárka..
jo spominam a me se to vubec nelibilo vejsky divny neumi vyslovit Damn no proste pro me katastrofa -
-
Re: Re: Šárka..
jo vzpomínám si a je to velmi zvláštní ... a ten konec ani pořádně to Im with u neumí říct
-
-
-
Já už tady z toho dneska nemůžu. Fakt ne. *1*
-
-
já také ne,směju se tu jak potrhlá *1*
-
-
Jde o to, že se směju i tomu, co tu ze mě vždycky vypadne a to neni obvyklý *15* Odpoledne jsem ještě k tomu psal pohádku o Červené Avrilce, takovou předělávku Červené karkulky... A to bylo taky něco. *15*
-
-
panebože *15* *15* *15*
-
-
Až to budu mít, tak to sem dám. Jako jsem dával kdysi. *15*
-
-
dobře xD ale už asi půjdu,jdu se dívat na tv a brzo vstávám .. zejtra
dobrou noc *14*
-
-
-
-
-
-
Elis
Elis nechte bejt ona nešíří žádný drby jen psala že je tu zmínka o mě a že sem nechodí ty se jí divíš?? Přídě si jako že jí tu nikdo nechce!!! A mě to taky tak příde!!! -
-
Re: Elis
jo me nechte napokoji ja se kazdej den koukam co se tu deje a vecinou vubec nic a kdyz uz tak tu mate konverzaci do ktery se nehodlam motat a stejne to vecinou ani nevnimate uz me to tu fakt prestava bavit. a nedonasim jen sem mise rekla ze ji schanite co je na tom spatnyho? ja sem chodit nebudu a bude klid nikoho nebudu srat a vsichni budeme spokojeni takze zbohem -
-
Re: Re: Elis
Jo to je fakt že tu Elis ignorujete když sem něco píše sice odepíšete ale nijak pozornost jí nevěnujete *9* -
-
Re: Re: Re: Elis
Zase další výmysly. *16*
Už na to dneska serte, jenom melete pořád dokola to, co neni pravda. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Elis
moje řeč! Tež sem to chtěla napsat! :-/ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Elis
Jasně, já tě zcela chápu ... -
Re: Re: Re: Re: Re: Elis
Napsal sem to takhle, protože to musel už někdo ukončit.
-
-
-
-
-
Dovol? Jak nikdo nechce? .. Na to jsi zas přišla kde?! Tady je každý vítaný! I tu Alenku jsme tu přivítali, nic sme proti ní neměli, tak proč bychom měli mít něco proti Elis? Co to jsou zase za nápady? :-/ -
-
Re: Re: Elis
Nikdo tady Elis nenapsal že jí tu nechce. *13* A to že jí to tak připadá, je pouze v ní. Dokud si sama bude připadat, že jí tu nikdo nechce tak to bude házet na nás.
Je to dávno ale sám sem si taky dlouhou dobu myslel že mně nikdo nechce, že se se mnou nikdo necehce bavit. Ale chyba byla na mojí straně. -
-
Re: Re: Re: Elis
hhmm.. zajímavá teorie, asi na ní něco bude :-)
-
-
-
Míšo, ale to si psala ty sama, že ti Elis psala že tě tu drbeme.
Kdo má vědět co ti Elis přesně psala.
Jo a až sem Elis přijde, tak ať nám řekne proč jí připadá že jí tu nikdo nechce? Ať se to vyřeší i s ní. *3*
-
-
Avril
AVRIL je ta nejhustější,nejlepší,nejhezčí,spěvačka co sem kdy viděl!!!!!!!!!!!!! -
avril je nej
AVRILKA je nej nej na světě
Ne že by se mi ty urážky lbily ale každý má pravo říct svůj názor *4* *4* -
-
Re: avril je nej
líbily ne lbily
-
-
song
nevíte kdy má vyjít celá písnička black star někde psali že v červnu tak nevím *4* odepište please -
-
Re: song
Ta pesnicka Black Star by mala byt na novom albume *3*
-
-
What the Hell ... xD
Yeahhh ... Už zase to poslouchám ... *15* -
-
Re: What the Hell ... xD
jo ve škole sem ji poušltěla kámošce a zpívala sem si ji i v laborkách *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: What the Hell ... xD
JOOOO *14* *15* -
-
Re: Re: Re: What the Hell ... xD
se máte! U nás ve škole nejsou repráky.. *9* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: What the Hell ... xD
u nás jo, děcka si je půjčovaly, když nacvičovaly na besídku, ale já si ji zpívala z hlavy a ne s reprákem. *15* *15*
-
-
-
-
-
:)
Kačka si nemůže jít koupit Bravo, protože je nemocná.
Ale nemocná na hlavu. *15* *15* -
-
Re: :)
abys na tu hlavu nebyl brzo nemocný ty :P -
-
Re: Re: :)
Já už sem *15* -
-
Re: Re: Re: :)
tak to máš super xD *15*
-
-
-
-
...
Hele, jsem možná úplně mimo pokud jde o nějaký navigování a někam dojed ... ale myslím, si že když si nemám s čím splést vlak tak snad zmáknu dojct do Čičenic bez nehod ... i když u mě nikdo neví ... *15* Sem schopná se přerazit i při vystupování ... *15* *15* *15*
Ale v poho to zmáknu ... *15* v nejhorším mě aspoň hned poznáš ... ta co vypadne z vlaku ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Já vim že to zvládneš. *3* -
-
Re: Re: ...
Aspoň že ty mi věříš ... *15* *14*
-
-
Re: ...
jůů ty se taky někam přesuneš jo? :D:D:D tak to začíná být zajímavé! :D:D:D ... to mi připomíná, že já jedu příští sobotu do Opavy za kámoškou a ještě sem tam v životě nebyla! xDDD -
-
Pokud v tom máš bordel jako Míša *15* a nevíš jak se tam dostat. Tak ti popřeju hodně štěstí aby si vůbec dorazila. *15* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
já vím jak se tam dostat! :D jezím skoro tou trasou do školy, jen v Kunčicích přestoupím a pojedu na konečnou :D -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Vídíš Míšo, Kačenka problém s vyšplháním mít nebude.
Nastoupí si pěkně do City Elefantu a pojede. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no do Krnova ta kámoška chodí na školu :D .. ttj tos mě uklidnil, díky :D -
V OPavě sem byl když sem jel do Krnova.
Je to menší nádraží, asi tak dvě něbo tři krytý nástupiště. Ale ztratit se tam můžeš. -
tak to je snad poprvé! :D:D:D ... aha ttj :D tak já už mlčím :D .. a kdyžs tam byl, je to malé nádraží? Nebudem se tam doufám hledat sto let! :D -
Ten vlak sem si opravdu nehledal. *13* *1* Já mám totiž všechno co se týká vlaků v Čr v malíčku. A taky sem tam už byl. -
kurna! :D:D:D ty sis ten vlak hledal nebo co? :D:D:D ... jinak já musím nastoupit i do normálního vlaku! :D:D:D ale já jím jezdím 10x týdně, takže rozplácnutí nehrozí! :D
-
-
-
Já v tom nemám žádnej bordel ... jenom si nejsem jistá že stihnu nastoupit i vystoupit bez modřin ... *15* *15* *15* Já se znám vždycky když lezu do vlaku tak se skoro natáhnu ... *15* *15* A když lezu z vlaku tak vždycky čekám že to bude jako nomrální schod a ono je to toálně vysoko a pak se div nepřerazím ... *15* *15* ale klid ... já to zmáknu sem přece normální ... *15* *15* -
-
no právě! Ty jsi úplně normální! :D:D:D ..... a vaši tě pustí? mě by nepustili, kdybych nejezdila do Ovy -
-
Míšo st. máš pravdu!! Mi to taky tak říkali, ale po dvou randech na slepo už přežijou i kámošky z netu, takže v tomhle už problém nemám! :D -
tak u Jíti xDDDDDD dobre no :D tak se snaž nezabít! :D kdyby zjistili, že nejsi tam kde máš, tak bude průser xD -
Míšo, to teda nevim jestli je dobrý lhát, jestli na to někdo příde tak máš zaracha na 10 let.
Ale když jim řekneš pravdu, tak tě nepustí prootže. "Vůbec ho neznáš, je úplně cizý" a takhle. -
Ses picla nee?? Ty budou mít hezky kolem huby namazaný med s povídačkou že budu u Jíti ... *15* *15* *15*
-
-
-
-
*15* *15* *15* Hele bude to zajímavý určitě pokud to vyjde a já doufám že ano ... *15* *15* Sama sem vlakem ještě nejela ... ale blbá snad nejsem a věřím si ... *15* *15* *15* -
-
No prosim, ona sama ještě vlakem nejela. to nechci vidět ten máš výlet. Co by si dělala kdyby si byla na nádraží v Berlíně nebo v Paříži? *15* *15*
Podrobně ti to vysvětlim, takže bez obav. *3* -
-
Hele neže se mi budeš smát ... *15* *15* *15* -
-
Já se ti smát nebudu *4*
-
-
Hele klid ... říkám že ta co se tam rozplácne budu 100% já ... *15* *15* A náhodou jela jsem sama metrem ve Vídni ... jenom sem měla za prdelí strejdu ... *15* *15* ale to se nepočítá *15* *15*
-
-
-
-