Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • puspuspusinka

...

Hele, jsem možná úplně mimo pokud jde o nějaký navigování a někam dojed ... ale myslím, si že když si nemám s čím splést vlak tak snad zmáknu dojct do Čičenic bez nehod ... i když u mě nikdo neví ... *15* Sem schopná se přerazit i při vystupování ... *15* *15* *15*
    Ale v poho to zmáknu ... *15* v nejhorším mě aspoň hned poznáš ... ta co vypadne z vlaku ... *15* *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: ...

Já vim že to zvládneš. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

Aspoň že ty mi věříš ... *15* *14*
    • vterinka

Re: ...

jůů ty se taky někam přesuneš jo? :D:D:D tak to začíná být zajímavé! :D:D:D ... to mi připomíná, že já jedu příští sobotu do Opavy za kámoškou a ještě sem tam v životě nebyla! xDDD
      • kvatro

Pokud v tom máš bordel jako Míša *15* a nevíš jak se tam dostat. Tak ti popřeju hodně štěstí aby si vůbec dorazila. *15* *1*
        • vterinka

Re: Re: Re: ...

já vím jak se tam dostat! :D jezím skoro tou trasou do školy, jen v Kunčicích přestoupím a pojedu na konečnou :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: ...

Vídíš Míšo, Kačenka problém s vyšplháním mít nebude.
            Nastoupí si pěkně do City Elefantu a pojede. *15* *15*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

no do Krnova ta kámoška chodí na školu :D .. ttj tos mě uklidnil, díky :D
            • kvatro

V OPavě sem byl když sem jel do Krnova.

Je to menší nádraží, asi tak dvě něbo tři krytý nástupiště. Ale ztratit se tam můžeš.
            • vterinka

tak to je snad poprvé! :D:D:D ... aha ttj :D tak já už mlčím :D .. a kdyžs tam byl, je to malé nádraží? Nebudem se tam doufám hledat sto let! :D
            • kvatro

Ten vlak sem si opravdu nehledal. *13* *1* Já mám totiž všechno co se týká vlaků v Čr v malíčku. A taky sem tam už byl.
            • vterinka

kurna! :D:D:D ty sis ten vlak hledal nebo co? :D:D:D ... jinak já musím nastoupit i do normálního vlaku! :D:D:D ale já jím jezdím 10x týdně, takže rozplácnutí nehrozí! :D
        • puspuspusinka

Já v tom nemám žádnej bordel ... jenom si nejsem jistá že stihnu nastoupit i vystoupit bez modřin ... *15* *15* *15* Já se znám vždycky když lezu do vlaku tak se skoro natáhnu ... *15* *15* A když lezu z vlaku tak vždycky čekám že to bude jako nomrální schod a ono je to toálně vysoko a pak se div nepřerazím ... *15* *15* ale klid ... já to zmáknu sem přece normální ... *15* *15*
          • vterinka

no právě! Ty jsi úplně normální! :D:D:D ..... a vaši tě pustí? mě by nepustili, kdybych nejezdila do Ovy
            • vterinka

Míšo st. máš pravdu!! Mi to taky tak říkali, ale po dvou randech na slepo už přežijou i kámošky z netu, takže v tomhle už problém nemám! :D
            • vterinka

tak u Jíti xDDDDDD dobre no :D tak se snaž nezabít! :D kdyby zjistili, že nejsi tam kde máš, tak bude průser xD
            • kvatro

Míšo, to teda nevim jestli je dobrý lhát, jestli na to někdo příde tak máš zaracha na 10 let.
              Ale když jim řekneš pravdu, tak tě nepustí prootže. "Vůbec ho neznáš, je úplně cizý" a takhle.
            • puspuspusinka

Ses picla nee?? Ty budou mít hezky kolem huby namazaný med s povídačkou že budu u Jíti ... *15* *15* *15*
      • puspuspusinka

*15* *15* *15* Hele bude to zajímavý určitě pokud to vyjde a já doufám že ano ... *15* *15* Sama sem vlakem ještě nejela ... ale blbá snad nejsem a věřím si ... *15* *15* *15*
        • kvatro

No prosim, ona sama ještě vlakem nejela. to nechci vidět ten máš výlet. Co by si dělala kdyby si byla na nádraží v Berlíně nebo v Paříži? *15* *15*
          Podrobně ti to vysvětlim, takže bez obav. *3*
          • puspuspusinka

Hele neže se mi budeš smát ... *15* *15* *15*
            • kvatro

Já se ti smát nebudu *4*
          • puspuspusinka

Hele klid ... říkám že ta co se tam rozplácne budu 100% já ... *15* *15* A náhodou jela jsem sama metrem ve Vídni ... jenom sem měla za prdelí strejdu ... *15* *15* ale to se nepočítá *15* *15*
  • vterinka

DN

Tak já jdu na superstar, mějte se krásně, páá :-****
    • puspuspusinka

Re: DN

Doboru nooc.. *15*
  • Nikdo na světě není lepší než Avrilka
  • Avriiiiiiiiil

Avrilka je nejlepší zpěvačka co znám ,je i dobrá herečka a vůbec mi nevadí že se změnila stejně ji mám pořád ráda a ani se to nezmění.Avril 4ever:-)) *4* *1* *4*
  • avrilie

Nechápu

Můžete mi říct jako proč Avrilce nadáváte bo nejlépe když ju nemáte rádi,tak proč sem pořád Łezete a urážíte ji...?! *7* já taky nemám ráda hodně zpěváků/ček a skupin,ale nechodím na diskuze abych je pomlouvala!!!Asi Avril závídíte tu její slávu,zpěv,krásu - vy to nemáte tak asi ji proto urážíte....přijde mi to **** A navíc Avrilka je náhodou úpa nejlepší,nejhezčí,poslouchám ji odzačátku sem její crazy big-fun! *15* *14* ten koncert byl zatím prostě nejlepší den v mým životě a to nejsem jediná kĐo si to mysŁí zhe!!Avril 4ever!!!! *14*
    • miss.nikca

Re: Nechápu

taky nechápu proč av nadávaj,dyt je skvělá
  • angel15

drazi pratele:D

*13* nenene *13*AVRIL jeeeeeeeee nnnnneeeeeeejjjjjjlepsi a nnnnneeeeeeejjjjjjhezci na svete.!?: *14*
  • jana291995

black star balíčky už i u nás!

jj,black star balíčky které obsahují těl.mléko,sprcháč no a parfém se už prodává i u nás!
    najdete je na netu na stránkách kupparfém.cz
    pak na čtyrlistek.eu

Ceny se pohybují okolo 500-600 kč!
    *1*
    • cara

Re: black star balíčky už i u nás!

já wíím moc bych je chtěla :D
    • jana291995

Re: black star balíčky už i u nás!

moje nejky video,av tady zpívá ůplně skvěle,a ta show..roztančila celej dav lidí!!Určo ste to viděli,ale je to parááda¨!

http://www.youtub e.com/watch?v=-lj72-WZOs0
      • sharpay1995

Re: Re: black star balíčky už i u nás!

jj...známe, známe...xD je to fakt sqelý video... úplná bomba...xD
        • fifinka7

Re: Re: Re: black star balíčky už i u nás!

jj sjuuuuuuupr *3*
  • puspuspusinka

Páááni !!!

Ten blog je fakt mocinky moc hezkej Jani !!! A mimochodem menuju se Míša Hronková a klidně mi říkejte Míšo nebo Mišelííí !!!!!!! *3* *3* *3* *14* *14* ale fakt hezkej blog !!! *3* *14*
    • jana291995

Re: Páááni !!!

děkujíí *1*
  • sharpay1995

jááááj...xD

hele víte jak ste tady psaly že girlfriend je ohraný...tak tohle je šílený....pro metalisty skvělá verze...xD: http://www.youtube.com/watch?v=Q6SU OUPLHZ8&feature=player_embedded
    Ur čitě ste to už viděli ale i tak... *1* *1*
    • bambusanka

Re: jááááj...xD

ouu.. *1* to je teda mega hustý *15* *15*
      • jana291995

Re: Re: jááááj...xD

JEŽIŠI marja,to je hroznýý..=)
        Av teda vyhrává!!!:D... *15* *1*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: jááááj...xD

šáálený žhe...xDDDD
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: jááááj...xD

heeeeeej, tak to je dost luxusní :D....jako kdyby to nazpívali prasata :D
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: jááááj...xD

přímo....xDDDDDDD
  • jana291995

ZLÍN

Je tu někdo ze Zlína?
    • sharpay1995

Re: ZLÍN

Bohužel....-Havířov...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit