Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jaký bude...

jaký myslíte ,že bude 4.CD Avril ??? Docela je o tom teď slyšet..baví se o tom v jakým stylu bude ... Zaslechla jsem i hip hop ..no to bych asi nepřežila :( ale myslim,že to se nestane snad...já bych řekla,že to bude něco jak TBDT ...veselý a svižný...co vy ??????????
    • angel15

Re: jaký bude...

nevim nevim,ale jelikož se ji rozpadlo vztah s tim blbem,tak asi tam bude polovyna pisniček o lásce a tak a určo tam přidá nějakej novej styl...interpret musi experimentovat co mu sedí..nemuže hrát pořád to stejny *3* *3*
      • Re: Re: jaký bude...

Jak si na to přišel prosím tě ??!! Vždyť to vbc není pravda. Neviděl si snad new paparazzi fotky ? Šla s Deryckem po ulici a drželi se za ruku ...takhle nevypadá rozpadající se vztah ...to píšou leda tak v Bravíčku ...! Oni sou pořád spolu ... *3* *14*
        • angel15

Re: Re: Re: jaký bude...

ja nevim..jen si to myslim...a jestli to klape nebo ne,tak to věděj jen oni dva...a vubec mě to je jedno jakej styl tam dá..hlavně že to nazpíva:D
          • Re: Re: Re: Re: jaký bude...

to máš pravdu ...už aby to bylo :)
      • sharpay1995

Re: Re: jaký bude...

jo naprosto souhlasím...te´d když se údajně rozvedla s deryckem tak asi bude něco o lásce a celkově ve stylu pop/rock a asi tam bude zas něco úplně novýho...přecejenom Avril pořád něčím překvapuje..!!!
    • david16

Re: jaký bude...

Já si myslím že to bude zas něco jako pop a byl bych štastnej za EMO nebo METAL ale to se asi nestane *15* *15* *15* a myslím že lidi co by ho pak poslouchali by asi nepřežili *15* *15* a nedivim se avril a metal to tu ještě nebylo *4* *15* *15* *15*
      • Re: Re: jaký bude...

Tý jo tak to by bylo fakt hustý *15* *15* *15* Avril a metal *1* ..ale nebylo by to špatný *3* ,no jako já si myslim,že to bude ten pop/rock ,ale zatím měla každý CD originální a něčím jedinečný, takže i teď si myslím, že to něčím obohatí..ale Hip-hopem snad nééé !!!
  • pagacka

hg

blbka je avril největší *16*
    • sharpay1995

Re: hg

Že seš blbka..??? No aspoň že to přiznáš...
      • cara

Re: Re: hg

je to od tebe hezkí že nám to tu řikáš že si blbka ale mi to wímw
    • jana291995

Re: hg

cože že seš blbka?joo to je pravda kdo ti to řekl?
  • lilinka007

??

ahoj jak se mate ted prave v obchodech prodavaji balicek darku od avril je tam tasticka vonavka s 30.ml a njakej krem *4* *3*
  • puspuspusinka

haló

hej ste tu někdo ?! *3* *4* *14*
  • jana291995

novinkáá

Po několika dnech, kdy se spekulovalo a diskutovalo o tom, kdy uslyšíme nový singl Avril Lavigne, pro Vás mám konečně potvrzené informace.
    Píseň "Alice (Underground)", kterou Avril složila jako soundtrack pro film Alice in Wonderland (Alenka v říši divů), bude mít premiéru 4. února 2010! Což je už za pár dnů. No není to skvělé? Těšíte se? (:
    Připomínám, že to není první písnička, která byla použita jako soundtrack. V prosinci 2006 se do kin dostal film Eragon, ke kterému Avril složila song Keep Holding On.
    • sharpay1995

Re: novinkáá

wooooow...bomba...už 4. února, jo....no tak to už je za chvíly...xDDD...Super...xD
      • jana291995

Re: Re: novinkáá

jo no,taky se hrozně těšííím!!!sem zvědavá na tu písničku,a hlavně na Av!!!konečně nějaká pořádná novinka!! *15*
        • angel15

Re: Re: Re: novinkáá

jupíííí
          • jana291995

Re: Re: Re: Re: novinkáá

*15*
  • puspuspusinka

AMAZONKA

Hele lidi vy ste se mi na letišti ztratily já teďka bloudím v pralese a už sem se i málem utopila v Amazonce (je vůbec v Brazílii Amazonka) do prčič a kam ste vlastně letěly? dit ste z letdla nevystoupily? *7*
    Jako počkat v kolik ste vystupovali? Já až ve 3 hodiny! V kolik že se mělo vystoupit ??? *7* Jako neříkejte mi že sem doletěla někam jinam !!!
    Pomóóóc, honí mě teďka divočák, jo a už sem potakala i Anakondu,..... tak pomůže mi někdo??? *7*
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • puspuspusinka

Re: AMAZONKA

ufffffffffff......koukla sem se do mapy........a.......díky bohu někde v Brazílii je skutečně Amazonka....takže doufám......že nejsem v jiný čí´ásti než ste vy........napište mi někdo jestli se už taky topíte v Amazonce........??? *1*
      • xkostex

Re: Re: AMAZONKA

ja letela jinim letadlem ale to nad atlantikem sestrelii teroristi takze sem si zaplavala ale nastesti kolem jela naka lod jenomze mluvili nak divne tak sem nerozumela kam jedou. a tak sem se ocitla ve Voltere tak sem rovnou nastivila i Volturiovi. byl u nich Edward na panaku krve pak me svezl na zadech do Ria de Janeira tam sem zaparila s Harrym Pottrem *1* jo a slohla sem mu koste tak mu to nerikejte. uz sem u Amazonky kde ses Miso?
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježiši marjá ty ses ale proletěla mno až uvidíš takovou černočervenou šmouhu jak hladí anakondy ve vodě tak to budu já !!! *1* *1* *1*
          • xkostex

Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jtj *15* uz te vidim du ti pomoct *15* *15*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: AMAZONKA

jo uz ti du pomoct *1* a kubu sem nevidela asi se nekde zrdzel
            • sharpay1995

ježiš maria jako co děláte...přijely sme snad krotit gorily, ne...a zatím je tu hladím jenom já...Míšo prosimtě dej to sem já ti tu ruko znovu nalepím, a poťte už mi s těma gorilama pomoct Proboha...a neviděl někdo z vás Kubu??? Asi je ještě na Plutu, co??,xDD
            • xkostex

a sakra vem ten mec a usekni ji palici nebo neco *15*
            • xkostex

to je v riti mam par nahradnich sebou tak ti ji prisiju *15* *15*
            • puspuspusinka

ježiši všichni pryč ona ta anakonda roste proboha to budou ty kvasinky *1*
            • puspuspusinka

a do prd**e jedna anakonda mi ukousla celou ruku i s tim lepidlem a do prčic co budu mít pak na ty gorily !!! *16* *1*
              sakra !!! *1* *1* *1* *1*
            • xkostex

*15* *15* *15* jo neboj v batohu mam Excaliber ten sem slohna Artusovi a taky o tom nevi svetelnej mec kulomet a bazuku tak snad to staci *15* jo a ukas jim tu tvoji ruku treba se leknou
            • puspuspusinka

TAK JO AWE VYBAL SI SVĚTELNEJ MEČ A NĚJAKÝ POMŮCKY, JINAK SE POŘÁDNĚ POHLADIT NENECHAJ, ACHJO SME SEM PŘIJELI KROTIT GORILY A ZATIM JE HLADÍ JENOM hANČA A JÁ SE UŽ HODINU SNAŽÍM POHLADIT 4 PITOMÝ 5 METROVÝ aNAKONDY *8* *16* *1* *1* *1* *1* *1*
      • sharpay1995

Re: Re: AMAZONKA

No uff...to bylo ofoud...teď mě právě nějaká gorily chtěla hodit to řeky....no ale počkat...GORILA??? ježiši dyť to byla ta naše gorila...nebojte už za ní utíkám....Míšo??? To jsi ty...poď rychle s té vody a poz mi tu gorilu chitit, děleeeeej!!!xDDDDD
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: AMAZONKA

ježííííš Hani to si ty mno počkej hned jak pohladím tu Anakondu tak ti pudu pomoct vem si ten světelnej meč a trochu ji popíchni do zadku ju snad ji to na chvilku zzdrží *1* *1* *1*
  • WOW !!! :-)

Hey lidičky, věděli ste vůbec, že si Avrilka za všechny svoje alba vidělala přes 30 miliónů ??? Páááni ... za 4 alba 30 miliónů, chtěla bych vědět kolik jí vidělá to 5. když za každý vidělala kolem 7 miliónů ... *14* *14* *14* supééér ... *14* *14* *14*
    • Re: WOW !!! :-)

Teda doufam, má 4 žejooo?
      Let Go (2002)
      Under My Skin (2004)
      The Best Damn Thing (2007)
      All You Will Never Know (2008)

A nemůžu si vzpomenout jestli sou to všecky, ale myslim že jooo ... pardooon, si řeknete že sem vadná, ale snad sem na nějaký nezapoměla !!! *1* *1* *1* Kurwa ja mam gulige v hlavě ... *1* *1*
      • entenderse

Re: Re: WOW !!! :-)

Oficialne zatial 3 (Let Go, Under My Skin, The Best Damn Thing) *4* Ale ked k tomu priratame Live DVD konerty, single, vsetky tie edicie albumov, tak to je slusny balik *3*
        • Re: Re: Re: WOW !!! :-)

ale na oficialitu ti kašlu ... prostě má 4 alba ...
  • xkostex

oznameni

lidi mistr Hanuše se klidne vdala a nas ani na zranici nepozvala! co ja ted budu delat stema hadrama a stim darkem? *9* no asi v nedeli pojedu na trchy a tam to strelim. no tekze jako Hanuše dost si me nasrala! pockej v patek!
    • sharpay1995

Re: oznameni

Proč v pátek...? v pátek už budu na cestě do Francie...:D Takže tímto vám i oznamuji že se vracím až někdy na začátku září, takže se dlouho neuvidíme..:D
      • xkostex

Re: Re: oznameni

si rikala ze v patek jedete ne? no ale ja te klidne muzu odprasknout hned jestli chces
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: oznameni

Teda Hanuše tohle sis podělala ... už nikdy nikdy nikdy ti nedám ... (ted newim co ti nedám ... pomozte mi ...) no to je jedno prostě máš to u mě podělaný ... !!! *1*
  • puspuspusinka

Máš pravdu ...

Slušnej nejsi ... copak nevíš že lhát se nemá .. !!! *13* *15* Pudeš semnou hezky do peklíčka *15* *15* *15*
    • kvatro

Re: Máš pravdu ...

Normálně nelžu! *1*
      Ale tohle sem prostě musel lhát, víš jaká byla s váma legrace. *15* *15*
      Nojo peklisko už na nás čeká. Hlavně na tebe. *3*
      • puspuspusinka

Re: Re: Máš pravdu ...

Hlavně na tebe =P
        • vterinka

Re: Re: Re: Máš pravdu ...

na vás oba a máte to :D
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

Kačenka do pekliska taky pojede. Zabudla že "Boží mlejny melou pomalu a jistě"
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

hele svatého Peťku nech žít! :D
            • puspuspusinka

Neboooj tak pudou oba Svatý Péťa i Katarínka *15* *15* *15*
            • kvatro

Nie Nie, ti pekelníci nám dajú poradie vyžrebovať z klobúku.

Nebo že by Katarína do pekliska nešla, keď chodí to toho kostola. Svätý Peter ji má v nebi už určite zapísanou. *15*
            • puspuspusinka

*15* *15* *15* *15*
            • vterinka

ty tam půjdeš hoodně přede mnou! :D
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Máš pravdu ...

no na tebe taky se neboooj
            • kvatro

my tě to naučíme. *15* *15*
            • vterinka

to sem nikdy neuměla :P
            • kvatro

Kachničko Kačerová, ticho buď. *15*
            • vterinka

ale na vás víc :P
  • puspuspusinka

...

Koukám, že si dáváš opravdu záležet ... *14* Abysme se někde nesekli ... a aby to klaplo ... *14* Ty seš nějakej pečlivej ... *14* Aspoň jeden z nás ... *15*
    • kvatro

Re: ...

Pečlivej sem, ale to se musí. Nebudu nikde nocovat na nádraží. A taky ti tu nebudu tvrdit že tam určitě pojedeme, když by to nakonec třeba nešlo. *13* *15*
      • vterinka

Re: Re: ...

ty nevedeš auto? :D
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: ...

taky se divim ... *15*
        • kvatro

Re: Re: Re: ...

Ne, auto nevedu. *13*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: ...

ahaaa :D:D:D a já myslela, že za ní přijedeš autem, tak nic xD
      • puspuspusinka

Re: Re: ...

No to je fakt nocování na nádraží ... to by mě asi zabily doma ... *15* Zvlášť když jedu na vlastní pěst ... ale tak budu mít vlastně plnoletý doprovod .. *15* Jinak jako já vím ... nemá cenu něco plánovat když možná to nevyjde ... ale tak uvidí se ... já doufám že to vyjde ... chtěla bych moc aby to vyšlo ... *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit