Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • avrilie

ignorujte

heŁe vyserte se na ty krávy co tady píšou zhe Avril je to a zse zhe to...,prostě Avril je pořáĐ pro nás skvěŁá a váš názor nás nezajímá,kĐyž ju nemáte rádi,tak sem neŁezte *1* *16*jste fakt trapní pi** co nemají jinačího na práci a musí pomŁouvat,fakt zralý na psychynu *1* *15*
    • sharpay1995

Re: ignorujte

Přesně!!! Ale jestli diana114 drží slovo tak už tady nepoleze!!!! takže by tady mohl být klid!!
      • dianna114

Re: Re: ignorujte

dianna114 umí držet slovo a bude jen na diskuzi Madonny,tam jí je totiž daleko líp. A nezapomente,diskuze je od toho,aby tam KDOKOLI psal své názory,ale vám odlišné názory očividně vadí. Takže se nebojte,žádná válka už tu nebude a vaše diskuze bude jako dřív nudný fanklub,kde jen všichni píšou,jak je Avrilka úžasná. No nic,já jdu do diskuze Madonny,musím bránit Madonnu před těma trapákama,kterým sice vadí,když někdo jde na diskuzi např.Avril,i když mu Avril vadí a sám tam pomlouvá Madonnu. *15* *15* *15* *1* *1* *4* *5*
        • avrilie

Re: Re: Re: ignorujte

no a widíš ty jdeš už konečně na diskuse Madonny ji bránit a co my sme se tady jako celou dobu pokoušely?už chápeš? *1*
          • dianna114

Re: Re: Re: Re: ignorujte

Jasně. A o co se asi DOMCA snaží u dianny114? Už chápeš? *1*
            • avrilie

Re: Re: Re: Re: Re: ignorujte

to zhe nwm která co a jak napsaŁa,jako třeba Diana bo zase ta...hey nebuĐem to prostě řešit
            • dianna114

Hm,vy tady na ty diskuzi taky jste dilinky.Podle tebe jsme zase dilinky my.Tak to nebudem řešit,OK?A jak to mysliš s tim,,která je která''? Ty nas znáš?
            • avrilie

já už ani nwm která je která,aŁe neřeším,wíš,wšechny jste DyŁinky!!
        • maddy

Re: Re: Re: ignorujte

Přesně tak....co by sme se tady zahazovaly a plejtvaly slovama, když tu stejně maj všichni postavený palice *5*
    • porshecarera

Re: ignorujte

jj pravda sreme na ne
      *5*
  • dianna114
    Pošlete sms ve tvaru BR ZPEVACKA 13 na číslo 9001503.
    • jana291995

Re:

On si asi myslel že jsme taky blbý a pošleme hlas MADONNĚ místo Avril..ha ani náhodou..díky ty vaší MADONNĚ se bude stavět nový podium..prej že by se tam tolik lidí nevešlo..kecy...vždyt ty lidi co bydlí pár metrů od toho se nemůžou dostat domůů...kvůli krávě madonně se Praha posere...fakt super... *14* a co udělali pro avril..:(
      • maddy

Re: Re:

jana291995: Ty vole seš náká zakomplexovaná nee. Madonně nesaháš ani pokotníky tak se tu moc nerozteluj aneroznáše tu ty svý hemzy buď vot tý dobroty.
        • dianna114

Re: Re: Re:

Nechte maddy bejt! *5* Jo a mimochodem,je dost trapný,co sis napsala do profilu:že kdo urazí Avrilku nebo Jonase,tak at' si tě nepřeje!!! To jako má bejt vyhrožování? Si myslíš,že se hned všichni rozklepou strachy?
        • jana291995

xD..my jsme tu byly dřív..a to je diskuze pro fandy i antifandi Avril,ale nikde tady není napsaný že ji můžete jen tak urážet..a laskavě se podívej kdo si žačal,a pak něco mluv..NEBUDEM SE HÁDAT...NEMÁ TO CENU..xD
        • sharpay1995

Jen tak mimochodem...po pravdě nikdo znás nesahá Madonně ani Avril ani po kotníky!!! *1*
      • dianna114

Hele drž hubu! Madonna není kráva!Myslela jsem,že jsi dostala rozum a už Madonnu nebudeš urážet,když už já neurážím Avril! Spletla jsem se... A co,že pro ní staví nový podium! Co udělali pro Avri? Nic,protože na ní SEROU! A zájem o Madge dokazovalo i to,že v sobotu kvůli obrovskému zájmu o vstupenky na její koncert zkolaboval internetový systém,úplně byl přetížený kvůli obrovskému zájmu!!! Takže si laskavě nemyslete,že má Avril rádo víc lidí než Madonnu jen proto,že má ve fanklubu Avril lidí k prasknutí. A na Madonnin koncert 6.září 2006 byly lístky vyprodané během půl hodiny. *15**1*
        • sharpay1995

Jej holky nehádejte se tady zas!!!
          • dianna114

Re: Re: Re: Re:

sharpay1995:Copak to jde,se tady nehádat?
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re:

No jde to,ale ty se taky chytneš každýho slova...nevíš jak jsem to myslela...a já se rozhodně hádat nehodlám,ale podívej se nahooru..kdo tady poořád prudí s Madonnou..tebe by to nenasralo kdyby ti někdo psal na Madonninu diskuzi o Avril?:.mě to teda sere
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re:

No jak to tak vidím tak asi ne!!!!Tady to bude ještě hodně zajímavé!!!
    • sharpay1995

Re:

Hej Avril není 13 Avril je 10!!!!!13 je Madonna takže nechápu proč to tady ty kreténe píšeš!!!!!
      • avril-nely

*1*
  • avrilka-aja

Hmmmm

Dlouho jsem tu nebyla,ale četla jsem si vaše příspěvky.Nevěděla jsem co napsat
  • avrilka-aja

SB

Ahojky!Mám blog o Avril nechce někdo spřátelit?Můj blog je:

Avrilka-alik.blog.cz

D
    • jana291995

Re: SB

ajo!ale fakt..nepiš sem reklamy na blogy!vím že chceš,aby se tam někdo mrkl,ale nepiš to sem!!tohle je diskuze o avril!vím že ten blog je o av,ale není to tu na reklamy!už to sem nepiš prosíím.. *3*
      • avrilka-aja

Re: Re: SB

Tak sry!Já myslela že když je ten blog o Av tak můžu...Ale asi ne....Já mám dneska tak špatný den!Moc! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
        • jana291995

Re: Re: Re: SB

no já vím,ale prostě zkus to hodit na nějaký blogy!!a je to!a nepiš to semka!ju? *1*
          • avrilka-aja

Re: Re: Re: Re: SB

Hmmm...
  • danielka1996

kalendář

ahoj týpci,dlouho jsem tu nebyla,protože jsem neměla šanci,tak mě prosím omluvte....jinak jsem včera byla v papírnictví a uviděla kalendář na rok 2010 právě od Avril Lavigne tak jsem udělala smutnej výraz na mamku a koupila mi ho :D,,,jsou tam celkem stylový fotky hlavně z koncertů...Doporučuji ;)
    • avril-nely

Re: kalendář

ahoj , jj , hustý *1*
  • jana291995

??jak to bude teda?

Jestli mám dobrou pamět,tak jsme se domlouvali na společné stránce o Avrilce..platí to ještě? *1*
    • puspuspusinka

Re: ??jak to bude teda?

můžu se zeptat co tu plánujete za stránku?! *3* *3* *14* *7*
      • fifinka7

Re: Re: ??jak to bude teda?

mno mělo by se myslim jednat o společnej blog *4* *3*
        • xkostex

Re: Re: Re: ??jak to bude teda?

super doufam ze bude *3* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: ??jak to bude teda?

jejda já sem na blogy děsná sem si udělala blog a já se v tom nevyznám je na nic *1* *15* *15* sem se v tom tak motala moc to nedopadlo a kdyby byl mohla bych ho mít s váma ? *3* *7*
            • jana291995

Re: Re: Re: Re: Re: ??jak to bude teda?

já mám blog o Avril a Miley kukni puspuspusinko www.sweet-fruit-color.blog.cz *15*
  • fifinka7

Alenka

hojík lidi moji....ty jo už jsem tu dlouho nebyla :D.....ale jen se chci zeptat už jste byli na Alence?.......kdo ne tak snad jako by ani nežil :D......squelej film a samozřejmě i písnička.....škoda že je (pouze) až na titulcích....ale tak což že, u Eragona to tak taky bylo :D
    • puspuspusinka

Re: Alenka

ahojky mno konečně tu si *14*
      mno já se na ten film boužel nedostanu nejsou prachy ani čas ani povolený to nemám achjó asi umřu to je život *9* *9* *9* *9* *9* *9*
      • sharpay1995

Re: Re: Alenka

Ale eboj...dyť to za chvilku bude na netu...xDD
        • xkostex

Re: Re: Re: Alenka

ja ji taky jeste bouzel nevidela *9* cas sice mam ale nemam prachy *9*
          • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Alenka

mno jako je fakt že platit 220 za kino je mazec, ale stojí to za to....k tomu ještě popkorn a collu a je to perfektní odpoledne......mimochodem když jsem si po tom kině rozepla mikinu tak ze mě vypadalo apoň kilo popkornu :D:D *1*
            • fifinka7

Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

njn stává se, ale tam pstě nevidíš kam ti ten popkorn všude padá :D....mno a byla sem na něm za 220 mno v neděli na Zličíně, ale nebyla jsi tam v uterý, tam to maj totiž každý uterý o 70 kč zlevněný
            • Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

Twl ty jsi platila 220 kč ..?? *1* *1* JA jsem byla na 3D a platila jsem 150 =D *1*
            • xkostex

Re: Re: Re: Re: Re: Alenka

jo to se mi taky stava posledne sem mela popcorn za trikem za kalhotama i v botach *15* *15* bylo pod nama pekne podestlano *15*
  • kladik

Song

Jaká je vaše oblíbená píseň od Avril???
    • sharpay1995

Re: Song

Tak všechny že...., ale tak nejvíc My Happy Ending...
      • kladik

Re: Re: Song

to jko neznáte žádnou jinou jen My happy ending ????
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Song

Tak to je blbá otázka...známe všehcny, ale chtěls si nejoblíbenější, tak asi všichni tady prosti milujou My Happy Ending...xDDD Tak si nestěžuj...xDD
      • ashley-michelle-tisdale14

Twl ... ta písnička My Happy Ending je nějaká nemoc ne?? *15* *15* *15*
        Tady sme všichni udělaný do My Happy Ending??? *15* *15* *15*
        Áááále když ona je vááážně tááák úžasná xDD *15* *15* *15* ta písnička i Avrilka samozřejmě !!! *15* *14* *14*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: Song

No hej...tak jako ale, My Happy Ending...to je prostě nádhera... znám strašně moc lidí co Av moc ani neposlouchaj, ale i přesto je proně "MHE" naprosto luxusní, úžastná, nádherná písnička...♥xDD
    • dianna114

My Happy Ending
    • puspuspusinka

Všechny *14* *14* *14* hele asi nejvíc teďka Alici a My Happy Ending od jakživa *14* *14* *14*
      • xkostex

vsechny ale nejvic asi Alice Innocence Naked a My world
  • kvatro

Návštěvníci - část druhá

Než se někdo z pozemských dostane ke slovu, mimozemšťané opakují svůj požadavek. My chtít Avril Lavigne! Jako první se ptají Klause. "Kníračí, počuvaj ma! Kde je Avril Lavigne?" Santa pouze odvětí. "Nevim, nevim". Netrvalo to ani vterinku a ze Santa Klause je Šašek na péru. "To nebýt správná odpověď", povídá nekompromisně mimozemšťan. Havranka Kumaronová začne skákat mimozemšťanovi do řeči. "Hej, ty zelená příšero!" "Jsi hnusnej jako Lady Gaga křížená se zlobrem Shrekem". "My Vám Avril nedáme, ikdyby jste tady měli sežrat otep slámy!"
    Havranko, my nebýt zvědaví na tvoje "inteligentní řeči". Pokud nám ty neříct kde Avril Lavigne, my udělat BUM! Havířov na zem sražmo. BUM!
    Rázem se do většího mimozemšťana "obuje" Klapačka Příšerová."Sprosťáku nevzdělanej, tohle sis u mně posral! Udělám z tebe mimozemskou sekanou". Velký mimozemšťan na to povídá. "Ale, ale taková velká slova ale skutek utek. Já kdybych chtěl, udělal bych z tebe Rubikovu kostku a hodil morčatům. Vysvobození by ses dočkala, pokud by tu kostku složili".

Ještě štěstí že naše dvě agentky měli jazyky ostré jako břitva a nepověděli kde je Avril. Kdyby si mimozemšťani Avril odnesli tak by to byl opravdu "konec světa".

THE END
    • vterinka

Re: Návštěvníci - část druhá

Hej tak já už nežiju!! Já mylslea, že to nedočtu! Takový sviják už sem hooooodně dlouho neměla! ty tvoje zkomoleniny jmen a použití mých výrazů na tebe, to byla super extra kombunace! Tohle je jedno z nej cos kdy napsal! Protože u ničeho sme neměla větší sviják! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • vterinka

Re: Re: Návštěvníci - část druhá

PS: pardon za ty chyby, to ještě bylo působení příběhu, že se mi smíchy třepaly ruce *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • xkostex

Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* twl vy me chcete dneska snad vsichni zabit ne? ja uz nemuzu *15* *15* *15*
          • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá

jako... nic moc... zase tady plácáš ty sví inteligentní věci, na který není nikdo zvědavej...:D :D :D :D *1* *1* *15* *15* *15* *15*
            • sharpay1995

Re: Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá

já to nějak přežiju..:D :D *1*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: Návštěvníci - část druhá

Jak chceš. Další "inteligentní řeči" budou pouze o tobě. *15* *15*
  • puspuspusinka

xD

Já ti dám takýho tureckýho pašu, že se z toho posereš... *8* *15*
    • kvatro

Re: xD

Se mám snad bát toho že na mně pošleš posvátný krokodýly? Nebo snad 10 Egyptských ran? Vaše veličenstvo *15*
      • puspuspusinka

Re: Re: xD

Neee... prohlásíš se za tureckýho pašu a pošlu na tebe Turka z kterýho se poděláš ... jen ho uvidíš i s tou jeho velikostí tak spadneš na zadek strachy... SEMIRA GERKHANA !!! *15* *15* *15* *15* *15*
        • sharpay1995

Re: Re: Re: xD

*1* *1*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: xD

Hele sáhneš mi na Semirka a uvidíš jak umí Beník karate ... a jestli mi sáhneš na Beníka tak tě vlastnoručně uškrtíím !!! *15*
            • kvatro

Re: Re: Re: Re: Re: xD

S Beníkem vyrazim vrata od chlíva. *15*
              A jako s čim by si mně chtěla škrtit? Možná svýma chapadlama. *15* Chobotnice jedna.
        • kvatro

Re: Re: Re: xD

Semir je o hlavu menší a taky bude o hlavu kratší, pokud mi to sem přijede spočítat. Vemu na něj tureckou šavli. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit