Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

Oznámení !!!

Ahojky, hele chci se vás lidičky moje nejdražší zeptat jestli kdybych se někdy rozhodla odhlásit se z osobností na vždy.... tak mi prosím upřímně odpovězte jestli bych tu vůbec někomu chyběla jak moc ... fakt mě to zajímá, protože já už si bez vás neumím život vůbec představit !!! *14* *14* *14*
    Miluju Vás a strašně moc !!! *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: Oznámení !!!

Upřímně...: chyběla by si mi tady strašně moc..(♥_♥)
      • xkostex

Re: Re: Oznámení !!!

Velmy uprimne: nikdy nesmis odejit chybela bys mi tak moc ze bych byla schopna si te najit a pritahnout na osobky zpatky. jako bez tebe by to neslo ses pro me pomalu jak droga kdyz stebou par dni nekecam na icq mam depku fakt si mi prirostla k srdci a vas si toho tohle moc casto nerikam *14*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Oznámení !!!

děkuji mocinky moc, a to bych jako chyběla jen vám dvěma??? *9* to je smutný ... *15* *14*
          Vy byste mi taky moc chyběly, jo a Elis víš co je divný, že seš taky pro mě jako droga, ve škole si vždycky promejšlím co budeme ten den probírat na ajsku a už se tě nemůžu vždycky dočkat !!! *14* *15* *14*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

njn uz to tak asi bude zacni si zvikat *15* jo o tom taky obcas premyslim co zas vymyslis za kraviny *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

Na vás??? no to tak...xDDDDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

co je co je co je ... *7* *7* *7*
              snad nezávidíš ... *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Oznámení !!!

Vy dvě závislačky...xDDD
  • sharpay1995

Zbohem..:D

Takže... zítra odjíždím na min. 3 týdny, takže se tady dloooooooouho neukážu...:D Ale až přijedu, doufám že mě tady bude čekat podrobné info o všem, co Avril za tu dobu prováděla..:D:D:D
    Zbohem..:D *1*
    • xkostex

Re: Zbohem..:D

zbohem hanuse nechame te jit bude svaty klid *15* neber si to osobne ale zrovna sem si spomela na jednu pisnicku *15* no jinak zbohem a seres me! koho ted budu otravovat? *9*
      • kladik

Re: Re: Zbohem..:D

máš tu plno lidí na otravování ne ??? *4* *4*
        • xkostex

Re: Re: Re: Zbohem..:D

javim ale me bavi otravovat ji ale tyy muzes byt nahrada *15*
  • xkostex

...

nesnasim prirodak! takovi kraviny tam sou zrovna mame sutrologii a ja zejtra pisu opravnej test a vim kulovi! to co mame v sesite nechapu a pisem z otazek v pracaku a ja nevim co je co! nechce to za me nekdo napsat? *7* *15*
    • kvatro

Re: ...

Tak tuhle část příroďáku o šutrech, jsme měl rád jenom kvůli tomu že těch šutrů mám doma plnou krabici. Galenity, Pyrity a různě. Jsou vydolovaný tady v příbramských rudných dolech.
      Tady ve městě je má doma snad každej druhej. *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: ...

ttj já mám na krku zlatý jadeit, pak máš ještě pár menších a možná pár šutrů říčních *1* *1* *1* *1*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

No tak já mám na krku zase tebe. Pořád tě musim hlídat. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ...

Ještě si stěžuj! No počkej, asi ty pokusy začnu provádět na tobě! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Nač komínem? Já zazvoním u tvých dveří jako slušný člověk a když mi neotevřeš, tak je vykopnu! *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Mám to teda chápat, že přiletíš komínem jako Santa Claus?
            • vterinka

To bude překvapení ... přepadovka :P *15* *15* *15*
            • kvatro

Kačka právě teď na mně spřádá ďábelské plány.
              V kolik si to řikala že přijedeš? *15* To abych byl už u dveří připraven s tou brokovnicí. *15*
            • vterinka

ok už balím kufry! *15*
            • kvatro

Alchymstická laboratoř doktorky Kačky Frankensteinové. *15* *15* Klidně přijeď.
      • xkostex

taky dobry ja mam doma jen Ametist a jeste nakej cervenej a to nevim co je *15* a pak par sutru co sme nabrala na vejletech *15*
    • vterinka

Re: ...

tak to ti nezávidím, ale budu držet pěsti. Já už mám naštěstí od písemek už od středy pokoj. *3*
      • xkostex

no diky *15* ja bouzel ne kdybch to v utery neposrala tak by to bylo v poho ale jeste v utery pisu cvrtletku z fyziky sme chybela kdyz to psaly tak musim naposledni chvili *9*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

To máš z toho že chodíš sem, děláš si tu z nás legrácky a na školu sereš. *15* *15*
          • vterinka

hele, já tu sem taky, seru na školu a jak sem dopadla? Žiju xDDDD *1* *1* *1* *1*
            • vterinka

Tak to máte fajn. *1* *1* *1*
            • xkostex

my se schodli jen na tm ze se na nicem neschodnem *15* o barve sme hlasovali a zbytek vybrali holky *15*
            • vterinka

Jo to sme chtěli taky, ale nakonec nemáme nic. Na čičem sme se nikdy nedokázali shodnout! *9* *9* *9*
            • xkostex

to nas taky ale protoze koncime zakladku tak mame na trickach toto: Jako trida jsme se nikdy na nicem neschodly ale odchazet budeme spolecne. a na druhy strane: Vite co nam muzete?.....Zamavat! *15*
            • vterinka

Tak to mě dostalo! To mě fakt pobavilo. *1* *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

kdyz sme si vybirali skolni tricka tak tam byl obrazek pracloveka a u toho napis: Bez matury a taky zili. *15*
          • xkostex

jo to taky ale ja to delam uz od 6ty tridy a moc me to nesralo ale ted jo protouze me nebavi psat opravny testy a jeste pisem z obcanky ale to nam dovoluje mit ucebku cos je goood *15*
  • xkostex

sorry

miso promin e sem tu nebyla ale sme u taty a moc se sem nedostanu a kdyz jo musim hrat sims abych zabavila segru. a pak sem sel tata a ja si sla nachvili lehnout kdyz sem se zbudyla zistila sem ze sem aspala asi 2 hodiny to bude tou perdou do hlavi o zed *15*
    • kvatro

Re: sorry

Perdou do hlavy o zeď. *15* S tebou musí být doma strašná legrace. *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: sorry

To Jo no xD Elis že ty sis hrála na Piper v blázinci a věhlas se nastává hlavou proti zdi xD
        • kvatro

Re: Re: Re: sorry

Zapomněla na rčení "hlavou zeď neprorazíš", od teď si to bude snad pamatovat. *15*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: sorry

ne to ne ja si sla lehtou ze si pudu cist a tak nak sem si to blbe odhadla a napalila do zdi a pak sem spala jak sipkova ruzenka *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: sorry

to je moc drahy raci si vemu klec po papouskovi
            • kvatro

Tak to si musíš pořídit klecový lůžko. Zase jako v blázinci. *15*
            • xkostex

ja sme u taty jednou za 2 tejdny to nema cenu a doma vecinou padam z postele nebo se mi to jen zda *15*
            • puspuspusinka

Ja chcipu *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Vypolstruj si stěny molitanem. Jako to maji v blázinci, potom tě do už do žádného odvážet nemusí. *15*
    • puspuspusinka

Re: sorry

V pohode xDD
  • sharpay1995

Míšane..! :D

Hele... 19.3. hrajeme s tím vašim slavným Vavexem u nás na hale..!! Takže doufám, že se s nima přijedeš podívat na to, jak sváma zameteme.! :D :D
    • kvatro

Re: Míšane..! :D

Do Havířova mně nikdo neodstane a už vůbec né kvůli volejbalu. Prej tam po městě řádí mor, který si tam roznesla ty. *15* *15*
      • sharpay1995

Re: Re: Míšane..! :D

Ne ne já.. to ty si ho tady poslal..! :D
  • Jsi nej....:o)

Achojky lidi..Avril je nejlepší a nikdo se jí nikdy nevyrovná a nikdo na ní nemá!!Je nejlepší rocková zpěvačka jakou znám,ale taky i nejhezčí,nejlepší a má moc hezké písničky i klipy!Některé její písně se mi dobře zpívají a některé zase ne..protože jí třeba nerozumim!Aspoň,že jsem angličtinářka!No co prostě ještě dodat..Avril je nejlepší a ten koncetr z Prahy byl vážně super,prostě pecka a ten kdo semnou nesouhlasí ať se jde vycpat a nepomlouvejte jí,protože vy byste to určitě líp neodspívali a lepší klipy by jste nenatočily!!!!S Láskou pro Avril a její fanynky...Vaše Petruška!!!
  • avrilka je boží

avril je k nakousnutí co???? nemislíte ja teda jo jsem její velkéééééééééééééjjjjj !!!!!fanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
    jo mose kamoška se přidala na www.punk-avrilka.blog.cz a říka ze fanklub je tam super ze vam posílaj hromadu fotek avril a derycka ja se taky přidám přidejte se taky je to prej zadara a je dene 5 fotek avril to mate za rok:::hmmm 1 825 fotek zadara krutí .... ja se du přidat zatim *8* přidejte se taky !!!.... *4*
  • angel15

hele co sem nasel

http://www.youtube.com/watch?v=rWL4 Of2CcXE pleas prelozte to nekdo *9* tam dava avril otazecky co jim poslali lidi pleas:)
    • angel15

Re: hele co sem nasel

http://www.youtube.com/watch?v=rWL4 Of2CcXE oprava:)
      • angel15

Re: Re: hele co sem nasel

este oprava:D tam jak je na konci pismenko O tak prdnim je mezere ktera se tam objevi ani nevim proc jelikoz tam nema bejt:)
  • zuzannecka

jezisi

Ahoj holky nwm proc se tady hadate a sorry ze se sem vmesuju ale tohle jsem prehlidnout nemohla kazdej ma jinej vkus kazdej ma rad nekoho jinyho ja mam rada avril a taky tady jsem na diskuzi o ni a nwm holky ta kachna ktera tady pomlouvá avril a ma rada madonu nebo co to tady padalo za slova nwm jw kacena co sem leze tady je diskuze o AVRIL at si de na diskuzi o madonne !!! konec cau holky *9*
    • sharpay1995

Re: jezisi

Nevadí že se sem "vmněšuješ"!!! každej fanoušek Avril je vítaný!!!
  • avril-nely

muj blogis

u mě na blogu je bylboard avril a jejího parfému :-) našla sem z na náký anglický stárne tak se juknii

muj blog : nelinkaavril.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit