Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18318 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kvatro

:o)

Na obrázku Míša s Elis *15* *15*
    • puspuspusinka

Re: :o)

Bože bože bože ... co sem komu udělala ... To si jako z nás dvou děláš domácí mazlíčky?? *15*
      • kvatro

Re: Re: :o)

Nee *15*
  • jaký bude...

jaký myslíte ,že bude 4.CD Avril ??? Docela je o tom teď slyšet..baví se o tom v jakým stylu bude ... Zaslechla jsem i hip hop ..no to bych asi nepřežila :( ale myslim,že to se nestane snad...já bych řekla,že to bude něco jak TBDT ...veselý a svižný...co vy ??????????
    • angel15

Re: jaký bude...

nevim nevim,ale jelikož se ji rozpadlo vztah s tim blbem,tak asi tam bude polovyna pisniček o lásce a tak a určo tam přidá nějakej novej styl...interpret musi experimentovat co mu sedí..nemuže hrát pořád to stejny *3* *3*
      • Re: Re: jaký bude...

Jak si na to přišel prosím tě ??!! Vždyť to vbc není pravda. Neviděl si snad new paparazzi fotky ? Šla s Deryckem po ulici a drželi se za ruku ...takhle nevypadá rozpadající se vztah ...to píšou leda tak v Bravíčku ...! Oni sou pořád spolu ... *3* *14*
        • angel15

Re: Re: Re: jaký bude...

ja nevim..jen si to myslim...a jestli to klape nebo ne,tak to věděj jen oni dva...a vubec mě to je jedno jakej styl tam dá..hlavně že to nazpíva:D
          • Re: Re: Re: Re: jaký bude...

to máš pravdu ...už aby to bylo :)
      • sharpay1995

Re: Re: jaký bude...

jo naprosto souhlasím...te´d když se údajně rozvedla s deryckem tak asi bude něco o lásce a celkově ve stylu pop/rock a asi tam bude zas něco úplně novýho...přecejenom Avril pořád něčím překvapuje..!!!
    • david16

Re: jaký bude...

Já si myslím že to bude zas něco jako pop a byl bych štastnej za EMO nebo METAL ale to se asi nestane *15* *15* *15* a myslím že lidi co by ho pak poslouchali by asi nepřežili *15* *15* a nedivim se avril a metal to tu ještě nebylo *4* *15* *15* *15*
      • Re: Re: jaký bude...

Tý jo tak to by bylo fakt hustý *15* *15* *15* Avril a metal *1* ..ale nebylo by to špatný *3* ,no jako já si myslim,že to bude ten pop/rock ,ale zatím měla každý CD originální a něčím jedinečný, takže i teď si myslím, že to něčím obohatí..ale Hip-hopem snad nééé !!!
  • pagacka

hg

blbka je avril největší *16*
    • sharpay1995

Re: hg

Že seš blbka..??? No aspoň že to přiznáš...
      • cara

Re: Re: hg

je to od tebe hezkí že nám to tu řikáš že si blbka ale mi to wímw
    • jana291995

Re: hg

cože že seš blbka?joo to je pravda kdo ti to řekl?
  • lilinka007

??

ahoj jak se mate ted prave v obchodech prodavaji balicek darku od avril je tam tasticka vonavka s 30.ml a njakej krem *4* *3*
  • puspuspusinka

haló

hej ste tu někdo ?! *3* *4* *14*
  • jana291995

novinkáá

Po několika dnech, kdy se spekulovalo a diskutovalo o tom, kdy uslyšíme nový singl Avril Lavigne, pro Vás mám konečně potvrzené informace.
    Píseň "Alice (Underground)", kterou Avril složila jako soundtrack pro film Alice in Wonderland (Alenka v říši divů), bude mít premiéru 4. února 2010! Což je už za pár dnů. No není to skvělé? Těšíte se? (:
    Připomínám, že to není první písnička, která byla použita jako soundtrack. V prosinci 2006 se do kin dostal film Eragon, ke kterému Avril složila song Keep Holding On.
    • sharpay1995

