Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro Aqua

já sem kluk, tohle je jenom zkratky mojí přezdívky
  • barunka009

avril

takže avril-je u mě na prvnim místě u zpěvaček,sice má občas ńákej ten trapas ale to se může stát každýmu a to její abbey down je taky uplně hezký:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • Re: avril

jj xD
  • david16

avril je v prdeli

lidi to vám nevadí že za chvíli bude i zac efron lepší než avril ? :D *7*
    • jana291995

Re: avril je v prdeli

A Zac Efron nebude lepší,ptž takovýho namachrovanýho šamponka může mít ráda jenom Vanessa...viděla jsem ho s kámoškou..byl strašně namachrovanej a povrcjní..nedokážete si to představit..a to že bude Zac před Avril,neznamená že je lepší..to NIKDY...
      • dianna114

avril je mi u prdele

Nechci nic říkat,ale to tys nám v době hádky avril vs. madonna předhazovala,že je Avril lepší proto,že je výš v top osobnostech a madonna je až 51. a má menší fanklub. Ted' najednou píšeš:že bude ve fanklubu Zac výš neznamená,že bude lepší....to NIKDY.....
        • jana291995

Re: avril je mi u prdele

pravda..ale to jsem byla rozčílená *15*
          • dianna114

Re: Re: avril je mi u prdele

*15* =nejlepší smajlík
            • jana291995

Re: Re: Re: avril je mi u prdele

jo,je bestovej *15* *9* *15* *9* *15* *9* *15* *9* *15* *5* *15* *5* *15* *5* *15*
    • daja.candy

Re: avril je v prdeli

Ani trochu. *1*
      • jana291995

Re: Re: avril je v prdeli

proč by mělo?..nám nejde o to,kolikátá Avril je nebo bude,pronás je nejdůležitější ona...a jestli to vadí tobě,tak s tím něco udělej..ale já nehnu ani prstem..páč je to blbost..
        • sharpay1995

Re: Re: Re: avril je v prdeli

jj je to blbost!!!! A já vám řeknu proč mají ti z vrchu toho žebříčku takovou návštěvnost!!!!protože tam chodí plno Antifandů!!!!!!Avril má možná " tak málo" protože sme od tud všechny antifandy vyhnali( Aspoň doufám)xD a to myslím vážně, jen se nad tím zamyslete......kdž tady chodilo plno antifandů Avril a když sme se tady pořád z někým hádaly tak byla Avril v žebříčku 4.!!!! a teď když už tady antifandové nechodí tak její návštěvnost prostě klesla!!!!!
          • dianna114

!!POZOR ANKETA!!

No vidíš,to mě nenapadlo! Na diskusi Lady G. ted' chodí hodně Anti,tak proto. Tak je nebudu vyhánět,chci,aby se tam chvíli udržela. A co je podle vás LEPŠÍ:a)když se na diskusi nějaké osobnosti hádají,ale má vysokou návštěvnostb)když má ta osobnost nízkou návštěvnost,ale na diskusi je klid
            • jana291995

Re: !!POZOR ANKETA!!

jo,máš pravdu..to at je radši 50,než aby jsme se tu zase dohadovali *15*
            • sharpay1995

Re: !!POZOR ANKETA!!

dianna114: pro mě teda když je na dizkuzi klid a v žebříčku ať si je třeba 50., ale hlavně jak říká angel15.....hlavně že je v naších srdcích!!!!
          • angel15

Re: Re: Re: Re: avril je v prdeli

nezáleží jestli je první nebo desátá,ale jestli je v našem srdci! *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: avril je v prdeli

to si řekl moc hezky *14*
  • dianna114
    Nesnáším její hudbu,vzhled i chování
    Má děsný styl oblíkání a ještě horší písničky *13* na koncertech má růžový koberec,mikrofon,tu šachovnici nebo co to je(pod bicíma) *1* cituji její dřívější slova:nesnáším růžovou *1* *1*
    je to prostě trapka
    • avril-nely

Re:

ty ji sand znáš osobně jo ?! to ti nevvěřim .. trapka si tu ty
      • sharpay1995

Re: Re:

Přesně! *16*
    • jajaskn

Re:

Vis, lide nekdy po case meni nazory.
    • sharpay1995

Re:

Jasně beru že se ti nelíbí její hudba, styl oblíkání, atd.....Je to tvůj názor...!!! Ale JAK MŮŽEŠ TVRDIT ŽE SE TI NELÍBÍ JEJÍ CHOVÁNÍ????TY JI SNAD ZJNÁŠ OSOBNĚ???? A ty slova, že se jí nelíbí růžová...tak ktomu jen: to byla stará Avril!!!
      • dianna114

Re: Re:

jo znam ji
        • sharpay1995

Re: Re: Re:

Jóóóóó tak ty jí znáš...no to já tak, ale né osobně...a co ty??? *1* A náš milovaný Angel má pravdu! je to prostě holka a má ráda tůžovou..já sem ještě asi před dvěma roky taky růžovou nesnášela, ale teď jí mám ráda....!!!!!
          • dianna114

Re: Re: Re: Re:

Já měla růžovou ráda ve 3.třídě,ale od svých 11 let jí až doted' nesnáším. *5* *5*
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: Re:

Asi jsem jí začla nesnášet proto,že se mi už okoukala a taky jsem měla pocit,že ta barva je hodně(až moc)oblíbená...a taky ta barva patří k jednomu stylu(barbie stylu) a prostě je to taková barva,o který se asi hodně diskutuje....spousta lidí je tou barvou úplně posedlá a jiní ji označují za hnusnou a jednou jsem viděla blog,na kterým bylo:'Chceme bojovat proti,tomu,že růžová je odsuzována jako hnusná.' *1* Je asi divný tu barvu nesnášet jen proto,že spousta lidí jí žere..ale třeba modrá se mi docela líbí,ale taky to není moje oblíbená barva,protože se líbí skoro každýmu. Ale růžová mi přijde taková umělá a přeslazená...moje OBLÍBENÁ barva je zelená. *8* *8* *8* *8*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re:

A pročpak???? Jestli se mohu zeptat?!
        • angel15

Re: Re: Re:

no co na to říct ty co dělaj do metalu,tak maj černou a ty co hrajou pohodovy pisničky zase barevnej styl....a Avril hold je holka a má ráda ružovou...ja osobně mam rád modrou a taky bych měl všechno modry....a co že dřív říkala tohle a tohle!někdo taky řekne,že nebude nikdy kouřit a za par let kouří ,jak fabrika...váš milovanej Angel *1*
  • lilinka007

wow

ten novy parfem od AVRILKY JE klásnej!!!!!!a na ALENKU teprve půjdu !!!!uz se mOOOcinky TĚŠÍM!!!!!____MvS::::: *1* *1* *3* *4*
  • sharpay1995

jí znich prostě nemůůůůžu...xDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=V6LL Sgyd7Cw
    • xkostex

Re: jí znich prostě nemůůůůžu...xDDDD

twl z toho tanecku nemuzu *15* *15* *15*
  • sharpay1995

Foto pro Maxim

už jsou tady přidané ty fotky, co nafotila, co byly v tom videu..:D Jsou totálně nádherný.. *14* *14* Ale na některých těch fotkách, na kterých není moc oblečená, tak de vidět kolik má po těle tetování, ikdyž o některých sem třeba nevěděla, tak nevím jestli to jsou pravé tetování, nebo to je jako jenom na těch fotkách...:D
    • acdz24

Re: Foto pro Maxim

jj sluší jí to jako vždycky..ale zdá se že zapomněla co je to normální oblečení *15* *15* *15*
    • vterinka

Re: Foto pro Maxim

Úžasné fotečky!! Moc se mi líbí! *3*
      • fifinka7

Re: Re: Foto pro Maxim

Avril má na nich úúúžasný vlasy :D
  • vterinka

Profilovky

Já mám z vás dost! :D:D:D Dycky jak tu příjdu, tak je tu to samá kreslená pohádka! :D:D:D A pokažd něco jiného! xDD .. Jak malé děti! :D
    • kvatro

Re: Profilovky

Tomuhle sem se musel opravdu zasmát. Ale máš pravdu, jako malé děti. *15* *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Profilovky

Hele ... malý děti si většinou nedávaj obrázky jako já ... Mě do toho netahejte já pouze vyznávám své utajené city ... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: Profilovky

Zkusim udělat něco podbnýho, ale zakompovat to do té fialové Avril. *14* *14*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Profilovky

Dobrý nápad ... *14* *14* *14*
    • puspuspusinka

Re: Profilovky

Hele, mě neurážej já to změnila jenom 2x a to ze srdíčka na Miluju tě Michale ... takže nepindej *15* *15* *15* *15*
      • vterinka

Re: Re: Profilovky

no ty možná, ale Míša? :D:D:D:D ... díky, jsem ráda, žes mi dal za pravdu! :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Profilovky

*15* *15* Míša se ode mě nakazil photománií ... a je závislej na výměně fotek *15* *15* *15* Boužel na výměně dětinských fotek *15* *15*
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Profilovky

Klid kocoure Fousi! *15*
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: Profilovky

hhh *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* Klid ... to je u nás normální
            • klaruska44

Nemohu z vás!! *15* *15*
  • puspuspusinka

Tady chcípnul pes ...

Hele, to je děsný, tady už zase chcípnul pes ... *9* *9* *9*
    • kvatro

Re: Tady chcípnul pes ...

To byl maxipes Avrilky-Aji *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Maxipsa Fíka má Kájuška ... *15* Včera na něm letěla ... *15* A nevzala mě sebou ... *9* *15*
        • avrilka-aja

Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Myslím,že můj Maxipes Fík nebyl ten kdo chcípnul. Spíš chcípnul náš barák ! Zase ho zbořil. :D Jinak si s Kájuškou vyřídím,že mi krade psa. Mimochodem od kdy umí lítat ? :D
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

To je můj pes *1* já ho mám v boudě *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Tak jo platí. *1*
            • kvatro

Ještě máte k dispozici psa Filipsa, o toho už se podělte jak chcete. *15*
            • avrilka-aja

Si ho budeme půjčovat no. :D
            • kajuska4

Jo a nebo Maxipes 2 *15*
            • puspuspusinka

Hele to je prostě obou pes ... každá má svýho ... no a vždyť Maxipes měl přece ty péra na nohou tak uměl lítat neee... *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Vzala jsem tě sebou.. *15* *15*
          Teď jsem chytla výbuch.. *15* *15*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Tady chcípnul pes ...

Nevzala ... *9* *15* Nechala si mě tu a letěla sis od babičky na Maxipsovi ... *15* *15* *15* *15* Ale nejlepší byl tryskáč na ten včera nic nemělo ... prej jak ho budeš řídit ... to se neřeší rpostě zmáčknu všechny čudlíky co najdu ... *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Tak promiň jenže náš pes nezabrzdil neumí to *15* *15* jo včera ten tryskáč lol *15*
  • kvatro

?

Co že se tu Míša objevuje poslední dobou tak málo? *9*
    Asi jí ten novej lustr od Pata a Mata chytil a nechce pustit. *15* *9*
    • xkostex

Re: ?

misa nema PC luciferda zas utoci *9*
      • vterinka

Re: Re: ?

to je blbé! :-/// ... ale Ty tu ted taky moc nejsi! .. Vlastně i já jsme tu minimálně, ale o nic jsem nepřišůa xD
        • xkostex

Re: Re: Re: ?

jestli to je na me tak sem minulej tejdem byla na slovensku a nedostala sem se na net a kdyz jo tak sem nemela paru oc tu bezi
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ?

nééé to bylo na Michala
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: ?

aha tak aspon že tak :-)
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: ?

Nojo to bylo na mne *15*
              Kačko, já sem chodim každej den, ale když tu neni zrovna na co odpovídat a když se m tu nechce psát nic sám od sebe. Tak to vypadá že tu nejsem. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit