Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sharpay1995

:D

Všímáte si?? Teď tady máme všichni(teda kromě Elis, ta nám to kazí) jako profilovku Avril..:D
    • puspuspusinka

Re: :D

Kdybys mi to neřekla tak bych to nevěděla... *15* *15* *15*
      A Elis nech bejt ... ona za to neůže že je ehhmm ... prostě jináá ... *15* *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: :D

:D :D :D
      • kvatro

Co se mi tu navážíš do Elis? Ukážu ti dveře! *15*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: :D

Jak tobě do Elis???
          Na Elis mi nesahej to je MOJE MANŽA !!!
          Sáhneš na ní a uvidíš ... !!! *15* *8*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: :D

Copak, dostane snad kouzelnou pánví?? :D :D
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: :D

Míšo, nedělej rohy!
    • vterinka

Re: :D

no když je soutěž o nej profilovku, navíc vím od Míše, že se ji Romi nelíbí, lae po soutěži tam bude zas! *15* *15*
      • puspuspusinka

Moment asi sem spala co to tu melete ... jaká soutěž??? *15* *15* *15*
        • vterinka

no tak možná to nebyla soutěž, ale bavily ste se o jménech, že ste na fotku Avril dycky psaly jména lidí z diskuse Avril no .... já tu chvíli nejsem a vy tu máte tisíc příspěvků *15* *15* *15* *15* *15*
        • vterinka

no tak možná to nebyla soutěž, ale bavily ste se o jménech, že ste na fotku Avril dycky psaly jména lidí z diskuse Avril no .... já tu chvíli nejsem a vy tu máte tisíc příspěvků *15* *15* *15* *15* *15*
          • puspuspusinka

No to anoo ale neni to soutěž a má to vypadat jako to má Hnača teďkonc ... *15*
            • vterinka

ano už mi to došlo, když sem si to znovu přečetla
          • sharpay1995

Ano.. každý si máme udělat new profilovku ve stylu... no jako mám teˇ%d já, ale s aktuálníma jménama..:D
            • vterinka

ok, takže když to shrnu, koho tam teda píšete? Já Hanču, Elis, Míšu a Míšu a Kubu
        • vterinka

no já tu chvíli nebyla, ale ve starších příspěvcích sem našla, že je soutěž o nej prfilovku, či co *15*
        • kvatro

Spi dál!
          • puspuspusinka

To chceš po mě mooc... dneska spím u strýčka youtubka ... ale až po 1 ... *15*
  • sharpay1995

Šárka..

Nova začala na svě stránky dávat staré videa ze superstar(musím říct- KONEČNĚ že je to napdlo) no a... vzpomínáte na Šárku Vaňkovou a I'm with you..:)

http://archiv.nova.cz/mu ltimedia/2010-12-21-d800690-superst ar-2004-vankova-im-with-you-tn.html ?s=0
    • xkostex

Re: Šárka..

jo spominam a me se to vubec nelibilo vejsky divny neumi vyslovit Damn no proste pro me katastrofa
      • vterinka

Re: Re: Šárka..

jo vzpomínám si a je to velmi zvláštní ... a ten konec ani pořádně to Im with u neumí říct
  • kvatro
    Já už tady z toho dneska nemůžu. Fakt ne. *1*
    • kajuska4
      já také ne,směju se tu jak potrhlá *1*
      • kvatro
        Jde o to, že se směju i tomu, co tu ze mě vždycky vypadne a to neni obvyklý *15* Odpoledne jsem ještě k tomu psal pohádku o Červené Avrilce, takovou předělávku Červené karkulky... A to bylo taky něco. *15*
        • kajuska4
          panebože *15* *15* *15*
          • kvatro
            Až to budu mít, tak to sem dám. Jako jsem dával kdysi. *15*
            • kajuska4
              dobře xD ale už asi půjdu,jdu se dívat na tv a brzo vstávám .. zejtra
              dobrou noc *14*
  • Elis

Elis nechte bejt ona nešíří žádný drby jen psala že je tu zmínka o mě a že sem nechodí ty se jí divíš?? Přídě si jako že jí tu nikdo nechce!!! A mě to taky tak příde!!!
    • xkostex

Re: Elis

jo me nechte napokoji ja se kazdej den koukam co se tu deje a vecinou vubec nic a kdyz uz tak tu mate konverzaci do ktery se nehodlam motat a stejne to vecinou ani nevnimate uz me to tu fakt prestava bavit. a nedonasim jen sem mise rekla ze ji schanite co je na tom spatnyho? ja sem chodit nebudu a bude klid nikoho nebudu srat a vsichni budeme spokojeni takze zbohem
      • Re: Re: Elis

Jo to je fakt že tu Elis ignorujete když sem něco píše sice odepíšete ale nijak pozornost jí nevěnujete *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: Elis

Zase další výmysly. *16*
          Už na to dneska serte, jenom melete pořád dokola to, co neni pravda. *13*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Elis

moje řeč! Tež sem to chtěla napsat! :-/
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Jasně, já tě zcela chápu ...
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Elis

Napsal sem to takhle, protože to musel už někdo ukončit.
    • vterinka

Dovol? Jak nikdo nechce? .. Na to jsi zas přišla kde?! Tady je každý vítaný! I tu Alenku jsme tu přivítali, nic sme proti ní neměli, tak proč bychom měli mít něco proti Elis? Co to jsou zase za nápady? :-/
      • kvatro

Re: Re: Elis

Nikdo tady Elis nenapsal že jí tu nechce. *13* A to že jí to tak připadá, je pouze v ní. Dokud si sama bude připadat, že jí tu nikdo nechce tak to bude házet na nás.

Je to dávno ale sám sem si taky dlouhou dobu myslel že mně nikdo nechce, že se se mnou nikdo necehce bavit. Ale chyba byla na mojí straně.
        • vterinka

Re: Re: Re: Elis

hhmm.. zajímavá teorie, asi na ní něco bude :-)
    • kvatro

Míšo, ale to si psala ty sama, že ti Elis psala že tě tu drbeme.
      Kdo má vědět co ti Elis přesně psala.

Jo a až sem Elis přijde, tak ať nám řekne proč jí připadá že jí tu nikdo nechce? Ať se to vyřeší i s ní. *3*
  • Avril

AVRIL je ta nejhustější,nejlepší,nejhezčí,spěvačka co sem kdy viděl!!!!!!!!!!!!!
  • kladik

avril je nej

AVRILKA je nej nej na světě
    Ne že by se mi ty urážky lbily ale každý má pravo říct svůj názor *4* *4*
    • kladik

Re: avril je nej

líbily ne lbily
  • song

nevíte kdy má vyjít celá písnička black star někde psali že v červnu tak nevím *4* odepište please
    • entenderse

Re: song

Ta pesnicka Black Star by mala byt na novom albume *3*
  • puspuspusinka

What the Hell ... xD

Yeahhh ... Už zase to poslouchám ... *15*
    • vterinka

Re: What the Hell ... xD

jo ve škole sem ji poušltěla kámošce a zpívala sem si ji i v laborkách *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: What the Hell ... xD

JOOOO *14* *15*
        • Re: Re: Re: What the Hell ... xD

se máte! U nás ve škole nejsou repráky.. *9* *15* *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: What the Hell ... xD

u nás jo, děcka si je půjčovaly, když nacvičovaly na besídku, ale já si ji zpívala z hlavy a ne s reprákem. *15* *15*
  • kvatro

:)

Kačka si nemůže jít koupit Bravo, protože je nemocná.
    Ale nemocná na hlavu. *15* *15*
    • vterinka

Re: :)

abys na tu hlavu nebyl brzo nemocný ty :P
      • kvatro

Re: Re: :)

Já už sem *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :)

tak to máš super xD *15*
  • puspuspusinka

...

Hele, jsem možná úplně mimo pokud jde o nějaký navigování a někam dojed ... ale myslím, si že když si nemám s čím splést vlak tak snad zmáknu dojct do Čičenic bez nehod ... i když u mě nikdo neví ... *15* Sem schopná se přerazit i při vystupování ... *15* *15* *15*
    Ale v poho to zmáknu ... *15* v nejhorším mě aspoň hned poznáš ... ta co vypadne z vlaku ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Já vim že to zvládneš. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Aspoň že ty mi věříš ... *15* *14*
    • vterinka

Re: ...

jůů ty se taky někam přesuneš jo? :D:D:D tak to začíná být zajímavé! :D:D:D ... to mi připomíná, že já jedu příští sobotu do Opavy za kámoškou a ještě sem tam v životě nebyla! xDDD
      • kvatro

Pokud v tom máš bordel jako Míša *15* a nevíš jak se tam dostat. Tak ti popřeju hodně štěstí aby si vůbec dorazila. *15* *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

já vím jak se tam dostat! :D jezím skoro tou trasou do školy, jen v Kunčicích přestoupím a pojedu na konečnou :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Vídíš Míšo, Kačenka problém s vyšplháním mít nebude.
            Nastoupí si pěkně do City Elefantu a pojede. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no do Krnova ta kámoška chodí na školu :D .. ttj tos mě uklidnil, díky :D
            • kvatro

V OPavě sem byl když sem jel do Krnova.

Je to menší nádraží, asi tak dvě něbo tři krytý nástupiště. Ale ztratit se tam můžeš.
            • vterinka

tak to je snad poprvé! :D:D:D ... aha ttj :D tak já už mlčím :D .. a kdyžs tam byl, je to malé nádraží? Nebudem se tam doufám hledat sto let! :D
            • kvatro

Ten vlak sem si opravdu nehledal. *13* *1* Já mám totiž všechno co se týká vlaků v Čr v malíčku. A taky sem tam už byl.
            • vterinka

kurna! :D:D:D ty sis ten vlak hledal nebo co? :D:D:D ... jinak já musím nastoupit i do normálního vlaku! :D:D:D ale já jím jezdím 10x týdně, takže rozplácnutí nehrozí! :D
        • puspuspusinka

Já v tom nemám žádnej bordel ... jenom si nejsem jistá že stihnu nastoupit i vystoupit bez modřin ... *15* *15* *15* Já se znám vždycky když lezu do vlaku tak se skoro natáhnu ... *15* *15* A když lezu z vlaku tak vždycky čekám že to bude jako nomrální schod a ono je to toálně vysoko a pak se div nepřerazím ... *15* *15* ale klid ... já to zmáknu sem přece normální ... *15* *15*
          • vterinka

no právě! Ty jsi úplně normální! :D:D:D ..... a vaši tě pustí? mě by nepustili, kdybych nejezdila do Ovy
            • vterinka

Míšo st. máš pravdu!! Mi to taky tak říkali, ale po dvou randech na slepo už přežijou i kámošky z netu, takže v tomhle už problém nemám! :D
            • vterinka

tak u Jíti xDDDDDD dobre no :D tak se snaž nezabít! :D kdyby zjistili, že nejsi tam kde máš, tak bude průser xD
            • kvatro

Míšo, to teda nevim jestli je dobrý lhát, jestli na to někdo příde tak máš zaracha na 10 let.
              Ale když jim řekneš pravdu, tak tě nepustí prootže. "Vůbec ho neznáš, je úplně cizý" a takhle.
            • puspuspusinka

Ses picla nee?? Ty budou mít hezky kolem huby namazaný med s povídačkou že budu u Jíti ... *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

*15* *15* *15* Hele bude to zajímavý určitě pokud to vyjde a já doufám že ano ... *15* *15* Sama sem vlakem ještě nejela ... ale blbá snad nejsem a věřím si ... *15* *15* *15*
        • kvatro

No prosim, ona sama ještě vlakem nejela. to nechci vidět ten máš výlet. Co by si dělala kdyby si byla na nádraží v Berlíně nebo v Paříži? *15* *15*
          Podrobně ti to vysvětlim, takže bez obav. *3*
          • puspuspusinka

Hele neže se mi budeš smát ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Já se ti smát nebudu *4*
          • puspuspusinka

Hele klid ... říkám že ta co se tam rozplácne budu 100% já ... *15* *15* A náhodou jela jsem sama metrem ve Vídni ... jenom sem měla za prdelí strejdu ... *15* *15* ale to se nepočítá *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit