Přejít na výpis diskuzí

Avril Lavigne

OSOBNOST 31.12.2006 
18317 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Celé verze písniček

I přesto,že tu už sem tolik nechodím,tak se prostě musím podělit o novinky.
    Celá verze písničky Smile zde - http://www.youtube.com/watch?v=iLNC 4HYKOTU&feature=player_embedded#at= 18
    Je úžasná ! :)
    Další je celá verze písničky Remember When,která je ještě lepší !
    http://www.youtube.com/watch?v=Yu ftS9pkW7U&feature=player_embedded
    Prostě perfektní ! :)
    Pak tu máme celou verzi písničky Wish you Were Here,která mě taky zaujala - http://www.youtube.com/watch?v=cUuF qcfkCNQ&feature=player_embedded
    Je dokonalá !
    Pak je tu taky celá verze písničky Push - http://www.youtube.com/watch?v=Dops EAKi708&feature=player_embedded
    Pro kterou nemám slov. :)
    A asi nakonec tu je celá verze písničky Stop Standing There - http://www.youtube.com/watch?v=d_9LWiGduEM&feature=player_embedded
    Vážně úžasná písnička. :)
    A ještě písnička I love you,která je taky velmi krásna http://www.youtube.com/watch?v=d_9LWiGduEM&feature=player_embedded
    Není to ještě všechno. Nejkrásnější písnička je podle mne tahle ! Everybody Hurts http://www.youtube.com/watch?v=ogAnu9aRf_c&feature=player_embedded
    • kvatro

Re: Celé verze písniček

Hmmm... Hmmmm... *15* *15* *15*
      • avrilka-aja

Re: Re: Celé verze písniček

Aspoň něco. :) Samozřejmě,že někdo sem prostě chodit přestane,ale hlavní je,že tu aspoň někdo je a vůbec,že to jste aspoň z poloviny Vy staří přátelé. :D Samozřejmě já jsem ta mladá. :D :D *3*
    • puspuspusinka

Re: Celé verze písniček

Ahojík Ájoo *14* Noo, tak mi už všechno tohle dávno máme ... *14* A souhlasím podle mě je taky nje Everybody Hurts ... *14* *14* *14*
      • Re: Re: Celé verze písniček

Aha. :) Tak jsem to tady nemusela přidávat,ale stejně jsou to super zprávy,že prostě už jsou už u všech písniček všechny verze. :) Navíc Everybody Hurts je fakt moc pěkná !
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: Celé verze písniček

Jjj ... A Alíí, proč sem už nechodíš??? Mě chybí ta tvoje urážlivost tady ... *15* *15* *15* ty náš prcku ... *14*
          • Re: Re: Re: Re: Celé verze písniček

Občas se sem zastavím,ale po pravdě nic nenapíšu. :D Ani nevím proč,ale prostě po tý dlouhý době jsem na tuhle diskusi zapomněla. A když jsem sem potom přišla a viděla jsem jak tu jsou úplně všichni,který tady byli i před tím a přibyli tu i ostatní nevěděla jsem co napsat. :) Co já vím asi sem začnu zase chodit. Nemám kde používat tu svou urážlivost a vy to vždycky,tak hezky oceníte. :D
            • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: Re: Celé verze písniček

Jak bysme mohli ... *14* *4*
              Jo mě taky chybí, ale to už se nedá vrátit, Kuba sem přestal úplně chodit a Andy už taky ... ani jeden se sem ani nepodívá ... zůstala tu ze staré sestavy jen Hanča, Elis a já ... a přibraly jsem Michala a Káťu ... *4* *4* *4*
            • avrilka-aja

Taky mi chybí ty starý časy. :) Hrozně moc věcí se změnilo,ale možná není tak pozdě na to aby se to napravilo. :) Jak vidím na malýho prcka jste nezapomněli .. :D Určitě tu budu chodit častěji. :)
            • puspuspusinka

Njn ... tys byla prostě náš originální prcek ... z toho sem nemohla jak ty vždycky a prcku mu může říkat jen ten kdo ode mě bude mít zvlláštní povolení ... *15* *15* *15* Občas mi chybí ty staré časy ... *4* *14*
        • kvatro

Ale o tom zde už dobrých 14 dní hovoříme, Mlho... *15* *1*
          • vterinka

Re: Re: Re: Re: Celé verze písniček

tos zabil!! :D:D:D
      • vterinka

Re: Re: Celé verze písniček

a to se chudák tak snažila! :D
        • puspuspusinka

njn *15*
    • Re: Celé verze písniček

http://www.youtube.com/watch?v=O73C ykNMz7k&feature=related
      Black Star ! :)
  • kvatro

Speciální 50.díl – Velké dobrodružství Kačky Drákulové – část první

Hraběnka Drákulka Kačka Tesák Fišerová, tráví většinu svého volného času v laboratoři na hradě Zubštejně v Transylvánských Beskydech. Dnešek není výjimkou. Už od rána bádá ve své laboratoři, občas se z laboratoře ozve: „Se na to můžu vysrat, do frasa.“ Nyní se snaží uvařít úplně nový lektvar, lektvar na změnu podoby.
    Lektvar musí být hotový do dalšího úplňku, jinak Kačka už nikdy neuvidí svoji oblíbenou kapelu Rosemaid.

Psal se 30. duben roku 2011, Kačka je na koncertě Mira Šmajdy. Nikdo netuší, že kapela není skutečná. Krátce před jejich příjezdem do Třince, totiž unesli celou kapelu Rosemaidů mimozemšťani z planety The Polehnojit. Velitel mimozemšťanů Roman Honibrkuš na sebe vzal podobu Mira Šmajdy. Po koncertě, když se Kačka plná radosti fotila s Mirem, Roman Honibrkuš alias Miro ji odtáhl do mimozemské lodě. „Ponáhlaj sa mambo!“ Komanduje Kačku mimozemšťan. „Ještě jednou, ty zelená příšero a zauzluju ti chapadla.“ Povídá Kačka zlým tónem.“ Co následovalo, si Kačka nepamatuje, ví pouze že se probudila u sebe doma s instrukcema od ufonů.
    „Milá Kačko, pokud chceš, aby si ještě někdy Rosemaid brnkli na kytaru, musíš splnit následující úkoly: Přines nám tyto osoby: Barack Obama, Dmitrij Medveděv a Václav Klaus. Potom ty Rosemaidský propustíme. Vybrali jsme právě tebe protože víme, že vlastníš doma laboratoř a jsi přímým potomkem doktora Frankensteina. Pomůžeš nám ovládnout planetu zemi. S pozdravem Roman Honibrkuš.“
  • puspuspusinka

Já padáááám !!

Hey, já du na oběd a pak makat... tak čáááo :D :D :))
    • kvatro

Re: Já padáááám !!

Tak čááo Míšo. Zase někdy. :-*
  • já sem něco nafotila na mobil, tak až to dám nějak dohromady a jestli chceš tak bych mohla něco poslat...
  • AVRILKA

AVRIL LAVOGNE JE TA NEJLEPSI ZPEVACKA NA CELYM SVETE...JE TO I DOBRA HOLKA...MA SUPROVY PISNICKY A JE VZDY SAMA SEBOU NIC ZE SEBE NEDELA JE TO PROSTE ROCKERKA. MAM JI MOOC RADA A FANDIM JI JE TO MUJ VZOR. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1*
    • jana291995

Re: AVRILKA

Avrilka je vzor náš všech co tu jsme...je to takový naše zlato..viděla jsem video kde se jedna holka s avril setkala,a strávila s ní den..byla z toho uplně vedle *9* ..to já bych byla taky...najedli se,pak se šli vyfotit,pak si šli zajezdit na formule..a ještě šli na avrilcen koncert.. *4* to upplně boží..kéž by se to stalo mně..
  • bambusanka

www.avrilkala.estranky.cz

Ahojky lidi!!!!Avril je prostě nej zpěvačka a já si o ní udělala stránky!!!Jukněte se prosím na www.avrilkala.estranky.cz a budu moc ráda když přidáte i komentář :) Moc děkuju a Avril je prostě neeeeeeej
    • bambusanka

Re: www.avrilkala.estranky.cz

Juknu se!!!
  • puspuspusinka

Výýýrrročííí !!!

Normálně víte co jsem zjistila, že mám dneska výročííí s Avrilkou !!! Jupijahou! *14*

Dneska je to přesně 200 dní co jsem správcem Avrilečky jupijahou !!! *14*

Avril jsi úžasná, a nikdy tě nepřestanu milowat, jsi prostě moje velká část srdíčka a nikdy tě z něj nevyloučím !!! *14* *14*

P.S. = Gratulace a dárečky prosím !!! *15*
    • xkostex

Re: Výýýrrročííí !!!

gratuluju k vyroci *1* a darek dostanes az v sobotu v bratilii *15*
      • xkostex

Re: Re: Výýýrrročííí !!!

*v brazilii
  • puspuspusinka

Parfém !!!

Tady je pro ty co chtěj vědět jak se parfém menuje dyžtak to máte na myslím 10 stránce *14*
    Menuje se Forbidden rose = Nepřístupná růže a podle mě eště v prodeji nejni aspoň tady v čechách ne !!! awe víc vám řekne Barča nebo Janča to ty dvě sou novinkový expertky !!! *1* *1* *1*
  • Steve Carell miluje songy od NAŠÍ Avulinky

Našla jsem článëk..

Steve Carell, známý pro účast ve filmech jako je The 40 Year Old Virgin nebo Evan Almighty, se připojil na seznam celebrit, které milují Avril.
    Steve připouští, že je v rozpacích kvůli jeho hudebnímu vkusu. Nemiluje nic lepšího, než hlasitě zpívat zamilované songy napsané mladými ženami. Vysvětluje, že opravdu spojuje s emocemi v jejich textech.
    "Většina mých oblíbených songů je od popových ženských umělkyn. Například Britney Spears, Kelly Clarkson a Avril Lavigne" vysvětluje.
    Čtyřicetisedmiletý herec připouští, že jeho hudební vkus asi není co, co od něj většina lidí očekává, takže se to snaží udržet v tajnosti. Ví, že bude nemylosrdce škádlen, pokud lidé zjistí, že má sklon k popu, ale nemůže si představit přestat ho poslouchat.
    "Takže díky mému věku a díky tomu, že jsem vnímaná osoba, se kvůli tomuhle cítím neuvěřitelně trapně" žertuje Carell.
    "Také musím říct, že mám rád nějaké starší školní věci jako je Sheryl Srow. Mám rád ženský rockerky. A můžu si je zpívat. To mi vyhovuje - zpívat songy o ztracené lásce."
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • sharpay1995

Re: Steve Carell miluje songy od NAŠÍ Avulinky

Bombáááá...x.DDDDD♥♥♥♥
  • Kill Hanča and Elisa !!!! ááááááááá....

Já vás normálně zabijůůů... manžííílo přiznej se kam si schovala tu svojí kosu??? Já wím že každej večer se proměníš ve smrtku tak teď ti vezmu práci, tak dělej přiznej se kam si jí schovala ... *16* *8* *16* *10* *1* *16* *8* *16* *8*
    • xkostex

Re: Kill Hanča and Elisa !!!! ááááááááá....

hey manzo co se deje? proc nas chces zabit a me slohnou kosu mas smulu prave si ji nechavam nabrousit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit