-
DN
Tak já jdu na superstar, mějte se krásně, páá :-**** -
-
Re: DN
Doboru nooc.. *15*
-
-
Nikdo na světě není lepší než Avrilka
-
Avriiiiiiiiil
Avrilka je nejlepší zpěvačka co znám ,je i dobrá herečka a vůbec mi nevadí že se změnila stejně ji mám pořád ráda a ani se to nezmění.Avril 4ever:-)) *4* *1* *4* -
Nechápu
Můžete mi říct jako proč Avrilce nadáváte bo nejlépe když ju nemáte rádi,tak proč sem pořád Łezete a urážíte ji...?! *7* já taky nemám ráda hodně zpěváků/ček a skupin,ale nechodím na diskuze abych je pomlouvala!!!Asi Avril závídíte tu její slávu,zpěv,krásu - vy to nemáte tak asi ji proto urážíte....přijde mi to **** A navíc Avrilka je náhodou úpa nejlepší,nejhezčí,poslouchám ji odzačátku sem její crazy big-fun! *15* *14* ten koncert byl zatím prostě nejlepší den v mým životě a to nejsem jediná kĐo si to mysŁí zhe!!Avril 4ever!!!! *14* -
-
Re: Nechápu
taky nechápu proč av nadávaj,dyt je skvělá
-
-
drazi pratele:D
*13* nenene *13*AVRIL jeeeeeeeee nnnnneeeeeeejjjjjjlepsi a nnnnneeeeeeejjjjjjhezci na svete.!?: *14* -
black star balíčky už i u nás!
jj,black star balíčky které obsahují těl.mléko,sprcháč no a parfém se už prodává i u nás!
najdete je na netu na stránkách kupparfém.cz
pak na čtyrlistek.eu
Ceny se pohybují okolo 500-600 kč!
*1* -
-
Re: black star balíčky už i u nás!
já wíím moc bych je chtěla :D -
Re: black star balíčky už i u nás!
moje nejky video,av tady zpívá ůplně skvěle,a ta show..roztančila celej dav lidí!!Určo ste to viděli,ale je to parááda¨!
http://www.youtub e.com/watch?v=-lj72-WZOs0 -
-
Re: Re: black star balíčky už i u nás!
jj...známe, známe...xD je to fakt sqelý video... úplná bomba...xD -
-
Re: Re: Re: black star balíčky už i u nás!
jj sjuuuuuuupr *3*
-
-
-
-
Páááni !!!
Ten blog je fakt mocinky moc hezkej Jani !!! A mimochodem menuju se Míša Hronková a klidně mi říkejte Míšo nebo Mišelííí !!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* ale fakt hezkej blog !!! *3* *14* -
-
Re: Páááni !!!
děkujíí *1*
-
-
jááááj...xD
hele víte jak ste tady psaly že girlfriend je ohraný...tak tohle je šílený....pro metalisty skvělá verze...xD: http://www.youtube.com/watch?v=Q6SU OUPLHZ8&feature=player_embedded
Ur čitě ste to už viděli ale i tak... *1* *1* -
-
Re: jááááj...xD
ouu.. *1* to je teda mega hustý *15* *15* -
-
Re: Re: jááááj...xD
JEŽIŠI marja,to je hroznýý..=)
Av teda vyhrává!!!:D... *15* *1* -
-
Re: Re: Re: jááááj...xD
šáálený žhe...xDDDD -
-
Re: Re: Re: Re: jááááj...xD
heeeeeej, tak to je dost luxusní :D....jako kdyby to nazpívali prasata :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jááááj...xD
přímo....xDDDDDDD
-
-
-
-
-
-
ZLÍN
Je tu někdo ze Zlína? -
-
Re: ZLÍN
Bohužel....-Havířov...
-
-
čauky
Zdravím vás všecky zlatínka moje kromě Hanči, stou se tedka jako nebawím jo! awe pšššt mikdo jí to neříkejte ona o tom neví !!!! *15* *15* *15* *15*
Mno tak jak se tu dneska máte?
Jo telefonistko nemáš chuť se doufám zase hádat, protože kecáš !!! *15* -
-
Re: čauky
já se sní taky nebavim, ale na ni raju že jo, tak se před ní nikdo neprořekněte...xDD no hádat se mi dneska moc nechce, ale i tak....kecáš ty...xDDD Tedy vlastně NE...moudřejší ustoupí, takže- kecáme obě...xDD -
-
Re: Re: čauky
žj Elis já teda nekecám "!!! *13* *15* ty kecáš !!! usmiřování neznám máš smůlu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: čauky
tak tahle hadka bude asi na dlouho co? doufam ze se nebudete hadat i v Brazilii *1* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky
awe psimtě, my a hádat se tam??? jako by si tu telefonistku neznal mě nechá jako boxovací pyte gorilám a sama se bude zase vykecávat co??? *15* *15* *15* na hádky nezbude čas !!! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čauky
ju tohle bude zajimavi *15* -
hele víte co vy dvě...xDDD Jak chceč mášo...chceš válku...máš ji mít...xDD A gorilám tě z radostí nechám...xDD -
*15* *15* tak je to telefonistka co bys cekala? ta ma nejspis mobil prilepenej u ucha
-
-
-
-
Re: Re: čauky
no konecne ste se snad usmirily:D:D ale kdyz ste se hadaly byla aspon sranda *1*
-
-