-
coze?
achoooj vsici!ted sem cetla ze jedno avrilinich povolani je modelka!nejni to trochu blbost?avril a modelka?tomu se mi nechce nejak verit.......... *7* -
-
Re: coze?
Sem na to taky koukala a Avrilinim modelingu sem nikdy neslyšela!!! To bude blbost!!! *7* -
-
Re: Re: coze?
neni za prwý dost fotek w galerce modeligowejch agentur... a za druhý si sama dělala modelku na její modní kolekci *7*
-
-
-
Avril
Smim se zeptat,proc pomlouvate Avril? Myslim,ze i ted ma hezke pisnicky.Jasan Sk8 Boy,Nobodys Home atd,byli nej.Ale Avril je ted starsi a treba jenom chtela zvolnit!Prosim o smysluplnou diskuzi,je demokracie,takze muzeme rozumne diskutovat. -
-
Re: Avril
my (fanoušci Avril) tady normálně o Avril dizkutujeme, lae někdy se sem hold dostanou lidi kteří tady rozpoutají válku(nemyslím nikoho určitého, je jich tady totiž dost)
-
-
???
Tak co Hančo? Co ty na to? A ostatní? Co si o tom myslíte vy? *7* -
-
Re: ???
myslíš na ten příspěvek pod tím... no... upřímě bych i věděla jeden z důvodů proč sem někteří přestali chodit...ale jako...asi takhle... mělo by se tady zase rači začít psát o Avril, než o jiných věcech...
-
-
YouTube
Našel sem tyhle videa, snad se to bude někomu líbit *3*
http://www.youtube.com/watch?v=QT_7tDjSvMA
http://www.youtube.com/watch?v=yj5AuN-6slU -
-
Re: YouTube
obojí super... hlavně Get over it... líbí se mi víc a je to asi proto že ta kamera snímá to piáno a je to takové lepší když vidím jak tam hraje, než když tam jenom nějaké obrázky jezdí....) -
Re: YouTube
To hezké hlavně Get ovet it! *14* *14*
-
-
:((
Kurňa Michal je pryč ... to tu bude nuda ... *15*
Já se těšila že se s ním budu hádat ... *15* -
-
Re: :((
ha ha, a máš po ptákách. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :((
Hahaaa... no to teda máme všichni jestli ti to nedošlo ... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :((
nedošlo, páč sem tu dneska skoro nic nečetla :P *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :((
Ani mojí bezvadnou pohádečku??? *15* Jestli ne tak koukej číst ... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :((
Superr *15* -
přečteno, teda já chcípám!! To je konec!! Aspon sem se zasmála! *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
ani tu ne *1*
-
-
-
-
-
-
I Kill You !!!
Já vás snad zabiju !!! *8* *15* Za prvý sem mrtvá smíchy a za druhý ... jak si můžete dovolit tu psát beze mě??? *9* *7* *15* Lidi dobrá zpráva ... budu tu 2x týdne ve čtvrtek a v pátek ráno ve škole... jinak vůbec ... *9* *9* *9* až do 1.7. ... *9* *9*
Jo Elis s stala se mi ještě jedna pohroma dneska sem ti poslala dopísek zejtra by měl dojít ... *14* -
-
Re: I Kill You !!!
Já to jako moc dobrou zprávu neberu. *9*
Vůbec nejlepší by bylo, kdyby si tu mohla být stejně často jako my ostatní. *9*
Co se dá dělat *8* Já jenom vim že takovýhle nějaký zakazování *13* nebo někomu sebrat kompa na půl roku je zbytečný a stejně to nic nevyřeší.
Tvůj táta je pěknej *5* -
-
Re: Re: I Kill You !!!
Chjoo to je dost blbé! :-( Ale aspon něco :( -
-
Re: Re: Re: I Kill You !!!
Já bych měl pro Míšu radu. Až půjde do školy, ať si vezme s sebou kouzelnickou hůlku. A až budou mít počítače, stačí ukázat na počítač, pronést formuli "computero liliputo". Počítač se změnší. Míša ho strčí do kapsy a veme domů. Problém počítačem je vyřešen. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!
no ty jsi hotový génius, tak ji tu hůlku puč a máš to *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!
Naco hůlku? má přece pánev. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: I Kill You !!!
super tak uz tu mame Henryho Propra a Misa asi bude Hermelina Grangorova co? *15*
-
-
-
-
Re: Re: I Kill You !!!
ctvrtek a patek? to je docela malo! ja te tu uz chci!
-
-
-
vtip
jo a michala kdyz mas rad ty brutalni vtipy tak pro tebe jeden mam. Mili zide zitra bude diskoteka to tance vam budou hrat 2 kulomety a samopal. -
-
Re: vtip
Teda ty jsi milá, jsem zvědavá co na n ěj řekne. *15* -
-
Re: Re: vtip
ja vim ja vzdicky *15* jo ja sem taky zvedava vcera sem vtipu slisala dost ale uz si je moc nepamatuju *9* *15* -
-
Re: Re: Re: vtip
jj to znám, ale ty nej v hlavě zůstanou *1* ... beztak není a jestli jo, tak to je horší xD Ale věřím, že by to pochopil xD *15* -
Re: Re: Re: vtip
jo a doufam ze neni zid to bych ho urazila a to nechci -
-
Re: Re: Re: Re: vtip
Elis, žid nejsem *15*
Ale ten vtip je dobrej.
-
-
-
-
-
Avril je angel
avril je prostě boží !!!!!!!!!!! je super !! je úžasná !!!!!!!! je skvělá !!!!!!!!!mám ji strašíííínky ráda !!!!!!!!!!!! umí báječně zpívat !!!!!! j prostě angel *4* :-) -
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Re:
jak by řekl každej....Blb se pozná podle špatnych činu *1* *3* -
Re:
ty debile už táhni s těmi teplými smajlíky tohle není naká homo diskuze tak si jdi na lide, diskuze, homo orientace a jdi si teplit tam! *13* *13* *13* -
-
Re: Re:
Nóóó trochu tvrdý....., ale máš pravdu....kčemu ti je tady furt provokativně dávat ty smilíky?????-(to nebylo na tebe, Davide!) -
-
Re: Re: Re:
Aspon že tak *15* zase nejsem ten nejhorší *15* -
-
Re: Re: Re: Re:
jo, Jo *15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Black Star
Pro lucynqa:Avril má hodně práce jako třeba:nahrávání,koncerotvání atd...A nebo drží nějakou novou pauzu,ale to si nemyslím!Určitě jenom nemá čas.Ale ůžu vás upozornit že určitě brzo uslišíme new song! -
-
Re: Black Star
no to si piš že uslišíme...!! *15* *15* *15* Už na podzim má totiž vyjít new CD!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Black Star
No to snad ne!Vážně?Jupííííííííí!U ž se nemůžu dočkat!A jak se bude jmenovat? -
-
Re: Re: Re: Black Star
to já envím jak se jmenuje,ale myslím že to bude krásnej název!!jako vždy:)
-
-
-