Re: novinkáá

wooooow...bomba...už 4. února, jo....no tak to už je za chvíly...xDDD...Super...xD
      • jana291995

Re: Re: novinkáá

jo no,taky se hrozně těšííím!!!sem zvědavá na tu písničku,a hlavně na Av!!!konečně nějaká pořádná novinka!! *15*
        • angel15

Re: Re: Re: novinkáá

jupíííí
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: novinkáá

*15*
  • puspuspusinka

AMAZONKA

Hele lidi vy ste se mi na letišti ztratily já teďka bloudím v pralese a už sem se i málem utopila v Amazonce (je vůbec v Brazílii Amazonka) do prčič a kam ste vlastně letěly? dit ste z letdla nevystoupily? *7*
    Jako počkat v kolik ste vystupovali? Já až ve 3 hodiny! V kolik že se mělo vystoupit ??? *7* Jako neříkejte mi že sem doletěla někam jinam !!!
    Pomóóóc, honí mě teďka divočák, jo a už sem potakala i Anakondu,..... tak pomůže mi někdo??? *7*
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: AMAZONKA

ufffffffffff......koukla sem se do mapy........a.......díky bohu někde v Brazílii je skutečně Amazonka....takže doufám......že nejsem v jiný čí´ásti než ste vy........napište mi někdo jestli se už taky topíte v Amazonce........??? *1*
      • xkostex

Re: Re: AMAZONKA

ja letela jinim letadlem ale to nad atlantikem sestrelii teroristi takze sem si zaplavala ale nastesti kolem jela naka lod jenomze mluvili nak divne tak sem nerozumela kam jedou. a tak sem se ocitla ve Voltere tak sem rovnou nastivila i Volturiovi. byl u nich Edward na panaku krve pak me svezl na zadech do Ria de Janeira tam sem zaparila s Harrym Pottrem *1* jo a slohla sem mu koste tak mu to nerikejte. uz sem u Amazonky kde ses Miso?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježiši marjá ty ses ale proletěla mno až uvidíš takovou černočervenou šmouhu jak hladí anakondy ve vodě tak to budu já !!! *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jtj *15* uz te vidim du ti pomoct *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jo uz ti du pomoct *1* a kubu sem nevidela asi se nekde zrdzel
            • sharpay1995

ježiš maria jako co děláte...přijely sme snad krotit gorily, ne...a zatím je tu hladím jenom já...Míšo prosimtě dej to sem já ti tu ruko znovu nalepím, a poťte už mi s těma gorilama pomoct Proboha...a neviděl někdo z vás Kubu??? Asi je ještě na Plutu, co??,xDD
            • xkostex

a sakra vem ten mec a usekni ji palici nebo neco *15*
            • xkostex

to je v riti mam par nahradnich sebou tak ti ji prisiju *15* *15*
            • puspuspusinka

ježiši všichni pryč ona ta anakonda roste proboha to budou ty kvasinky *1*
            • puspuspusinka

a do prd**e jedna anakonda mi ukousla celou ruku i s tim lepidlem a do prčic co budu mít pak na ty gorily !!! *16* *1*
              sakra !!! *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* jo neboj v batohu mam Excaliber ten sem slohna Artusovi a taky o tom nevi svetelnej mec kulomet a bazuku tak snad to staci *15* jo a ukas jim tu tvoji ruku treba se leknou
            • puspuspusinka

TAK JO AWE VYBAL SI SVĚTELNEJ MEČ A NĚJAKÝ POMŮCKY, JINAK SE POŘÁDNĚ POHLADIT NENECHAJ, ACHJO SME SEM PŘIJELI KROTIT GORILY A ZATIM JE HLADÍ JENOM hANČA A JÁ SE UŽ HODINU SNAŽÍM POHLADIT 4 PITOMÝ 5 METROVÝ aNAKONDY *8* *16* *1* *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: AMAZONKA

No uff...to bylo ofoud...teď mě právě nějaká gorily chtěla hodit to řeky....no ale počkat...GORILA??? ježiši dyť to byla ta naše gorila...nebojte už za ní utíkám....Míšo??? To jsi ty...poď rychle s té vody a poz mi tu gorilu chitit, děleeeeej!!!xDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježííííš Hani to si ty mno počkej hned jak pohladím tu Anakondu tak ti pudu pomoct vem si ten světelnej meč a trochu ji popíchni do zadku ju snad ji to na chvilku zzdrží *1* *1* *1*
  • WOW !!! :-)

Hey lidičky, věděli ste vůbec, že si Avrilka za všechny svoje alba vidělala přes 30 miliónů ??? Páááni ... za 4 alba 30 miliónů, chtěla bych vědět kolik jí vidělá to 5. když za každý vidělala kolem 7 miliónů ... *14* *14* *14* supééér ... *14* *14* *14*
    • Re: WOW !!! :-)

Teda doufam, má 4 žejooo?
      Let Go (2002)
      Under My Skin (2004)
      The Best Damn Thing (2007)
      All You Will Never Know (2008)

A nemůžu si vzpomenout jestli sou to všecky, ale myslim že jooo ... pardooon, si řeknete že sem vadná, ale snad sem na nějaký nezapoměla !!! *1* *1* *1* Kurwa ja mam gulige v hlavě ... *1* *1*
      • entenderse

Re: Re: WOW !!! :-)

Oficialne zatial 3 (Let Go, Under My Skin, The Best Damn Thing) *4* Ale ked k tomu priratame Live DVD konerty, single, vsetky tie edicie albumov, tak to je slusny balik *3*
        • Re: Re: Re: WOW !!! :-)

ale na oficialitu ti kašlu ... prostě má 4 alba ...
  • xkostex

oznameni

lidi mistr Hanuše se klidne vdala a nas ani na zranici nepozvala! co ja ted budu delat stema hadrama a stim darkem? *9* no asi v nedeli pojedu na trchy a tam to strelim. no tekze jako Hanuše dost si me nasrala! pockej v patek!
    • sharpay1995

Re: oznameni

Proč v pátek...? v pátek už budu na cestě do Francie...:D Takže tímto vám i oznamuji že se vracím až někdy na začátku září, takže se dlouho neuvidíme..:D
      • xkostex

Re: Re: oznameni

si rikala ze v patek jedete ne? no ale ja te klidne muzu odprasknout hned jestli chces
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: oznameni

Teda Hanuše tohle sis podělala ... už nikdy nikdy nikdy ti nedám ... (ted newim co ti nedám ... pomozte mi ...) no to je jedno prostě máš to u mě podělaný ... !!! *1*
  • puspuspusinka

Máš pravdu ...

Slušnej nejsi ... copak nevíš že lhát se nemá .. !!! *13* *15* Pudeš semnou hezky do peklíčka *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Máš pravdu ...

Normálně nelžu! *1*
      Ale tohle sem prostě musel lhát, víš jaká byla s váma legrace. *15* *15*
      Nojo peklisko už na nás čeká. Hlavně na tebe. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Máš pravdu ...

Hlavně na tebe =P
        • vterinka

Re: Re: Re: Máš pravdu ...

na vás oba a máte to :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

Kačenka do pekliska taky pojede. Zabudla že "Boží mlejny melou pomalu a jistě"
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

hele svatého Peťku nech žít! :D
            • puspuspusinka

Neboooj tak pudou oba Svatý Péťa i Katarínka *15* *15* *15*
            • kvatro

Nie Nie, ti pekelníci nám dajú poradie vyžrebovať z klobúku.

Nebo že by Katarína do pekliska nešla, keď chodí to toho kostola. Svätý Peter ji má v nebi už určite zapísanou. *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15*
            • vterinka

ty tam půjdeš hoodně přede mnou! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

no na tebe taky se neboooj
            • kvatro

my tě to naučíme. *15* *15*