Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Avril

Smim se zeptat,proc pomlouvate Avril? Myslim,ze i ted ma hezke pisnicky.Jasan Sk8 Boy,Nobodys Home atd,byli nej.Ale Avril je ted starsi a treba jenom chtela zvolnit!Prosim o smysluplnou diskuzi,je demokracie,takze muzeme rozumne diskutovat.
    • sharpay1995

Re: Avril

my (fanoušci Avril) tady normálně o Avril dizkutujeme, lae někdy se sem hold dostanou lidi kteří tady rozpoutají válku(nemyslím nikoho určitého, je jich tady totiž dost)
  • ???

Tak co Hančo? Co ty na to? A ostatní? Co si o tom myslíte vy? *7*
    • sharpay1995

Re: ???

myslíš na ten příspěvek pod tím... no... upřímě bych i věděla jeden z důvodů proč sem někteří přestali chodit...ale jako...asi takhle... mělo by se tady zase rači začít psát o Avril, než o jiných věcech...
  • kvatro

YouTube

Našel sem tyhle videa, snad se to bude někomu líbit *3*
    http://www.youtube.com/watch?v=QT_7tDjSvMA
    http://www.youtube.com/watch?v=yj5AuN-6slU
    • sharpay1995

Re: YouTube

obojí super... hlavně Get over it... líbí se mi víc a je to asi proto že ta kamera snímá to piáno a je to takové lepší když vidím jak tam hraje, než když tam jenom nějaké obrázky jezdí....)
    • vterinka

Re: YouTube

To hezké hlavně Get ovet it! *14* *14*
  • puspuspusinka

:((

Kurňa Michal je pryč ... to tu bude nuda ... *15*
    Já se těšila že se s ním budu hádat ... *15*
    • vterinka

Re: :((

ha ha, a máš po ptákách. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • puspuspusinka

Re: Re: :((

Hahaaa... no to teda máme všichni jestli ti to nedošlo ... *15* *15* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: :((

nedošlo, páč sem tu dneska skoro nic nečetla :P *1* *1* *1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: :((

Ani mojí bezvadnou pohádečku??? *15* Jestli ne tak koukej číst ... *15*
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: :((

Superr *15*
            • vterinka

přečteno, teda já chcípám!! To je konec!! Aspon sem se zasmála! *1* *1* *1* *1* *1* *1*
            • vterinka

ani tu ne *1*
  • puspuspusinka

I Kill You !!!

Já vás snad zabiju !!! *8* *15* Za prvý sem mrtvá smíchy a za druhý ... jak si můžete dovolit tu psát beze mě??? *9* *7* *15* Lidi dobrá zpráva ... budu tu 2x týdne ve čtvrtek a v pátek ráno ve škole... jinak vůbec ... *9* *9* *9* až do 1.7. ... *9* *9*
    Jo Elis s stala se mi ještě jedna pohroma dneska sem ti poslala dopísek zejtra by měl dojít ... *14*
    • kvatro

Re: I Kill You !!!

Já to jako moc dobrou zprávu neberu. *9*
      Vůbec nejlepší by bylo, kdyby si tu mohla být stejně často jako my ostatní. *9*
      Co se dá dělat *8* Já jenom vim že takovýhle nějaký zakazování *13* nebo někomu sebrat kompa na půl roku je zbytečný a stejně to nic nevyřeší.
      Tvůj táta je pěknej *5*
      • vterinka

Re: Re: I Kill You !!!

Chjoo to je dost blbé! :-( Ale aspon něco :(
        • kvatro

Re: Re: Re: I Kill You !!!

Já bych měl pro Míšu radu. Až půjde do školy, ať si vezme s sebou kouzelnickou hůlku. A až budou mít počítače, stačí ukázat na počítač, pronést formuli "computero liliputo". Počítač se změnší. Míša ho strčí do kapsy a veme domů. Problém počítačem je vyřešen. *15*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!

no ty jsi hotový génius, tak ji tu hůlku puč a máš to *15* *15* *15* *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!

Naco hůlku? má přece pánev. *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!

super tak uz tu mame Henryho Propra a Misa asi bude Hermelina Grangorova co? *15*
      • xkostex

Re: Re: I Kill You !!!

ctvrtek a patek? to je docela malo! ja te tu uz chci!
  • xkostex

vtip

jo a michala kdyz mas rad ty brutalni vtipy tak pro tebe jeden mam. Mili zide zitra bude diskoteka to tance vam budou hrat 2 kulomety a samopal.
    • vterinka

Re: vtip

Teda ty jsi milá, jsem zvědavá co na n ěj řekne. *15*
      • xkostex

Re: Re: vtip

ja vim ja vzdicky *15* jo ja sem taky zvedava vcera sem vtipu slisala dost ale uz si je moc nepamatuju *9* *15*
        • vterinka

Re: Re: Re: vtip

jj to znám, ale ty nej v hlavě zůstanou *1* ... beztak není a jestli jo, tak to je horší xD Ale věřím, že by to pochopil xD *15*
        • xkostex

Re: Re: Re: vtip

jo a doufam ze neni zid to bych ho urazila a to nechci
          • kvatro

Re: Re: Re: Re: vtip

Elis, žid nejsem *15*
            Ale ten vtip je dobrej.
  • Avril je angel

avril je prostě boží !!!!!!!!!!! je super !! je úžasná !!!!!!!! je skvělá !!!!!!!!!mám ji strašíííínky ráda !!!!!!!!!!!! umí báječně zpívat !!!!!! j prostě angel *4* :-)
  • dianna114
    *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • angel15

Re:

jak by řekl každej....Blb se pozná podle špatnych činu *1* *3*
    • david16

Re:

ty debile už táhni s těmi teplými smajlíky tohle není naká homo diskuze tak si jdi na lide, diskuze, homo orientace a jdi si teplit tam! *13* *13* *13*
      • sharpay1995

Re: Re:

Nóóó trochu tvrdý....., ale máš pravdu....kčemu ti je tady furt provokativně dávat ty smilíky?????-(to nebylo na tebe, Davide!)
        • david16

Re: Re: Re:

Aspon že tak *15* zase nejsem ten nejhorší *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re:

jo, Jo *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • avrilka-aja

Black Star

Pro lucynqa:Avril má hodně práce jako třeba:nahrávání,koncerotvání atd...A nebo drží nějakou novou pauzu,ale to si nemyslím!Určitě jenom nemá čas.Ale ůžu vás upozornit že určitě brzo uslišíme new song!
    • sharpay1995

Re: Black Star

no to si piš že uslišíme...!! *15* *15* *15* Už na podzim má totiž vyjít new CD!!! *14* *14*
      • avrilka-aja

Re: Re: Black Star

No to snad ne!Vážně?Jupííííííííí!U ž se nemůžu dočkat!A jak se bude jmenovat?
        • jana291995

Re: Re: Re: Black Star

to já envím jak se jmenuje,ale myslím že to bude krásnej název!!jako vždy:)
  • jana291995

novinky!!

našla sem pár novinek!a dám to všechno do jednohu článku!!
    1.Evan Taubenfeld, bývalý kytarista a dobrý kamarád Avril, prozradil pár informací o novém albu Avril.
    Řekl, že jeho nejoblíbenější písnička z nového alba je skladba s názvem Gone, kterou společně s Avril napsal.
    Dále řekl, že to album je jedna úžasná skladba za druhou.
    "Deryck jako producent udělal kus skvělé práce na skladbě Everybody Hurts a Avriliny vokály jsou kouzelné."
    A nakonec Evan prozradil, že Avril se bude podílet na další skladbě z jeho debutového albumu, ze kterého už můžete znát například písničku Evan Way.
    2.>>Jedeš na světové turné. I teď budeš cestovat z kapelou?
    Avril: Ne. Teď budu cestovat vlastním autobusem. Vybavili ho přesně podle mřch představ. Už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším.

>>Na jaké překvapení se na koncertě můžou fanoušci těšit?
    Avril: Představte si-budu tancovat. Minimálně ve čtyřech skladbách. Trénink jsem brala vážně a ze začátku sem musela tvrdě pracovat. Teď už si to ale užívám.

--------------------- ----------------------------------- ------------------------

>> ;Myslíš, že by si zvládla i choreografii z videoklipu Girlfriend?
    Avril: Jasně! Tak moc jsem trénovala, že bych to dokázala kdykoliv předvést.

>>Existuje ještě něco, čím by jsi dokázala své fanoušky překvapit?
    Avril: Možná to, že umím být stydlivá a tichá.

>>Kdy jsi jako z divokých vajec?
    Avril: Když jsem se svými nejbližšími. To se nemůžu zastavit-jsem hlasitá, mám bláznivé nápady a jsem pro každou srandu.

>>Takže přece jen se z tebe nestala dokonalá dáma!

Avril: Vůbec ne! Ano za poslední rok-dva jsem se opravdu velmi změnila. Navenek jsem se stala ženštější, ale moje mentalita zůstala stejná. Například ráda nakupuji, ale absolvuju to už bleskově. Navštěvuji salony krásy, ale jen když mám na to chuť. Dívám se na spousty filmů pro hoky, ale přitom miluju i Borata. Vůbec si nerozumím s počítačem a žvýkačku žvýkám jako chlapi! Jsem pořád super, ne?

>>Co na to říká manžel?
    Avril: Právě proto mě miluje. Vůbec netouží po tom, aby jsem se měnila. Doufám,že i fanoušci
    • angel15

Re: novinky!!

už se nemužu dočkat na naši prdlou Avril:D
      • sharpay1995

Re: Re: novinky!!

Přesně tak...xD *14* *14*
    • sharpay1995

Óóóóóó´....my goot!fAKT BOMBA! Avril tancovat jo...tak na to se hodně těším!!! *14* *14*
    • jana291995

máte někdo doma tohle DVD?já je vidím poprvý!!xD *1* http://livemusic.erik-burggraaf.com /dvd/avril%20lavigne/Avril_Lavigne_ Live_in_Korea_Jan_27th_2003.jpg
      • jana291995

Re: Re: novinky!!

asi to nejde otevřít žhe?SAKRÁÁÁ *5*
        • bambusanka

Re: Re: Re: novinky!!

mno mě to nejde :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit